Γ. Βάσσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ψέμα ιδεολογία

27
734

ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Ακούγαμε καθημερινά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πως η ανεργία έχει μειωθεί κατά 25%, στο διάστημα που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ. Με το πόρισμα της Στατιστικής Αρχής στα χέρια που έλεγε πως οι άνεργοι είναι 875.997 από 1.100.000 που ήταν το 2014. Αυτό μας έλεγαν τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που παίρναν χαράματα τα κανάλια για να μας πούνε πως ρίξανε την ανεργία 25%. Όμως κάπου δεν προσέξανε και η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ τους διέψευσε, που μιλά σήμερα για 1.116.816 εγγεγραμμένους ανέργους. Είναι το υψηλότερο ποσοστό ανέργων που έχει καταγραφεί στα χρόνια της κρίσης. Αν προστεθεί και η φυγή των νέων που αναζήτησαν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, ο αριθμός θα περνούσε κατά πολύ το 1,6 εκατομμύριο. Στην πρόσθεσή μας βάλουμε και την μερική απασχόληση τότε θα περάσουμε σίγουρα και τα 2 εκατομμύρια. Αυτό δεν λέγετε μείωση της ανεργίας, αλλά ψέμα κατ εξακολούθηση. Μόνο στο δημόσιο έχουμε 50.000 υμετέρους και αύξηση των μισθολογικών επιβαρύνσεων κατά 2 δις ευρώ. Με το να βολεύουμε τους υμετέρους δεν σημαίνει ότι μειώνουμε και την ανεργία. Για να μειωθεί η ανεργία χρειάζονται επένδυσης. Αλλά πώς να εμπιστευτούν την χώρα μας, όταν σύμφωνα με την Διεθνή Διαφάνεια , η χώρα μας σήμερα είναι η πιο διαφθαρμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μετά την Βουλγαρία. Πανηγυρίσαμε που δανειστήκαμε με επιτόκιο 3,6% και το θεωρούμε κυβερνητικό κατόρθωμα, την ώρα που άλλα κράτη που περάσανε από επιτροπές και μέτρα όπως και μείς, δανείζονται σήμερα με μηδενικό επιτόκιο. Προς τι οι χαρές και τα γλέντια; Ακούσαμε από τον πρωθυπουργό σε διάγγελμα για αύξηση 11% του κατώτατου μισθού , και πανηγυρίζαμε πάλι στα κανάλια για το μεγάλο επίτευγμα. Τις αυξήσεις και τις παροχές τις ανακοινώνουν τα συνδικάτα, και όχι ο πρωθυπουργός. Μόνο σε περίοδο δικτατορίας έχουμε ανακοινώσεις από τους στρατηγούς υπουργούς. Αλήθεια πόσο θα επιβαρυνθεί το κράτος από αυτή την αύξηση; Ούτε ένα ευρώ. Αντίθετα θα έχει κέρδος έως και 65% από τις αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών και από φόρους. Για τα πανηγύρια κάποιων για την αύξηση του κατώτερου μισθού είναι ως εξής. Μέχρι σήμερα ο μισθός είναι 586 ευρώ μικτά, και καθαρά 492. Με την αύξηση -που τόσο ακούμε καθημερινά στα κανάλια,- γίνετε 650 ευρώ μικτά, 546 ευρώ καθαρά. Διαφορά 54 ευρώ τον μήνα. Το αφορολόγητο όριο μειώνεται από τα 8.636 στα 5.681. Έτσι ο εργαζόμενος που με το καινούργιο μισθό περνάει το αφορολόγητο και θα κληθεί να πληρώσει φόρο περίπου 50 ευρώ μηνιαίως . Άραγε η πραγματική αύξηση που θα πάρει είναι 4 ευρώ, και το κράτος τα 50 ευρώ τον μήνα. Αύξηση για σανό και όχι για ανθρώπους. Γι αυτό και δεν μίλησε η τρόικα .Γι αυτήν την αύξηση γυρίζουν τώρα κάθε πρωί στα κανάλια και τα ραδιόφωνα της εκλογικής περιφέρειας οι βουλευτές της κυβέρνησης, και λένε. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…… Σανό σας είπαμε σανό θα πάρετε.

ΒΑΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

27 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συριζαιοι προδότες της ίδιας τους της πατρίδας,απομονώστε τους και δείξτε τους οτι είναι ανεπιθύμητοι πλέον στην κοινωνία το ίδιο και η δημοτική παράταξη που στηρίζουν διότι μετά την Μακεδονία μας έρχεται η σειρά μας..Ο βουλευτής μας καθόλου τυχαία δεν το είπε στη Βουλή..Λαγός του Αλέξη χωρις τσίπα ειναι….Προδότες τα ειδικά δικαστήρια σας περιμένουν..υγ ο γεματουλης περίμενε να πιάσει τόπο το γλύψιμο αφού έφτασε μέχρι τη Νίσυρο τα κατάφερε..

 2. καλά εσύ δεν ήσουνα στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ που εξελίχθηκες μάλιστα με αυτή σου την ιδιότητα, στην Ελλάδα δεν ζούσες δεν έβλεπες από το σημαντικό επαγγελματικό σου πόστο τη διαφθορά και τις μίζες να στροιφογυρνάνε γύρω σου και άτομα ασήμαντα και χωρίς προσόντα με μόνο προσόν την κομματική τους ταυτότητα να εξελίσσονται. Και αναρωτιέσαι σε μια κατεστραμμένη και παντελώς διαλυμένη από εσένα και τους όμοιούς σου χώρα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 4 χρόνια να φτιάξη όσα 40 χρόνια εσείς καταστρέφατε για κοιτάξου και λίγο στον καθρέφτη αλλά ουσιαστικά, σε ξέρουμε καλά αφού απέτυχες να το παίξεις μυστικοσύμβουλος του Καματερού τώρα μας επιτίθεσε

 3. Να απέλθουν το γρηγορότερο! Είναι επικίνδυνοι για τη χώρα τα συμφέροντά μας την υγεία μας!

  Οι σνθρωποι είναι άρρωστοι! Αν μείνουν ακόμη λίγο θα αρρωστήσουμε όλοι ή θα αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε ή να στρουθουκαμηλίζουμε! Αυτά που κάνουν από κάθε άποψη είναι ανώμαλα, διαστροφικά, φίλαυτα, ιδεοληπτικά, ιδιοτελή

 4. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000€ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

  Και ενώ η Τράπεζα συνεχίζει να διώχνει ικανότατα και έμπειρα στελέχη της με τις εθελούσιες, χωρίς να ενδιαφέρεται για την απώλεια του μεριδίου της αγοράς και τη συρρίκνωσή της, συνεχίζει ταυτόχρονα τις προσλήψεις αμφιβόλου ποιότητας στελεχών από την αγορά, με προκλητικούς μηνιαίους μισθούς της τάξεως των €15.000 – €20.000 και βέβαια τις τοποθετήσεις, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, σε ανώτερες διοικητικές θέσεις. Αλήθεια, πόσοι ειδικοί συνεργάτες έχουν ενταχθεί στο δυναμικό της Τράπεζας με χρήση ενός μόνο τηλεφωνήματος τους τελευταίους 12-18 μήνες; Και μετά μας λένε ότι ενδιαφέρονται για τη μείωση του λειτουργικού κόστους…http://www.sepete.gr/Ανακοινώσεις/tabid/65/newsid387/90/language/el-GR/Default.aspx

 5. Το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προσχωρήσει στον Σύριζα του 3% και του έδωσε το ποσοστό που πήρε δεν φαίνεται να σε ενοχλεί Γιάννη μου.

 6. Πείτε μου ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά την τελευταία φορά Σύριζα δεν ψηφίσατε;

 7. Στα τοπικά δεν χωράνε κομματα. Ψηφιζω ΝΙΚΗΤΑΡΑ γιατί είναι ικανός δουλέυταρας και έχει δείξει την αξία του. Ο απερχόμενος παράτησε το δημο. Ρημαχτηκε το νησι και αυτός ασχολείται με αλλα…..

 8. Γιατί μας πτώχευσαν κύριε συνδικαλιστή. Γιατί κάποιοι συνάδελφοι σου σαν και σένα συνδικαλιστές πήγαιναν κάθε εβδομάδα στην Αθήνα με μισθούς εισιτήρια εκτός έδρας ξενοδοχεία πολυτελείας και δωράκια. Τινάξατε στον αέρα τις τράπεζες και τις πληρώνει η φτωχολογιά. γιαυτό πες τουλάχιστον ένα συγνώμη για τον πρότερο σου βίο.

 9. Κύριε Βασσο καλύτερα είναι να μην μιλάς γιατί η κοινωνία μας είναι μικρή και τους ξέρουμε όλους.

 10. γιαννη ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα λες και θα κλαις.τωρα τα κορακια του συριζα νδ κλπ

  ληστευουν και δολοφονουν τους ελληνες.αργα για δακρυα πλεον.

 11. Απλά συνέχισε ότι κάνανε οι προηγούμενοι: ισχυρή Ελλάδα (Σημίτης), επανίδρυση/δεν κινδυνεύουμε (Κωστάκης), λεφτά υπάρχουν (ΓΑΠ) και τι να πρωτοθυμηθώ από τους ανύπαρκτους Σαμαρά, Βενιζέλο!

 12. Τουλάχιστον είναι μόνο ψεύτες οι Άλλοι είναι ψεύτες και κλέφτες..καλά δεν πάμε γενικώς και η κρίση δημιουργήθηκε από αυτούς που τωρα θέλουν να μας ξανασωσουν

  • Μόλις φύγουν και ανοίξουν οι φάκελλοι θα μάθουμε τι και πόσα φάγανε. Ποτέ δεν τρώνε οι αρχηγοί βλέπε Σημίτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Παπανδρέου αλλά όλοι αυτοί που τριγυρνάνε γύρω τους.

 13. Φίλε όταν μου είπαν ότι δούλευες στη Αγροτική τράπεζα, έπαθα πλάκα..Δεν σε θυμάμαι….Συνδικαλιστή μου Πασοκε να ψάξουμε λίγο τα αεροπορικά εισιτήρια? Κάποιοι σαν και σένα διαλύσανε τη χώρα….Ποιος νομίζεις ότι είσαι?

 14. Ερώτηση….Πόσο χρονών βγήκατε σε σύνταξη? Πόσες ώρες δουλέψατε στην τράπεζα και σας πληρώνουμε?
  Μιλήστε μας και για τα χρόνια εκείνα που περνούσαν οι μίζες δίπλα σας,μιλήστε μας για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς,για τις κλαδικές.. Ως εδώ μη πιάσω τη βρεμένη σανίδα…Που έχετε μούτρα και μιλάτε….

 15. Δεν υπήρξαν δηλαδή ούτε απατεώνες,κλέφτες ούτε αισχροί ψεύτες, όπως οι σημερινοί αλήτες «δημοκράτες» δημαγωγοί -όλοι ανεξαιρέτως οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης από τους καραμανλήδες και τους παπανδρέου μέχρι τον σημερινό «αριστερό» δήθεν απατώνα ολκής αλέξη οι οποίοι άλλα υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό προεκλογικά και άλλα -ακριβώς τα αντίθετα!- έπραξαν μετεκλογικά εις βάρος του λαού, κοροϊδεύοντας τον Ελληνα θρασύτατα και ασύστολα, μπροστά στα μάτια του!

 16. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

  ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ.

 17. TSIPRAS ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ. 1

  Το παρών στην 55η Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο δίνει ο προδότης Τσίπρας, εν όψει της αποψινής βράβευσής του με το βραβείο «Ewald von Kleist», για «την προσφορά του στην διεθνή ειρήνη και την ειρηνική επίλυση διαφορών», τουτέστιν για την προδοσία της Μακεδονίας μας!Στην διάσκεψη συμμετέχει όλη η «αφρόκρεμα» της διεθνούς τυραννίας, ήτοι 35 επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων, 50 υπουργοί Εξωτερικών και υπουργοί Άμυνας κρατών-μελών της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, υψηλόβαθμοι πράκτορες της CIA («ειδικοί σε θέματα ασφαλείας και διεθνούς συνεργασίας») κι όλο το κακό συναπάντημα!
  Στο περιθώριο της Διάσκεψης, ο αμερικανοκομμουνιστής πραγματοποίησε συνάντηση με ομάδα Αμερικανών γερουσιαστών, που είχε επικεφαλής της τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

 18. TSIPRAS ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: ΠΡΟΔΩΣΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ. 2

  Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν οι ίδιοι οι συριζαίοι για την συνάντηση ο Τσίπρας τόνισε στους Αμερικανούς τον ρόλο του στην προδοσία της Μακεδονίας και στην καταπολέμηση του εθνικισμού, αλλά και την απόλυτη συμμόρφωσή του με τις ντιρεκτίβες των διεθνών τοκογλύφων στα οικονομικά θέματα και της Νέας Τάξης Πραγμάτων στο «προσφυγικό».
  Οι δε Αμερικανοί τον συνεχάρησαν για «την αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης τόσο ως προς την οικονομική ανάπτυξη, όσο και ως προς την επίλυση του ζητήματος της Βόρειας Μακεδονίας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.