ΔΗΜΟΤΗΣ Κω: Κως 2018, χωρίς σχόλια…

11
2024

Κως 2018

Τα σκουπίδια όπου να ‘ναι και όποτε να ‘ναι στο δρόμο. Το μυστικό βέβαια κρύβεται κάτω από το χαλί.
Ένας ψόφιος μεγαλόσωμος ΣΚΥΛΟΣ ..πήρα τηλ. το 21111 φαίνεται να ήταν ενήμεροι και είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία, δημότες Κω. Πιο πριν βέβαια έβγαζε φώτο μια κυρία, VW   καινούργιος σκαραβαίος με ξένα νούμερα για την περαιτέρω  ενημέρωση….
Δημότης Κω
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!! ΓΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ!!!!

    • Έχετε δίκιο στο σημείο που αρχίζει η ανηφόρα στον Ηρακλή αφού με άδικη απόφαση και χωρίς να προηγηθεί διάλογος με τους κατοίκους και χωρίς ειδοποίηση δεν ανεβαίνει το αποριματοφόρο!!! Το αποτέλεσμα να μαζεύονται όλα τα σκουπίδια στον δρόμο στην γωνία που αρχίζει το σπίτι του κυρίου που φτιάχνει τα Μάρμαρα. Επειδή δεν παιρνούν κάθε μέρα το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει ο δρόμος σκουπίδια. Όταν ανέβαινε το αποριματοφόρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα ο δρόμος στην γωνία κάτω ήταν κρυστάλλινος. Άλλωστε με την ψήφο τους είστε αυτοί που είστε σήμερα δηλαδή δημοτικοί άρχοντες. Μην το ξεχνάτε αυτό!!!!

  2. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ …ΑΙΣΧΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ …ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ……………..Ε ΛΕ ΩΣ …!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Παντού σκουπίδια ! Όμως παντού και δημότες χωρίς ίχνος αγωγής ! Πετάνε τα σκουπίδια τους όπου να ναι !

    • για να καμω κακο στον ψευτοδημαρχο,για να φυγει μια ωρα αρχύτερα.Ο ψευτομαγκας.

    • Βρώμα και δυσωδία είσαι εσύ!!!…και μόνο που έκανες λογοπαίγνιο με τη λέξη Μπόχα γράφοντας ΜΠΟΧΑ(ΛΙΑ), δείχνει το πόσο κομπλεξικός και εμπαθής είσαι με το νησί!

  4. ΤΡΑΙΝΟΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΓΕΩΡΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  5. Αγαπητοι μου συμπολιτες,
    αυτο που θελω να θειξω δεν ειναι η δημοτικη αρχη, αλλα το επιπεδο του καθε «δημοτη» δηθεν ανθρωπου ..
    Τον σκυλο του πεταμενο στα σκουπιδια στον δρομο, { και με 30 βαθμους / 40 ποσο στον ηλιο } Τι να πω…..
    Τι να μας κανει η αστυνομια και ο δημος ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ