ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: «Γαϊδουρινή υπομονή» 3 ώρες αναμονής για να πληρώσουμε τη ΔΕΗ…

22
3220

 Δεν φτάνει που το ταμείο της ΔΕΗ στην Κω ειναι ανοικτό 2 φορές την εβδομάδα με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα μεγάλη αναμονή στην ουρά, αυτές τις ημέρες όμως που έχει αυξηθεί η κίνηση λόγω διακανονισμών σπάμε ρεκόρ…

Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο μία υπάλληλος και μία ακόμη νέα υπάλληλος εκπαιδευόμενη ,οι οπόίες παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλλουν  ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι…κι έτσι η ώρα αναμονής φτάνει αισίως έως και τις 3 ώρες. Δηλαδή χρειάζεται γαϊδουρινή υπομονή….

Καλά οι υπεύθυνοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος ώστε να λάβουν τα ανάλογα μέτρα για την εξυπηρέτηση του κοινού;

Σας ευχαριστώ

Ένας αναγνώστης

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αγαπη μου και εγω που ειμαι γεροντακι απο το σπιτι το πληρωνω!!
      εσυ γιατι αγανακτας εκει?

  1. Αν είσαι εντάξει με τις πληρωμές, μπορείς να πληρώσεις και μέσω τραπέζης με 0,10 επιβάρυνση. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι ο μόνος λογαριασμός που έχει προσαύξηση.

    • Δηλαδή εσύ κατσουνά κάνεις ψυχανάλυση από το ίντερνετ?Δεν πάτε καλά εδώ μέσα και νομίζω το ξέρετε γιατί αν δεν,πρέπει να είστε επικίνδυνοι.Η ΔΕΗ πρώτα απ όλα είναι κοινωφελής Επιχείρηση,που όπως λέει το καταστατικό της απ την εποχή της Ιδρύσεως της,πρέπει να προσφέρει έργο κοινωφελές,και όχι τυρανία,καθυστερήσεις,διακοπές,ουρές,ταλαιπωρία στους αιμοδότες μαλάκες που πληρώνουν το Ρεύμα και την κιλοβατώρα αδρά,παρά τις μειώσεις των καυσίμων παγκοσμίως..Είναι υποχφρεωμένη να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα στο μικρότερο νησί,να παρέχει υπηρεσίες και να στελεχώνει γραφεία με ταμίες για εξυπηρέτηση κοινού..,όταν μιλάτε για e-banking ,μάλλον θα εννοείτε την εξέλιξη των ειδών εξόφλησης,αλλά δεν λέτε και για την υποβάθμιση των υπόλοιπων υπηρεσιών..ο αείμνηστος Ιωαννίδης από το Βήμα της Κω,στην μεγάλη καριέρα του είχε ασχοληθεί με πολλά κοσμητικά επίθετα για την ποιότητα τω ν υπηρεσιών..εν τέλη υπάρχει για όλου και e-masturbation…περαστικά σας.

  2. ρε μεγάλε που διαμαρτύρεσαι κιόλας, πλήρωσε online, 2 λεπτά υπόθεση είναι.Πόσο δύσκολο είναι πια να το καταλάβετε όλοι σας ότι όλα γίνονται ηλεκτρονικά πλέον εδω και χρόνια? ΔΕΥΑΚ,ΔΕΗ,ΚΙΝΗΤΑ,ΕΝΦΙΑ, ΣΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Μετά διαμαρτύρεστε κιόλας…

    • με παραπανο χρεωση.Αυτο θελουν βαλε 6 εκ λογαριασμους απο ο,5 ποσο κανουν.να εχουν οι συνδικαληστες να τρωνε

  3. Να πληρώνετε στα μηχανήματα εξυπηρέτησης στις τράπεζες. Για διευκολυνση υπάρχουν. Διαφορετικά να φτιάξετε e-banking να πληρώνετε από το σπίτι σας. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Αναμονή και μαλακίες…χρονιάρες μέρες…

  4. καντε το μέσο ίντερνετ να ξεμπερδεύετε και να τους διώξουν τους άχρηστους …………..!! τελος!!!

    • ακριβως αυτο ειναι το θεμα νεαρε μου..

      στο τελος θα ειναι ολα ηλεκτονικα με αποτελεσμα να εισαι ακομα και εσυ ο ιδιος περιτως
      (( να διωξουν τους αρχηστους )) οπως ειπες
      αρα πως στα κομματια θα βρεις δουλεια πως θα εχεις λεφτα στον λογαριασμο σου να πληρωνεις μεσο ιντερνετ

  5. Ετσι….πανω απο ολα να μηνει στο δημοσιο η ΔΕΗ να τρωνε οι συνδικαληστες.Κατα τα αλλα ποιος νοιαζετε αν μας θεωρει ζωα,κανει διακοπες παντα για συντηρισει χωρις να αποζημειωνει και τελικα εχουμε τις ζημειες.Τι σκατα κανουν συντηρισει αφου ετσι και αλλιως θα εχουμε ζημειες ποτε δεν καταλαβα.

    • Μ’αυτή τη λογική εσύ τι σκατά ζεις αφού έτσι κι αλλιώς θα πεθάνεις. Ε ρε ο καθένας με τη μαλακία του μέρες που είναι!

  6. ΖΗΤΩ Η ΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΖΟΑΝΕΛ…..
    ΣΑΣ ΖΗΛΕΨΕ ΚΙ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ …..ΟΜΟΡΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ………
    ΞΕΦΤΙΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  7. …άντε τώρα να πεις στον γέρο και στην γριά να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με web banking…😉

    • Έχουν και παιδιά και εγγόνια και ανήψια και έχουν και πολύ χρόνο στη διάθεσή τους. Για το γέρο και τη γριά είναι η βόλτα τους.

  8. Αφού υπάρχουν ουρές, υπάρχει ανάγκη.
    Γίναμε όλοι τεχνοκράτες με web banking. Στην ουρά γνωρίζεις και κόσμο.
    Αχ Ευλαμπία!

  9. Πάμε τραγουδιστά…Αχ Ευλαμπία, η ασθένεια σου έγινε χρονία
    Αχ Ευλαμπία, εγώ θα ψάξω να σου βρω γιατρό…
    (One more time…) 😉

  10. ΤΌΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΆΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΔΕΗ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ