Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Π. Πετρής: Ο παραλιακός στο Τιγκάκι και οι μπανανιές στις… λακκούβες (ΦΩΤΟ)

Π. Πετρής: Ο παραλιακός στο Τιγκάκι και οι μπανανιές στις… λακκούβες (ΦΩΤΟ)

15
1611

Οι μαστόροι των απευθείας αναθέσεων δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η σεζόν άνοιξε,οι πρώτοι οι επισκέπτες είναι εδώ, το Τιγκάκι μας είναι σε μαύρα χάλια και αυτοί στα ταξίδια τους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
+14

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαρίτσα δεν παίζεσαι με τις μπανάνες σου.Χαχαχαχαχαχα μονο ετσι θα ξυπνησουν οι ανύπαρκτοι.

  2. Αντι για μπανάνες να βάλετε παλουκια οπως ελεγε ενας παπους το 2010 στο Κυριτση,βαλε παλουκια εδω παλουκια εκει βαλε και ενα εδω….
    ρεζιλιδες

  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ? ΠΩ ΠΩ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ!!!!!!!!

  4. Καλη η πλάκα αλλα στο Τιγκάκι εχει τουρίστες και από την Κυριακη θα εχει περισσότερο κόσμο και δεν δουλευει τιποτα.Δημαρχε θα επρεπε να ειχες παραιτηθεί…αλλα είναι και τα 3 χιλιαρικα.

  5. Μπανανια καταντησαμε,μπραβο Μαριτσα που δεν μαςσας.Πετραν ελα Καρδαμαινα να δεις τι συμβαινει.

  6. ΟΔΟΣ ΦΟΙΝΙΚΩΝ-ΟΔΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ 0–2

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΓΚΟΛΛΛΛΛ

  7. Αυτοί ψάχνουν για καμμία εργολαβία απευθείας αναθεση. Σιγά μην ασχοληθούν με τα προβλήματα του νησιου..

  8. Για τους τουρίστες πρέπει να φτιάξουν τους δρόμους ? Οι υπόλοιποι τι είμαστε πρόβατα? Μου αρέσουν οι αντιλήψεις σας! Δυστηχώς για τον Δήμαρχο Κως είναι μόνο το κέντρο , οι άλλες περιοχές όπως Λάμπη κτλ είναι β’ κατηγορίας..

  9. Στην διαύγεια κύριε Πετρή είδα σαν κωος πολίτης ότι ένα ξενοδοχείο στην περιοχή λαμπη έπρεπε να πάρει άδεια από την δημοτική κοινότητα . Στις 3 συνεδριάσεις που έκανε ο πρόεδρος δεν πήγατε ποτε να ψηφίσετε για την επένδυση . Τώρα πως θα πάτε στην περιοχή να ζητήσετε ψήφους .
    Επειδή τυγχάνει να δουλεύω και εκεί σας περιμένω να δω το θράσος σας .

  10. Καλα Πετρο εχεις γινει πιο γραφικος και απο τα σοκακια της Σαντορινης…μηπως θυμασαι το προγραμμα του Καισερλη το 10-14 που στη συνεντευξη που εδωσε για τα εκτελεστεα εργα δεν ειχε ουτε ενα εργο απο τη Λαμπη μεχρι το Τιγκάκι? ειχε εργα μονο προς το Ψαλιδι αλλα και αυτα ΑΟΡΑΤΑ εγιναν χαχαχα.. 5 χρονια κοινοτικος συμβουλος κοιμοσουν ορθιος γιατι δεν τα εβγαζες τοτε φωτογραφιες παρα μονο τωρα που εχει εκλογες? Για πες στον κοσμο ο δρομος αυτος ειναι παρανομος ναι η οχι? Μαυρο που θα φας !!!!

    • καλα εισαι σοβαρος πας 5 χρονια πισω?5 χρονια ειναι λιγα δηλαδη? Ασε τι κανανε αλλοι οι τωρινοι τι κανανε μηπως θελετε δημαρχεια 15 ετιας να φτιαξετε ενα δρομο…..?εχετε χασει την μπαλα και την ψαχνετε σε αλλους .. ξυπνηστε και καντε αυτοκριτικη…

      • τι θες να μας πεις οτι ο Πετρης ξαφνικα εγινε δουλευταρας και θα κανει αυτα που δεν εκανε τοτε? χαχαχααχα αυτοι εδω ρε μαστορα κανανε τα τριπλασια απο τοτε που ηταν η παραταξη του Πετρη στη Δημαρχεια ,που ξαφνικα ξυπνησε απο το ληθαργο σαν τις αρκουδες…βρε μπας και μονο καλοκαιρι ξυπνανε αυτοι? χαχαχα Ντροπη που εχουν θρασος και ζητανε ξανα ψηφο το απολυτο τιποτα…μια συνεργατικη ολη τους η καριερα

  11. Για τους ξένους σε κοπτι πετρακη , εμείς που ζούμε εδώ τι είμαστε αρε ξύλο που θέλετε μερική μερική

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ