Σ. Μπουζιώτας: Ένα μόνο μικρό σχόλιο ως απάντηση

53
755

Φίλε Γιάννη

Ένα μόνο μικρό σχόλιο ως απάντηση.

Ο κάθε ένας που θα αναζητήσει στην ιστοσελίδα σου τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να δει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων είναι από υβριστικές έως και ψευδείς, όπως άλλωστε και η προχθεσινή.

Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή όλοι γνωρίζουμε την προβολή των θέσεων της όχι μέσω ανακοινώσεων όσο μέσω ανώνυμων μηνυμάτων, διαρκώς επαναλαμβανόμενων.

Να μην ξεχνάμε άλλωστε τις ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑΔΕΣ προφανώς εξ ΑΘΗΝΩΝ προερχόμενες, οι οποίες είχαν και έχουν απόλυτη ελευθερία πρόσβασης στη σελίδα σου, την ώρα που και εσύ και εγώ γνωρίζουμε ότι πολλά από τα μηνύματα που λαμβάνεις κόβονται.

Δεν υπάρχει φίλε Γιάννη καμία απαίτηση να γίνεις φιλικός προς το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καμιά φορά τα γεγονότα φωνάζουν. Κράτησε τουλάχιστον τα προσχήματα, κυρίως για το κύρος της εφημερίδας σου.

Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία

Μπουζιώτας Σωτήρης

Αγαπητέ Σωτήρη

Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου που δείχνει και το μεγάλο ενδιαφέρον σου για μας.

Η παρατήρησή σου όμως «Ο κάθε ένας που θα αναζητήσει στην ιστοσελίδα σου τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να δει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων είναι από υβριστικές έως και ψευδείς, όπως άλλωστε και η προχθεσινή» είναι απόλυτα εμπαθής, ψευδής και συκοφαντική.

Σε προκαλώ μάλιστα να το αποδείξεις παρουσιάζοντάς μας απλώς τους αντίστοιχους συνδέσμους!!

Σου αντιπαραθέτω απλώς μια μικρή γεύση της «συντριπτικής πλειοψηφίας των αναρτήσεων -που κατ’ εσένα- είναι από υβριστικές έως και ψευδείς» για να κρίνει ο καθένας την αντικειμενικότητα των γραφομένων σου, ξεκινώντας από τις πιο πρόσφατες:

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολύ κόσμο & όλα τα θέματα αιχμής στο τραπέζι η ομιλία Χαρίτση στο Χάνι | Υποσχέθηκε παρέμβαση στην ΕΤΑΔ για έκταση ναυτικού ομίλου και οινοποιείο… Το λιμάνι 29/11 ξεμπλοκάρει και αναμένεται να ξεκινήσει τον άλλο μήνα…

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κω με τον Αλέξη Χαρίτση | Τετάρτη 6μμ στο Χάνι

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κω με τον Αλέξη Χαρίτση Τετάρτη 6μμ στο Χάνι |»Είμαστε έτοιμοι & για πενταπλές κάλπες-Έρχονται 10.000 προσλήψεις (βίντεο)»

ΣΥΡΙΖΑ Κω: Οι προσπάθειες για δημιουργία κλίματος φόβου και έντασης θα πέσουν και πάλι στο κενό

ΣΥΡΙΖΑ Κω: «Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά»

ΣΥΡΙΖΑ Κω: Όλες και όλοι στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Μεταφορικό Ισοδύναμο, μία πραγματική νησιωτική πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Κω: 198.000 € για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων του δήμου Κω

Κοινή ανακοίνωση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Σενάριο φαντασίας των 5 Δημάρχων τα «ανταλλάγματα» για το προσφυγικό

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δήμος Κω συνεχίζει να ψεύδεται, αυτή τη φορά δια της κ. Πη

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ψεύδεται η δημοτική αρχή Κω… (Υπουργική απόφαση καθορίζει το επίδομα επανασύνδεσης που «δίνει»… ο Δήμος)

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Το 13o Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Νοτίου Αιγαίου αποτελεί σημείο καμπής για τα Δωδεκάνησα

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Με απόφαση της κυβέρνησης δίνεται η δυνατότητα επανασύνδεσης στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για Γ. Κυρίτση: Μοναδικός δήμαρχος που δεν συμμετείχε στον ουσιαστικό διάλογο… Κριτική για λιμάνι: τίποτα περισσότερο απ’ όσα λένε οι συμπολίτες μας

ΣΥΡΙΖΑ Κω: «Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά» | Αποθέωση Γαβρόγλου: Από του χρόνου τα σχολεία θα αρχίζουν στις 09:00

ΣΥΡΙΖΑ Βορ. Δωδεκανήσου για το τέλος των μνημονίων και τη νέα μέρα για τη χώρα

Ηλίας Καματερός: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει η παραλία του Ναυτικού Ομίλου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΡΙΖΑ Κω: Ευτυχώς για την Κω ο κ. Κυρίτσης αυτοδιαψεύστηκε στο ζήτημα του λιμανιού… Αν είχε αναλάβει εξαρχής τις ευθύνες του…

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κω: 210.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών στον δήμο Κω για αναβάθμιση Παιδικών Χαρών

…………………………………………………………………..

Στο δε λήμμα «Καματερός», «Γάκης», «Σαντορινιός» (των οποίων φιλοξενούμε σχεδόν καθημερινά τα καθαρά προσωπικά δελτία τύπου τους) σε μια πρόχειρη αναζήτηση είναι πάνω από 500 ο καθένας…

Και όλα αυτά απλώς τα προσπερνάς… σαν να είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα αναρτούμε ή ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ με κρατικές ή άλλες έμμεσες διαφημίσεις, όπως κάνετε στα «φιλικώς διακείμενα σε σας» (βλέπε προπαγανδιστικά) μέσα.

Και φυσικά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ μια τέτοια εξάρτηση, ούτε από σας, ούτε από την Περιφέρεια, ούτε από το Δήμο, μας λες -επίτρεψέ μου να πω, κουτοπόνηρα- (όπως άλλωστε κατά καιρούς και οι εκάστοτε εξουσίες τις οποίες ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ)  «δεν έχουμε καμία απαίτηση να γίνεις φιλικός προς εμάς, το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά καμιά φορά τα γεγονότα φωνάζουν…»

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε ωστόσο, το κυρίως πρόβλημά σου είναι τα «υβριστικά» προς το ΣΥΡΙΖΑ σχόλια και οι  «σεντονιάδες», δηλ. αυτό που γράφαμε και χτες: η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των σχολίων…

Τα «υβριστικά» σχόλια προς το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τη ΝΔ, το ΚΚΕ, τη ΧΑ, τον Δήμο, τον Κυρίτση, τη Ρούφα κλπ τα οποία επίσης είναι «σεντονιάδες» φυσικά και δεν σε απασχολούν…(όπως δεν σε απασχολεί και η αντικειμενικότητα)…. Αλλά ζητάς απροκάλυπτα να μπει «μαχαίρι» μόνο σε όσα θίγουν εσάς… (τόση «δημοκρατικότητα» πια;;)

Αυτά «που γνωρίζεις εσύ κι εγώ ότι κόβονται» (για να το γνωρίζεις, προφανώς, έχεις ασχοληθεί ‘δοκιμαστικά’ να κάνεις κι εσύ αυτά που κατηγορείς…) είναι τα πολύ προσωπικά και «κάτω από τη ζώνη».

Όπως «κόπηκαν» κι αυτά που αναφέρονταν με εμπάθεια στο πρόσωπό σου και στη χτεσινή ανάρτησή σου (και θα αφαιρεθούν και σε αυτό το άρθρο).

Φίλε Σωτήρη, δυστυχώς το πρόβλημά σου είναι το μόνιμο πρόβλημα όλων των «εξουσιών», η έλλειψη ανοχής στην κριτική και την αντίθετη άποψη.

«Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι με τους άλλους…»

Όσο για τις συμβουλές περί κύρους,  που μας δίνεις,  σε ευχαριστούμε πραγματικά για το συγκινητικό σου ενδιαφέρον για άλλη μια φορά (το ‘χες κάνει και πριν 4-5 χρόνια).

Ευτυχώς, ο κόσμος που γνωρίζει προσωπικά όλους μας, ξέρει και να κρίνει πολύ καλά…

Σε ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια.

Να είσαι καλά.

Γιάννης Κιάρης

 

 

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ………………..

    • Σωτηράκη παιδί μου, μικρό μέρος είμαστε και όλοι ξέρουν πράγματα, πρόσωπα και την πορεία τους, του Γιάννη, την δική σου...

      Και σαν παλιός στο κουρμπέτι δεν ξεχνώ πως κάποιοι σαλταδόροι της γιαλατζί αριστεράς που κάποτε λεγόταν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ σήμερα το παίζουν φερέφωνα της φασιστοαριστερής κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τσαντοκουβαλητές του ΨΗΛΟΎ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ… ………….. από τον ΚΑΪΣΕΡΛΗ με απευθείας αναθέσεις, πουλώντας ψηφουλάκια και στήριξη… Πάντα έτσι ήταν η ηθική ανωτερότητα της γιαλατζί αριστεράς αλλά ΜΟΥΓΚΑ για το ξεπούλημα της ΑΒΙΚΩ στα φιλαράκια του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ …

      • Συγνωμη αυτο τωρα τι ειναι κ.Κιαρη; Μια συρραφη απο ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ,ΧΥΔΑΙΑ, ΓΕΛΟΙΑ «κοσμητικα επιθετα» κατα του Συριζα τα οποια εσεις δημοισιευετε κατα εκατονταδες χιλιαδες εδω και χρονια;;;;!!!!Τι ειναι αυτο το αισχος;;; «ελευθερη εκφραση αποψεων»;;;; ‘η κτηνωδες, ζωοδες ,φασιστικο υβρεολογιο ;;;;; που φιλοξενειτε απλοχερα επι χρονια.;;;; Ποιος ειναι ο δικος ρολος ως δημοκρατικος πολιτης ,πρωτα, και ως δημοσιογραφος, δευτερον;;;;Δεν σας ενοχλει αυτο το αισχος;;;; Θα μου πειτε οτι εσεις δεν ειστε ΚΡΙΤΗΣ της φασιστικης χυδαιας προπαγανδας !!! Πραγματι δεν ειστε κριτης…. αλλα ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ και ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ αυτου του αισχους !!!!

        • Και όλα αυτά που έχουν κοπεί…. τα «ΡΕ αει στον δ…….ο !!» κλπ να σας κάνουμε ένα αφιέρωμα να ξέρουμε με τι προσωπικότητα έχουμε να κάνουμε;;; Κανένα πρόβλημα αν και οι περισσότεροι γνωρίζουν ευτυχώς πολύ καλά.

    • Ποιος είναι διαμαρτυρόμενος; ..............Αλήθεια υπάρχει κάποιος στην Κω που να ............;

      Σε λίγο που θα σβήσουν τα φώτα ξανά στην αφάνεια και……………………………………………

  2. Κυριε Κιαρη αυτο ακριβως ειναι το αποτελεσμα οταν το πεζοδρομιο γινετε κυβερνηση….V64[Υ.Γ.ειμαι ΠΑΣΟΚΟΣ]

    • Σωτηράκη παιδί μου, μπαίνεις, βγαίνεις.............................................................

      Ήπα σου Σωτηράκη παιδί μου,……………………………………………………

    • Ελληναρα ….ΟΧΙ.οταν»το πεζοδρομιο γινετε (;;;;;;;;;) κυβερνηση «.!!! Αλλα οταν το » πεζοδρομιο γινετΤΑΙ κυβερηση !!!!.ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ πριν μας….σωσετ(ε) μαθετ(ε) τουλαχιστον να μιλατ(ε) και να γραφετ(ε) Ελληνικα!!!

  3. μπραβο γιαννη που εισαι απροσκυνητος στα κλεφτοκομματα στους δημους και εισαι καθαρος και δεν τα παιρνεις

    υπογεια.για αυτο εισαι στην κορυφη.Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  4. ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

    Με απόλυτη επιτυχία στέφεται η σημερινή μεγάλη μέρα για το αυθόρμητο μαθητικό κίνημα, παρά την λύσσα των καθεστωτικών προδοτών και του μαρξιστικού παρακράτους!
    Ήδη, καταγράφονται πάνω από 500 καταλήψεις σε ολόκληρη την χώρα, από τον Έβρο μέχρι και τα Δωδεκάνησα, ενώ πάνω από 100 σχολεία είναι υπό κατάληψη στην Θεσσαλονίκη!

  5. Έχετε και οι δύο δίκιο. Ειδικά εσείς αφού με τα σκάνδαλα της διαπλοκής μεταξύ κυβερνήσεων και εκδοτών είστε φοβερά ευάλωτος και θα έλεγα εύκολη λεία. Στην μικρή κοινωνία όμως που ζούμε γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ποιός είναι ποιός. Εγώ προσωπικά σε ήθελα να κάνεις και ρεπορτάζ γιατί ήσουν μάχιμος δημοσιογράφος

  6. Ἄγγλος ἢ Γερμανὸς ἢ Γάλλος δύναται να εἶναι κοσμοπολίτης ἢ ἀναρχικὸς ἢ ἄθεος ἢ ὄ,τιδηποτε . Ἔκαμε τὸ πατριωτικὸν χρέος του, ἔκτισε μεγάλην πατρίδα. Τώρα εἶναι ἐλεύθερος να ἐπαγγέλλεται, χάριν πολυτελείας, τὴν ἀπιστίαν καὶ τὴν ἀπαισιοδοξίαν. Ἀλλὰ Γραικύλος τῆς σήμερον, ὅστις θέλει να κάμῃ δημοσία τὸν ἄθεον ἢ τὸν κοσμοπολίτην, ὁμοιάζει μὲ νᾶνον ἀνορθούμενον ἐπ’ ἄκρων ὀνύχων καὶ τανυόμενον να φθάσῃ εἰς ὕψος καὶ φανῇ καὶ αὐτὸς γίγας. Τὸ ἑλληνικὸν ἔθνος, τὸ δοῦλον, ἀλλ’ οὐδὲν ἧττον καὶ τὸ ἐλεύθερον, ἔχει καὶ θὰ ἔχῃ διὰ παντὸς ἀνάγκην τῆς θρησκείας του.»

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης

  7. Η φωτογραφία που έδειξε ο Νεαμονίτης με τον αγοραστή και τον Τσίπρα μας λέει άλλα.

  8. Κ. Παλαμάς: Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί και οι μπολσεβίκοι

    Βοσκοί, στὴ μάντρα τῆς Πολιτείας οἱ λύκοι! Οἱ λύκοι!
    Στὰ ὅπλα, Ἀκρῖτες! Μακριὰ καὶ οἱ φαῦλοι καὶ οἱ περιττοί,
    καλαμαρᾶδες καὶ δημοκόποι καὶ μπολσεβίκοι,
    γιὰ λόγους ἄδειους ἢ γιὰ τοῦ ὀλέθρου τὰ ἔργα βαλτοί.
    Κ.ΠΑΛΑΜΑΣ

  9. Είσαι λάθος. Στα σχόλια ο καθένας γράφει ότι θέλει και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Αποκεί και πέρα οι αναγνώστες έχουν κρίση να κρίνουν, να επιλέγουν και αν γουστάρουν να γράφουν.

  10. ΤΟ 2019 ΠΟΣΟ? 15% ΕΩΣ 20% !!! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ? ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ……..

  11. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΟΚΑΠΗΛΟΥΣ Οταν συναθριζομεθα άνευ όπλων προσβάλοντας αλλά μη υβριζόμενοι το Δωδεκάθεον των αρχαίων υμών προγόνων, οίτινες ως εθνιστές και ομότροποι επιχειρούν το ακατόρθωτον, τότε ημπορούμεν με τα λάβαρα της πίστης να εκδράμωμεν εις τα παραδείσιους νήσους. Οφείλουμε να αγαπάμε το ομόγλωσσον και ομόαιμον άνευ αποκλεισμού του ομοθρήσκου διότι πολλοί συναθριζόμενοι ως Θερμοπυλιώτες που δυστυχώς είναι ανθέλληνες μας κυβερνούν διαρυγνύουν την θρησκευτική συνείδηση των συντρόφων εν όπλοις. Ίτε παίδες εις τα εξοχάς. Εμπρός Θερμοπυλιώτες Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

  12. Οι Πομάκοι «βάζουν τα γυαλιά» στον Α.Τσίπρα - Πιο... «εθνίκια» από τους ΣΥΡΙΖΑίους

    Ταυτόχρονα με ένα συγκλονιστικό βίντεο οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου Αμαρουσίου δίνουν την δικιά τους απάντηση. Δείτε παρακάτω τα Ελληνόπουλα να τραγουδούν για την Μακεδονία.

    Σαν «κεραυνός» έπεσε ακόμη και στην Αγκυρα η είδηση ότι οι μαθητές λυκείου Γλαύκης στα πομακοχώρια κάνουν κατάληψη στο όνομα της Μακεδονίας.

    Tο θρακιώτικο ιστολόγιο tourkikanea.gr που δημοσίευσε φωτογραφίες από την κατάληψη των Πομάκων μαθητών στο σχολείο της Γλαύκης. Ηχηρό μήνυμα από την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα…

    Πάντως, σίγουρα δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι οι μαθητές στα Πομακοχώρια ξεσηκώθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής.

  13. Συμφωνώ απόλυτα με την απάντηση σου στα σχόλια του Σωτήρη (και οι δύο με τα μικρά σας αφού σας γνωρίζω και τους δύο αρκετά καλά).

  14. Είπε και άλλα απίστευτα ο – πάμπλουτος πρώην αθλητής του κρίκετ και playboy – πρωθυπουργός του Πακιστάν, όπως ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, η Ευρώπη εκπολιτίστηκε από τους μωαμεθανούς! «Ο Αριστοτέλης και οι Έλληνες φιλόσοφοι έφτασαν στην Ευρώπη μέσω μουσουλμάνων και έπειτα άνθησε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός», ανέφερε.

    • είστε εθνικιστές και είστε και ανιστόρητοι. 1000 χρόνια διαφορά μεταξύ Ισλάμ και Αριστοτέλη και εσείς πιστεύετε ότι fake news κυκλοφορεί και γαργαλάει το φίδι στο κεφάλι σας.

  15. είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεχτεί πολλές άδικες επιθέσεις και τις περισσότερες φορές ψεύτικες χωρίς να έχουν βάση, όπως αυτό το δημοσίευμα που προκάλεσε την αντίδραση του. Όσοι ασχολούνται με τα ΜΜΕ οφείλουν να προασπίζουν τη δημοκρατία. Τα φασιστικά σχόλια που ανεβαίνουν έτσι απλά δεν έχουν να κάνουν με ελευθερία του λόγου αλλά με φασιστική προπαγάνδα. Όποιος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μάλλον πρέπει να ξεκινήσει από το Α κι έχει δρόμο ως το Ω

  16. κ.Κιαρη ξερετε ποσες ανακοινωσεις του Συριζα ,λετε ,οτι δημοσιευσατε ; ΕΙΚΟΣΙ (20). !!! Προχθες απαντωντας στον Σωτηρη του ειπατε 1.800.!!! Υπαρχει μια καποια διαφορα ,δεν νομιζετε ;;; Κατα τα αλλα ειναι νομιζω φανερο ποιος ειναι ο καθενας και που το παει….Σιγουρα παντως δεν μπορεσατε να ξεφτιλισετε τον Τσιπρα ,οπως προσπαθησατε να κανετε…Γιατι αυτο προσπαθησατε. ΥΓ ,μην το κοψετε και αυτο.το σχολιο μου. 5 μου κοψατε αυτο το 48ωρο και ητανε υπερ του Συριζα!!

  17. Γράψτε μόνο τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ στην αναζήτηση (στη σελίδα). Εμφανίζει ή όχι 120 σελίδες επί 10 θέματα;; γράψτε και ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ να δείτε πόσα άρθρα επιπρόσθετα βγάζει;; Στη λέξη Καματερός μήπως βγάζει 480 άρθρα; Στη λέξη Γάκης ή Σαντορινιός αντίστοιχα;; Και αυτό μόνο την τελευταία διετία. Τα υπόλοιπα είναι στο αρχείο του παλιού σάιτ. Αλλά αυτό είναι το «ευχαριστώ»… Δεν πειράζει καλά να είστε. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει· Φιλικά Γιάννης

  18. Ελα ρε Γιαννη καθεσαι και απαντας στους ψευτες εχουν το θρασσος να μιλανε ακομα;Εξαλου αν δεν τους λιβανισεις θα σε πουν φασιστα.Ετσι κανουν σε οποιον δεν λεει ζητω ο Αλεξης.

  19. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ

  20. Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ Η ΑΥΓΗ Κ Η ΕΦΣΥΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ Κ ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΔΡΑ.Ο ΚΙΑΡΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΦΙΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ Κ ΣΧΟΛΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Κ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ ΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΠΙ .ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΥΡΙΖΑ ΩΜΟΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

  21. ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΖΗΔΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΒΡΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΟΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

  22. Αν ο συγκεκριμενος απορεί ακόμα γιατί τους βρίζουν και έχει το γνώθι σε αυτόν.. Θα καταλάβει ότι τους προδότες όχι μόνο τους βριζουν..αλλα τους…..

  23. Αλλά σε ένα αυταρχικό κομουνιστικο, .απολυταρχικο.κομμα.ανθελληνικο,προδοτικο Δεν δέχονται τα σχόλια.. Δεν είναι ύβρεις.. ΑΥΤΟΙ ΕΊΣΤΕ..

  24. Γράψε μόνο την λέξη ΣΎΡΙΖΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ.. ΜΝΗΜΌΝΙΑ, ΠΡΟΔΟΣΊΑ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΦΟΡΟΥΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ

    Προδοσία Μακεδονίας, ξεπούλημα Ελλάδος,.. Φτώχεια, λαθρομετανάστες, πόλεμος εκκλησίας, και από κάτω θα βρεις.. Τα ονόματα αυτών που τους υποστηριζουν.. Πχ μπουζιωτας….

  25. Χτες 36% στην κω
    Σήμερα αν πιάσετε 5% θα χοροπηδάτε όπως οι μαϊμούδες στη ζούγκλα .
    Ο Ηλίας θα γίνει πολίτης καλυμνου . Πες του να σε πάρει μαζί του …. και εδώ που είστε τη κάνετε

  26. Ειναι κατακριτεα λεει η καταχωριση σχολιων χωρις ονομα

    Βρε Σωτήρη εσείς γίνατε εξουσία και πολιτεύεστε μ αυτό το όπλο

    Σχεδόν όλους τούς τρολιστες του διορίσατε

    πρόσφατη έρευνα το απέδειξε αυτό .

    Και στη Κω το ίδιο δεν γίνετε .

  27. ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΥ…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  28. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑΖΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗ.

  29. παρακολουθώ τα σχόλια όπως και την ιστοσελίδα από όταν ξεκίνησε. Συμπεραίνω ειδικά τα τελευταία χρόνια ότι κρατά διακριτικά αντιΣυριζα στάση διακριτικά φίλο δημαρχιακή και επιτηδευμένα ουδέτερα φιλοεθνικιστικη. Το κυριότερο είναι πως απουσιάζει η υποστήριξη δημοκρατικών αρχών και αξιών και δεν αρκεί να λέει κάποιος ότι δημοκρατία είναι απλά η δημοσίευση όλων των απόψεων. Π.χ. η συνεχής αναπαραγωγή copy paste εθνικιστικο φασιστικών σχολίων αυτά τα 3 χρόνια δείχνουν στάση. Το χειρότερο ότι δεν υπάρχει έρευνα και αρθρογραφία με υπογραφή κι όταν υπάρχει είναι στην αναφερόμενη κατεύθυνση ή στρογγυλεμένη. Καλώς η κακώς για τους δημοσιογράφους οι πολίτες καταλαβαίνουμε που το πάνε και απλά αν δε το λένε ξεκάθαρα ευτελιζονται

    • Να μπαινεις στην Αυγη και οπου σε εκφραζει. Δεν θα επιβαλεις εσυ την κομματικη γραμμη σου σε ανθρωπους ελευθερους. Μοιραστε τα κρατικα κονδυλια και τις διαφημισεις σε «ανεξάρτητους δημοκράτες» παπαγαλους του κ…. και παρατα μας με τις παρλαπιπες σου.

  30. Δεν είναι κομματικό/οππαδικό το πρόβλημα της aegean. κ. Κιάρη σε αντίθεση με τα όσα περιμέναμε ότι πολύ σωστά και θαυμαστά στεκόσασταν απέναντι σε όσους ήθελαν να σας ελέγξουν πριν λίγα χρόνια, το σάιτ κατέληξε ένας κίτρινος «οχετός» όπου δεν γίνεται καθόλου ρεπόρταζ ή ότν γίνεται είναι «δανεικό» από άλλα μέσα και μη εξακριβωμένο και αντίθετα ποστάρετε κάθε άρθρο που έχει εντυπωσιακό τίτλο και θα τραβήξει hits και clicks και ας είναι άσχετο το περιεχόμενο. Πολλά παραδείγματα άρθρων με τίτλουσ «Κατέληξε ο νεαρός μετά το δυστύχημα» ή κάτι άλλο δραματικό που αφήνει να εννοηθεί ότι συνέβει κάπου εδώ και μπαίνουμε μέσα και βλέπουμε ότι έγινε στις ΗΠΑ ξέρω εγώ. Clickbait και κακό clickbait. Με την ίδια λογική αφήνεται άρθρα και δελτία τύπου να δηλώνουν ότι θέλουν χωρίς να κάνετε ρεπορταζ για αυτά που καταγγέλουν ενώ περνάτε ότι εμμετικό σχόλιο υπάρχει δήθεν για την ελευθερία του λόγου. Όλα αυτά όχι για κομματικούς ή πολιτικούς σκοπούς. Απλά για το κλικ.

    • μονος του προσπαθει να επιβιωσει μεσα σε χιλιαδες πουλημενα μμε πανελλαδικα στον ενα και στον αλλο. Δεν θελει και δεν περιμενει καμια κρατικη η δημοτικη διαφημιση σε αντιθεση με τους φασιστοαριστερους τους δικους σου που ταιζουν παπαγαλακια για να κανουν τη βρωμικη δουλεια τους. Και τσοντες να βαζει καθε μερα αυτος θα το κρινει, οτι θελει κανει. εσυ κουμαντο στο μαγαζι σου. ο κοσμος ειναι ελευθερος να επιλεξει. δεν θα του επιβαλεις εσυ και κανενας αλλος φραγκοφονιας τι θα κανει……..

      • Γελοία απάντηση, καταρχάς πως προέκυψα φασιστοαριστερος όταν το πρώτο και τελευταίο πράγμα που λέω είναι ότι η aegean δεν έχει κομματικά κριτήρια… από την άλλη εσύ τρέχεις να με χαρακτηρίσεις όπως σε βολεύει , μάντεψε ποιος από τους δύο φέρεται φασιστικά…
        Κανείς δεν τον εμπόδισε να γράφει ότι θέλει, όπως όμως γράφεται κριτική σε πολιτικούς έτσι θα γράφεται και σε δημοσιογράφους. Το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν είναι ένα απλό μαγαζί, δεν το κρίνεις με τα ίδια κριτήρια, ειδικά όταν περίμενες από τον συγκεκριμένο άνθρωπο περισσότερα και καλύτερα πράγματα. Και εσύ δεν τον τιμάς καθόλου με την συμπεριφορά σου.

  31. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΚΟΥΠΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΙΡΙΖΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ!!! ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ??? ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΙΑΡΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!

  32. ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ.ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!!!!!!

  33. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ , ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ…ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ» NO MATTER WHAT» ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ . ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ . ΤΕΛΟΣ

  34. Αυτή την αριστερά και την δημοκρατία να την βάλετε εκεί που ξερετε…
    Έχετε γίνει πιο φασιστες κ από τους φασιστες της δεξιάς!!

  35. Αγαπητέ Γιάννη θα σε παρακαλούσα να έδειχνες περισσότερο ενδιαφέρον για τα γραφόμενα του Σωτήρη μην ξεχνάς πως έχει διανύσει μεγάλο δρόμο από τη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ μέχρι αρθρογράφος του Καισερλη και γλυφτης του Καματερού που αφού τον έγραψε και έκανε Συντονιστή τον Μ.Α. έβαλε τα κλάματα μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες μέχρι που όταν έφυγε ο Μ.Α. τον έκανε επιτέλους και απέκτησε ρόλο λυπηθειτε σας Παρακαλώ ένα άνθρωπο που η μοναδική του παρουσία μέχρι τώρα στη Κω είναι αυτή η θέση που του έδωσε ο κομπλεξικος κοντός

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ