Γ. Βάσσος: Το διαζύγιο – Τώρα το θυμήθηκε… (Μετά από χρόνια θα λέμε: Θυμάσαι τι έκανε η αριστερά του Τσίπρα;)

11
679

Έχω πάντα την ευθύνη γι αυτά που γράφω, και γι αυτά που λέω. Όχι γι αυτά που εσύ καταλαβαίνεις .

Κάθε βουλευτής ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ,έχει δική του πολιτική γλώσσα στα κανάλια.

Τσίπρας. Εμείς δεν κτυπήσαμε την μεσαία τάξη. Εμείς δεν κάναμε μειώσεις μισθών και συντάξεων. [ Για τον νόμο Κατρούγκαλο. Θα έπρεπε εμείς να προτείνουμε στην τρόικα τις περικοπές ,για να συνεχίσουν να παίρνουν συντάξεις και οι επόμενες γενιές. Είπε τότε.]

Σκουρλέτης. Ήταν μια μάνα που είχε δυο παιδιά, ένα που κάπως στέκει στα πόδια του και ένα ετοιμοθάνατο από ασιτία. Τι θέλετε να κάνει η μάνα. Είναι υποχρεωμένη να στερήσει το φαγητό του πρώτου παιδιού για να σώσει εκείνο που λιμοκτονεί,-και να λιμοκτονήσουν και τα δύο-.[ Αυτός λέγετε αριστερός εξιχρονησμός ] Ο μισθός του βουλευτών πάντα αυξημένος για να στερήσει το φαγητό του παιδιού που λιμοκτονεί.

Μπαλάφας. Εμείς κόψαμε τρεις φορές γιατί μας πίεζαν οι δανειστές, όχι γιατί το θέλαμε. Για τους άλλους που έκοψαν εννέα φορές δεν λέτε τίποτα. –Όλα αυτά μέχρι τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Μετά αλλάξανε και θυμήθηκαν πως για την δεκάχρονη κρίση φταίει η κυβέρνηση Καραμανλή. Ξέχασαν πως όταν το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να ερευνηθεί και πριν το 2009 η ευθύνη για τα αίτια τις κρίσης, ο Τσίπρας είπε πως το ΠΑΣΟΚ με αυτή την πρόταση πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Ήταν φαίνετε το αίσθημα μεγάλο. Υπήρχε μεγάλος έρωτας που βλέπανε και γάμο-θα πει μετά ο ποιητής-. Άφησε μετά την ήττα του Μαΐου ο Τσίπρας την αγιογραφία του Αντρέα Παπαντρέου που έσερνε τον τελευταίο καιρό μαζί του, γυρίζοντας με 200 αστυνομικούς χωριά και πόλεις, και θυμήθηκε ξανά την αριστερά, ξεχνώντας τον Κουίκ, την Παπακώστα, την Κουντουρά, τον Παπαχριστόπουλο, τον Ζουράρη, και άλλους επιφανής πολιτικούς . Θυμήθηκε οκτώ μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, και μετά το χαστούκι των ευρωεκλογών ότι ο Κώστας Καραμανλής άφησε ετήσιο έλλειμμα το οποίο κληροδότησε στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου 23 δις ευρώ.

Ποτέ στην βουλή δεν αναφέρθηκε σε ευθύνες για την κυβέρνηση Καραμανλή. Τώρα πήρε διαζύγιο;

Γιατί το θυμήθηκε τώρα, και αρνούνταν πεισματικά τα προηγούμενα χρόνια, είναι πολύ κατανοητικό. Το ΠΑΣΟΚ ήθελε να διαλύσει για να ηγηθεί ο ίδιος κάποιας κεντροαριστεράς. Μόνο που έλπιζε χωρίς τον λαό.- Και τώρα μας παραδίνει στην δεξιά του Κυριάκου .

Από την μία δεξιά στην άλλη.

-Για το ολοκαύτωμα στο Μάτι είπε πως δεν είχε καμιά ενημέρωση γιατί ήταν στις Βρυξέλες και δεν είχε επαφή στο αεροπλάνο , και ότι δεν ήξερε ότι τον τραβούσε η κάμερα όταν ζητούσε ενημέρωση. Ήθελα να ξερα . Στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν πιάνει το κινητό ; Το διάγγελμα που έδωσε ήταν χωρίς να έχει ενημέρωση; Όσο για το 2015 είπε πως έφταιγε ο Βαρουφάκης και η Κωνσταντοπούλου.

– Πέντε μέρες πριν τις εκλογές έμαθε ο Τσίπρας ότι το 2005 ο Καραμανλής είχε συμφωνήσει για το όνομα Μακεδονία να δοθεί στα Σκόπια. Του το είπαν οι φίλοι του οι Αμερικάνοι, που έχουν και τις επιστολές που έστειλε ο τότε πρωθυπουργός. Και όλα αυτά μετά το χαστούκι των 9,4 μονάδων. Βλέποντάς τον ένας σοβαρός Έλληνας αναρωτιέται. Αυτός ό άνθρωπος είχε την τύχη τις χώρας για 4,5 χρόνια;

Μιας Ελλάδας με την μεγαλύτερη παγκόσμια ιστορική κληρονομιά, δώσαμε την τύχη για το μέλλον αυτού του λαού στον Τσίπρα.

Σε έναν άνθρωπο που θυμήθηκε πέντε μέρες πριν τις εκλογές ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής. Δεν θα είναι απίθανο να μας πει πως για τα 99 χρόνια που δώσαμε την Ελληνική περιουσία στους δανειστές, την δώσανε οι προηγούμενοι. Θα έχει και έγγραφο από αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες. Πως όλα τα έγγραφα του τα δίνουν οι μυστικές υπηρεσίες ,κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται . Δεν ξέρω, μπορεί να έχουν δίκαιο.

Μετά από χρόνια θα λέμε: Θυμάσαι τι έκανε η αριστερά του Τσίπρα;

ΒΑΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και μετά ήρθε ο Σημίτης, Διαμαντοπούλου κλπ. Χαιρετίσματα στην Άρτα!

  2. Τελικά έγινα κολλητός με τον κύριο Βάσσο. Όχι γιατί αποκάλυψα τι συνδικαλιστάρα ήταν επί εποχής βαθέως ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί μου αναθέτουν να τον ερευνήσω. Ο κύριος λοιπόν Βάσσος δεξιούρα του παλιού συνδικαλισμού που πέρασε όπως είπε και έξω από το ΚΚΕ διαπιστώνει ότι θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα βγει η δεξιά!. Αφού επί πέντε ολόκληρα χρόνια η κακία τους για τον Τσίπρα και τους άλλους που τους πήραν τις καρέκλες έφτασε στο ζενίθ τώτα μυξοκλαίνε που θα βγει λέει η δεξιά. Και εθελοτυφλούν που δεν βλέπουν ότι ο Τσίπρας εδραιώνεται στο 30% με τους καθαρούς Πασόκους και ότι αυτοί του βαθέως ΠΑΣΟΚ θα είναι για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας με τις μίζες και τις ρεμούλες τους.

    • ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΡΙΧΝΕΙ ΛΑΣΠΗ. ΑΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ ΤΗΣ ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΙΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ. ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΧΑΣΤΟΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ. ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!

  3. Αυτός είναι ο «θρίαμβος» της Αριστεράς …Οι αριστεροί χαφιέδες τής Δεξιάς κατόρθωσαν επιτέλους και έγιναν πλέον ίσοι με τους Δεξιούς. Τώρα είναι και οι ίδιοι χαφιέδες των ξένων αφεντικών …Τους κοιτάνε στα «μάτια». Δεν θα μιλάνε μόνον οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες και οι Παπανδρέου απευθείας με την Αμερικανική Πρεσβεία …Δεν θα είναι οικοδεσπότες των Αμερικανών Προέδρων μόνον οι Δεξιοί εξουσιαστές …Θα μιλάνε και οι Τσιπραίοι, απευθείας – οι οποίοι πρόσφατα έμαθαν και κάτι κουτσοαγγλικά – με το «αφεντικό» …Συνάδερφοι, και άρα όλοι μαζί «απέναντι» στον κόσμο. Τώρα θα «υποδέχονται» κι αυτοί ως «σωτήρες» τους πρώην «φονιάδες των λαών Αμερικάνους». Τώρα θα «ξεκατινιάζονται» κι αυτοί για μια «καρέκλα» επίσημου δείπνου δίπλα στο αφεντικό …..http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html

  4. ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται μεν με αριστερό, κοινωνικό προσωπείο, αλλά εφαρμόζει μία δεξιά, ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική, σκύβοντας το κεφάλι δουλικά στην καγκελάριο και στα μνημόνια της – έχοντας αντιστρέψει αντισυνταγματικά το δημοψήφισμα του 2015, κλείνοντας και αφελληνίζοντας τις τράπεζες, καθώς επίσης υπογράφοντας το τρίτο μνημόνιο, με το οποίο ουσιαστικά κατοχυρώθηκαν τα δύο προηγούμενα.Πόσο μάλλον όταν έχω ο ίδιος γράψει πως δολοφόνησε την τελευταία ελπίδα των Ελλήνων (άρθρο) παρά το ότι είχε τη λύση της παραίτησης στη διάθεση του, είναι υπαίτιος της ίδρυσης του ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ με το οποίο ξεπουλιέται η Ελλάδα, δρομολόγησε την εκποίηση των αεροδρομίων στους Γερμανούς με πιστώσεις από τις ελληνικές τράπεζες και με μία απίστευτα σκανδαλώδη σύμβαση, υπέγραψε την ενδοτική συμφωνία με τα Σκόπια κοκ.https://analyst.gr/2019/07/05/ethnikes-ekloges-2019/?fbclid=IwAR072A2MPRBglHy0XN2ytMWjKNAjtJS6yLA_qsHzriyf6Ox3bP_6xOJVfQc#.XR8dK9knV8A.facebook

  5. Είναι προφανές ότι απο την πολλή λασπολογία και τα ψέματα η αποκτησες μνήμη χρυσόψαρου η γεννήθηκες μετά το …2015 . Μα βρε άρχοντα της μπουρδολογίας δεν βαρέθηκες να λες άλλα κι άλλα δικά σου άστοχα συμπεράσματα που βασίζονται σε αέρα μπανάνες , κι επιτέλους ξέχασες που στις προηγούμενες εκλογές ξημεροβραδιαζόσουνα στα γραφεία του Σύριζα μπας και γλείψεις κανά κοκαλάκι ; Ξέχασες τί έκανε στη χώρα μας το Πασοκ που υπηρετουσες τόσα χρόνια ; Η μήπως δεν καταλαβαίνεις τι θα κάνει η ΦΩΦΗ σου την επόμενη των εκλογών ; Κόφτο γιατι θα γίνεις ο …νέος απούλητος αρχηγός ( Γρύς ) .

  6. ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΥΠΟΘΕΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.