ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Τρεις μέρες τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα. Ούτε εμείς ούτε οι τουρίστες… (ΦΩΤΟ)

41
5456
Παρακαλώ κοινοποίηστε: Ρίχνουμε όλο το βόθρο στο λιμάνι
Τρεις μέρες τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα
Ούτε εμείς ούτε οι τουρίστες…
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

41 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΟΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ[ΛΙΜΑΝΙΩΤΕΣ] ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ……ΔΙΕΛΥΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΣΟΥ,ΑΛΑ ΞΕΥΤΙΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.ΑΧΡΗΣΤΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ

  • Τα βλαχιά πετούν στους γκρεμούς τα ..λύμματα και τα παράγωγα των ζώων

   γίνονται κοπριά…ε καμιά φορά τρέφονται μ αυτά οι ίδιοι.

  • Kαραμαμούχαλος Νάσσου (απ το Θανάσης) του Κίτα (Γρηγόρη) και της Τάμπας (Γρηγορίας)

   Παρίντσι, σ’ βα μπανεάτζα νούμα..Βρε αχάι μανούλαμ μπεεε..Η δεύτερη παράγραφος με προσφώνηση προβατίνας,είναι σε ελεύθερη κοπαδική μετάφραση..
   Στην Ελλάδα,όπου ζει και ο κύριος όγκος των βλάχων,δεν καθιερώθηκε και για τη γραφή των βλαχικών χρησιμοποιούνται διάφορες παραλλαγές,άλλες με βάση το ελληνικό,άλλες με βάση το λατινικό ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις και τις επιλογές του καθενός.
   Vini vulpea la vicunlu,mani seare s u ashteptsei l ata kashistra
   Βίννι βύλπεα λα βιτσίνλυ,μένι σεάρε σ’ υ αστέπτσεῑ λ’ άτα κεσ̌ίστρε

   • Μποχαλαρά μποχαλαρά
    η Σαντορίνη είναι μια χαρά
    Εδώ έχουμε φραγκάτους ξένους
    Εσείς μαζέψατε μόνο κατι τσετσένους
    Μποχαλαρά μποχαλαρά
    Εδώ πάνε όλα μια χαρά
    Εκεί καλό αφανισμό
    και άντε γύρνα στην ΑΒΙΚΩ

    • άντε να στρώσεις τραχανά,Τυχοδιώχτη π…γλέντη..μ έναν κ…. κουμπαρά.
     Καλοκαίρι μαζί σου αιώνια
     Σαντορίνη να γίνει η Ομόνοια
     παραλίες στενά πεζοδρόμια
     χέρι χέρι με γαιδούρια αιώνια
     Σαντορίνη με γαιδούρα αγκαλιά,
     ατενίζεις τα πελάγει τα δειλινά!!!
     Πετάει ο γάιδαρος γιαράβλαχο?

    • Όσο τα γελάδια σου μιλάνε ξένες γλώσσες, άλλο τόσο είσαι και συ και

     Σαντοριναίος,αλλα γιατι δεν οας και συ εκει να προσφέρεις ανεβασμένες υπηρεσίες και βολοδέρνεις εδώ; επειδή η μόνη δουλειά που θα κανες είναι να κουβαλάς βαλίτσες και τουρίστες στα στενά όπως το σήμα κατατεθέν του νησιού σου,τα γαϊδούρια… τουρίστες όχι Τσετσένους αλλά Κρουαζιέρας, ακόμα χειρότερους..βρε πόσο ..λάκας είσαι Προμάζεμα

 1. Δεν ζητάμε τίποτε φοβερό. Δεν ζητάμε τίποτε ακατόρθωτο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάμε την Κω λίγο πιο πέρα. Λίγο πιο πάνω. Στην κατανόηση. Στην αλληλεγγύη. Στον ανθρωπισμό. Αλλά και στην προοπτική μιας νέας ανάπτυξης. Οι παλιοί έφτιαξαν μία Μαρίνα. Ένα νέο στάδιο. Ένα βιολογικό Ας επεκτείνουμε τον βιολογικό και την Μαρίνα. Ας φτιάξουμε ένα νέο νοσοκομείο. Ένα νέο Μουσείο. Μια προβλήτα. Φτάνει πια η μιζέρια. Η καθημερινότητα. Αυτή η κοινωνία τα έχει ανάγκη για τον μέλλον μας.

  • Με τι λεφτά μανδάμ; Στην Κάλυμνο το έλεγαν μετζίττι της Λούγκρενας

   Κάποιοι άλλοι οτι το ταμείο ειναι μείον..δεν υπάρχει λιλί Ελπίδα μου.επτωχεύσαμεν..γι αυτο οι ανεπισκεύαστες βλάβες,γι αυτό τα σκουπίδια,το χάλι των δρόμων,οι ελλείψεις,τα κενά..δεν βγαίνει ο λογαριασμός και δεν τα πληροφορείσαι αυτά απ την Εσπρέσσο.

   • Celtic μπόχαλε δεν το σώζετε. Είσασταν, είστε και θα παραμείνετε βρωμιάρηδες. Γιαυτό σας λέει η υπόλοιπη ελλάδα μπόχαλους. Γιατί μερικοί όντως ΜΠΟΧΑ…Καλό αφανισμό από τον τουριστικό χάρτη.

    • Αϊντε πίσω στο χωριό σου κακομοίρη!! Καλό αφανισμό για σένα ρε ‘Τσολιά’!!

    • Λόγω κακών αναμνήσεων απ το στρατιωτικό που έκαναν αγνοείς..μπόχα εκπέμπεις ο ίδιος και από μεσα σου αλλά και απ έξω..ο φθόνος σου δείχνει και το ποιόν σου.Όλοι ξέρουν τι αφήνει στον προϋπολογισμό του Κράτους η Κως.Αυτό σε καίει,σε τρώει,σε πονάει μπασουνόβλαχε κατσαπλιά.

  • ΕΣΥ ΒΡΕ ΜΑ@ΑΚΑ ΠΟΥ Χ@ΖΕΙΣ? ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΑ?
   ΑΤΕ ΒΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ’ΡΘΑΤΕ!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΨΑΝ, ΠΡΟΚΟΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.
   ΟΙ ΚΩΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ? ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
   ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ, ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ!

 2. Δεν κατάλαβα γιατί να φοβάται και εσύ γιατί παρεξηγηθηκες χρόνια γίνεται αυτό δίπλα στο νίσσος Κως εσυ τώρα το πήρες χαμπάρι κιριτσοπουλο?

 3. Είναι πρόβλημα η αλήθεια.. Και σε άλλες περιοχές του νησιού το ίδιο πράγμα..
  Όσο για αυτούς που κράζουν το νησί και τους ντόπιους, ας σεβαστούν λίγο τον τόπο που τους δίνει ψωμί και τρώνε. Δεν είμαι από εδώ, εδώ όμως δουλεύω και ζω, και προβληματίζομαι και εγώ με όσα προβληματίζουν τους Κώους. Σεβαστείτε τον τόπο που ζείτε! Αν δεν σας αρέσει, δεν σας κρατάει κανένας εδώ με το ζόρι! Σπίτια σας!

  • Η ελλάδα ανήκει στους έλληνες αν δεν σας αρέσει να κάνετε κράτος δικό σας βρωμιάρηδες μπόχαλοι! Αχάριστοι σας προστατεύει ο στρατός και τους λέτε προμαζέματα.

   • Οι ντόπιοι αποκαλούν προμαζέματα μόνο αυτούς που αποκαλούν τους ντόπιους μπόχαλους!!…όπως εσύ τώρα αποκαλείς τους ντόπιους, βρωμιάρηδες μπόχαλους, έτσι και αυτοί σε αποκαλούν προμάζεμα και μάλλον δεν έχουν άδικο!!!
    Όσο για το Στρατό που λες, (ότι τους λένε προμαζέματα) έχεις άδικο, οι φαντάροι και οι Στρατιωτικοί υπηρετούν προσωρινά στο νησί και δεν υπάρχει λόγος να τους αποκαλέσουν προμαζέματα!
    Εγώ είμαι κατά και των δύο χαρακτηρισμών, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η αηδία!!
    Τώρα για αυτό που έγραψες ότι… ‘η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, αν δεν σας αρέσει να κάνετε κράτος δικό σας’, …μόνο ένας φασίστας και ένας νεοναζί θα έγραφε κάτι παρόμοιο!! Μήπως είσαι κρυφοφασίστας τελικά;

    • ή ταξικός προσδιορισμός,ή με ότι έχει να κάνει, είναι φασισμός και μάλιστα ανήκει στους κατά Καζαντζάκη αδελφοφάες…δηλαδή το χειρότερο είδος φασισμού..που μισεί τους κατοίκους του μέρους που ζεί.. άρρωστος, ψυχασθενής,χαραμοφάης, τυχοδιώκτης, αλλά αδελφοφάς!!!! Το άτομο,μολις δει κάτι τοπικού ενδιαφεροντος γραμμένο, μπαίνει να εκτονωθεί,να βγάλει μίσος,να πετάξει λάσπη.Αυτα τα άτομα ειναι πιο επικίνδυνοι και από εχθρούς.Μονο η άρρωστη αλαζονεία και έπαρση που χρησιμοποιεί, αποδεικνύει πόσο παράφρονας είναι.Κατι σαν τα λήμματα που σχολιάζει.

   • Άκου φασιστάκο, καρικατούρα ανθρώπου βυθισμένη στον βούρκο, είστε είδος υπό εξαφάνιση!!!

 4. Τους γλεντήσαμε και πάλι τους τσοπανομπόχαλους τους εβραίους που τρώνε κατσίκι το πάσχα οι τουρκόσποροι.

  • Ανεμοσκορπίσματα.. προμαζέματα,πεινασμένοι βρωμύλοι..κουβαλήματα.

  • …μιλάς για τουρκόσπορους, να υποθέσω ότι εσύ είσαι απόγονος των Αρχαίων Ελλήνων;…ψάξε να βρεις από που κρατάει η σκούφια σου και μετά μίλα!!

  • Από κενώσεις προσμίξεων έχεις προέλθει και του λόγου σου,…..αρδόσπορε.

  • Προς το κουβάλημα,βάλτο στο Google Translate μπας και καταλάβεις τι είδους φασίστας είσαι.

   ποιμὴν ἐξελαύνων αὐτοῦ τὴν ποίμνην ἀπό τινος κώμης πορρωτέρω διετέλει τοιαύτῃ παιδιᾷ χρώμενος. ἐπιβοώμενος γὰρ τοὺς κωμήτας ἐπὶ βοήθειαν ἔλεγεν, ὡς λύκοι τοῖς πρόβασιν ἐπῆλθον. δὶς δὲ καὶ τρὶς τῶν ἐκ τῆς κώμης ἐκπλαγέντων καὶ ἐκπηδησάντων, εἶτα μετὰ γέλωτος ἀπαλλαγέντων, συνέβη τὸ τελευταῖον λύκον ἐπελθεῖν τῇ ἀληθείᾳ. ἀποτεμνομένης δὲ αὐτοῦ τῆς ποίμνης καὶ αὐτοῦ ἐπὶ βοήθειαν βοῶντος ἐκεῖνοι ὑπολαβόντες αὐτὸν παίζειν κατὰ τὸ ἔθος ἧττον ἐφρόντιζον.
   Τυχοδιώκτη!!!

 5. Διάβασε λίγο την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους Τσάμη,του Παπαρηγόπουλου Π. και μετά πόσταρε.Προμάζεμα και κατσαπλιάς,αρβανίτης ονομασία προέλευσης.Καρακατσαναίε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.