ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Παίζω μουσική μέχρι το πρωί στη διαπασών γιατί έτσι γουστάρω

25
1557

Παίζω μουσική μέχρι το πρωί στη διαπασών γιατί έτσι γουστάρω .

θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα της διατάραξης κοινής ησυχίας απο πασίγνωστο μπάρ.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που αναμφίβολα έχει δημιουργήσει ένα πανέμορφο μαγαζί , γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ηλικιωμένους, νεογέννητα , εργαζόμενους που δουλεύουν πρωί και γενικά οποιονδήποτε θέλει να κοιμάται το βράδυ και να ξυπνάει το πρωί .

Καταλαβαίνω ότι ο επιχειρηματίας θέλει να κάνει τη δουλειά του και το πρωί να πάει να κοιμηθεί μέχρι το βράδυ ,που θα ξαναρχίσει το ίδιο βιολί , όμως το αστυνομικό τμήμα τής Κω ενώ στοιχειοθετημενα γίνεται αποδέκτης ομαδικών καταγγελιών , ποιεί τη νυσα .

Ξέρω ότι πολλοί διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα γράψουν , ότι κάποιοι κομπλεξικοι θέλουν να κλείσουν τα μαγαζιά ,να διώξουν την επιχειρηματικότητα και άλλα πολλά .

Σεβαστή η άποψη τους , όπως σεβαστό είναι και το δικαίωμα της μητέρας που θηλάζει και ξυπνάει κάθε δύο ώρες να κοιμηθεί , σεβαστό το δικαίωμα του ηλικιωμένου ,του δημοσίου υπαλλήλου που δουλεύει πρωί στο νοσοκομείο ,στη πυροσβεστική και οποιουδήποτε θέλει απλά να κοιμηθεί πέντε έξη ώρες , χωρίς ωτασπιδες και κλειστές κρεβατοκάμαρες με αιρκοντίσιον .

Ευχαριστώ και ελπίζω να συγκινηθεί ο επιχειρηματίας και να μας επιτρέψει λίγες ώρες ύπνου τουλάχιστον μετά της 01.00 .

Η τήρηση των νόμων από όλους μας φέρνει ανάπτυξη και ευημερία .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ – Κάτοικος περιοχής

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το αστυνομικό τμήμα της Κω είναι στο μικροσκόπιο των εσωτερικών υποθέσεων και το μαγαζί που αναφέρεται είναι στη Λάμπη η οποία διεκδικεί με αξιώσεις το βραβείο της πιο παραμελημενης περιοχής .

  2. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΟΣΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ 100 ΗΡΘΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΒΑΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ;;;;;

  3. Χθες ολη η πόλη ακουγε τα νταούλια απο τα μπαράκια μεχρι πρωΐας…η αστυνομία στην κοσμάρα της..για να πλουτήσουν 10 μπαράδες υποφέρει τόσος κόσμος!!

  4. Οι τουρίστες στις χώρες τους, αυτά δεν μπορούν να τα κάνουν. Διότι εκεί υπάρχουν Νόμοι που εφαρμόζονται.

  5. Και το μεσημέρι.γινεται χαμός κ ψαλίδι κ Ζουρούδη κ Λάμπη,απ τα ντεσιμπέλ,που τώρα με μια απλή εφαρμογή, μπορεί ο καθένας να μετρήσει την ένταση του ήχου με τα smartphone.μολαμε για πάνω εκατό ντεσιμπέλ στα πέντε μέτρα.αλλα πως να σε γράψει ο αστυνομικός,όταν είναι εκεί και τον σερβίρουν τσάμπα με το αζημίωτο.

  6. ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΡΕ …. ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ……..

  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΟΙΜΟΝΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!

  8. Απλά πράγματα.
    Κολλάμε στον επιχειρηματία μέχρι να πληρώσει για τα διπλά παράθυρα και το air condition.
    Αν είναι δυνατόν τσοντάρει και για τον λογαριασμό του καλοκαιρινού ρεύματος.
    Μετά γινόμαστε και φιλαράκια.

  9. Έτσι, μ…..!!! Παίζε και το … σου να ξεχαρμιανάζεις, επειδή με το σαξόφωνο δεν σε βλέπω να ηρεμείς!

  10. ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ

    ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ.ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

  11. Περιμένεις να κλείσει ο δήμος αυτά τα μαγαζιά ;
    Κάνε μια βολτα και θα ΔΕΙΣ….Εκεί πίνουν τα καφεδάκι και ποτά ολοι τους. Το βράδυ αυτό πέρασα απο εκεί και η μουσική ακουγόταν έως το συντριβάνι (σημαίες).

  12. Κοινή ησυχία υπάρχει και μεσημεριάτικα.Η Αστυνομία το δημοσίευσε εδώ πέρσι.

    Θα έλεγε κανείς ότι ο ρόλος της Αστυνομίας πια,είναι πως να ξυλοφορτώνει συνταξιούχους,να βοηθάει την πραγματοποίηση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας,να φυλάσσει τους Υπουργούς και τον Τσίπρα σε κάθε τους εκδήλωση,να ρίχνει καπνογόνα σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση και ν αφήνει τα υπόλοιπα στο…Δημοκρατικό Τόξο.Επιλεκτική διάκριση σε καταληψίες,μαστουροδιανοούμενους,κεφάλαιο,ισχυρούς,καμιλά σχέση με ρυθμιστή ασφάλειας και ισότητας!!! Όπως το πε κάποιος ,ας πάνε στο καλό αν δεν τους αρέσει!!!!

  13. 2μηνες καλοκαίρι έχουμε πως κάνετε έτσι τουριστική περιοχή είμαστε και όχι το Άγιο όρος.οι τουρίστες ερχοντε να διασκεδάσουμε στο νησί μας. Μια μέρα έκανε πάρτυ ο άνθρωπος και είχε φουλ μουσική και τον φάγατε.

    • Ας μην στοχοποιούνται κάποιοι.το παν μέτρον άριστον θα πρέπει να αφορά όλους.οχι μόνο τα καλοκαιρινά καταστήματα,αλλά και τα ημερήσια και τα χειμερινά που ενοχλούν τους άρρωστους στο νοσοκομείο τόσο δυνατά που παίζουν με ανοικτές τις πόρτες.ολοι να συμμορφωθούν,όχι μόνο οι εχοντες άκρες.ΟΛΟΙ η κανένας.

  14. Στα μπαράκια δεν σας πείραξαν..,?που κάθε βράδυ από τις 10 έως το πρωί πεζουν με τους τενεκέδες κάθε μέρα είναι και στο κέντρο…Μετά θέλετε και τουρισμό…μα σε τουριστικό νησί είμαστε..

    Εντάξει εκεί πέρα είναι μονο το καλοκαίρι..Το χειμώνα κοιμήθητε ησηχα..
    Τουλάχιστον παίζει μονο.μια μουσική μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα ποτό όποτε γλειτονετε Κάιντα έξοδα..του μαγαζιού χαχαχαχ
    Τουρισμό θέλετε η ησηχια..αποφασίστε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ