Αναγνώστρια-Κάτοικος Λάμπης: Και εγώ τώρα σας ρωτώ απο που θα περάσουμε;

9
1321

Και εγω τωρα σας ρωτώ απο που θα περάσουμε?

Ειναι αδιανόητο αυτό το πράγμα. Καθημερινώς τα σκουπίδια όλο και γίνονται πιο πολλα. Ο Δήμος για εμάς τους κατοίκους της Λάμπη δεν κανει κατι και το ερώτημα μου ειναι γιατί? Γιατί είμαστε λιγο εξω απο την πολη? Γιατι λοιπον?

Λένε οτι το νησί χανει την τουριστικη του ζωη, πως να μην την χάνει οταν σε μια περιοχη με πολλα ξενοδοχεια γυρω γυρω συναντάει αυτο το ‘αξιοθέατο’? Σε λιγο θα ερθουν και θα τα πετάξουν και στην αυλη μας, λίγο ακομα θελουν.

Αν αυτα ηταν κατω απο το δημαρχειο η στο σπιτι του δημαρχου σε δευτερολεπτα θα ειχαν εξαφανιστεί.

Ενα μεγαλο μπραβο στον δήμο και στους πολιτες για ολη αυτην την κατασταση στην περιοχή και σε ολο το νησι με τα χορτα να βγαινουν στα πεζοδρομια τα χιλιαδες σκουπιδια και πολλα αλλα.. ευχομαι καλο πασχα και καλη ανασταση παρέα εδω στην Λάμπη με τα σκουπιδια και τα μπαζα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ – κάτοικος περιοχής

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα πρότεινα να παίρνετε καθημερινά στο τμήμα καθαριότητας,στο 20340,ή ακόμα καλύτερα να τους «ενοχλείτε» από κοντά.έτσι ήρθαν και στην περιοχή μας,,

    • Για τον αμίαντο του οινοποιείου όσες φορές και να πείρα ακούω υποσχέσεις. Αίσχος η Λάμπη και όλη η Κως αναπνέει καρκίνο. Κανείς δεν κάνει τίποτε.

  2. Τι δουλειά έχει ο δημος όταν είναι γαϊδούρια και γουρούνια κυρα μου
    Μήπως θέλετε και ο δημος να σας πλένει και τα πιάτα

    • ο δημος πολυξερε μπορει να ριξει προστιμα σε αυτους που τα εβαλαν εκει και ισως τσουξει λιγο και σταματησουν ….αλλα ναι ξεχασα ερχονται και εκλογες …

  3. Τι δουλειά έχει ο δημος όταν είναι γαϊδούρια και γουρούνια κυρα μου
    Μήπως θέλετε και ο δημος να σας πλένει και τα πιάτα

  4. εγω παλι θα προτεινα να μην τα πετατε οπου βρησκετε δεν γιναιτε για ολα να φταιει ο Δημος αλλαξτε την καραμελα επιτελους

  5. Μ αρέσει που αναφέρονται στα All Inclussive στον Φάρο και την Λάμπη,λες και κάνουν δωρεές στους σκλάβους χωρίς επικαρπία.Λες και επιχοτηγούν τους πολίτες με καθρεφτάκια,κάνουν μεταφορά πλούτου,γενικά αγαθοεργίες και Τουριστικό έρανο ,χωρίς να υπολογίζουν τον τσιφλικαδισμό,την φεουδαρχία,την κατάληψη και χρήση υπεδάφους,τον φυσικό πλούτο…Πάντα Ραγιάς,πάντα ξενόδουλος ο Έλληνας,πάντα //λάκας.Το ότι έχουν καταντήσει Οικομνομικοί κατακτητές με ανταπόδωση κ….ράδας με το μέτρο,κανείς δεν το αντιλαμβάνεται.

  6. Πολλοι απο αυτους που τα εχουν πεταξει το κανουν επαγγελματικα αναλαμβανουν δουλειες ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ