Δημήτρης Καραματζιάνης: Ο Πολιτικός βίος & η Ανάγκη Κάθαρσης

6
490

» Ο Πολιτικός βίος & η Ανάγκη Κάθαρσης «

Η ποινική ατιμωρησία οδηγεί στην δραστηριοποίηση, εμφάνιση ή επανεμφάνιση – όπως ο εγκληματίας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος –  των καταχραστών / κακοδιαχειριστών του δημοσίου πλούτου.
Αποτέλεσμα δυσμενείς συνέπειες, πάντα εις βάρος των πολιτών – τις βιώνουμε – που αδυνατούν ηθικά ή υλικά να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους.
Το «ψάρι μύριζε πάντα από το κεφάλι»,  όμως και το κορμί συνηγορούσε το κεφάλι να είναι έξω από το νερό, εθισμένο και αυτό στην μυρωδιά του.
Καμία δημόσια συγνώμη δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ή να εξιλεάσει τους θύτες. Η ανάληψη πολιτικών ευθυνών, Αν ή Όταν γίνεται, Μόνο Υποκρισία είναι, μέγιστου βαθμού…
Η ό,ποια καθυστέρηση στην απόδοση ευθυνών, μόνο ένδειξη συνέργειας μπορεί να υποκρύπτει, εκτός από μωρές δικαιολογίες συναισθηματικής (!) φύσης.

Ο πολιτικός βίος έχει ανάγκη, το Λαϊκό αίσθημα προσδοκά, το Έθνος μας Απαιτεί Κάθαρση!

Αυτή θα υλοποιηθεί, μόνο ρίχνοντας άπλετο φως στις υποθέσεις, αποκαλύπτοντας γεγονότα, κόβοντας γόρδιους δεσμούς, καυτηριάζοντας Λερναία κεφάλια μέχρι την Απόδοση Δικαιοσύνης.

Τιμωρία, με ποινές χωρίς αναστολές ή χρηματικές εξαγορές, παραδειγματική των Ενόχων.

Δημ,Κ.Καραματζιάνης
Καθηγητής Φυσικής-Πληροφορικής
Πρόεδρος Εν Κω Πελοποννησίων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, (1851-1911) εφημερίδα Ακρόπολις, 1896

    Η αργία εγέννησε την πενίαν.
    Η πενία έτεκεν την πείναν.
    Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν.
    Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν.
    Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν.
    Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν.
    Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου”

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, “Εμποροι των Εθνών”

  2. ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ», ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΟΙΕΣ; ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ!

    ολοκληρώνονται οι διεργασίες μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά θέματα, προκειμένου να δοθούν –εννοείται δωρεάν!- εκτάσεις γης στη Βοιωτία και την Μακεδονία, σε 1.500 «προσφυγάκια»! Για αρχή, καθώς στην συνέχεια το πρόγραμμα θα επεκταθεί και σε άλλα «τυχερά προσφυγάκια»!
    Που θα βρει το ψευδοκράτος αυτές τις «ελεύθερες» εκτάσεις; Πρόκειται για τα κτήματα που χάνουν οι Έλληνες λόγω χρεών στο δημόσιο!
    Έλληνες, αντισταθείτε τώρα στον αποικισμό της Πατρίδας μας, όσο υπάρχει ακόμα καιρός! «Αύριο», θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!https://ethnikismos.net/2018/09/13/οι-τσιπροκαμμενοι-θα-δωσουν-εκτασεισ/

  3. Η ληστεία γέννησε ληστές όχι πολιτικούς Η δημοκρατία είναι καθαρά ελληνική εφεύρεση. Ο φασισμός και ο ναζισμός είναι εξάμβλωμα άρρωστων εγκεφάλλων που νομίζουν ότι κάνουν πολιτική αλλά είναι καθαρά εκληματική οργάνωση. (Απόφαση ΟΗΕ 1947). Οπότε καλά είναι να δούμε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Πάντως δεν θα έρθει κανείς φύρερ να μας σώσει. Εκεί να δείς κομπίνες και καταχρήσεις.

  4. Γιάσου συναγωνιστή Καραματζιάνη,
    Σαν έρθει η αυγούλα ποιος μας πιάνει…
    Ζήτω η Λίτσα,ζήτω η πίτσα
    ζήτω του τσοπάνου η γλίτσα…
    Ζήτω το σκοτάδι μας
    ζήτω το ξερό κεφάλι μας.

  5. η δημοκρατια στην αρχαια ελλαδα ειχε αυστηρους νομους για τους καταχραστες του δημοσιου χρηματος.

    τωρα εχουμε ληστοδημοκρατια των τραπεζιτων-πολιτικων επαγγελματιων τοκογλυφων σε βαρος του λαου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ