Δ. Καλλούδης: Άκου λοιπόν Δήμαρχε Γιώργο Κυρίτση. Ο πολιτισμός δεν είναι μόνο οι πολύ καλές εκδηλώσεις των Ιπποκρατείων, είναι και ο σεβασμός…

21
1131

Γράφει ο Δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης_______________ «»Κάτω από το παράθυρο μας περνάει το καλοκαίρι, Το μεγάλο καλοκαίρι της Κω με τις εκδηλώσεις πολιτισμού σε κάθε γωνιά του νησιού» Σωστά!!!
» Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» Σωστά!!!
Άκου λοιπόν Δήμαρχε Γιώργο Κυρίτση. Ο πολιτισμός δεν είναι μόνο οι πολύ καλές εκδηλώσεις των Ιπποκρατείων, είναι και ο σεβασμός στους πολίτες (συμπολίτες-ψηφοφόρους). Είναι η καθαρή πόλη, είναι η αξιοπρέπεια που εμπνέει ο Δήμαρχος, είναι η καθημερινότητα των Κώων και όχι μόνο. Είναι οι καθαρές παραλίες, όχι αυτές που εισπράττει ο δήμος αλλά οι ελεύθερες οι οποίες ζέχνουν και δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσεις, αν κατέβεις λίγο απ’ εκεί ψηλά που έχεις ανέβει και κάνεις μια βόλτα πίσω από τον Αγ. Γιώργο τον Πετρουμιανό, θα το διαπιστώσεις, για να μην σου πώ θα σιχαθείς τον εαυτό σου. Ο Πολιτισμός πρέπει να είναι παρών σε όλα τα επίπεδα.
Σε είδα εχτές στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταμάτη Αλαχιώτη και ήσουν ποταμός, διαβασμένος, εμπεριστατωμένος, στομφώδης και…πολιτισμένος. Αναφέρθηκες μάλιστα και στην παροικία που βρισκόταν εκεί.
Άκου λοιπόν Δήμαρχε. Τούτη η παροικία είναι εκεί στην όμορφη, αλλά βρόμικη παραλία και δεν σου συγχωρεί καθόλου την αδιαφορία και την αναποτελεσματικότητα σου. Το έχω γράψει επανειλημμένα και θα το γράφω έως ότου φερθείς πολιτισμένα και δεν μας αγνοήσεις ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΩΝ.
Έχεις βιωματικούς δεσμούς με τον τόπο που «δημαρχείς»? Γιατί όταν δεν παθιάζεσαι με τον τόπο, όταν δεν έχεις αίσθηση της πραγματικότητας και στερείσαι αυτογνωσίας, όταν στερείσαι προσόντων, αναλώνεις την ψυχική σου ενέργεια κυρίως στη προσποίηση-προσποίηση ότι «δημαρχείς», καμώνεσαι ότι ηγείσαι. Θα επανέλθω δριμύτερος.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαχαχα η κως παει μπροστα με εργα!!! και βρωμια παντου.δημαρχος του σκουπιδαριου! θα καθαρισει το νησι

    το 2023 !!!!!!! χαχαχαχαχαχα εισαι τελειως παρανοικος γεωργιε!!!! ερχεται ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!

    • Από την μια ακρη μεχρι την αλη ακρη του νησιου,ειναι μεσα στην ακαθαρσια.Το λενε ολοι οι κωοι που ψηφισανε κυριτση.Αλα τωρα θα παρει από τα χιλιαδες το ////υτερο.

      • Τάξε βρε Κυρίτση στον έψιμο γραφικό περιβαλλοντολόγο την αντιδημαρχία πολιτισμού και καθαριότητας να ησυχάσουμε

        Ανέθεσε του τις σχολικές παραστάσεις και την θεατρική ομάδα του Δήμου να δούμε πόσα απίδια χωρά η κούτρα … Ζήλεψε την μεγάλη προσφορά στα κοινά …

      • Όψιμο ενδιαφέρον για την Κω ή κάποιος κάτι του έταξε; ΓΙΑΤΊ αντί να καταγγέλλει μόνο τον Δήμαρχο δεν μαζεύει τα σκουπίδια;

        Περιμένει την νέα δημοτική παράταξη για να ενεργοποιήσει την μεγάλη του δυνατότητα για δουλειά, παρελάσεις, καθαρές παραλίες, εκδηλώσεις, αξιώματα και πολύ τηλεόραση…. Πάρε βρε μια άδεια σακούλα όταν πηγαίνεις στις παραλίες και μάζευε και κανένα πλαστικό μπουκάλι, να προσφέρεις και εσύ κάτι χειροπιαστό…

    • ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ.ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ.ΧΑΡΑΜΙΑ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.

  2. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  3. Πολύ γραφικός !
    Κατεβαίνεις υποψήφιος και τα κανεις όλα αυτά που κατά καιρούς γράφεις !!!
    Μόνο που όταν δεν θα μπορέσεις πρέπει να αντέξεις και το κράξιμο !!! Ένας φίλος σου

    • Για πες βρε σκουπιδι σφυριτσικο.που εχει λαθος ο ανθρωπος και τον λες γραφικο.Για πες μας βρε γνωστε ρουφε του φακιστα,το νησι δεν είναι μεσα στην βρωμα,και τον λες γραφικο βρε τομαρι αδουλευτο,που περιμενεις να σε προσλαμβανει κάθε καλοκαιρι,και να καθεσαι να σε πληρωνουν οι κωοι.Σας εκανε ο , ολους σκλαβακια.Ακου γραφικη . το κραξιμο το εχει φαει ηδη ο φακιστας σου,και εχει μπει στο χρονοντουλαπο της ψεύτικης ιστοριας του.Τα ψωμια σας είναι λιγα.Μετα να δουμε ποιος θα σε παρει για δουλεια ,που εχεις το θρασος να μιλας εσυ και τα ρουφακια του ..λακα,για γραφικούς και για κραξιμο.ΟΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ.

  4. Φτιάξε μια παράταξη με Μυλωνά Ζερβό για ώρα ανάγκης για μετεκλογική συνεργασία Η απλή αναλογική είναι δύσκολη περίπτωση Ξέρεις τώρα εσυ Με τον Μυλωνά τα βρίσκεις

      • Δήμαρχε φτιάξε δύο παρατάξεις δικές σου..Μια με τον Μυλωνά και τους αντισυριζαίους και μια παράταξη με τούς ΑΝΘΡΏΠΟΥς ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ….Τη δεύτερη Κυριακή να ανακοινώσουν τη στήριξη τους στο πρόσωπο σου….Κινδυνεύεις τη δεύτερη Κυριακή να ψηφίσει ο κόσμος τη Ρούφα όχι γιατί πιστεύει σε αυτήν ,αλλά από αντικυριστικό μένος που καλλιεργούν κάποιοι….Η απλή αναλογική κρύβει παγίδες…..

      • Μυλωνάς και Ζερβός ψηφοδέλτιο δεν κατεβάζουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν και οι ΣΦΥΡΙΖΑΝΕΛ πάνε για βρούβες

  5. Οτι και να του γράψεις, οτι και να του σουρεις Δημητρη μου αυτός μας έχει ολους και όλο το νησί γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι !
    Ψεύτης μεγαλομανής εκδικητικός, οπου και να τους πιάσεις λερωνεσαι !

  6. Ποιος ειναι πάλι αυτός ο Καλούδης;Υποψηφιος σωτήρας;Εχθές ήρθες στο νησί μεγάλε;Τώρα ανησυχισες;Ξέρω θα έχεις οπαδούς όλους αυτούς τους χαραμοφάηδες που βρίζουν μόλις κάποιος δεν συμφωνεί μαζί τους.Αυος είναι ο λόγος ο κόσμος σας έχει βαρεθεί…40 τρώγαμε βολεψατε ακόμα και τα εγγόνια σας και τώρα τι θέλετε;Να βολεψατε και τα δισέγγονα;Καμία κοινωνία δεν πάει μπροστά μεγάλε μόνο με λόγια και απλά να μην κάνεις τίποτα.Τι ακριβώς έκανες εσύ τα τελευταία χρόνια Γιανγκ νησί;Για πες μας και που σου αντιστάθηκε κάποιος ενώ ήθελες να προσφέρεις;Θα ασχοληθείς μόλις γίνετε δημοτική αρχή;Καλά κρασιά…αντε βρες η Ρούφα να κουτσομπολεψετε και άσε τα αθρα.

    • Εάν γνωρίζεις τον κύριο Δημήτρη δεν θα έγραφες αυτές τις ηλιθιότητες επιπλέον δεν χρειάζεται κάποιος να είναι αντιπολίτευση για να κάνει κριτική σε κάποιον που νόμιζε ότι θα κάνει καλό στον τόπο και απέτυχε..ο κυριτσής έβαλε υποψηφιότητα μόνος κάνεις δεν τον ανάγκασε και μάλιστα έλεγε ότι άλλαξε σχεδόν κλαίγοντας Εσύ λοιπόν κομματόσκυλο καλά θα κάνεις να κάτσεις στα αυγά σου Γιατί μονο κακο κάνεις στον ήδη κακο αρχηγό σου …δεχτείτε κριτική και βελτιώθητε αντί να πηγαίνετε
      Κόντρα σε όποιον σας κάνει κριτική…τοσα Χρόνια και ο ίδιος χαρακτήρας στη ίδια παραταξη

  7. Ο Συριζα με κάποιο τρόπο θα στηρίξει τη Ρούφα…Μάζεψε τούς αντισυριζαίους με το Μυλωνά,και τούς ανθρώπους του Λινοπότη και βοήθησε τους να κάνουν παράταξη με την προϋπόθεση τη δεύτερη Κυριακή να δηλώσουν τη στήριξη τους ..Το κλίμα θα είναι υπέρ σου και θα σαρώσεις…Άκου λίγο ένα παλιό φίλο..Τρίτη τετραετία παίρνεις μόνο με εκλογικές συμμαχίες..Έπειτα και με τούς δύο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα..Ίσα-ίσα που ισχυροποιείς μια παράταξη του μέλλοντος…

  8. Ποιες παραλίες εισπράττει ο Δήμος;H Κτηματική εισπράττει και ρημάζει στα πρόστιμα

    Πριν δημοσιεύσεις κάτι,ενημερώσου,γιατί αλλιώς γελοιοποιείσαι ….Η Κτηματική είναι εισπράκτορας και αν δεν υπήρχαν κάποιοι συμπολίτες σου να δουλεύουν 24ωρα για ένα κομμάτι ψωμί ,θα ντρεπόσουν να τις λες παραλίες ..Και αν θες αποδείξεις,πήγαινε μια βόλτα απόψε σε μία παραλία και τράβα βίντεο με πολιτισμένους συμπολίτες μας.Να σε πληροφορήσω ότι χθες με τα πεφταστέρια ,υπήρχαν τμήματα παραλίας ,που οι ενοικιαστές τους μάζεψαν 150 γόπες ο καθένας.Που πάμε έτσι βέβαια είναι άλλη ιστορία.

  9. κομπλεκικα μικροψυχα ανθρωπακια!ισω απο ασχετα σχολια κρυβετε την χολη σας:ακομη και οταν η πραγματικοτητα σας διαψευδει συνεχιζετε το αφηγημα σας… προσωπα σαν τον Μυλωνα στον δημο δεν θα ξαναεχετε ,ετσι θα λαμπουν οι ετεροφωτες μετριοτητες και τα παγωνια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ