ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Τελικά, η μόνη υπηρεσία που δουλεύει στο δήμο της Κω είναι η δημοτική αστυνομία

4
1425

Τελικα, η μονη υπηρεσια που δουλευει στο δημο της Κω ειναι η δημοτικη αστυνομια.

Θα την δειτε ολες τις ωρες στους δρομους να κοβει κλεισεις και προστιμα στους μαγαζατορες που εχουν αναδουλειες.

Σε αντιθεση με την καθαριοτητα που αδειαζει τους καδους μονο το πρωι ενω ολες τις αλλες ωρες ειναι στην κατασταση που βλεπετε.

Κι ετσι αναγκαζονται τα μαγαζια να βαζουν μαυρες σακουλες απεξω για να πετανε οι τουριστες τα σκουπιδια τους.

Αναγνωστης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα Σταν σας σχεδόν έχουν κλείσει……αντί να αδειάζετε μόνοι σας τα καλαθάκια τα βγάζετε και στα ΜΜΕ ..σαν δεν ντρέπεστε…

  2. Αναγνώστη, καμιά δουλειά άλλη δεν έχεις και βγάζεις φωτογραφίες…. Η Δημοτική καλά κάνει σε όλους που κάνουν παρανομίες να τρώνε κλήσεις και πρόστιμα… όλοι οι υπόλοιποι που είναι οκ τι είναι μ…κες? με κάτι τέτοιες απόψεις και επίπεδο έχουν φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.

  3. Πάρε την κάμερα και τράβα σε όλες τις Δ.Υ.να καταγράψεις και την κατάσταση που υπάρχει σε κάθε κτίριο εντός,τράβα Κοινόχρηστους χώρους να δεις και τι αφήνουν οι συμπολίτες μας σαν ενθύμιο όπου φιλοξενούνται…αν θες βιντεοσκόπησε και τις εργασιακές συνθήκες σε Δημόσιες Υπηρεσίες και σύγκρινέ τες μ αυτές του Ιδιωτικού Τομέα…Έχουμε γεμίσει με τρελούς που κοιτούν το δένδρο αντί το Δάσος.Άλλοι δεν έχουν να φάνε και άλλοι ασχολούνται με την υπογεννητικότητα της Πεταλούδας της Κώας.Ασχολείται το άτομο μ έναν ελεύθερο επαγγελματία που του βγάζει το μάτι η ‘παρανομία’ του,αλλά έχει παρωπίδες για τα εγκλήματα των All Inclussive και των εν Κω Πολυεθνικών.Αει απο δω πια.

    • το τι επαγγελλεται ο καθένας είναι ΑΣΧΕΤΟ με το μπαχαλο που γινεται στην πολη. δηλαδη αν τα λεει ενας δικαστικος ο οποιος ειναι δημοσιος υπάλληλος ή αν τα λεει ένας συνταξιουχος ή υπάλληλος τράπεζας έχει καποια σημασία; μηπως θα πρεπει οι υπευθυνοι του Δημου να ανασκουμπωθουν να σηκωσουν μανικια και να βγουν εξω να δουνε τι συνθηκες επικρατουν ακομη και σε κεντρικα σημεια; διαμαρτυρονται οι επιχειρηματιες οτι δεν βγαινουν οι τουριστες απο τα ξενοδοχεια για να πανε στα μαγαζια τους. καλα κανουν !!!!τι να βγουνε να δουν;;; τα σκουπιδια στους δρομους και στα πεζοδρομια; τα παρκαρισμενα αυτοκινητα στους ποδηλατοδρομους; τα μηχανακια που ανεβαινουν στους πεζοδρομους με φοβο να τους πατησουν ολους;; τις ταμπελες των καταστηματων που εχουν κατακλυσει δρομους και πεζοδρομια;;; και τοσα αλλα……….. μαθετε να βλεπετε ΕΣΕΙΣ το δασος και οχι το δεντρο……….. ζουμε σε μια πολη που ο καθε μαγκας κανει οτι του γουσταρει………..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ