ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Μετά από αυτά, εμείς θα πρέπει να ανεβάζουμε τα αυτοκίνητα στα σπίτια μας να τα παρκάρουμε;

17
3002

Μετά από αυτά, εμείς θα πρέπει να ανεβάζουμε τα αυτοκίνητα στα σπίτια μας να τα παρκάρουμε;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • να δουλέψει η γαλοντζα μαριωρη αλλα οχι σε βάρος των άλλων … εχει δίκιο ο φίλος που τις έστειλε και αν δεν σε ενοχλεί μαλλον θα εισαι κι εσυ ίδιος «μάγκας» ….

    • Ποιον ανθρωπο να αφηση να δουλεψη? Πρωτον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ανθρωπος ειναι αυτος που ΣΕΒΕΤΑΙ τον συνανθρωπο του. ΔΕΥΤΕΡΟΝ … ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ η αυθαιρετη καταληψη δρομου για προσωπικη χρηση. (βλεπε τελη κυκλοφοριας με οτι αυτο συνεπαγεται). και ΤΡΙΤΟ… ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ η ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ??? Απλα καλεσε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και του κοβει τον Κ@Λ@ ΕΠΙΤΟΠΟΥ…

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ για τον «το χεις καψει τελείως» δεν τα βάζει για το κατάστημα αλλά γείτονας για να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

  2. Κατεβαίνεις βγάζεις καφάσια, ταμπέλες καρέκλες κλπ παρκάρεις και όταν αρχίσουν τα όργανα τους λες απλά πως θες να δεις την άδεια που έχουν όπου απαγορεύει την στάθμευση που δεν υπάρχει αν συνεχίσουν απλά τους λες πως καλείς την αστυνομία αμέσως και λήγει εκεί το θέμα το έχω κάνει άπειρες φορές! Εξάλλου υπάρχουν αυστηρά πρόστιμα πλέον για εκείνον που κάνουν κατάληψη δρόμου και πεζοδρομίου τέτοιου είδους

  3. Και στην Αβεροφ τα ίδια … κάποιοι ακόμα χτες άνοιξαν μαγαζί και άρχισαν να βάζουν καρέκλες και μηχανάκια. Το πάρκινγκ πίσω από την ΔΕΗ πάντα γεμάτο. Να δω εμείς που μένουμε εκεί που θα βάζουμε τα αυτοκίνητα μας.

  4. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΥΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΙΔΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΗΜΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ή ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ.Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ή ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΚΑΙ ΛΙΑΖΕΤΑΙ? ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ…….

  6. Εγω εδω και καιρό αυτο εφαρμόζω τα βγάζω και παρκάρω και ετσι για την ιστορια το πρόστιμο για αυτός που βάζουν εμπόδια ειναι 400ευρω !!!!

  7. το θράσος και η γαϊδουριά ορισμένων «πολιτισμένων» κατοίκων με την ανέχεια των αρχών του νησιού δίνουν το «καλο» παράδειγμα σε ολους αυτούς που επισκέπτονται το νησί μας….. και μετα εχουμε απαίτηση να παει μπροστα αυτος ο τόπος …. πως;;;; οταν πρέπει μονο ο «άλλος» να ειναι νόμιμος;;;

  8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΡΗ. ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΣΕ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΙΑ….

  9. χωρίς έλεγχο απο τον Δήμο ο καθένας θα κανει οτι θέλει εφοσον δεν τους μιλάει κανένας εχουν γίνει όλοι οι παράνομοι Ο ΝΟΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ