Ιωσήφ Χατζημιχαήλ: Μήπως να βάλουμε μερικές πινακίδες ακόμα… ;

15
1999

15 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βλέπω ότι δεν σας πείραξε καθόλου η οδηγική συμπεριφορά των επισκεπτών και δη αυτών που...

  καταναλώνουν χύμα μπόμπες κάθε μέρα απ τις 9 το πρωί που θα ξυπνήσουν μέχρι τα χαράματα της επόμενης ημέρας,που κάποιοι εξ αυτών δεν προλαβαίνουν να ξεσουρώσουν ή είναι ακόμα υπό την επήρρεια του αλκοόλ και τον συνδυασμό με άλλες ουσίες,όπως χάπια πίεσης,σαγχάρου,exstasy,speed,spanish fliege ,διεγερτικών κ.λ.π
  Ναι καλά τα έγραψες τα πιο πάνω ,αλλά ξέχασες να συμπληρώσεις το παραπάνω ,ή λόγω άγνοιας,ή λόγω άκρατης υποκρισίας..αποκλείεται αν ζεις εδώ να αγνοείς το προφίλ του μέσου επισκέπτη της Κω,που μπορεί σαν πελάτες να έχουν κάποια δίκια,αλλά ξεφεύγουν απ αυτό που λέμε Ευρωπαική κουλτούρα.
  Φαίνεται ότι περί τα 700-100 άτομα που δουλεύουμε στα ξενοδοχεία και ερχόμαστε σ επαφή με πολιτισμένους ξένους,μάλλον είμαστε σε πλάνη,εκτός από εσένα!!!!

 2. τι εννοείς παιδεία ντόπιων οδηγών?Έχεις ακούσει για τον αριθμό νεκρών από Τροχαία στην Κρήτη,στην Ρόδο,στον Πύργο,έχεις ακούσει για τρομακτικά τροχαία ανά Γεωγραφικό Διαμέρισμα στην Επικράτεια?Έχεις ακούσει για την Μύκονο,Ζάκυνθο και άλλους προορισμούς?Άντε με γεια τα γυαλιά και περαστικά σου!!!
  Διάβασε λίγο μέπως και σου φύγουν οι τσίμπλες απ τα μάτια..
  https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ta-thanatifora-trohaia-atyhimata-stin-ee-kai-tin-ellada-me-arithmoys-grafima

  • Γιατί σαν λαός δυστυχώς – ΝΑΙ – έχουμε μια κάποια έλλειψη (οδηγικής) παιδείας!

 3. Μάλλον για τους 251 πνιγμένους στις θάλασσες θα φταίει η ...παιδεία των ντόπιων ψαριών.

  ..μα τι να σχολιάσει κανείς όταν κινδυνεύει η ίδια η λογική !!!!

 4. Με το σκεπτικό σου η Κρήτη έπρεπε να ερημώσει,να μην έχει ξένους,αφού ακόμα και σήμερα 8/8/19

  και καθημερινά έχει νεκρούς νέους.Να μην έρχονται ξένοι ,επειδή κάποια στιγμή,κάποτε,στο μέλλον θα γίνει σεισμός,ενώ και στα Θερμά να μην πηγαίνουν λόγω έκκλησης Ραδονίου,κινδύνου κατολίσθησης (που σου ξέφυγε το κατ εξοχήν πιο επικίνδυνο μέρος της Κω),αλλά και αύξησης της Θερμοκρασίας της Θέρμης.Αδυνατώ προσωπικά ν’ ακολουθήσω τέτοια διάνοια.Υποκλίνομαι!!!!Λες και η πεζοπορία στα Βουνά δεν είναι αποκλειστική ευθύνη και πρέπει να σηματοδοτηθεί και αυτή !!!!!

 5. Δείχνει (η σκέψη σου) να έχει πλήρη εικόνα των τεκταινόμενων στο Νησί…γι αυτό πιάσαμε πάτο.Ειδικά όταν κατακρίνουμε επιλεκτικά….Συνειδοτοποιημένος υπέρ του δέοντος πολίτης.Πραγματικά με τα τόσα που γίνονται στο Νησί,η πινακίδα μας μάρανε,απλά να σημειώσω ότι όπως πάει το πράγμα θα πρέπει να γραφτούν και στην …Αραβική.

 6. Για κατολισθήσεις, για κεραυνούς, για τουρκικούς πυραύλους, για λαγοκέφαλους, για έκρηξη του ηφαιστείου στη Νίσυρο… και ό,τι σκεφτεί ο καθείς ακόμη.

 7. όπως και master στην οδήγηση,δικτατορικό …επίσης άδεια οδήγησης Ιπτάμενων Μέσων μεταφοράς.Το συμπέρασμα που αποκομίζει κανείς απ το παραλλήρημα είναι ότι έχεις ελέγξει σαν υπογράφων την κυκλοφορία οδών ,διασταυρώσεων,επαρχιακού και παράδρομων για μεγάλο χρονικό διάστημα,ίσως με χρήση ειδικών drone και ταυτοποιώντας τις πινακίδες με τα πιστοποιητικά κυκλοφορίας ,τα συμβόλαια μεταβιβάσεων αλλά και διασταυρώνοντας τα συμφωνητικά συμβόλαια μισθωτηρίων ενοικιάσεων οχημάτων,κατέληξες ότι ανήκουν σε ντόπιους…Ευρετήριο Ψυχολόγων ,ψυχιάτρων,ψυχαναλυτών,ψυχο-ερευνητών στο 11880.Και πάειειειει….που λέει στη διαφήμιση.
  Εδώ ο Τονυ Σφήνος προτείνει μια εναλλακτική Θεραπεία.

  https://www.youtube.com/watch?v=mu5y27nmYzk

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.