Αρχική Ειδήσεις Δημόσιας Κρίσης Γ. Κίτσης: 2.263.000 ευρώ απο το υπ. υποδομών για αστικά- υπεραστικά. Ο...

Γ. Κίτσης: 2.263.000 ευρώ απο το υπ. υποδομών για αστικά- υπεραστικά. Ο δημος Κω και το ΚΤΕΛ γιατι αδιαφορούν; Προς Υποψήφιους: Τι θα κάνετε με τις αποζημιώσεις επιχειρήσεων που επλήγησαν από το σεισμό;

6
218

 

2.263.000 ευρώ απο το υπουργειο υποδομων για εργα σε αστικα- υπεραστικα.ο δημος ΚΩ και το ΚΤΕΛ γιατι αδιαφορούν?
https://www.daynight.gr/ktel-xanion-rethymnoy-egkrithikan…/…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ 2017.ΤΟΝ  ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2019 ΨΗΦΗΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
ΜΑΡΤΙΟΣ 2019.

Με νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε θα αποζημιωθούν οι επιχειρήσεις που είχαν ζημιές από τον σεισμό στην Κω. συμπεριλαμβάνεται τελικά ως άρθρο 19 στο Ν/Σ του Υπουργείου Οικονομίας &  Ανάπτυξης που κατατέθηκε σήμερα στην βουλή που καταργεί την εξαίρεση των καταστροφών από τον σεισμό για την αποζημίωση των πληγεισών επιχειρήσεων.Έτσι δίνεται επιτέλους η δυνατότητα να αποζημιωθούν οι πάνω από 100 επιχειρήσεις με ζημιές που υπερβαίνουν τις 600.000 €.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ολοι οι δημοι παιρνουν δωρεαν λεφτα απο το κρατος για εργα εκτος απο τον δημο της κω.γιατι?

    μονο καρεκλα και μπλα μπλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ