Ομόφυλα ζευγάρια και υιοθεσία

12
615

Ομόφυλα ζευγάρια και υιοθεσία
Στη Βουλή για ψήφιση ο νόμος.
Ξέσπασε φιλολογία και λεκτικές μάχες γύρω από το αν πρέπει ή όχι να
επιτραπεί στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά. Αντιδρούν κόμματα
αλλά και μεμονωμένοι πολιτικοί προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση.
Θέσεις που δείχνουν προοδευτισμό αλλά και θέσεις που ακροβατούν σε
τεντωμένο σχοινί πάνω από την άβυσσο της αδικίας.
Όσο κι αν θέλω να σεβαστώ την ιδιαιτερότητα της σεξουαλικής
συμπεριφοράς, όσο κι αν κατανοώ την ανάγκη κάθε ανθρώπου να γευτεί τη
μαγεία της ανατροφής ενός παιδιού, διαφωνώ κάθετα στο νόμο αυτό. Σαφώς
και υπάρχει αντίστοιχη ευρωπαϊκή νομοθεσία που υπερθεματίζει, σαφώς
και είναι ρατσιστικό και άδικο να κρίνουμε τους ανθρώπους βάση
σεξουαλικών προτιμήσεων. Όμως αν μιλάμε για ανθρώπινα δικαιώματα, αυτά
των παιδιών θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά στην ατζέντα από οποιουδήποτε
άλλου. Πρόκειται για ζήτημα βιοηθικής, ανάλογο με το αν για παράδειγμα
ο γονιός έχει δικαίωμα να αποφασίζει να στερήσει από το  κωφό παιδί
του την λυτρωτική κοχλιακή εμφύτευση, που αποκαθιστά την ακοή του και
το κάνει λειτουργικό και υγειές. Έχει δικαίωμα ένας γονιός να το
στερήσει αυτό από το παιδί του; Και τι δικλίδες ασφαλείας βάζει το
κράτος μιας ευνομούμενης κοινωνίας;
Αντίστοιχα λοιπόν, σε μια συντηρητική κοινωνία σαν την Ελληνική, όπου
ακόμα δεν έχει καν αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία αυτή καθαυτή, έχει
δικαίωμα κανείς να μεγαλώσει ένα παιδί σε μια ιδιότυπη οικογένεια
ομοφύλων, όπου οι ρόλοι δεν είναι διακριτοί όπως στην κλασική ελληνική
οικογένεια, όπου η κριτική θα παίρνει και θα δίνει, όπου ο
στιγματισμός θα είναι βαρύς; Και χωρίς να ερωτηθεί ένα παιδί αν θέλει
να υποστεί το περιθώριο, τη χλεύη και τον αποκλεισμό πολύ συχνά; Σαφώς
και δεν πρέπει να μεροληπτούμε, αλλά είναι η Ελληνική κοινωνία έτοιμη
για κάτι τέτοιο; Όχι  νομίζω. Χωρίς να ηθικολογώ, χωρίς να εμμένω κατ’
ανάγκη  στα πιστεύω της ορθόδοξης χριστιανικής εκκλησίας. Με γνώμονα
και μόνο την αγάπη για τα παιδιά και την πολύτιμη ζωή τους. Ας είμαστε
λέω εγώ πιο σκεπτικοί και πιο επιφυλακτικοί σε τέτοιους νεοτερισμούς.
Άλλα χρειάζονται οι πολίτες του αύριο στη χώρα μας, απτά, ρεαλιστικά
και σφιχτά δεμένα στην παράδοσή μας.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

  2. «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΒΙΑΖΕ ΓΙΑ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ 87ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!

    Η Γαλλία είναι μια «πολυπολιτισμική » χώρα και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα με κάθε τρόπο.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο δίωρος βιασμός μιας 87χρονης (!) από έναν Μαροκινό «πρόσφυγα» τον Απρίλιο στη Λυών, τον οποίο φυσικά επακολούθησε ληστεία.

    Σύμφωνα, μάλιστα, με την αστυνομία, ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί κι άλλες φορές για βίαιες ληστείες, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.

    Ο θρασύτατος κακοποιός, όπως και πάρα πολλοί όμοιοί του, δεν δίστασε να δηλώσει ανήλικος (ποιος να τον δασκάλεψε άραγε;) λέγοντας ότι είναι μόνο 16 χρόνων, μιας και η γαλλική νομοθεσία ευνοεί τους «ανήλικους ασυνόδευτους πρόσφυγες» ώστε όταν παρανομούν να «πέφτουν στα μαλακά».

    Το «προσφυγάκι» προσπάθησε επίσης να πείσει πως ό,τι έγινε έγινε με την συγκατάθεση του θύματος.

    Ευρώπη ξύπνα! Μας βιάζουν, μας σκοτώνουν και πρέπει να αντισταθούμε. Μήπως είναι ήδη αργά;

  3. 4.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΕΒΡΟΥ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!

    Αύξηση – ρεκόρ στις… προτιμήσεις των λεγόμενων «προσφύγων» από τα χερσαία σύνορα της χώρας (περιοχή Έβρου) καταγράφηκε τον Απρίλιο σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία. Συγκεκριμένα καταγράφηκαν στη Θράκη 3.986 «προσφυγάκια» που διέσχισαν τα σύνορα, όταν ο αντίστοιχος αριθμός τον Μάρτιο ήταν 1.658 και 586 τον Φεβρουάριο.

    Και δεν είναι μόνον αυτοί…
    Στους αριθμούς αυτούς, λοιπόν, δεν περιλαμβάνονται τα «προσφυγάκια» που πέρασαν απαρατήρητα από την Θράκη κι έφτασαν μέχρι την Θεσσαλονίκη, όπου και καταγράφησαν – για να ζητήσουν άσυλο…

    Η Αστυνομία δεν έδωσε τον αριθμό όλων αυτών, κρύβοντας τον συνολικό αριθμό των εισερχομένων!

  4. ΙΤΑΛΙΑ: ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ

    Όταν λευκοί Ευρωπαίοι δολοφονούνται από αφροασιάτες «μετανάστες», δεν είναι ασυνήθιστο να ακούμε τους συγγενείς τους να μιλούν για «ειρήνη και συμφιλίωση» και να εκφωνούν διάφορα «τσιτάτα» παρμένα από την βίβλο της multiculti σέκτας. Έχουν προηγηθεί βέβαια, πολιτικοί και media, στο ίδιο μοτίβο και με τα ίδια ακριβώς τσιτάτα, τρέμοντας μήπως και δικαιωθούν οι «ακραίοι» και βρουν απήχηση οι απόψεις τους στον κόσμο.

    Ωστόσο, η μητέρα της Pamela Mastropietro, της 18χρονης Ρωμαίας κοπέλας που βιάστηκε, δολοφονήθηκε άγρια και τεμαχίστηκε από νιγηριανούς εμπόρους ναρκωτικών, (τα μέλη της βρέθηκαν σε βαλίτσες), αρνήθηκε να τηρήσει το «πρόγραμμα»…

    Διαβάστε περισσότερα στο http://redskywarning.blogspot.gr/

  5. 6 ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΕΓΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

    Ενώ τα διαδικτυακά παπαγαλάκια μας παραμυθιάζουν ότι οι Αμερικανοί και λοιποί… συγγενείς είναι έτοιμοι να επιβάλλουν εμπάργκο πώλησης όπλων στον Ερντογάν Πασά, η φράου Μέρκελ στέλνει ρεγάλο στον Πασά έξι καταδιωκτικά υποβρύχια – το Πίρι Ρέις, το Χιζίρ Ρέις, Μουράτ Ρέις και Αιντίν Ρέις και δυο ακόμη που δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους. Τα υποβρύχια είναι τύπου 214 σαν το «Παπανικολής».

    Ιδού και η σχετική είδηση, όπως δημοσιεύθηκε στα γερμανικά ΜΜΕ:

    «H εταιρεία Thyssen Krupp Marine Systems (TKMS) θα παραδώσει έξι καταδιωκτικά υποβρύχια στην Άγκυρα τα οποία κατασκευάστηκαν από κοινού με μια τουρκική εταιρεία».

    Σύμφωνα δε με βουλευτή του γερμανικού κοινοβουλίου: «Τα εξαγόμενα από τη Γερμανία πολεμικά όπλα, τα οποία συναρμολογούνται στην Τουρκία υπό τη μορφή καταδιωκτικών υποβρυχίων, είναι απολύτως ενδεδειγμένα για την τουρκική επιθετική πολιτική στη Μεσόγειο».

    Και η φουκαριάρα η Ελλάδα, που είναι το θύμα της περιπτώσεως, τι «ρεγάλο» θα πάρει από την φράου; Μνημόνια, μνημόνια, μνημόνια!

  6. δανειστες.ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ

    Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Άαχεν ενόψει της απονομής του 60ού Διεθνούς Βραβείου Καρλομάγνου στον Εμανουέλ Μακρόν, μίλησε ο επικεφαλής του τοκογλυφικού Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (του «μεγαλύτερου πιστωτή της Ελλάδος», όπως υπερηφανεύθηκε), Κλάους Ρέγκλινγκ.

    Ο οποίος, με τη σειρά του, εξύμνησε τους Τσιπροκαμμένους, κάνοντας λόγο για… «αναπτυξιακή στρατηγική που παρουσίασε η Ελλάδα στο τελευταίο Eurogroup», αλλά και για «εντυπωσιακές προσπάθειες προσαρμογής» στις απαιτήσεις των «δανειστών». Τους παρότρυνε δε, να εφαρμόσουν «αποφασιστικά» (δηλαδή χωρίς να λογαριάσουν τις κοινωνικές επιπτώσεις…) και τις υπόλοιπες «μεταρρυθμίσεις».

    Ισχύς τους, η λατρεία των «δανειστών»!

  7. Δεν είναι μόνο οτι σαν κοινωνία δεν είμαστε έτοιμοι. Και τώρα και δια παντός είναι προφανές οτι πρέπει να προτιμάται ότι είναι προς συμφέρον του παιδιού. Και συμφέρον του παιδιού είναι να μεγαλώνει με μητέρα και πατέρα και όχι δύο άντρες ή δύο γυναίκες.

  8. Χριστιανοταλιμπάν σκοταδισμός μιλάμε..Θεραπείες ετοιμοθάνατων με θυμιατά και τάματα και το παπαδαριό να έχει χεστεί στο παραδάκι εις υγείαν των χριστιανοταλιμπάν…

  9. Ξέρεις; Εδώ που φτάσαμε και μαύρισε η ψυχή μας με όσα βλέπει, παίρνω ανάσες από μια σκέψη μόνο. Μια ελπίδα για να κοιμάμαι τα βράδια.

    Αν υπάρχει πάτος σε αυτό που λέμε ανθρωπότητα, αν υπάρχει ρημαδιό και τέλος τότε…. Το ζούμε. Και αν το ζούμε σημαίνει πως σύντομα θα αρχίσει ξανά η άνοδος γιατί πιο κάτω δεν έχει.

    Αν υπάρχει ένας θεός που περπατάει στη Γη αυτός ονομάζεται μάνα. Είναι το τελευταίο καταφύγιο, η τελευταία σταθερή σανίδα στη γέφυρα της ζωής.

    Αφού λοιπόν έφεραν τέρατα από την ανατολή, αφού άφησαν κάθε σκουπίδι να αλωνιζει και να σκοτώνει και να δολοφονεί, αφού μοιράζουν τη γη μας τη ματωμένη τριγύρω σαν να είναι κάτι ευτελές, αφού μας είπαν πως είμαστε κατώτεροι από οποιονδήποτε, τώρα…

  10. Τώρα ήρθε η σειρά της κεντρικής κολώνας. Της μάνας. Και του πατέρα φυσικά αλλά η μάνα έχει βαρύτερη έννοια. Μας δημιουργεί στα σπλάχνα της, μας τρέφει το σώμα από το σώμα της και την ψυχή με την ψυχή της. Μας κάνει ανθρώπους. Νιώθουμε αγάπη όμως καμία άλλη αγάπη και τώρα…..

    Τώρα αυτή τη μάνα θέλουν να την αντικαταστήσουν με έναν ιδρωμένο μουστακαλή πούστη ή με μια λεσβία που επειδή ήθελε να γίνει άντρας ξυρίζει το πρόσωπο της και φιλάει γυναίκες.

    Και αυτά τα βιολογικά η ψυχολογικά λάθη θα αναλάβουν να αναθρέψουν ένα παιδί το οποίο για αρχή θα είναι δύο φορές άτυχο.

    Πρώτη φορά όταν βρέθηκε σε ορφανοτροφείο και δεύτερη όταν το πετάνε σαν κρέας στο στόμα ανώμαλων λύκων. Ναι. Αν υπάρχει τέλος είναι αυτό. Αν υπάρχει παρακμή και μεσαίωνας τον ζούμε. Κάποιος να ανάψει τα φώτα. Φτάνει πια.

  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ .ΑΥΤΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ . ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΑΤΕΡΕΣ Η ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΥΝΑΙ ΚΑ Η ΑΝΔΡΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟ. Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΩΣΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΗΡΑΝ ΠΛΟΥΤΗ ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ. ΒΙΩΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ. ΒΙΩΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Α ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΝΟΘΑ ΨΥΧΟΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΔΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ