ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Δυστυχώς η υγεία μας κινδυνεύει εδώ και κάμποσα χρόνια χωρίς κανείς να νοιάζεται

8
1953

Καλημερα Κυριε Κιαρη αν θυμαστε με το πρόβλημα που ειπαρχει πισω απο το Ελλη δυστυχώς συνεχίζεται και δυστυχώς η υγεια μας κινδυνεύει εδω και κάμποσα χρόνια χωρις κανεις να νοιάζεται, για τα μικρα παιδια, για το οτι σπιτια ξενοδοχεία αδειάζουν ακομα μαγαζια υποφερουν γεμίζοντας αποβλητα στο χωρο της κουζινας τους η και ακομα σε ολόκληρο το μαγαζι τους.

Οπως προ ημερών ο ανθρωπος δεν ηξερε τη να κανει οταν τα αποβλητα ειχαν φτασει το ενα μετρο προσπαθησαν πριν λιγες μερες με σωλήνες αντλιες και ειπαμε δοξα το Θεο μα η χαρα μας ηταν μονο μια εβδομάδα.

Τωρα εχει παραπάνω απο 2 εβδομαδες και η μυρωδιά, τα κουνούπια και οτι τρέχουν συνεχώς τα κόπρανα εξω ειναι ενα αηδιαστικό και φριχτό για την υγεια μας παρακαλώ θέλουμε να προβούμε στην υγειονομική υπηρεσία ολοι .

Ακριβώς διπλα υπαρχει άρρωστος με σοβαρο πρόβλημα και παρα της συνεχείς ενοχλήσεις προς τους αρμόδιους.

Έχουμε απευθυνθεί στον κύριο Προεδρο της ΔΕΥΑ και σε αλλους αλλα και πριν απο την σημερινη Δημοτικη Αρχη.

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει.

Παρακαλω ζηταμε ολοι εδω νεοι γεροι και παιδια την άμεση ανταπόκριση στο θέμα αυτο ειναι θεμα σοβαρο ζηταμε τη βοήθεια σας αν θέλετε ειναι ενας γονεας μικρων παιδιών και παρα της ενοχλήσεις του αλλα και των υπολοιπων δυστυχώς ειναι μια απο τα ιδια.

Ευχαριστω εκ των προτέρων

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙΝΑ; ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΗΓΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

    • Τον έβγαλες σκάρτο τον νέο δήμαρχο πριν ακόμα αναλαβη. Γιατί τέτοια κακία? Καλά κάνατε και ξεκουμπιζοσαστε.

  1. Αν είναι αλήθεια αυτά που αναφερει η αναγνώστρια που κακώς δεν αναφέρει όνομα, τότε μερικοί θα ήταν φρόνιμο να τσακιστούν αυτή τη στιγμή και να ενεργήσουν άμεσα ώστε να βρεθεί μια οριστική λύση. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο μπροστά στο σπίτι σας, τι θα κάνατε, βρε ντουντούκες;

  2. ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ;

  3. Το θεμα δεν ειναι πολιτικό αν το φτιάξει ο ενας η ο αλλος ειναι θεμα υγειας.Ηπαρχουν παιδια γέρος Άνθρωπος ειναι ακριβώς διπλα απο την μυρωδιά δεν μπορεί να ανασανει και πηγαίνει συνεχώς στο Νοσοκομείο ειναι παλοιος Αστινομικος και ομως δεν γίνεται τιποτα .Εγω δεν ειπα πως δεν προσπαθησαν μετα απο το συμβάν του εστιατορίου που ηταν στο ενα μετρο ηρθαν και ωπος ειπα ηταν μονο για μια εβδομάδα οπως σινηθως γίνεται εδω και πολλα χρονια. Σκέφτηκες παρακαλω τα μικρα παιδια τη αναπνεουν? Αστα πολιτικα μην τα μπερδεύεις ειναι θεμα ζωης .Ας έρθουμε επιτέλους ολοι στα λογικα μας ας ερθει ο σεβασμος στον ηλικιωμένο στο παιδί στους εαυτούς μας πανω απο ολα δεν πρεπει να το βλεπουμε έτσι ας γινει μια σωστή μελέτη για να σταματήσει επιτελους αυτο μιας και δεν ειναι σημερινό εχει παρα πολλα χρονια .Ειναι το Ιταλικό ακόμα δίκτυο και δυστυχώς δεν εχει την κλείσει να φιγουν τα ακαθαρτα μιας και απο τα χρονια εχει παθει καθίζηση δεν ειναι τωρινό φανταστείτε την ιπομονη μας οταν αυτο ειναι καθημερινο.

  4. Υγειονομικό κ να τιμωρηθούν οι «υπευθυνοι»… αν ήταν το πρόβλημα 50 μέτρα πιο μπροστά, στην Αβέρωφ θα έτρεχαν να το φτιάξουν.. εσείς που ζείτε από πίσω κ δεν είστε τουρίστες ή μαγαζάτορες πηξτε στο σκατο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ