Ελένη Ντινώρη: Μια πρόσφατη και απογοητευτική εμπειρία από το «αναπτυσσόμενο» Ιατρικό Κέντρο του χωριού

49
5116

Μια πρόσφατη και απογοητευτική εμπειρία από το «αναπτυσσόμενο» Ιατρικό Κέντρο του χωριού.

Υποδομές με προοπτικές, χώρος φιλόξενος και έτοιμος να υπηρετήσει τον όρκο του Ιπποκράτη. Δε θα έλεγα το ίδιο για το δυναμικό του που ορκίστηκε σ’αυτόν και οφείλει να υπηρετεί, συμβουλεύει και γιατρεύει κάθε πολίτη του κόσμου.

Μέσα σε εκείνο λοιπόν αφού προσκόμισα συνταγή γιατρού με σκοπό την πραγματοποίηση εξετάσεων, μου τέθηκαν κάποια ερωτήματα τα οποία δυσκολεύτηκα να αφήσω αναπάντητα.

«…κι εγώ τι είμαι; Γραμματέας κανενός;»
«…και ήρθες εδώ βιαστική να τις κάνεις και τζάπα;»

Συμφωνώ ότι δεν μπορούμε να ελέγχουμε την ποιότητα των ανθρώπων που έρχονται ή καταλήγουν στον τόπο μας. Οφείλουμε να ενημερωνόμαστε ομως για το αν ο πελάτης είναι ικανοποιημένος ή όχι ποσό μάλλον όταν αφορά ιατρικούς λόγους.

Σε εκείνον τον χώρο λοιπόν αμφισβητήθηκε η παιδεία μου από γιατρό ορκισμένο που ένα από τα πάμπολλα λόγια του ήταν αν ήρθα να κάνω «τζάπα» τις εξετάσεις που μου παρέχει η χώρα μου. Αυτές τις εξετάσεις που πλήρωνα έμμεσα πριν γεννηθώ, πληρώνω όσο ζω στο εξωτερικό και θα συνεχίσω να πληρώνω γιατί γεννήθηκα εδώ!

Δεν θα επιμείνω στο πρότυπο παιδείας του κυρίου είναι αυτό που μας έφτασε εδώ ως χώρα και αυτό που καλούμε εγώ να αλλάξω.

Λυπάμαι για την εμπειρία που είχα. Ευτυχώς το νησί μου/μας έχει τόσες ομορφιές που δε μαυρίζονται εύκολα!

Ελένη Ντινώρη

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που θα δημοσιευθούν σύντομα.μιλαμε για ρεζιλικι, ξενιτεμένος που αναγκάστηκε να πάει τη γυναίκα του για έκτακτο θέμα υγείας ,δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που είδε..το θέμα παροχής υγείας στην Κω επέστρεψε στις εποχές Πέρου στο 1961..και κάποιοι απίστευτοι τύποι θριαμβολογούν,αντί να παραδεχθούν έτσι απλά την κατάντια μας,μετά την πτώχευση..χωρίς σεντόνια, χαρτί υγείας,ματωμένα μαξιλάρια,κρίμα γιατί κάνουν το μαύρο, άσπρο για το μισθό.

    • ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ,ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ

      ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΗΓΕ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ,ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ,ΠΗΓΕ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ.

      • Ουδείς μωρότερος των ιατρών παρά μόνο οι θεόμουρλοι γιατροί... Μην ανησυχείτε όμως, θα στείλει δεκάδες γιατρούς ο ΣφΥΡΙΖΑ.

        Τώρα που μπλέκεται ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ με το κέντρο υγείας, μόνο ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι σαν τον παραπάνω, σε στιγμές διαύγειας μπορεί να μας πει…

      • To Κέντρο ήταν κλειστό διότι ο γιατρός ήταν σε άδεια την οποία δικαιούται. Επίσης το Ιατρικό κέντρο έχει ωράριο το οποίο οι πολίτες δεν σέβονται και ο γιατρός πάρα πολλές φορές παραβιάζει το ωράριο με πολύ περισσότερες ώρες εργασίας προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Ο καθένας ανοίγει το στόμα του και λέει ότι του κατέβει. Ιατρικό Κέντρο είναι .Δεν είναι Εφημερεύον Νοσοκομείο επί καθημερινής βάσεως . Το υπουργείο έχει στείλει μόνο έναν γιατρό και ένα νοσηλευτή . Ούτε καθαρίστριες, ούτε γραμματειακή υποστήριξη υπάρχει. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχεια στέλλει ανθρώπους δύο φορές την εβδομάδα για να καθαρίσουν, τις υπόλοιπες μέρες η καθαριότητα του Ιατρικού Κέντρου γίνεται με προσωπική εργασία του ίδιου του γιατρού…Αυτά όμως δεν τα λέει κανείς !

    • ΑΓΑΠΗΤΕ,ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΥΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΡΟΥ

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ!ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ «ΕΝΑ ΓΚΕΡΕΜΕ» ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ!ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΑΛΜΑ,ΟΥΤΕ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΤΡΕΝΑΚΙ,ΟΥΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΧΑΡΧΑΛΑ..ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ…ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΜ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ,ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.
      ΑΓΓΕΛΟΣ

  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί μεχρι το σημείο που προσπαθείς να κάνεις το διαχωρισμό προμαζεματος με ντόπιου.. λες και οι ντόπιοι δουλεύουν ασταματητα με το κεφάλι κάτω.. πανε στο Πυλι στο κάμπο να δεις πόσα Πακιστανια υπάρχουν…ελπίζω να μην θες και φεις κοντρόλ σε όσους έρχονται στο νησί για δουλειά πλεον….

  3. συμφωνω απολυτα αυτο το εζησα ομως και απο ντοπιους υπαλληλους προσφατα στο κεπ και σε γραφειο του δημου με μορφη ειρωνειας απαραδεκτη συμπεριφορα συγκεκριμενα απο δυο υπαλληλους και στο παρελθον απο τους ιδιους αλλα οπως ειπε και ο σωκρατης νομιζω παιδεια δεν ειναι τα πτυχια και μονο

  4. Κυρία Ντινώρη, μάλλον το άγχος για την υγεία σας, σας οδήγησε, στο να μην έχετε σύμμαχό σας την ψυχραιμία και την λογική.Εμείς οι ασθενείς (όχι πελάτες), λόγω άγνοιας (΄θέλω να πιστεύω) έχουμε την απαίτηση να πάμε σε έναν γιατρό του Δημοσίου και να μας «αντιγράψει» μια συνταγή ή κάποιες εξετάσεις, που ενδεχομένως μας έχει συστήσει ένας άλλος γιατρός ιδιώτης. Είναι πολύ απαξιωτικό και προσβλητικό να μην αφήνουμε τον γιατρό του Δημοσίου να μας εξετάσει, να του αναφέρουμε την συμπτωματολογία, να του αναφέρουμε και τη γνώμη του συναδέλφου του, που έχουμε επισκεφθεί πριν , και να ακούσουμε την δική του άποψη. Να του αναγνωρίσουμε, το αυτονόητο δικαίωμά του, να προτείνει εκείνος θεραπεία ή εξετάσεις.
    Σε διαφορετική περίπτωση , αν δεν τα κάνουμε όλα αυτά, τον καθιστούμε γραμματέα ενός άλλου γιατρού, τον καθιστούμε στη συνείδηση μας ως εκτελεστικό όργανο, που θα βάλει μια υπογραφή σε κάτι για το οποίο δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος.
    Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε την τοποθέτησή σας και θα σας τιμούσε αν ζητούσατε και συγγνώμη από τον συγκεκριμένο γιατρό που τον φωτογραφίζετε τόσο καλά.

    • Μα γιατρέ μου, γιατί δεν της απαντούσατε με αυτά τα ωραία επιχειρήματα της καταγγελουσας??? Γιατί η ίδια υποστηρίζει ότι αλλιώς της μιλήσατε και άλλο ήταν το περιεχόμενο και το νόημα των λόγων σας. (Βλ. Τζάμπα, και τι θες τώρα, κ.α.). Μάλλον εσείς δεν είχατε την ψυχραιμία που αρμόζει σε έναν επιστήμονα ιατρό. Επίσης, γιατρέ μου επειδή σεβομαι τις μακροχρόνιες σπουδές ενός ιατρού, μάλλον περισσότερο από εσάς τον ίδιο, εάν δεν σας αρέσει η δουλειά στο δημόσιο τομέα, ή εάν το σύστημα παραπομπών και εξετασεων ή επειδή δεν είστε όπως της είπατε γραμματέας κανενός, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ με αξιοπρέπεια όπως έκαναν πολλοί συνάδελφοί σας και τώρα έχουν τα δικά τους ιατρεία και χαίρουν της εκτίμησης και εμπιστοσύνης των πολιτων- ασθενών.

      • Προφανώς ο κύριος (κυρία) που απάντησε δεν είναι ο ίδιος για τον οποίον μιλάει η κυρία. Αλλά για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, νομίζετε ότι με το που θα έλεγε η κυρία ότι έχει κάποια συμπτώματα, ο γιατρός θα μπορούσε να εξάγει συμπεράσματα και να κάνει ασφαλή διάγνωση; Και αν υποθέσουμε ότι ήταν μια απλή περίπτωση αλλά ο γιατρός δεν συμφωνούσε με την γνώμη του προηγούμενου και συνιστούσε διαφορετική αγωγή θα έπρεπε η ασθενής να την ακολουθήσει; Και αν την επόμενη φορά που θα έπρεπε να γράψει φάρμακα θα έπρεπε να περάσει ξανά από εξετάσεις; Δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα μας, ο πρώτος γιατρός που θα κάνει τον έλεγχο σε βάθος θα ορίσει την αγωγή και οι επόμενοι θα κάνουν τους γραμματείς.

        • ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΩΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΩΡΗ ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΠΑΡΑΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ» ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΌ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΠΕ. ΣΟΡΙ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕ ΛΕΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

    • Τι λες βρε άνθρωπε μου Δηλαδή σε κάθε αγροτικό γιατρό που πάω γ να μου γράψει ένα φάρμακο που μου έχει δώσει κάποιος γιατρός που έχω πάει π.χ. στην Αθήνα γ κάποια σοβαρή αρρώστια θα κάθομαι να του λέω όλο το ιστορικό πόσα θες γ να μας τρελάνεις..άκου λέει να ζητήσει κ συγγνώμη….

      • ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΝΑ ΛΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΟΥΝΟΥ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

        • Είσαι μεγάλο βλήμα δεν εξηγείτε αλλιώς τρέχω στην Αθήνα εδώ κ 5 Χρόνια γ σοβαρά προβλήματα υγείας κ εύχομαι να μην σου τύχη και θα μου τελειώσει εμένα το φάρμακο μου και θα πάω στον αγροτικό να του πω το πρόβλημα μου κ αν βγάλει άλλη διάγνωση θα αλλάξω εγώ την θεραπευτική μου αγωγή που έχω περάσει τα πάνδεινα από τους ποιο εξειδικευμένους γιατρούς για εναν αγροτικό μάλλον τα έχεις χάσει..
          Ας προσέξει μόνο αυτός ο συγκεκριμένος γιατρός γτ οι αντιμαχειτες είναι και πολύ όλα αυτά που κάνει τα κάνει σε γυναίκες γτ υπάρχουν άπειρα περιστατικά κάποια στιγμή στη θέση μιας γυναίκας θα βρεθεί άντρας κ τότε θα δούμε από που θα τρέχει ο κοπριτης θα αρπάξει της χρονιάς του

  5. κοπελιά δεν είσαι η μόνη με παράπονα για την άσχημη συμπεριφορά εναι γεγονός ότι κάνει ότι θέλει εκει και έχει κάλυψη από πάνω.

  6. Κοριτσι μου λυπάμαι για την εμπειρία σου αλλά να είσαι σίγουρη ότι είναι καθαρά θέμα του συγκεκριμένου. Και εγώ έχω πέσει θύμα της συμπεριφοράς του και θα κάνω και εγώ καταγγελία. …..στο τέλος θα θέλει να του ζητήσεις και συγνώμη.

  7. Ελένη μου λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που λες,θα πρέπει να λέμε ευχαριστώ σε ένα τέτοιο γιατρό και όχι να τον κατακρίνουμε!

  8. συγχαρητήρια για το θάρρος σου να το κοινοποιήσεις. τον ΜΆΘΑΝΕ
    κάποιοι τώρα !!!!! που είναι η ομάδα πολιτών??????????? οι 800 με υπογραφές σας ειστε συνυπεύθυνοι $#@!!!!!!!!!!!!!

  9. Επειδή ο γιατρός είναι γνωστός για το ήθος του, δυστυχώς για σάς, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.
    Προφανώς σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ είναι δυσάρεστος.
    Αν είχατε τα κότσια και αν πράγματι έκανε κάτι μεμπτό, θα έπρεπε να κάνετε καταγγελία επώνυμη στα αρμόδια όργανα και όχι να προσπαθείτε να τον φωτογραφίσετε και να τον μειώσετε για κάτι ασήμαντο και για το οποίο μπορεί να έχει και δίκιο.
    Ή, ακόμα, θα μπορούσατε να τον κατονομάσετε και μέσω της επιστολής σας, για να μπορεί να αμυνθεί.
    Είναι απολύτως ανήθικο αυτό που κάνετε. Γι αυτό και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και υποκινούμενη.
    Ο γιατρός έχει προσφέρει έργο. Σε κάποιους χαλάει τη σούπα.

  10. Τελικά Ελένη μου θες ο γιατρός να «συμβουλεύει και γιατρεύει κάθε πολίτη του κόσμου» ή απλά να σου αντιγράψει τις εξετάσεις και τη διάγνωση που σου έκανε κάποιος άλλος γιατρός; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε και λίγα σου είπε! Εγώ αυτό κατάλαβα απ το σχόλιο που έγραψε ο γιατρός με ψευδώνυμο

  11. Κοπελα μου ακους τι καθεσαι και λες? την ειδες τωρα κι εσυ δημοσιογραφος της κακιας ωρας και καθεσαι και γραφεις αρθρα και κατηγορεις τον ανθρωπο! και λιγα σου ειπε! παιζει να πηγες και επιτηδες!! ειχα πετυχει και συγγενη σου μια μερα που τον εβριζε τον ανθρωπο !! αν ειναι προσωπικο σας δεν αφορα κανενα! ο κοσμοσ ξερει τον γιατρο και ξερει κι εσας τους ακυρους που δεν τον θελετε!! το τζαπα ομως σας αρεσει!! αντε την ειδαμε τωρα ολοι μορφωμενοι που βγαλαμε μια ιδιωτικη και κατηγορουμε οποιον μας κατεβει.

  12. Αν είχες δίκιο θα έκανες καταγγελία με ονόματα επίσημα…… σε συμβούλεψαν όμως πως έτσι δεν μπορεί να σου κάνει και τίποτα… γνωστή τακτική για μπούλινγκ και εύκολος τρόπος να διασύρουμε ανθρώπους… Ωστόσο για το συγκεκριμένο «κανάλι» πόσο είναι νόμμιμο και ηθικό αυτό που κάνει… να δημοσιεύει επιστολές που καθρεφτίζουν και διασύρουν ανθρώπους …χωρίς ονόματα? Δημοσιογραφική δεοντολογία καπούτ….!!!!!!

  13. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ! ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ… ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ…. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΓΙΑΤΡΟΙ , ΤΟ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ….. ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑ…

  14. αναπτυσσόμενο ιατρικό κέντρο…. φιλόξενος χώρος… πριν 3 χρόνια , πριν έρθει αυτός που κατηγορείς είχες περάσει να το δεις? ΕΠΕΙΔΗ εμείς ζούμε εδώ τον χρειαζόμαστε , τον συγκεκριμένο γιατρό τον ευγνομωνούμε και του χρωστάμε πολλά…

  15. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ …ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ,
    ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ !!!!!!

  16. Η κοπελα εκανε μια αναρτηση χωρις να κατονομασει τον ιατρο που θα μπορουσε καλλιστα να το κανει. Το οτι καποιοι και καποιες ξερετε τον ιατρο αυτον και εχετε αποψη ειναι αποδεκτη και κατανοητη. Ειτε ειναι θετικη ειτε αρνητικη. Το οτι κραζετε την Ελενη επειδη ειχε μια ασχημη εμπειρια σε ενα δημοσιο τομεα (οπως ολοι μας εχουμε καπου, σε καποια δημοσια υπηρεσια) ειναι τραγικο και δειχνει την καταντια αυτου του τοπου και της χωρας. Δεν εχουν ιδεα τι θα πει εξωτερικο , τι θα πει δημοσιος τομεας, τι ιδιωτικος και τι θα πει Ελλαδα. Δεν με ενδιαφερει η εκπαιδευση του ατομου , αυτο δεν εχει να λεει τιποτα στο να ειναι καποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ και να συμπεριφερεται κοσμια και με σεβασμο. Τα ματια ολων μας οταν ανοιγουν εχουν το σημα του δολαριου $ και του ευρω E. Για το ‘σημα’ της ανθρωπιας ουτε λογος. Ειμαστε 300 χρονια πισω σε αυτο το νησι και σε αυτο δεν φταιμε εμεις οι νεοι που ‘πρεπει’ να συμβιωσουμε με τους μεγαλυτερους και τον τροπο ζωης , εργασιας και ομιλιας τους.

  17. (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
    ….Φταινε οι γονεις μας, οι θειοι μας, οι θειες μας κλπ. Γιατι φταινε? Γιατι οταν θελουμε να αλλαξουμε κατι γιατι ο κοσμος εξελισσεται και προχωραει, η απαντηση ειναι παντα » οχι, τοσα χρονια ετσι το κανουμε, ετσι θα γινει». Ετσι θα παμε μπροστα με την ‘εμπειρια’ , χωρις την καινοτομια. Ευγε.
    Και αν νομιζετε οτι εμεις οι νεοι δεν τον ποναμε τον τοπο μας και τις υπηρεσιες και τις δουλειες που μας μεγαλωσαν, κανετε λαθος. Θελουμε να ειμαστε εδω , να βοηθησουμε , να αναπτυχθουμε, να βελτιωθουμε. Αλλα μαλλον οι λεξεις ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΒΕΛΤΙΩΣΗ ειναι αγνωστες στους ντοπιους. Οπως και η λεξη φιλοτιμο.

  18. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣAN TO ΓIATPO MAΣ EINAI AΞIOI ΣYΓXAPHTHPIΩN!!!AYTOI ΠOY EYΘYNONTAI EINAI KAΠOIOI ΠOY TA YΠOKINOYN AYTA TA EΠEIΣOΔIA ME AΞONA ΠANTA TO ATOMIKO TOYΣ ΣYMΦEPON.ΔEIΛOI, ANANΔPOI KAI ΠANTA KAΛA KAMOYΦΛAPIΣMENOI ΠIΣΩ AΠO TITΛOYΣ KAI AΞIΩMATA!!!!!!!!!!

    • Εσύ άμα νομίζεις πως οι καλοί γιατροί είναι όσοι είναι στον ιδιωτικό τομέα, γιατί θες να κάνεις τις εξετάσεις σου στο δημόσιο?

  19. Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αξίζει στην κυρία Ντινώρη γιατρέ. Κι εσείς κύριε Κιάρη όταν δημοσιεύετε τέτοια άρθρα που πλήττουν την υπόληψη κάποιων ανθρώπων, καλά θα είναι να δημοσιεύετε και τα σχόλια που δείχνουν ότι δε συμφωνούμε όλοι με την παράνοια του καθένα.

  20. Κύριε Κιάρη το διαβάσατε το κείμενο πριν το δημοσιεύσετε? Είναι ντροπή να διμοσιεύονται τέτοια συκοφαντικά και με υπονοούμενα κείμενα που φωτογραφίζουν ανθρώπους…. αν έχετε α……α να ζητήσετε συγνώμη από τον άνθρωπο και να σταματήσετε να υπονομεύτε το αδιαφιλονίκητο έργο του !
    Τον θέλουμε ! Τον Χρειαζόμαστε ! Τον στηρίζουμε !

  21. ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΤΙ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?? ΕΛΕΟΣ ….. ΨΟΦΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΑΔΗΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ!! ΝΤΟΠΗ ΣΟΥ!!!

  22. Λυπάμαι για την επιπολαιότητα που κρίνονται οι άνθρωποι. Πόσο εύκολα τους ακυρώνουμε, χωρίς να σκεφτόμουν την προσπάθεια τους, το έργο τους και την επιστημοσυνή τους. Χρειαζόμαστε τον γιατρό και πολλούς άλλους σαν και αυτόν!

  23. Μακάρι να είχαμε άλλους 4 με 5 γιατρούς τέτοιους πάνω στο νησί μπας και ξεγαριαζε ο τόπος από τους τυχωδιόκτες που μας ρουφούν το αίμα…. γιατρέ είμαστε μαζί σου , συνέχισε έτσι έχεις την στήριξη του κόσμου. Χάλασες σε πολλούς την σούπα και δεν μπορούν να το καταποιούν εύκολα…..

  24. Ακου κυρια ταδε να δεις πως εχουν τα πραγματα για να καταλαβουν και οι υπολοιποι!!! Ο γιατρος που σε εξετασε ταχα και σου εδωσε τις εξετασεις σου μπορουσε ανετα λεω ΑΝΕΤΑ να στις συνταγογραφησει!!!!! Απλα θα φαινοταν στο συστημα η επισκεψη και επρεπε να κοψει αποδειξη και να χρεωθει την εφορια του!! Απλα πραγματα!!!!! Εγω προσωπικα με το συναδελφο δεν εχω ιδιαιτερες σχεσεις αλλα δεν μπορω ο καθε αδαης να βγαινει και να σχολιαζει και πρωτη εσυ!!!! Αραγε εσυ πως θα μιλησες στο γιατρο???Να τα λεμε και αυτα!!!! Και ο Κυριος Κιαρης αν ψαχνει θεματα που πουλανε βαση δεοντολογιας πρεπει και οφειλει να ελεγξει και τις δυο πλευρες πριν δημοσιευσει!! Και στο κατω κατω ο γιατρος που υπογραφει εχει ευθυνη εσυ τη δουλεια σου θες να κσνεις στους ελεγχους ομως που γινονται αυστηροτατοι τελευταια ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ειναι υπολογος!!!! Τοκαταλαβες????? Καλα σου ειπε!!!!!

  25. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ…. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ! ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ… ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ… ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ… Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ) ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΦΕΥΓΕΙ!!!!

  26. Προσκομίσατε συνταγή ιδιώτη γιατρού για εξετάσεις στο δημόσιο ? Συνταγή για εξετάσεις? Κάτι δε μας λέτε !!!!

  27. Ελένη μου, λυπάμαι για λογαριασμό σου! Αν ήξερες καλύτερα τι έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει αυτός ο γιατρός που προσβάλεις και δυσφημιζεις αυτή τη στιγμή, δεν θα μιλούσες τώρα! Κρίμα που δεν είσαι ενημερωμένη σωστά (μιας και λείπεις) τον περισσότερο καιρό από τον τόπο σου! Για να κατηγορήσεις κάποιον πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρη πως ήταν απόλυτα λάθος! Δυστυχώς έχει να αντιμετωπίσει όλους αυτούς που πάνε για μια αντιγραφή συνταγής! Πως να βάλει υπογραφή και σφραγίδα και να λογοδοτησει στο εθνικό σύστημα χωρίς να σε έχει εξετάσει πρώτα; Πολλές απαιτήσεις έχεις! Άλλη φορά να αποδεχτείς λογικά αυτά που σου λένε οι μεγαλύτεροι σου χωρίς να προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την στάση σου! Είναι απαράδεκτο να μην σέβεσαι κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου επειδή απλά δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα σου! Προφανώς πήγες βιαστικά για να κάνεις την δουλειά σου ΤΣΑΜΠΑ!! Αυτό κατάλαβα εγώ και βρήκες τον μπελά σου από τον ΝΤΑΗ μας γιατρό που δεν χαμπαριαζει και εβάλε στην θέση σου, εσένα και όποιον τα βάζει μαζί του άδικα!! «Ήθελες τα και ήπαθες τα!» που λένε και στο χωριό! 😁

  28. Θα μπορούσε να το κάνει και ανώνυμα πισω απο ένα πληκτρολόγιο όπως όλοι εσείς που κράζετε χωρίς να λάβετε υπόψιν σας το θάρρος της γνώμης της. Επίσης έχει σχέση όταν στην μέση υπάρχει πρόβλημα υγείας ή έστω βάσιμη υποψία για πρόβλημα υγείας απο ποιον επαγγελμστια ιατρο προέρχεται? Αν στο νησί μας υπάρχει έλλειψη στο νοσοκομείο απο κάποια ειδικότητα? Προσωπικά όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο, μου ζήτησαν γνωμάτευση δερματολόγου και πάνω στο νησί δεν είχε δημόσιο. Πηρα απο ιδιώτη και οταν πήγα μα γραφτώ το απορριψανε. Έπρεπε να παω σε δημόσιο. Στα 17 μου, μονος μου και σε εποχή που δεν υπήρχαν smartphones και ιντερνετ σε ευρεία χρήση επρεπε να βρω δερματολόγο απ το δημόσιο για να γραφτώ στη σχολή μου. Και μαντεψτε! Ούτε στην 2η αυτή πόλη που πήγα είχε το νοσοκομείο διορισμένο δερματολόγο. (δν εχει σημασια η συνεχεια της ιστορίας μου)
    Δικαιούμαστε ή οχι δωρεάν υγεία? Ή μονο κατα προϋποθέσεις και όπου κάποιος γιατρος δε εχει τις στραβές του? Ή επειδη θιχτηκε αν η συνταγή ειναι απο ιδιώτη.. να τον χ…. τον όρκο του τοτε.

  29. Ωρε Τρωικο πολεμο θα κανετε για την Ωραια Ελενη.;αφηστε τον κοσμο να πιστευει οτι εχει παντα δικιο,!σιγα κι αυτη που παει για εξεταση σε ιδιωτη και για εργαστηριακα στο δημοσιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ