Μέλος της ΝΔ Κω: Δυστυχώς κάποιοι έγραψαν την εγκύκλιο του κόμματος στα παλαιότερα των υποδημάτων τους

8
640

Είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο της Κω με τον Πρόεδρο και μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης να στηρίζουν συγκεκριμένο συνδυασμό που έχει την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, με λύπη μου σας παραθέτω την σχετική εγκύκλιο του κόμματος.

Δυστυχώς κάποιοι την έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους:

«Εν όψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας αναφορικά με δημόσιες δηλώσεις ή στηρίξεις υποψηφίων Περιφερειαρχών, Δημάρχων και μελών Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση για ενδεχόμενη στήριξη Υποψηφίου ή/και Συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του Κόμματος».

Ένα απλό μέλος της Νέας Δημοκρατίας Κω

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν πειράζει, ούτως ή άλλως κουτόχορτο τρώμε όλοι μαζί, μετά τις εκλογές θα τα ξεχάσουμε πάλι για μια τετραετία.

  2. Και τώρα αγαπητό μέλος εσύ τι ψάχνεις να βρεις. ..
    Όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες κάποιων. ..

  3. πολύ επιλεκτική η ευαισθησία σου, τις κυρίες που στηρίζουν τον απερχόμενο δεν τις αντιλαμβάνεσαι λαγωνικό μου

  4. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ . ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΊΣΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ Ν.Δ. ΕΔΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ Τ.Ο. ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

  5. Επικαλείται μία εγκύκλιο του Αυγενάκη Σεπτέμβριο 2018. Αργότερα στο Συνέδριο άκουσε την θέση που εξέφρασε ο Πρόεδρος του κόμματος ή είχε αποχωρήσει από την Ν.Δ. Μάλλον το δεύτερο Αντε καληνύχτα.

  6. το βράδυ των εκλογών όταν ο συριζα το κόμμα που λέει 7 μέρες ψέματα την εβδομάδα, θα παρουσιάζει την Κω στο χάρτη της επικράτειας,με το δικό του χρώμα. αυτό σημαίνει ότι θα ψηφίζουμε Ν.Δ. και θα βγαίνει συριζα. όσοι στηρίζεται αυτό το παρά φυσιν πάντρεμα, πρέπει να γίνετε συνιστώαα των συριζαίων, μην κρύβεστε .Ευτυχώς μεγάλες οικογένειες της Κω, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ,γνωστές με πασίγνωστες επιχειρήσεις αρνούνται αυτή την ερμαφρόδιτη παράταξη ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ