ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Η κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη στην Ζιά

13
444

Καλημέρα σας, ήθελα αν γίνεται μια δημοσίευση με την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια σε ένα από τα πιο τουριστικά μέρη στην Ζιά.

Οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών έχουν κουραστεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα σκουπίδια κάθε μέρα και τους τουρίστες που περνάνε και βλέπουν τέτοιες καταστάσεις μέσα στους δρόμους.

Το αποριματοφορο περνάει δύο φορές την εβδομάδα από την Ζιά

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και στο ζηπαρι το ειδιο πράγμα γίνετε τα μισά σκουπίδια τα αφήνουν κάτω έλεος είνε και κοντά στη Εκκλησία γεμάτο παιδάκια είνε θα πάθουν και κάτι !!!!!!!

  2. Και όχι μόνο στην Ζιά παντού είναι αυτό το χάλι, περάστε από τον Άγιο Παύλο στην Κω να δείτε χάλι… μόνο ο τουρισμός ο πολίτης πετάμενος

  3. Παντού είναι αλλά στο Ζηπάρι κ τη Ζιά μεγάλο χαλί, και δεν είναι μόνο φέτος…. Καλά λένε στα καφενεία τελευταία ότι έκανε μεγάλη ζημιά στον Κυρίτση. Ανύπαρκτος κ πολύ τουπε.

  4. Πρώτα από όλα ας γίνεται πολιτισμένοι όλοι εσείς που κρίνεται..εσείς οι ίδιοι πετάτε τα σκουπίδια σας ωπος και όπου βρείτε εσείς οι ίδιοι τα πετάτε έξω από τους κάδους ενώ είναι άδειοι εσεις πετάτε όπου βρείτε την σαβουρα σας χωρίς να σας ενδιαφέρει αν περνάει κόσμος ..τώρα σας έπιασε ο πόνος τέρμα τα πολιτικά παιχνίδια εις βάρος τον εργαζόμενον

  5. ανυπαρξία κ ανοησία ….. Άντε μπράβο, το Ζηπάρι βρωμάει από σκουπίδια, άσε τα χόρτα στα πεζοδρόμια κ τις αυλές που θα καούμε καμία μέρα.

  6. Καθε βραδυ περναει απορριμματοφόρο ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ ΦΙΛΕ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ..ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ZIA….ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ…TΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΌΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ..ΣΤΙΣ 5:35…ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ….Τα παράπονα ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ..OI ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ..ΑΥΤΟΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΔΟΥΣ…

  7. Συμφωνω και τα εχω και γω με τους υπευθυνους αλλα και καποιοι εργαζομενοι να στους δειξω βιντεο να αδειαζουν. τον καδο και να πεφτουν εξω σκουπιδιακαι να φα αφηνουν, καθε μερα. Και δεν ειναι μονο τα σκουπιδια αλλα οπως λενε πιο πανω και τα χορτα, τα κτηνοτροφικα ζωα και τα κοτετσια μεζα στα σπιτια.

  8. Οχι και καθε μερα απο ζια οπως λεει «καναρη κως»…. Τα σκουπιδιαρικα εδω περνανε 2 φορες την εβδομαδα και αν… Τι δουλεια εχουν οι εργαζομενοι και τσαντιζονται καποιοι? Ο δήμαρχος και ο πρόεδρος πρεπει να κινηθούν.. εχουν δεν εχουν χρονο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ