Δημήτρης Καλλούδης: Οι Κώοι θα αναδείξουν δήμαρχο ικανό που πρέπει να…

13
1236

ΔΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ_________________________________

Οι Κώοι θα αναδείξουν δήμαρχο ικανό να λύσει τα πολλά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και έχει δοκιμαστεί το όμορφο νησί χρόνια τώρα.
Ο δήμαρχος πρέπει να έχει βιωματικούς δεσμούς, να αγαπάει τον τόπο του, να παθιάζεται.

Να έχει αίσθηση της πραγματικότητας και αυτογνωσίας.
Να μην κοροιδεύει, να μην προσποιείται και να μην στερείται αυτογνωσίας.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ να είναι στις προτεραιότητες του κάθε υποψήφιου. Γιατί ο πολιτισμός, είναι προίκα, είναι μάθηση, είναι γνώση, γαληνεύει και εξυψώνει τον άνθρωπο
Να γνωρίζει τα προβλήματα και να είναι ικανός να δίνει ΛΥΣΕΙΣ.
Παράδειγμα, η δυσοσμία από τους υπονόμους στα πιο κεντρικά σημεία του νησιού από το κάστρο, κατά μήκος της Βασιλέως Γεωργίου, όπου και τα περισσότερα καταστήματα εστίασης, μέχρι και τα «πετρέλαια.» …….
Τα παραπήγματα- εξέδρες στην παραλία δίπλα από KOS AKTI και όπου αλλού υπάρχουν τέτοιου είδους κατασκευές, που ντροπιάζουν και προσβάλουν την αισθητική μας.
Η καθαριότητα των δρόμων, των παραλιών, όχι αυτών των ενοικιαζόμενων, αλλά των ελεύθερων. Το πλύσιμο των κάδων που ζέχνουν, η ευταξία της κίνησης των τροχοφόρων, η αναρχία των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και τροχοφόρων.
Εκείνα τα τραπεζοκαθίσματα πέριξ του Μουσείου με τα «γυράδικα» που οι δρόμοι από τα λύπη έχουν γίνει επικίνδυνοι από την ολισθηρότητα και όλη την ασκήμια που κουβαλούν, δεν ενδιαφέρει κανέναν?
Οι Κώοι έμαθαν πλέον να μην προτιμούν τα εύκολα ψέματα, αυτά που κυβερνούν τα βάθη του ανθρώπου, αλλά στηρίζονται στην λογική, στην ευπρέπεια στα «θέλω» και στα «μπορώ» του κάθε υποψήφιου που θέλει να δοκιμαστεί στο στίβο της πολιτικής. Οι φανφάρες και οι τσαμπουκάδες δεν πρέπει να είναι μέρος του εαυτού τους.
Οι υποψήφιοι να μη φοβούνται να αναλάβουν ευθύνες, να είναι υπολογίσιμοι και να έχουν την σιγουριά της αποτελεσματικότητας, να μην δίνουν αξία σε λάθος πράγματα.
Τελειώνοντας, θέλω να πιστεύω στις αλήθειες και στα ιδανικά του κάθε υποψήφιου

Δημήτρης Καλλούδης

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ να δεις τι θέλω. Τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας. Δια ταύτα. Ποιόν θα ψηφίσεις ρε φιλάρα;;

    • Πάει το τερμάτισε... Δώστου βρε Κυρίτση την διαφήμιση της Κω να ησυχάσουμε..

      … #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  2. Το ξέρουμε οτι είμαστε άρρωστοι,
    αλλά δεν δίνουμε το δικαίωμα στο γιατρό
    να μάς θίξει με τις εξετάσεις του.
    Ακουσε κεί είμαστε άρρωστοι και να προσέξουμε.
    Α , για να μην ξεχνιόμαστε,
    τον Χριστό τον σταυρώσανε, έτσι;
    Αστε μας κύριε στη μιζέρια μας, ώχουου

  3. Τα όσα γράφει ο Δ. Καλλούδης χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής τόσο από τους υποψηφίους, όσο και από τους ψηφοφόρους.Αν κρίνω όμως από τα σχόλια μερικών επιπόλαιων, μάλλον κάποιοι Κώοι ψηφοφόροι χρειάζονται λίγο σπρώξιμο για να αισθανθούν τη δραματική σημερινή πραγματικότητα, που οι ίδιοι βιώνουν καθημερινά.

  4. Αυτό πού χρειάζεται η Κως είναι νεανικά μυαλά καινούργιες απόψεις και όρεξη για δουλειά …. τους παλιούς τους έχουμε δει τους έχουμε μάθει είναι μόνο υποσχέσεις αυτό ξέρουν να κάνουν καλά …είναι μόνο για μια καρέκλα .. η Κως είναι Παράδεισος και ένα πανέμορφο νησί για όλους τους άλλους ακόμα και για τους ξένους .. αλλά μόνο εμείς οι ντόπιοι δεν το έχουμε καταλάβει γιατί τα μυαλά μας είναι κολλημένα !!!!

  5. Σωστές οι παρατηρήσεις του κυρίου Καλούδη με μια μόνο λεπτομέρεια. Θα έπρεπε από την κάθε παράταξη και τον κάθε υποψήφιο να πάρουμε μόνο ένα κομμάτι. Δυστυχώς οι δήμαρχοι έρχονται πακέτο.

  6. Η δουλεια του Δημαρχου είναι να εξυπηρετεί τους Κωους και τις Κωες
    Να αγαπα την Κω και να την έχει πάντα μπιμπελό
    Να ζει για (και όχι Απο) την Κω…

  7. Ποσο δικιο εχετε κύριε μου αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε βλεπετε οτι οι δυσαρεστημενοι που δεν τους εκανε τα χατηρια ο Κυριτσης πηγανε Συριζα ειμαστε μονο για την πάρτη μαςκρατηστε το αρθρο σας να το βαλεται παλι στις αλλες εκλογες που σιγουρα θα προστεθουν και αλλα προβληματα αν δεν μας δωσουν στους Τουρκους οι Συριζαίοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ