Σωματείο Ενεργών Πολιτών Κω: Οι 7.500 υπογραφές ήταν μόνο η αρχή…

57
981

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ !!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΗ !!!!!!!!!!ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ………..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ,ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΟΤΕ ,ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΙΣ ΚΩ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ HOT SPOT……… KAI KATI TΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ………..

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ 7500 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ …………………………………………….

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

57 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φασίστας είναι όποιος τολμήσει να πει ότι οι λαθρομετανάστες είναι πρόβλημα?
    Φασίστας είναι όποιος διαμαρτύρεται ?
    Φασίστας είναι όποιος ισχυρίζεται πως τα κομμουνιστικά καθεστώτα υπήρξαν απάνθρωπα και ειδεχθή. ?
    Φασίστας είναι όποιος είναι αντικομμουνιστής, δεξιός ή αριστερός. ?
    Ω τι κόσμος, Θεέ μου! Πώς να τον καθαρίσεις από τόσους φασίστες?
    «Ναι ρε, είμαι φασίστας άμα είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!
    Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα εγώ είμαι ο μεγαλύτερος! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ…»

    • Χασάπης, μην βρίζετε τους καλύτερους πελάτες μας. Δείτε τι κορμάρες έφτιαξαν με τα σουβλάκια και τα λουκάνικα μας...

      Καλά, από μυαλό… πηχτή και Γουρουνοκεφαλή στον φούρνο.

        • Και ενώ ο απλός κόσμος πιστεύει οτι έτσι θα κλείσει την πόρτα στους μετανάστες. Θα του μπει από το παράθυρο η ναζιστική χρυσσή πορδή. Ο κάθε φοβισμένος που υποστηρίζει τα τάγματα εφόδου όταν ξυπνήσει θα είναι αργά.

    • Αγαπητέ, κατά δήλωσή σου, φασίστα.
      Είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ γιατί βάζεις την τσέπη σου πάνω από την ανθρώπινη ζωή.
      Είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ γιατί επιτίθεσαι σε ανθρώπους που κινδυνεύει η ζωή τους, που έχουν ανάγκη από βοήθεια.
      Είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ γιατί εσύ εκμεταλλεύεσαι την αναγκαστική παρουσία τους εδώ με πολλούς τρόπους.
      Είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ γιατί έχεις την απαίτηση, όντας παντελώς αγράμματος, να επιβάλεις την ιδεοληψία σου με τη βία.
      ΔΕΝ είσαι πατριώτης, δεν είσαι Έλληνας. Η πρακτική σου δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία της Ελλάδας.
      ΔΕΝ είσαι πατριώτης, δεν είσαι Έλληνας. Δεν γνωρίζεις την Ελλάδα, δε γνωρίζεις την ιστορία της Ελλάδας.
      ΔΕΝ είσαι πατριώτης, δεν είσαι Έλληνας. Δεν ξέρεις να μιλάς και να γράφεις Ελληνικά.
      ΔΕΝ είσαι πατριώτης, δεν είσαι Έλληνας. Υποκινείσαι από άδηλα συμφέροντα και εξυπηρετείς ξένους στόχους.
      ΔΕΝ είσαι πατριώτης, δεν είσαι Έλληνας. Απλώς κρύβεσαι πίσω από τις λέξεις αυτές για να καλύψεις εγκληματικές προθέσεις.

    • Οι σουβλακομάχοι του ΛΙΝΟΠΟΤΗ μαζί με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΠΟΡΔΗΣ έφτιαξαν σύλλογο εξόντωσης των ΛΑΘΡΟ...

      Τελικά έχουμε πολλά φασιστόμουτρα που ψοφάνε για φασαρία και επίδειξη ναζιστικής ιδεολογίας. Έκαναν και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σαν σωματείο ‘’ενεργοί πολίτες’’ που υποσχέθηκε να πρωτοστατήσει στην προστασία του νησιού, ΒΑΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩΝΤΑΣ, καλώντας μάλιστα τον κ. Δήμαρχο να είναι δίπλα τους! ΚΥΡΙΤΣΗ ΞΥΠΝΑ, άφησε τα ζαχαρωτά και ασχολήσου με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που από τα σουβλάκια, τα λουκάνικα, την ρίψη φωτοβολίδων σε λαθρομετανάστες για να μην ανηφορίσουν προς το Πυλί θα αρχίσουν τα έκτροπα που θα μας κάνουν ξανά ρεζίλι και θα είσαι συνυπεύθυνος… -Άλεξίκακος-

    • «Ενεργοί ΦΑΣΙΣΤΕΣ», και εμείς όταν βλέπουμε τις φάτσες σας ενεργούμεθα με απόλαυση....Ωχ ξελάφρωσα…

      Εσείς αποκτάτε ενέργεια από τον τσαμπουκά και τους προπηλακισμούς σε αδύναμου ανθρώπους, από τα λουκάνικα και τα σουβλάκια στην ψησταριά του ΛΙΝΟΠΟΤΗ. Εμείς όμως όταν το πρωί καθισμένοι στην τουαλέτα ενεργούμεθα αναπολούμε τις φάτσες σας φασισταριά και ξελαφρώνουμε στα γρήγορα….

    • Για τις μπίζνες ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την σίτιση των 2.000 λαθρομεταναστών που έχουν αναλάβει στελέχη των ΑΝΕΛ θα μας πείτε κάτι;;;

      Ο ψεκασμένος συγ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ που οι περισσότερου από εσάς ψηφίσατε και οι φίλοι του των ΑΝΕΛ έχουν μοιράσει την ΣΙΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ και HOT SPOT. Τα έχουν αναλάβει δύο ΛΑΜΟΓΙΑ, ο κολλητός του ΚΑΜΕΝΟΥ με τοπικούς συνεργάτες όπως στην Κω και κομματικό στέλεχος του ΣφΥΡΙΖΑ φίλος του Φλαμπουριάρη. Στην Κω εισπράττουν 6,5-7,5 Ευρώ ανά άτομο και καθαρά τους μένουν 4-5 Ευρώ. Οι ΝΤΑΒΑΔΕΣ ξένοι και ντόπιοι έχουν καθαρά κέρδη 9.000 ευρώ την ημέρα για 2.000 άτομα, 270.000 τον μήνα ΚΑΘΑΡΑ… Λαμόγια που με τις στημένες αναθέσεις και στημένους διαγωνισμούς έχουν πλουτίσει από τους λαθρομετανάστες… Τα λαμόγια των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , που παριστάνουν τους ανθρωπιστές τα έχουν κονομήσει χοντρά και κάνουν χρυσές δουλειές εκμεταλλευόμενοι τους λαθρομετανάστες, όπως καταγγέλλει και ο πρώην Γ. Γραμματέας του προσφυγικού και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

  2. ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εχει σαν κύριο χαρακτηριστικό του τον εθελοντισμό και τη φιλανθρωπία,αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας!!!

    • Στο σωματείο συμμετέχουν ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ γεμάτοι κόμπλεξ, οι περισσότεροι αγράμματα .........

      Σας έχουμε ///////////// όλους σας και όσα ζώα υπέγραψαν σε ////////////// σας.

  3. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΟΙ ΜΚΟ

    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

  4. Κόλαση στη Χίο: Μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες και βεγγαλικά σε κατοίκους του νησιού! (pics+vids)

    Πρωτοφανή σε έκταση και ένταση επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Πέμπτης 17/11) στη Χίο με τους πρόσφυγες και μετανάστες εκτός ελέγχου, να βάζουν φωτιά στον καταυλισμό της Σούδας, να σπάνε κατάστημα με βεγγαλικά τα οποία άρπαξαν και άρχισαν να εκτοξεύουν εναντίον των σπιτιών και των κατοίκων, ενώ κατέστρεψαν αυτοκίνητα και μαγαζιά γύρω από το κέντρο φιλοξενίας.
    Το νέο πρωτόγνωρο επεισόδιο με πρωταγωνιστές πρόσφυγες και μετανάστες ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τετάρτης και εξελισσόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, με τους κατοίκους να έχουν ξεσηκωθεί, κρατώντας σίδερα και ξύλα προκειμένου να αμυνθούν απέναντι στους μετανάστες που τους πετούσαν πέτρες.
    Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/746414/kolasi-sti-xio-metanastes-epitethikan-me-petres-kai-veggalika-se-katoikoys-toy-nisioy-pics-vids#ixzz4QF24MJLj

  5. Καλύτερα να γνωρίζεις πως δεν γνωρίζεις, παρά να νομίζεις πως γνωρίζεις δίχως να γνωρίζεις.
    Άλλο «αγράμματος» και άλλο «αμόρφωτος»
    Ο αγράμματος είναι πολύ πιο μορφωμένος από πολλούς «γραμματιζούμενους»
    Γιατί όπως λέει και το ρητό κάποιος που γράφει ανορθόγραφα είναι αγράμματος αλλά αυτός που τον κοροϊδεύει είναι αμόρφωτος.

  6. Παρακαλείσθε όπως προσκομίσετε φωτογραφικό υλικό με τις 7500 «γνήσιες» υπογραφές,διότι δεν δύναται η κως να υφίσταται από 7500 ανεπρόκοπους,σφετεριστές, τεμπέληδες, φασίστες.

  7. ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ.
    ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΘΙΓΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ…
    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ…
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΟΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.
    ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ? ΦΑΣΙΣΤΑΣ ?
    ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΑ………

    • Ποια πατρίδα θα σώσεις εσύ βρε ανεγκέφαλε;
      Σταματήστε επιτέλους να κρύβεστε πίσω από την πατρίδα. Δεν έχει ανάγκη από σούργελα σαν και σας.
      Τι μπορείς να δώσεις εσύ για την Ελλάδα; Εσένα πατρίδα σου είναι το χρήμα. Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα. Πίσω στην τρύπα σου, φασιστόμουτρο.

  8. ποιος πληρωνει το νερο,το ηλεκτρικο,τα σκουπιδια και τα αποβλητα ενος χωριου 1.800 κατοικων;;;;

  9. ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΡΩΩ ΚΑΙ 3 ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ!!

  10. ανώνυμα χρυσαύγουλα, συμπλεγματικοί και τσιράκια του ακατανόμαστου

    ένας …..πανύψηλος μαρκόνης, κι …. ο πολιτικός γίγαντας που όταν δεν σουβλακώνεται φτιάχνει λαϊκά κουνήματα!

  11. μισάνθρωποι και φραγκοφονιάδες που μισούν τους υπόλοιπους Κώους

    αν οι ξενοδόχοι και τα συναφή αγαπούσαν τον τόπο, αν σεβόντουσαν το περιβάλλον και τους ανθρώπους του νησιού μας, θα είχαμε τουρισμό καλύτερης ποιότητας και τελικά καλό και στην τσέπη τους. Αλλά τους άρεζε η προκαταβολή και να κατακρατούν λεφτά και ένσημα εργαζόμενων. Φτού σας ξεφτιλισμένοι, δεν έχουσιν τζέπες τα σάββανα!

  12. Εναλλακτική λύση έχετε? Έστω μία? Ας πούμε πως φεύγει το hot spot: Οι πρόσφυγες/μετανάστες που είναι εδώ και αυτοί που θα συνεχίσουν να έρχονται πού θα πάνε? Σας άρεσε η εικόνα του 2015? Αυτό θέλετε? Γιατί αυτό θα γίνει! Και μετά να δω ποιός τουρίστας θα σκεφτεί να έρθει στην Κω…! Αν έχετε λοιπόν έστω μία εναλλακτική λύση πείτε την και σε εμάς τους «ανώνυμους» να ξέρουμε!

  13. Δέσμευση των ενεργών πολιτών. Ο κάθε ένας από εμάς να φέρει διακόσια(200) ευρώ για να τα δώσουμε σε άπορους ΈΛΛΗΝΕΣ. Παραμονή Χριστουγέννων θα ανακοινωθεί το ποσό και το που θα μοιραστούν.
    Δέσμευση…

    • Φίλε Νίκο καλύτερα είναι να ενημερωνεις τα μέλη για αυτές σου τις αποφάσεις γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά. Με αυτό τον τρόπο θα βγάζουμε ένα κοινό ανακοινωθέν και όχι με την μορφή που εσφαλμένα διάλεξες. Τα λέμε και από κοντά.

    • Γιάννη φίλε μου όταν ανεβάζει κάποιος τέτοιες ανοησίες καλα θα κάνεις να προσέχεις. Έχει καταντήσει πανηγύρι η σελίδα .
      Και θέλω σας παρακαλώ να αφαιρέσετε οτι εχει σχολιαστεί με
      το όνομα μου και δεν είναι δικό μου .
      ΑΡΚΕΤΆ!!

    • Απο εδω και μονο φαίνεται η σοβαρότητα του σωματειου σας. Για λόγους εντυπωσιασμού δηλώνετε οτι θα δώσουν όλα τα μελη απο 200 ευρω για άπορους Έλληνες τα Χριστούγεννα. Τα υπόλοιπα μέλη δεν έχουν ιδέα ! Περιμένουμε με αγωνία να κάνετε πράξη αυτη την απόφαση …

  14. Όπως οι άπλυτοι αλληλέγγυοι μαζεύουν ρούχα και τρόφιμα για τούς λάθρο έτσι και εμείς σαν οι μόνοι γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ θα βοηθήσουμε ,και μέρος των κερδών από τις επιχειρήσεις μας θα πηγαίνει στους άπορους Κώος..
    Δέσμευση του σωματείου ενεργών πολιτών…

  15. Τη μαλακηες εινε αυτες νήκο εγο δεν εχο να φαω και θα δοσω 200ευρο.το καλοκερι αλλα μας ελαιγες.καντε υπομωνη και το χιμονα θα βαραμαι πακιστανια και τους απλιτους.τορα τι μαλακηες εινε αυταις;

  16. Σιγά μην πετάξω στο δρόμο 200 ευρώ για τους ελληναράδες που κλέβαν τόσα χρόνια και τώρα κλαίγονται οτι είναι δήθεν άποροι…οι οικοδομές και τα χωράφια σας ξυνίζανε είσαστε για μεγάλες μπίζνες μόνο εκεί στο μποχαλονήσι…σιγά μην σας δώσω 200 ευρώ…

  17. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ HOT SPOT ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΑΓΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

  18. θα ήταν καλά να μάθει πρώτα να γράφει ελληνικά. Το ύφος του κειμένου, τα κεφαλαία και οι μακρές σειρές θαυμαστικών και αποσιωπητικών, δηλώνουν τσαπατσουλιά.
    Οι 7.500 υπογραφές δεν σημαίνουν τίποτα. 100 άξιες υπογραφές βαραίνουν πολύ περισσότερο από 10.000 τσαπατσούλικες.

  19. Ρε παιδια, με τρεις προτάσεις τι ειναι ενεργός πολίτης ?
    Σοβαρά και χωρίς χυδαιολογίες παρακαλώ

  20. Όταν βάλαμε υπογραφές ήταν για να μη γίνει το χοτ σποτ όχι για να γίνουμε μέλη ενεργών πολιτών. Αυτό που κάνετε, να εκμεταλεύεστε υπογραφές που μπήκαν για άλλο σκοπό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, εγώ και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που υπέγραψαν ΔΕΝ θέλουμε να έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση μαζί σας!

  21. Ρε σεις, μετά το ξύλο, μπορώ να πάρω καναδυό όμορφες λάθρο για το μαγαζί μου; Για αποζημίωση … για τη ζημιά που έκαναν στην εθνική οικονομία …

  22. Μετατρέψατε το Ζηπάρι σε ένα κοινό φασιστοχώρι. Ούτε να σταματήσουμε πια δεν θέλουμε. Καμιά συνεργασία με κανένα πιθανό φασίστα. Ούτε ψώνια ούτε τίποτα. Δυστυχώς, δεν ακούγεται καμιά φωνή λογικής εκεί πέρα. Που είναι οι δημοκρατικοί πολίτες της περιοχής; Καμία αντίδραση.

  23. Εγώ υπέγραψα για να μη γίνει χοτ-σποτ στον ιππικό όμιλο, και δεν σας επιτρέπω με την υπογραφή μου να φτιάχνετε σωματεία για να κυνηγάτε Πακιστανούς. Αν ξαναγίνει θα πέσουν σφαλιάρες .Εντάξει;

  24. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

  25. Μη μιλάτε για τίς υπογραφές ανθρώπων που δεν ήθελαν να γίνει χοτ-σποτ στη Κω. Να χρησιμοποιήσετε μόνο τα ονόματα αυτών που θα γίνουν μέλη στο σωματείο. Δεν είναι σωστό ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. Άλλος υπέγραψε για το κτήμα στη μεσαριά,οι περισσότεροι για το Λινοπότη. Τώρα να λέμε πως όλοι αυτοί δέχονται και τούς στόχους,και τούς σκοπούς του σωματείου μας,δεν είναι σωστό…

  26. δε φτάνει ότι είστε αντίχριστοι, απάνθρωποι, φασίστες είστε μεγάλοι ψεύτες και υποκριτές. Προπαγανδίζετε τη βία και την κακία που είστε ποτισμένοι. Το έθνος δε σας ανήκει. Το ελληνικό έθνος δεν είναι εδώ που είστε εσείς. Είναι σκορπισμένο σε όλο το κόσμο. Φτιάχτηκε από πρόσφυγες και μετανάστες χιλιάδες χρόνια ως τα τώρα. Τα ερπετά οι πραγματικοί δημοκράτες έλληνες τα εξαφανίζουν

  27. Ρε παιδιά δεν τα γράφει αυτά η προσωρινή διοικούσα επιτροπή.Δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση για φιλανθρωπίες….Εμείς παλεύουμε για τα φύγει το ho-spot από το νησί….

    • Εσύ κοίτα να δεις τις συνεντεύξεις μας και τι δηλώσαμε και μετά να μιλάς γιαλαμά.Τι σας πειράζουν οι φιλανθρωπίες;Δηλαδή απλώς ενεργοί για να διώξουμε τους λάθρο;Να βοηθάμε κιόλας.Αντε απο δω που σας πειράξανε τα λιγα ευρώ.

  28. KAI KATI TΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ………..

    Πού το ξέρετε βρε παιδιά; Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως οι 7.500 υπογραφές συμφωνούν με την ίδρυση οργάνωσης(που δεν συμφωνούν) αυτοί που δεν συμμετέχουν και δεν υπόγραψαν πάλι είναι πιο πολλοί.. Εντάξει…έχουν και πιο πολύ μυαλό από εσάς…..

  29. Να γινει δημοψηφισμα,για να δουμε τι θελει ο καθενας μας και το αποτελεσμα να γινει σεβαστο απο ολους.

  30. Πως θα σώσετε το νησί? Δερνοντας ανημπορους ανθρώπους ? Βγάζοντας τα ανωμαλα ενστικτα σας? Οξω καθαρματα! Κι εγώ εναντίον του hotspot είμαι αλλά εσείς μου γυρνατε τα αντερα. Ρεζιλευετε το νησί και ξεφτιλιζετε κάθε έννοια πατριωτισμου

  31. υπάρχει φαί για πολλούς γνωστούς / αγνώστους Κώους ..

    μπροστά μου τους έβλεπα .. που με κάθε άφιξη έτρεχαν να βουτήξουν τις εξωλέμβιες μηχανές ..
    συν ότι έχει βουίξει ο τόπος που ζητούσαν χρήματα για φόρτιση κινητών .. και άλλα …

    ανθρωπιστές από τα lidl …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ