ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ για ALCATRAS: Για ποιο λόγο δεν φέρει τις σημαίες που υποχρεούται με βάση τους διεθνείς κανόνες ναυσιπλοΐας;

14
2553

Δεν θα ασχοληθώ με τη γνωστή φημολογία περί οπλικών συστημάτων που αναπτύχθηκε διότι πρόκειται για στειότητες. Οι ένοπλες δυνάμεις κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και με τα τεχνικά μέσα που διαθέτουν γνώριζαν  από την πρώτη στιγμή τι φορτίο υπήρχε στο ALCATRAS που προσάραξε στην Κω.

Εγείρονται όμως κάποια σημαντικά ερωτήματα:

1ον) Για ποιο λόγο το εν λόγω πλοίο  δεν φέρει, με βάση τους διεθνείς κανόνες ναυσιπλοίας («να έχει επηρμένη τη σημαία κατά τρόπο εμφανή…»), στον ιστό της πρύμνης του σκάφους σημαία του κράτους στο οποίο ανήκει;

Καθώς και στον ιστό αριστερά της κόντρα-γέφυρας σημαία του κράτους στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή;

2ον) Για ποιο λόγο δεν έχει ανεβάσει, ως υποχρεούται,  τις συνθηματικές σημαίες που να υποδεικνύουν την κατάσταση κινδύνου στην οποία βρίσκεται το σκάφος;

3ον) Για ποιο λόγο το βράδυ δεν φέρει στον ιστό, όπως θα έπρεπε κόκκινη ενδειξη φωτός για αποφυγή τυχόν ατυχημάτων από τη στιγμή που το σκάφος τη νύχτα δεν έχει κανένα φωτισμό όπως έχουμε διαπιστώσει (ευρισκόμενο σε μπλακ άουτ);

Για να μην αναφερθούμε στο ότι δεν είδαμε πουθενά ζώνη ασφαλείας σωσσιβίων για τυχόν πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης κλπ.

Κατά τα λοιπά το λιμενικό σώμα ανακοίνωσε χτες ότι δεν διαπιστώθηκαν αντικανονικότητες….«γνωρίζεται ότι,  κλιμάκιο στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ. της  Λιμενικής Αρχής Κω το οποίο επιβιβάστηκε επί του ανωτέρω πλοίου, διενέργησε τους απαραίτητους ελέγχους από τους οποίους δεν  διαπιστώθηκαν αντικανονικότητες».

Ένας Αναγνώστης που γνωρίζει

 

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΅Ελεοσ.Αντε μιλα και διασκεδασε με την οικογενεια σου μερες που ειναι και ασε τα κατασκοπευτικα.Εχετε ξεφυγει τελειως τελικα.Εχουμε υπευθηνους γιαυτα τα θεματα που ασχολουντε.Αν θες βαλε ονοματεπωνυμο και κατεβα στις εκλογες να σε ψηφισουν να τα φτιαξεις καλυτερα,

  2. Σωστά γράφει ο φίλος αναγνώστης.
    Απ’ ότι γνωρίζω κι’ εγώ καλά (πρώην ναυτικός), οι παρατηρήσεις του αξιοσημείωτες.
    Πολύ προχειρότητα ρε αδέλφια του Λ.Σ. Ή αυτές είναι εντολές σας από «πάνω»; Ξέρετε ποιούς…….

  3. Συμφωνώ !!!Οτι και να λέμε όλοι μας είναι θεωρίες συνομωσίας……3 άνθρωποι στο νησί, (ταξίαρχος ,Διοικητής Νασκω και πιθανόν ο λιμενάρχης) γνωρίζουν πλήρως τι ακριβώς έχει συμβεί…….και επειδή και οι 3 είναι ικανότατοι ,εγώ προσωπικά δεν ψάχνω διαβόλους και φαντάσματα!Καλή χρονιά σε όλους μας!!!!!!!!!

  4. Είναι το μυστικό πλοίο των μασόνων και των ιλουμινάτι που θα κατακτήσουν την ελλάδα αλλά θα μας προστατεύσει το ξανθό γένος και θα μας δώσει πίσω την Πόλη!!

    • Ναι. Και αυτό θα είναι η πρώτη φάση. Γιατί το σχέδιο προβλέπει επανάληψη της Μικρασιατικής εκστρατείας και κατάληψη της Άγκυρας.

  5. ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.ΒΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΙ ΛΑΛΑΚΕΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΟΥΝΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΝΕΙ ΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Α……ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ……ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ.ΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ.

  6. ……Κυριε Λιμεναρχα γιατι δεν εχει σηκωσει τις σημαιες?
    Τοσο την Ελληνικη οσο και του κινδυνου?

  7. Προσωπικά δεν μίλησα για συνωμοσίες. Απάντησα στον «Αναγνώστη», στο παραπάνω άρθρο του, για τα τεχνικά θέματα που έθιξε σωστά και έπρεπε να είχαν γίνει. Είναι Κανόνες και Νόμοι της θάλασσας, σε όλον το κόσμο.
    Όσο για τα πολιτικά, τα ζούμε καθημερινά. Από τους μεν και από τους δε.

  8. Σκεπτικισμός στην στρατιωτική και πολιτική εξουσία της Τουρκίας μετά την επίδειξη ελληνικού μυστικού υπεροπλου που έθεσε το Αλκατραζ εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα την βλάβη στα συστήματα του και την προσάραξη του στα αβαθή της Αμμόγλωσσας.Το τοπικό παράρτημα Εψιλον στην Κω προειδοποιεί προς πάσα κατεύθυνση ότι σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης θα ενεργοποιηθεί το μυστικό Ρομποτ σκάφος Τάλως.

  9. ….Γιατί είναι σε γκρίζα ζώνη …το Ινστάκιου (Τουρκική Ονομασία της Κω) ,ακόμα το χρησιμοποιούν παντού όταν μιλάνε οι μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας ,που τρέχουν ακόμα και για ένα απλό βήχα απέναντι….ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΣΑΣ
    ΠΕΊΡΑΞΕ,ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,….ο εφησυχασμός λόγω καλών και εργατικών Διοικητών σας μάρανε…λες και ενεργούν αυτόνομα και όχι κατευθυνόμενα…..ΟΥΓΚ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ