Αναγνώστης από Ζηπάρι: ΔΗΜΟΤΕΣ ενός κατώτερου ΔΗΜ(αρχ)ΟΥ | Αναγνώστρια: κέντρο πόλης Κυριακή Πάσχα (φωτο)

22
1037

ΔΗΜΟΤΕΣ ενός κατωτερου ΔΗΜ(αρχ)ΟΥ

 

Εν πρωτης ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε ολους.

 

ΟΛΟΙ περιμενουμε την ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ όχι μονο με ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ αλλα και με μια ΚΑΘΑΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. Στην δικη μου γειτονια το  ΖΗΠΑΡΙ όμως την γιορτασαμε μεσα σε μια ΔΥΣΩΔΕΙΑ από τα σκουπιδια που εχουν να τα παρουν πανω από 10 μερες. (πριν του ΛΑΖΑΡΟΥ).  Συνεπως μεσα στους καδους περιεχονται και απορριματα από ΨΑΡΙΑ  με ότι αυτό συνεπαγεται. Μποχα και δυσωδεια. Δεν θελω να επεκταθω περισοτερο. Ευχομαι του χρονου με την ΝΥΝ η μια ΝΕΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ τα πραγματα να είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…

Νίκος Ζηπάρι

Aναγνώστρια από κέντρο Κω

Είδα μόλις ότι αναρτήσατε ένα θέμα με τα σκουπίδια στο Ζηπάρι για δείτε όμως και το κέντρο της Κω ημέρα Πάσχα πως είναι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ.

  2. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ.

  3. ΕΔΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ.

  4. Για τις εμμονες σας ….υπαρχουν και οι ψυχολογοι….ελεος,,,,αηδια εχετε καταντησει….εμμονη να αλλαξετε δημαρχο ,,,,θα σας λυσει ολα σας τα προβληματα….ευχομαι να μην αποδειχτει πως υπαρχουν πολλοι Κωοι που τρωνε σανο….

  5. ρε τσοπανακια εσεις που ψηφισατε τσιπρα και τους κομιτατζηδες δοσιλογους που πουλησαν την Μακεδονια μπας και γλυτωσετε τον ΕΝΦΙΑ ρωτηστε τι προσωπικο υπαρχει και ποσο τους πληρωνουν λογο του μνημονιου που ψηφισε ο τσιπρακος σας αντε γιδια

    • Εδώ μας φέρανε κάτι έξυπνη σαν εσένα και όχι ο Τσίπρας όλα αυτά τα χρόνια ο τσιπρας κυβερνούσε η το ΠΑΣΟΚ κ η ΝΔ
      Τα φάγανε ολλα σε επιδοτήσεις κ Δάνεια χωρις να έχουν πληρώσει τπτ και τα πληρώνει ο λαός

  6. Έκανα έρευνα και έμαθα ότι η υπηρεσία καθαριότητας έχει πρώτη φορά τόσο πολύ προσωπικό αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι υπεύθυνοι είναι αλλά και αλλά. Το αστείο εινια ότι κάποιοι είναι και υποψήφιοι στην περιφέρεια. Μάλλον για να κάνουν τα ίδια ΣΚ…τα και εκεί …

  7. Aναγνώστρια από κέντρο Κω…δες την φωτογραφία (7) που έβγαλες!! Σαφώς στο θέμα καθαριότητας υπεύθυνοι είναι οι εκάστοτε Δήμοι, όμως στη συγκεκριμένη φωτογραφία (7) φαίνεται και δείχνει ότι οι πολίτες συμπεριφέρονται (σε μεγάλο βαθμό) με απολίτιστο τρόπο!! Στη Ζιμπάμπουε (που αδίκως αναφερόμαστε πολλές φορές) τα φαγητά δεν θα τα πετούσαν με αυτόν τον τρόπο…έτσι χύμα δηλαδή!!
    Τριτοκοσμική συμπεριφορά ανεύθυνων πολιτών!!… είπαμε οικολογική συνείδηση μηδέν (0)!!!

    • τελικα γιαννη φταιει ο λαος για την πολη του σκ…. και του κατρ…λιου; τι αλλο θα ακουσομε

      • Μπάρμπα Σούλη ή όπως αλλιώς λέγεσαι…διάβασε τι έγραψα (απάντηση) στον σχολιαστή ‘ ειναι πολλά τα χαλια σας’ και πιστεύω να καταλάβεις τι εννοώ!!
        Βιάστηκες να βγάλεις συμπέρασμα Μπάρμπα …

    • Πριν διαβασω το σχολιο σου , ηθελα και γω πρωτα να αναφερθω στο πως ενεργουμε σαν «υπευθυνοι» {?} πολιτες ….Αλλοιμονο μας…..

  8. Δεν συμπαθώ την παρούσα δημοτική αρχή αλλά αυτό το χαός οφείλεται στην έλλειψη πολιτισμού των δημοτών που πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν.

  9. Όταν υπάρχουν πολίτες όπως οι εικόνες που η κυρία δημοσιεύει που υπάρχει ανευθυνότητα και αδιαφορία τι περιμένεις να γίνει? Πολύ σωστά τα γράφει ο συμπολίτης μας ο Γιάννης. Οσο για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι γράφοντες μόνο ντροπή

  10. Φίλε τα φαγητά μήπως τα σκόρπισαν οι γάτες, σκίζοντας τις σακούλες; και για τα χόρτα στα πεζοδρόμια οι δημότες φταίνε; με την παιδική χαρά στο ζήπαρι τί θα γίνει; πότε θα μπουν η κούνιες ; τα χόρτα που είναι πάνω απο ένα μέτρο πότε θα κοπούν; με το γήπεδο του μπασκετ; σας έπεσαν πολλά Ε…τελείως τσίπα.

    • …σε μένα γιατί απευθύνεσαι; Είπα πουθενά εγώ ότι φταίνε οι δημότες (πολίτες) για όλα αυτά που μου γράφεις!
      Για συμπεριφορά μίλησα και για την οικολογική συνείδηση των πολιτών, που δυστυχώς παρόμοια φαινόμενα (όχι μόνο στο νησί μας) βλέπουμε και σε άλλα μέρη της Ελλάδας!! Πιστεύω να κατάλαβες το νόημα από το αρχικό σχόλιο μου και από αυτή την απάντηση μου. Φίλε…’αρπάχτηκες’ χωρίς λόγο!!

  11. ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΣΣΤΙΧΑΡΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΧΥΤΑ=====ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

  12. Βασικα εχθες ηρθες στη Κω;Ξερεις τι αφησε ο Νικηταράς φευγοντας από το δημο και τι εχουμε σημερα;Θελει να ξαναυγει τρομαρα του.Μαλλον κανενα παιδι ξεχασανε να βολεψουν και θελουν να κανουν καμια συνεργατικη παλι.Ελεος.

  13. ΖΗΠΑΡΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΣΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΟΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ (ΟΧΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ). Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ, ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ, ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΥΓΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΚΩΣ 2019 – ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΡΟΩΡΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ.

  14. ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΗΔΙΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΊΕΙ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΎΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΩΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΕΝΑΠΌΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΙΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΥΛΩΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ .ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΎΝΗ ΟΛΛΩΝ ΜΑΣ…..

    • Συμφωνώ σε αρκετα. Όμως αν δεν υπάρχει χώρος στον κάδο γιατί ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ να τους αδειάσει, ο πολιτης που θα τα βολεψει? ΑΣ ειμαστε λίγο συγκρατημένοι στην απονομή ευθυνών. Τον κύριο λόγο όμως έχει ο ΔΗΜΟΣ για την ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ του και την ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ.
      .

  15. Έχουμε κανένα αρμόδιο στο Ζηπαρι να ασχοληθεί?? Κανένα περνούσε τηλέφωνο και δεν απαντάει κανένας.. Που είναι τώρα όλοι αυτοί που ζητάνε τον ψήφο μας.. Άφαντοι είναι εδώ και χρόνια.. Θα σας βγάλω κ άλλες φωτογραφίες να δείτε κ άλλα χάλια σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ