Αντώνης Γιαλομανδράκης: Ελπίζω να νιώθουν καλά που αντί για δέηση για τις ψυχές που χάθηκαν, είχαν χορούς

31
2711

Είμαι ένας απλός πολίτης που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας με λυπεί πραγματικά που κάποιοι άλλοι το διασκεδάζουν…

Και μάλιστα αυτή είναι η εκκλησία και μάλιστα με την παρουσία του μητροπολίτη χτες βράδυ στον Άγιο Παντελεήμονα στο Πυλί όπου έγινε πανηγύρι. Ελπίζω να νιώθουν καλά που αντί για δέηση για τις ψυχές που χάθηκαν, είχαν χορούς.

με λύπη ψυχής

Αντώνης Γιαλομανδράκης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ζωή συνεχίζεται…Εδώ αντί να πέσει η κυβέρνηση εσάς το πρόβλημα σας είναι το πανηγύρι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε…Δηλαδή εάν περάσουν δέκα μέρες κ γίνουν οι χοροί κ τα πανηγύρια θα είναι όλα οκ…

    • 1)ΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΞΩ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ!ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ,ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΦΡΑΖΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ,ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ «ΓΕΙΤΟΝΑ»Η «ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟ», ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕ Ο «ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΠΑΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΠΕΡΝΑΕΙ» ΚΑΝΕΙΣ,ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ 2012,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΝ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟΣ!ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΗ.ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ 11 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΡΥΠΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΧΕΡΣΑΙΑ.

    • ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ ΞΕΛΥΓΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΕΡΑΚΙ,Η’ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ? ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΚΟΗΘΗΣ,ΠΑΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΗΣΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ «ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΕΙ»ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΕΞ’ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
      Ε ΡΕ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΥΜΝΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!
      ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΩΝΥΜΩΣ(ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΧΑΛΑ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ’ΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ)ΓΡΑΦΕΤΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΥΜΝΙΟΣ.

  2. Μπράβο φίλε μου,τα είπες πολύ όμορφα και με ειλικρινεια.Δυστυχώς δεν έχουν όλοι τις ευαισθησιες που εχεις εσύ,εγω και ο περισσοτερος κόσμος. Ότι και να συμβεί και η γη να γυρίσει ανάποδα δεν τους καιγεται καρφι.

  3. ΑΠΕΤΙΣΑΝ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥς http://www.leksiko-ellinikon.gr/index.php?instance=categories&id=10&word_id=12757

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΡΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ , ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ , ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΘΛΙΨΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

  4. κ.Αντωνη ξέρει ο κόσμος ότι στο πανυγήρι αυτό βγήκαν στη λοτταρια 2 κατσίκια;

    Με ποιο δικαίωμα ο πάτερ βγάζει δύο ζωές στη λοτταρια,πως μπορεί και κοινωνεί κόσμο,πως λέγονται χριστιανοί όσοι συμμετέχουν σ’ αυτό το βάρβαρο έθιμο;πως αισθάνεται η Κωακή Εκκλησία για την κατάντια αυτήν.το ξέρουν οι φιλοζωικές;την στιγμή που όλος ο κόσμος έστρεψε τα βλέμματα του στο ενδιαφέρον για τα καμμένα τετράποδα των πυρκαγιών στην Αττική,εδώ μια δήθεν Χριστιανική εορτή στο όνομα Αγίου έβγαλε δύο ζώα στον κλήρο, ξεχνώντας τα πάθη του ίδιου Του Υιού Του Δημιουργού μας.Ντροπη και Αισχος.Κοινοποιείστε το σ όλους.

    • Βάρβαρα τα έθιμα των χριστιανών, να γλεντοκοπάνε και μετά να βγάζουν στο εκτελεστικό απόσπασμα τα κατσικάκια… Χάθηκε να βάλουν στην λοτταρία 2 τελάρα μπρόκολα;

      • Έπρεπε να έβλεπες τα μάτια του,όταν το χάρισαν στον νικητή της λοταρίας.

        …έκλαιγε,έντονη ανησυχία,φόβος…αυτά δίδαξε άραγε ο Χριστός?αυτός είναι ο Χριστιανικός Πολιτισμός?Φτύσιμο ….σε όλους τους διοργανωτές.Μιλάμε για μεσαίωνα εν έτη 2018.Και εγώ θα νηστέψω για την Παναγία,είμαι σίγουρος ότι και ο Δημιουργός δεν τα εγκρίνει αυτά.Ρεζιλίκια..Ας διαδοθεί παντού.

  5. Απαράδεκτα τα πανηγύρια στους κόλπους της εκκλησίας την ώρα που όλη η Ελλάδα πενθει! Ντροπή και πάλι ντροπή ! Με τη ψυχική δύναμη χόρευαν όλοι αυτοί ? Ντροπή!!!

    • ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΔΟΙ,ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ?
      Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΩΤΑ ΕΚΟΦΕΥΑΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΕΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ’ΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ > ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!ΕΙΠΕ>ΜΗΝ ΧΤΙΖΕΤΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ,ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΕΙΠΕ>ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΑ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ,ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ..ΞΕΚΟΛΛΗΤΑ ΜΥΑΛΑ!ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΣΥΝΗΣ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ???

  6. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΟΥΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΟΥΤΕ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

  7. Εάν αγόραζε η επιτροπή τα χοιρινά απο αυτούς δε θα έβγαζαν κιχχχχ.!!!!!!Τους έχουν στην απέξω και εχουν λισσαξει !!!!!!

    • ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΥΛΙΩΤΗ,ΚΑΙ'ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΗ ΜΠΕΣΑ!

      ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΑΤΙΜΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ!
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ? ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ?
      Ε ΡΕ..ΤΣΙΓΚΕΛΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΘΑ ΖΥΓΙΖΕΙΣ!

    • πάντα με κεκορεσμένα λιπαρά ικανοποιείται η ακόρεστη ψυχή σου? τελικά η μόνη γλώσσα που μπορείς να συνεννοηθείς με τον υπόλοιπο κόσμο ,είναι οι ισχυρές κενώσεις/εκρήξεις παχέος εντέρου,η μόνη γλώσσα που γνωρίζεις καλά.

    • Διάλογο δεν ανοίγεις με δεδομένο πρωκτό… γιατί μόνο βροντοβόρες και οσμιζουσες θ ακούσεις…κρίμα τα ζωάκια.ειναι πασιφανές ότι διανύουμε παρακμή στον τόπο.. φαίνεται πολύ μάλιστα

  8. Φίλε Αντώνη κοιτά πρώτα τα θρησκευτικά σου καθήκοντα και έπειτα να ασχοληθείς με σχόλια που αναλογούν στο επίπεδο σου !!!! Έλεος φίλε ντροπή !!!!!!!

  9. Η υποκρισία στο τέρμα...Άγιος Χαράλαμπος και παζάρι με θύματα ζωές.

    Είπαμε ότι έχουμε γίνει άγονο χωράφι που δεν φυτρώνει τίποτα.Όλοι μαζί μπορούμε,αλλά τι ελπίδα να έχουμε ,όταν ο εκπρόσωπος της Μονής γίνεται Ταλιμπάν !!!Σαν την Ευλογία της επιχείρισης ‘Κλάδος Ελαίας’ του Τουρκικού στρατού στον Αφρίν ,για εκκαθαρίσεις με αίμα,απ τον Οικουμενικό Πατριάρχη,το μεγαλύτερο ατόπημα Εκκλησιαστικού Ηγέτη ,που έχει συμβεί εδώ και πολλά χρόνια. Ματαιοδοξία μετά περισσής υποκρισίας!!!!

  10. Η Ελλάδα πενθεί για τις ψυχές των αγγέλων που εφυγάν.Θα μπορούσαμε να είμασταν εμείς η τα παιδιά μας.ΝΤΡΟΠΗ.
    Εαν δεν χορέψουμε για μια εβδομάδα δεν θα πάθουμε τίποτα.Ας ευχηθούμε για την ανάπαυση των ψυχών τους.Και η μητρόπολη να φροντίζει να αναβάλει τέτοια ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ

  11. Σεβαστείτε αυτά που λέει και όχι να τον κατακρίνετε κι ας λέει την αλήθεια.
    Αυτήν την ελευθερία λόγου και πιστεύω αναγνωρίζετε στα παιδιά σας;
    Γιαυτό τα βαπτίζετε πρίν καταλάβουν τί τους γίνεται;
    Μωρέ να χαρώ γω δημοκρατία κατα θεό μερηά… Ωραία κοινωνία ονειρεύεστε.
    Μια είναι η σωστή άποψη και μάλιστα χωρίς αποκλίνουσες υποπεριπτώσεις.
    Και κάτι άλλο. Ποιό στεναχωρά το δέσποτα και κλαίει με το που πιάνει κανα δοξαστικό;
    Ευτυχώς μόλις περάσει το νόημα των λόγων του και αλλάξει θέμα του περνά το κλάμα.
    Ποικιλία…Ωραία παράσταση, σεμνή. Ετσι πρέπει, ετσι κάνουνε σε τέτοιες περιπτώσεις.
    Του δίνω συγχαρητήρια στις δημόσιες σχέσεις.

  12. TA EKKΛHΣIAΣTIKA ΠANYΓHPIA XΘEΣ HTAN ΛAΘOΣ ..H XΩPA MAΣ EINAI ΣE EΘNIKO ΠENΘOΣ KAI ΠPEΠEI NA ΔINONTAI ΠAPAΔEIΓMATA ΣTH ΔYΣKOΛH AYTH ΣTIΓMH..ΠAPAΛΛHΛA AKYPΩNONTAI ΣYNAYΛIEΣ KAI EKΔHΛΩΣEIΣ ΩΣTE ME TO ΣKOΠO AYTO NA EKΦPAΣOYN THN ΔIKH TOYΣ ΣYMΠAPAΣTAΣH ΣTOYΣ ANΘPΩΠOYΣ ΠOY XAΘHKAN… KAI AΛΛOI NA ΓEΛANE KAI NA XOPEYOYN EΞΩ AΠO TIΣ EKKΛHΣIEΣ ANTI NA ΠPOΣEYXONTAI KAI NA ΠEPIOPIΣTOYN MONO ΣTHN TEΛETH THΣ EOPTHΣ KPIMA

    ΘPHNOΣ AΠO XΘEΣ ΣTO AKOYΣMA TIΣ EIΔHΣEIΣ ΓIA TA ΘYMATA ΠOY AYΞANONTAI KAI ΔYΣTYXΩΣ NA ΠPOΣTIΘENTAI ΠAIΔIA…
    OI ΓONEIΣ EKΛAΨAN
    O KOΣMOΣ ΣOKAPIΣTHKE
    EΠIKPATHΣE ΣYΓKINHΣH ..
    ΠONOΣ ..ΣAN NA EINAI ΔIKA MAΣ ΠAIΔIA..
    AΓKAΛIAΣAME TA ΠAIΔIA MAΣ XΘEΣ KAI ΣTENAXΩPHΘHKAME

    AΠOΣTOΛOΣ ΠAYΛOΣ ΛEΓEI
    ΠOIOΣ AΣΘENEI ..KAI ΔEN AΣΘENΩ;

  13. 2)ΧΑΘΗΚΑΝ ΖΩΕΣ,ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΠΑΠΟΥΔΕΣ,ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ,ΝΕΟΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ…ΣΕ ΛΙΓΟ,ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΘΑ ΚΟΠΑΣΟΥΝ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ)ΠΑΛΙ ΘΑ «ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΠΗΞΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ,ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ.ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ «ΧΤΙΖΕΙΣ»ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΣΤΡΑΒΗ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟ»ΓΕΙΤΟΝΑ».
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΙΚΑ..

  14. Αυτή είναι η αλήθεια.Πολλοί ακύρωσαν τις διακοπές τους για συμπόνια,άλλοι εθελοντικά βοηθούν όσους σώθηκαν Χάθηκαν ψυχές με τον χειρότερο πόνο και τρόμο στις τελευταίες τους στιγμές.Είμαι σίγουρος ότι και ο Αγ.Χαράλαμπος θα έλεγε το ίδιο.Ειδικά εμείς που περάσαμε αυτό το δράμα πέρσι με τον φονικό σεισμό,άπλυτοι και στα βουνά για ημέρες….κρίμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ