ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Εμείς οι επαγγελματίες της περιοχής θεωρούμαστε πολίτες β’ κατηγορίας;

23
1318
Κύριε Κιάρη καλησπέρα.
Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω μαζι σας μετα και την τελευταια αποφαση της επιτροπής ποιοτητας ζωης να παραχωρήσει τις 3 μοναδικες θεσεις σταθμευσης επι της Λ.Βυρωνος οι οποιες και εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις της περιοχής σε ξενοδοχειακή μονάδα οπως βλέπεται και στην φωτογραφία που σας επισυνάπτω.
Θα ήθελα μέσω του σαιτ σας να ρωτήσω εμεις οι επαγγελματιες της περιοχής θεωρούμαστε πολίτες δεύτερης κατηγοριας;
Και ποια ειναι η εναλλακτική λύση οταν η δημοτική αστυνομία καθημερινώς κόβει δεκαδες κλήσεις επι της Ελ.Βενιζέλου ακομη και στα οχηματα τροφοδοσιας;
Σας ευχαριστω για την φιλοξενία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φουλ για εκλογες… τα ρουσφέτια στο maximum.Τα ίδια παντου,ελατε και στην πλατεια διαγορα-ΦΑΝΤΑΣΙΑ.Αλλες τρεις θεσεις χαθηκαν με την δικαιολογια θα μπουν ποδήλατα.Η αληθεια να φανει το μαγαζακι του κολλητου μας.
    Α ρε δαυιδ πως καταντησες ετσι,ταξη και ηθικη μας ελεγες και εσυ.

      • Γιατι που βλεπεις την παρανομια; ναι θελω να παω για καφε και για ψώνια και η εσοχη στο δρομο ειναι δημόσια και οχι ιδιωτικη.και την ταμπελα.να την εξαφανισεις.Άιντε ξερόλες!!! Ο Κ.Ο.Κ ειναι πανω απο τον δαυακο.

  2. Μην ξυνεστε στην γκλιτσα του τσοπάνη,ελεος ρε παιδια.Και στο φιναλε ΝΑι δημοτικη αρχη είναι εχει το κάθε δικαίωμα να επιλεγει ποιους θα στηριξει.χοχοχοχοχοχο

  3. Παρατηρηση!
    Την αποφαση την υπογραφει και ο Ν.Κανταρζης,αυτος πους θα εφτιαχνε την επιροπη αισθητικης και αυτος που φωτογραφιζε την πολη και τα προβλήματα της.Τωρα λογω εκλογων στηρίζουμε ξενοδοχο και όχι τις μικρες επιχειρήσεις?
    Βρε όλοι τα ίδια είστε

    • Κάτι μας είπες τώρα,αλλα λεει στο δημοτικό συβουλιο αλλα στην επιτροπή ποιοτητας και αλλα ψηφιζει ο Νίκος μας.
      Σιγα μην πηγαινει απέναντι από ξενοδοχο. 1000 χρονια μνημονεια.

  4. ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 2023.
    ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΑ,ΘΑ ΤΟΥς ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 80-90 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΚΤΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30 ΑΠΟ ΤΟΥς ΤΑΞΙΤΖΗΔΕς.
    ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΕ ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΚΑΙ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 60-70 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
    ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΡΕΙς ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ 5-8 ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
    ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ 3-6 ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΛΛΑ 10 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.
    ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ-10-13 ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΡΕΧΕΙ.
    ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ 15-17 ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ…
    ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ…

  5. ONLY FOR HOTEL ??? Από πότε κύριε Γερασκλη η απόφαση της ΕΠΖ είναι πανω από τον Κ.Ο.Κ ? Πραγματικα είστε για γέλια όπως και η ταμπέλα!Η ταμπελα δειχνει πως απαγορευεται και η σταση και η σταθμευση και απορω ποιος φιλόσοφος γραφει ONLY FOR HOTEL.Μαζεψτε την ταμπελα και συνελθετε κάνατε το νησί πακισταν.
    Κριμα Ν.Κανταρζη,μολις ειπα πως εσυ εισαι διαφορετικος,με προσγείωσες…εσυ εισαι χειρότερος.

    • Απλά και μονο για επιδειξη δυναμης γινονται όλα,καπως ετσι εγινε και με το αμαξι του βαβλα. Συγκινήθηκε κανείς όταν μπαινουν αυτοκίνητα σε πεζοδρομο?Κανεις! Ετσι και εδώ ολοι μιλανε ολοι γνωριζουν αλλα ο Γερασκλης θα κανει επιδειξη δυναμης,μεχρι να κατεβει από την καρεκλα! Μετά δεν θα τον ξερει ανθρωπος και αυτή είναι η τιμωρια τους.

    • από τότε που χάθηκε η δημοκρατια στο νησί,το αστειο είναι ο διοικητης λεει την γνωμη του αλλα κανει και τα τραβα ματια.

    • ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΩ!
      ΚΑΛΑ ΤΡΩΩ,ΚΑΛΑ ΠΙΝΩ,
      ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΩ.
      ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΤΕ
      ΑΠ’Τ’….Α ΜΟΥ ΚΡΕΜΙΕΣΤΕ.
      ΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΕΙ,
      ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ,
      ΕΚΕΙΔΑ ΘΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ
      ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΜΕ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ!
      ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΞΩ
      ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ
      ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ,
      ΣΑΝ Τ’….. ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ!

      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ!

  6. Προς επιχειρηματίες της περιοχης,καθε 10 λεπτα εχει λεοφωρειο του κτελ λαρισας από την κεφαλο.αφηνεις το αμαξι στη κεφαλο και σε 25 λεπτα εισαι βενιζελου με τα νεα λεοφωρεια της λαρισας.

  7. Όταν δεν έχεις κάτι σοβαρό να κανεις γιατί δεν μπορείς κάθεσαι σε έναν υπολογιστή και σκαρφίζεται ότι παπάρια σου έρθει στο κεφάλι . Εσυ λοιπόν ο κανένας θα είσαι και υποψήφιος …….. δυστυχώς για αυτόν τον τόπο

  8. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ !! ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ. ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ DRONE ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ !!!! ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!

  9. Οι επιχειρησεις της περιοχης πως θα εξυπηρετουνται κυριε Γερασκλη ? Ή να σε λεμε Δαυακι ……. του ρουσφετιου ….

  10. Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι συνήθως είναι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες που παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο εκ μέρους τους.
    Συμφωνώ με την απόφαση του δήμου να παραχωρήσει 3 θέσεις για το ξενοδοχείο, υπό την προϋπόθεση να είναι αυστηρά για τους πελάτες. Η δημοτική αστυνομία μπορεί να περνάει σε καθημερινή βάση (όπως κάνει) και όσα δεν είναι ενοικιαζόμενα και παρκάρουν στις 3 θέσεις να παίρνουν το πρόστιμο τους.
    Όσο για τον αναγνώστη που κάποιο κατάστημα θα έχει στην Βενιζέλου, ας παρκάρει στο δημοτικό parking. 200 μέτρα περπάτημα καλό θα του κάνουν.

  11. » Κυρια » που κρυβεσαι πισω απο το Μαλιστα δεν ειναι μια η επιχειρηση και ενας ο αναγνωστης δυστυχως για σενα …. δεν βρεχει … σε ….

  12. Νομοσχέδιο του υπουργείου τουρισμού όχι απλά επιτρέπει, υποχρεώνει τους δήμους να παραχωρούν παρκινγκ στα ξενοδοχεία

    • Φρε παντογνώστη κανενα νομοσχέδιο δεν ακυρωνει τον κωδικα οδικης κυκλοφοριας.Ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια γινονται για ψηφους.Ας έρθει καποιος με τον νομο που λεει πως εγω ο οδηγος ,ο τυχαιος δεν μπορω να παρκάρω σε θεση ξενοδοχειου,να δουμε ποιος θα γελάσει καλύτερα.Και ποιος δημοτικος αστυνόμος θα τολμήσει να κοψει κληση.Και τέλος προς τον έξυπνο της πινακίδας γιατι με μεσο πηρε το διπλωμα εχει βαλει το σημα X το οποιο απαγορευει και την σταση και την σταθμευση.Αλλα ειπαμε ψηφαλακια…

  13. Ξέρεις εσυ να λύσεις το πρόβλημα. Όπως σπας τις μπάλες του πεζοδρομίου και κόβεις τα κόλονακια για να παρκάρεις πάνω στο πεζοδρόμιο έτσι μπορείς να βγάλεις και την πινακίδα.

  14. Συγγνώμη γιατί μπαινουμε στη λογικη να δωσει μια,δυο,τρεις; ο δημος δινει χατηρικα…Το ελληνικο συνταγμα τι λεει; Πανω απο ολα ειναι ο κωδικας,αυτος ντε που δθαβαζουμε οταν θελουμε να παρουμε διπλωμα.Θυμαται κανεις να υπαρχει πινακιδα η οποια λεει μονο για πελατες ξενοδοχείου;

  15. ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ !! ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ! ΟΛΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ