ΒΙΝΤΕΟ «Πληρώσαμε από την τσέπη μας οι φορτηγατζήδες άσφαλτο και κλείσαμε την λακκούβα έξω από την αστυνομία… Για να δουν τα χάλια τους»

49
5097

Πληρώσαμε από την τσέπη μας οι φορτηγατζηδες άσφαλτο και κλείσαμε την λακκούβα έξω από την αστυνομία.

Έτσι για να δουν τα χάλια τους…

Mixalis Papapostolou Dimitris Pis Antwnis Diamantis Eygenios Xatzidimitris Thodorhs Maria

Geplaatst door Leuteris Kokalakis op Dinsdag 18 juni 2019

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ

  2. Τώρα θα σας τα φτιάχνει όλα ο Νικηταράς μην αγχώνεστε… και σε μάντρες με ζώα ακόμα θα σας ρίξει …

  3. Οταν βγαλουν φτερα τα φορτηγα θα σταματησουν να περνανε.θα αιωρούνται κ ετσι δν θα χαλανε τον δρομο..αφου ο δημος ειναι ανυπαρκτος καλα κάνανε

    • Ειναι καθαρα αρμοδιοτητα του δημου!οπως και ολοι οι δρομοι πλην των επαρχιακων δρομων.αν δεν ξερεις καλυτερα να μασας παρα να μιλας!

  4. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω την παρουσία του απερχόμενου δήμαρχου και των συμβούλων του στις υπηρεσίες μετά τις εκλογές. ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ Δεν πατά κανένας. Τα έχουν εγκαταλείψει όλοι. Τέτοια ερήμωση πρώτη φορά βλέπω. Και οι υπάλληλοι προσπαθούν να περισώσουν τα ασυμάζευτα. Στα μέσα του καλοκαιριού με τίγκα τους τουρίστες. Και καλά οι φορτηγατζήδες για μία λακκούβα. Εδώ τα σκουπίδια είναι μέσα στα σπίτια μας. Οι λάμπες είναι σβηστές. Οι δρόμοι γεμάτοι τρύπες και τα σκα##α άρχισαν να τρέχουν. Αυτό δεν είναι δύναμη αλλαγής του 2024 αλλά η ντροπή του μεσαίωνα.

    • ακομα δεν σε διορισε ο τσιπρας? τσαμπα τα ταξιδια στη Νισυρο και στην Καλυμνο,εκανες τη γλωσσα σπατουλα..

  5. Για εσένα που λες καλά κανατε!! βόδι αυτά τα φορτηγά σου δίνουν και τρως φαγητο καθιμερινα από εμάς περνάνε όλα τα τρόφιμα του νησιού βόδι να ιξερες από τη έγινε αυτή η λακούβα καλά θα ήταν Κάι γράφεις ..λακίες να σέβεσαι τα φορτηγά αυτά είναι η δύναμη του νησιού

    • Ελεος.Μυαλο κουκουτσι.Τι λες ρε μεγαλε.Αν δεν είμασταν εμεις αν τρωμε με τι λογικη σου δεν χρειζονταν τα φορτηγα.Τι θα κανατε αν δεν υπηρχαν τα πλοια θα κολυμπισετε να ερθετε;Αν δεν υπηρχαν οι μηχανικοι να τα φτιαχνουν πως θα δουλευατε;Για να μας τιμωρησεις εγω λεω να το αραξεις μην δουλευεις….εσυ θα τρως;Απλα…καταλαβες τι ειπες ;

  6. γιατι θυχτικες?Εσυ κατηγορεις τον Κυριτση χωρις να ξερεις ποιος εχει αρμοδιοτητα!!!Δεν είναι αδικο?

    • Αυτό είναι το θέμα? όσα και να πλήρωσαν, δεν ήταν δική τους δουλειά να το κάνουν.
      Μπράβο τους λοιπόν και αφήστε τις εξυπνάδες..
      ο ένας ‘αρμόδιος’ ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο ‘αναρμόδιο’…
      κύκλους κάνει η ζωή μας γύρω-γύρω όλοι και στη μέση Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!
      Ποιος ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ επιτέλους σαυτό το δύσμοιρο νησί που καταστρέφεται η ομορφιά του από την ασχήμια των ανθρώπων του?? Ποιος είναι επιτέλους ο κλειδοκράτορας των τυχών των πολιτών της Κω?
      Γιατί είμαστε πράγματι τυχεροί με τους εγκαταλελημένους καρόδρομους της πόλης, τα χόρτα που’χουν φτάσει στα κυπαρίσσια και κόβουν την θέα για να στρίψεις, άσε τους αρχαιολογικούς χώρους@#??!!
      Ντροπή και αίσχος σε όσους με αισχύνη «ζητούν» μόνο για «να έχουν λαμβάνειν»!!
      Πάει το όνειρο της ΚΩΣ 2023… να ζήσουμε να το ξεχάσουμε… έτσι κι αλλιώς,… χτισμένο στην άμμο ήταν!!
      Γ

  7. Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΥΡΩ,ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ!
    Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ..ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ.Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ!
    ‘ΦΩΝΑΖΕΙ’ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ «ΔΕ ΜΑΜΙΕ….ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ»!! «ΝΑ’ΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ»!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ? Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ‘ΠΟΙΟΤΗΤΑ’ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ‘ΕΞΑΙΡΕΣΗ’ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ (ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΕΙ ΠΑΕΙ) ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  8. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΜΙ ΤΟ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΗ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΣΑΣ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΝΥΧΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

  10. Κάθε νταλίκα που έρχεται στο νησί ξερόλες οι πιο πολλοί εδώ μέσα αφήνει περίπου 20 ευρώ στο ταμείο του δήμου…Ναι είναι δουλειά του επαρχειου αλλά είναι τόσο δύσκολο ή δεν το σκέφτηκε κάνεις να πάει να ρίξει λίγο άσφαλτο να μην ταλαιπορουμαστε εμείς??Μια τρύπα είναι…Εκτός και αν ζητάμε πολλά!!!

  11. Καθρέφτης ενός τόπου είναι οι
    ΔΡΟΜΟΙ και η ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑ
    Ούτε η Ινδία δεν έχει τέτοιους
    Δρομους

  12. Τα δημοτικά τέλη γιατί τα πληρώνουμε ρε φίλε που καταξοδευτηκαμε ..,.την άλλη φορά θα ζητήσουμε και από εσένα …Χουβαρδά εεε χουβαρδα

  13. Μπράβο, πολλά μπράβο κύριοι.
    Ετσι για να πάρουν το μήνυμα κάποιοι…που το παίζουν σωτήρες.
    Και πού είστε;
    Εχει μια λακκούβα εδώ πο πόξω στην αυλή, στο Κούμπουρνο.
    Πότε θα περάσετε, άμα είναι;

  14. Σιγά την δουλειά που κάνατε βρε εργολάβοι… πάλι λακκούβα έχει ο δρόμος εκεί.. κάνατε που κάνατε το καλό ας το κάνατε και σωστά κιόλας..

  15. πλακα εχετε ολοι σας, παντως επιβεβαιωνεται το ρητο οτι 2 ελληνες εχουν τρεις γνωμες, δεν παει να ειναι αρμοδιοτητα του δημου του επαρχειου του πλανηταρχη εαν υπηρχε κρατος προληψης και αμμεσης επεμβασης αυτα τα πραγματα δεν θα συνεβαιναν, τι σημασια εχει ποιος περναει μπορει να ειναι σχολικο μπορει ασθενοφορο η φορτηγο ή ακομα χειροτερα μια μητερα με ποδηλατο, το θεμα ειναι να εχεις το »ματι» σαν δημοσιος λειτουργος να προλαμβανεις για το καλο του συνολου χωρις γραφειοκρατιες και παρασκηνιο ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε…….

  16. Πωπω, τα παιδιά τι κανανε!! Πόσα like πήρατε? Να πάτε τώρα και σε όλους τους δρόμους που περνάτε και παίρνετε μαζί σας τοίχους ιδιωτών, καθρέπτες αυτοκινήτων κτλ και να τα φτιάξετε. Απο φρουρού και αρώματα πρώτοι…

  17. παιδιά σταματήστε να λέτε ότι οι δρόμοι της πόλης είναι ευθύνη του επαρχείου. αν ήταν έτσι τότε ο Κυρίτσης δεν έκανε κανένα έργο στην Κω 4 χρονια. Από ότι λέει ο ίδιος έκανε τόσες αναπλάσεις πλατειών, άνοιξε τόσους δρόμους, για άλλη μία φορά δηλαδή ασήμαντα έργα, τέσσερα χρόνια τίποτα, τέσσερα χρόνια χαμένα.η πραγματικότητα είναι ότι από τις εκλογές και μετά έχουν εξαφανιστεί όλοι. ούτε στο δρόμο δεν βλέπεις κανέναν πια απο του Κυρίτση.

  18. Άμα κράταγε ακόμα κάνα δίμηνο η προεκλογική περίοδος για την δημαρχία θα είχε γίνει η Κως καινούργια άμα βέβαια στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε και σπίτι γνωστού θα είχαν φτιάξει και την καμάρα του κάστρου χαχαχαχαχαχ

  19. Ρε παιδιά μήπως περιμένατε τον Κυριτση η τους συμβούλους του να πάει με το φτυάρι και να κλείσει την λακκούβα, η να καθαρίσει τα χόρτα η να μαζέψει τα σκουπίδια ?????
    Για τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους προϊσταμένους τους ούτε ΛΌΓΟΣ??????
    Παρτε το χαμπάρι το πρόβλημα της χώρας είναι ν μονιμότητα των υπαλλήλων

  20. ΟΠΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΟΝΗΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΗ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΝΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΕΑΝ Η ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΙΧ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΡΑΒΟ ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΟΠΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  21. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ:
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GIA ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ-ΟΔΗΓΟΥ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠOY ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΠΑΜΕ ΚΑΘΡΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΑΗ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΑΤΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ…

    • Κάνεις ένα καλό και βρίσκεις χίλια κακά….ας έρθουν αυτοί που γράφουν τα αρνητικά σχόλια να δουν με τι συνθήκες δουλεύουμε και τι αντιμετωπίζουμε…. αλλά ξέρετε τι θέλετε;;;να κλείσουμε το λιμάνι να μην τροφοδοτείται το νησί να δούμε τι θα λέτε μετά….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ