Κ. Βαβίθης: Γιατί απ’ τις 6 το απόγευμα μέχρι της 11 κάθε βράδυ η περιοχή Τσιγκούρα δεν έχει νερό;

17
1603

Καλησπέρα διαβάζω όλες τις σχετικές ανακοινώσεις για το νερό κι έχω μια ερώτηση προς τη δημοτική αρχή και τη ΔΕΥΑΚ για την Κέφαλο:

Γιατί απ’ τις 6 το απόγευμα μέχρι της 11 κάθε βράδυ η περιοχή Τσιγκούρα δεν έχει νερό;

Ευχαριστώ

Κώστας Βαβίθης

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • ρε φιλε βαβιθη,οταν τον φηφιαζανε οι κεφαλιανοι τον ……,και ακατονομαστο,δεν ηξεραν που πηγαινε η ψφος τους.Δεν ξερατε ότι αυτος ο δήμαρχος είναι η καταστροφή του νησιου.Τωρα τι σκούζετε;;;;

  1. Ο ΜαραγκΩς «κάνει αγάλματα»
    Ο ΚαματερΩς «bussiness»
    Ο ΖερβΩς «σχολεία» (παλιό ανέκδοτο αλλά καλό)
    Ο ΚρητικΩς «διακόσμηση»
    Ο ΜυλΟνάς του τριγώνου αγνοείται
    Ο άλλος «realestate»
    Ο Κιάρης «ταΐζει τις πάπιες στο Πυλί»
    Ο Κυρίτσης τα μπανάκια του με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο

    • KΥΡΙΕ ΒΑΒΙΘΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

      ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ.ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΟΥΚΑ.

  2. Ο ΤΣΙ…. εχει δικη του γεωτρηση παιδιά και δεν ενοχλεί το νερό του χωριού. Ισως θα ταν καλύτερα να ρωτηθούν οι υπεύθυνοι και να δώσουν σωστές εξηγήσεις στους Τσιγγουριώτες…

  3. Ανεβαίνει ο Δήμαρχος με τον Κιαρη Αντιμαχεια και Κεφαλο για την χλωριωση.Την κανουν οι ιδιοι μαλλον.
    Έρχεται μαυροοοοοο οπως το νερό θα ειμαι η ψηφος μας

  4. Όλο το νησί έχει το ίδιο πρόβλημα. Το νερό νεράκι θα πούμε. Αλλά η δημοτικοί μας άρχοντες στην κοσμάρα τους. Βιολογικός υπερφορτομένος με απόβλητα σε όλες τις παραλίες και νερό με το σταγονόμετρο

  5. Κώστα ρωτά την Ρουφα όταν χαλούσαν την δεξαμενή στο παζάρι έβαζαν σημαίες και πανηγύριζαν που χάλασαν να το κάνουν οικόπεδο ! Τώρα τι φωνάζετε να πάνε στο τότε πρόεδρο να ρωτήσουν γιατί δεν έχουν νερό .

  6. Κ.Βαβιθη φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος.Πηρες την υπηρεσία τηλέφωνο να σου πει και δεν σου είπε;Εδώ ρωτάς εμένα;δεν ξέρω μεγάλε…….αν νομίζεις έτσι κανείς αντιπολίτευση πάλι τι να πω.Καλα κρασιά ποιος θα ψηφίσει κάποιον σαν εσένα που για να μάθει για το νερό γράφει στην ΑΝ.

  7. Για τον λόγο ότι οι αρμόδιοι είναι ανίκανοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και δεν μπορούν να εντοπίσουν και να επιδιορθωσουν τις ζημιές δεν μπορούμε να κατηγορούμε τον καθένα… Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι κατηγόρησαν τον Γ.Σ …που απασχολεί τόσο προσωπικό και ντόπιους μάλιστα.. Πέταξε κάποιος το μπαλάκι στον Γ. Σ και σαν πρόβατα όλοι έπεσαν να τον φάνε.. Ντροπη..

  8. Του έχει δώσει γεώτρηση ο Δήμος και δουλεύει και πληρώνει κάτι ασήμαντα Ποσα και μην λες βλακείες γιατί τον εκθέτεις..

  9. Το να κατηγορεί ο ένας τον άλλο δεν έχει νόημα ας βγει κάποιος αρμόδιος να δώσει μια απάντηση ή τουλάχιστον να κάνουν κάτι γιατί το θέμα είναι σοβαρό.

  10. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ,
    ΕΛΕΞΤΕ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΣΑΣ…
    ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ