ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Έως πότε θα χρειάζεται να αιτούμεθα τα αυτονόητα στην Αντιμάχεια

3
625

Σήμερα Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 από τις μεσημεριανές ώρες η Αντιμάχεια ήταν χωρίς νερό.

Η κατάσταση αυτή διήρκησε έως τις 8 το απόγευμα. Για άλλη μια φορά θα επαναφέρω το ερώτημα. Έως πότε θα χρειάζεται να αιτούμεθα τα αυτονόητα στην Αντιμαχεια. Έως πότε θα δεχόμαστε τη δικαιολογία λυπούμαστε υπάρχει βλάβη.

Πως η Κως «πάει μπροστά με έργα» , « με όραμα και δράση» ώστε να είναι μια «ισχυρή Κως»?

Ποιος είναι υπεύθυνος να δώσει εξηγήσεις για την έλλειψη ριζοσπαστικών μέτρων για τη βελτίωση των υποδομών του χωριού. Για ποιες παροχές και υπηρεσίες πληρώνουμε τη ΔΕΥΑΚ.

Για το ανύπαρκτο νερό η για το πολύχρωμο απ το χώμα νερό η μήπως για την απουσία υπαλλήλων στο τηλεφωνικό κέντρο ώστε να ενημερώνουν τους πολίτες τη στιγμή που υπάρχει βλάβη που κρατά για μισή μέρα την Αντιμαχεια χωρίς νερό.

Είναι παράδοση στην Ελλάδα να θεωρούμε ότι έστω λίγο πριν τις εκλογές διανύουμε μια περίοδο που όλα, φαίνεται τουλάχιστον, να λειτουργούν καλά.

Στην Κω καταφέραμε ακόμα και αυτήν την πολιτικά ανώριμη νοοτροπία να την διαψεύσουμε καθώς ακόμα και τις παραμονές των εκλογών υπάρχουν πολίτες αυτού του νησιού, αυτής της περιφέρειας που αντιμετωπίζονται ως πολίτες β διαλογής.

Τις πολιτικές κολακείες, τις στείρες και κούφιες ψευδορητοριες αφήστε τις στο κοινοβουλευτικό τσίρκο των Αθηνών.

Σταθείτε λοιπόν κύριοι υποψήφιοι και αξιωματούχοι του δήμου επιτέλους  υπεύθυνα απέναντι μας και με ειλικρίνεια κάντε την αυτοκριτική σας και βρείτε λύσεις.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντι να λλετε ευχαριστω ,που εστω και ετσι εχετε νερο,εστω για αρκετεσ ωρεσ,εστω και αυτό το κοκκινόχωμα,κανετε και παραπονα,
    σαν δεν ντρεπεστε αχαΐρευτοι,ανεδεστατοι,τιποτενιοι!
    τιποτα από αυτά δεν σας αξιζει!
    ξεχασατε,τα χρονια ,που πηγαίνατε για νερο,στισ διαφορεσ πηγεσ και στις στερνεσ!
    τιποτα-τιποτα δεν σας αξιζει,.
    εκει να μεινετε ,χωρισ νερο,χωρισ να πινετε κ χωρισ να πλυνετε και να πλυνεστε!
    αυτό σας αξιζει!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ