ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μια πολύ ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση στην πλ. Ελευθερίας Κω (με τέτοιες εκδηλώσεις μπορεί να βγουν οι τουρίστες από τα all inclusive)

7
3522
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλ. Ελευθερίας Κω.

Οι περίπου 200 στον αριθμό διεθνείς συμμετέχοντες (κυρίως Ολλανδοί και Βέλγοι επισκέπτες), λικνίστηκαν σε ποικίλους χορευτικούς ρυθμούς.

Μια εκδήλωση με πολύ χορό και διασκέδαση από τις 3 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα που έδωσε ζωντάνια στην πλατεία και τα γύρω καφέ του κέντρου (ενώ δεν έλειψαν και οι καταγγελίες προς την αστυνομία, όμως χωρίς αποτέλεσμα μιας και οι διοργανωτές είχαν εφοδιαστεί με τις απαιτούμενες άδειες…)

Την διοργάνωση είχαν το τουριστικό πρακτορείο «Accessible Services» που βρίσκεται στο Ψαλίδι, το Mare tours και το Salsa Charanga.

Η διδασκαλία των χορών έγινε από μια πλειάδα δασκάλων χορού μεταξύ των οποίων και η δικιά μας, Ζαχαρένια Λάμπρου .

(Χρήσιμες παρατηρήσεις συνδημοτών που ήταν εκεί:

-Αν λειτουργούσαν οι web κάμερες στην πλ. ελευθερίας το event θα είχε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα στους ξένους επισκέπτες…

-Επίσης, θα μπορούσε να είχε καλυφθεί το υπό επισκευή τέμενος με λινάτσα να μην φαίνεται έτσι…

-Αν είχαν αφαιρεθεί τα ξεχαρβαλωμένα-σπασμένα παγκάκια που ‘ναι μια αηδία…(φωτό)

-Αν αντί για τα επικίνδυνα διαχωριστικά κολωνάκια είχαν βάλει παγκάκια (με τσιμεντένια βάση και τρεις σανίδες, όπως στο εξωτερικό)… Όλα θα ήταν διαφορετικά…

-Όπως θα ήταν άλλωστε ,αν είχαν φροντίσει έγκαιρα να καλύψουν με ξύλινη εξέδρα με ένα κόστος 20-30χιλ. ευρώ τις ζημιές  από κάτω στο λιμάνι  που θυμίζει… Συρία (η ξυλεία μετά την αποκατάσταση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αλλού).

Αλλά, αυτά γίνονται …μόνο στο «εξωτερικό»).

 

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω ρε Κιαρη!!! Μαμάτη η ιδέα συμπολίτη μας με το ξυλινο ντεκ στο λιμάνι,μια απευθειας αναθεση στον επιπλοπειο στην Κρητη και ολα μελι γαλα.Κυριτση προχώρα.

  2. Ποτε έγινε αυτο, χαμπάρι δεν πήραμε… Φαντάζομαι ηταν μονο για τους τουρίστες, ετσι;

  3. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΗΜΕΡΟ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ!!!! ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ