ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Προς την «παράταξη της φωτογραφίας». Μιας και σας αρέσουν οι φωτογραφίες, δείτε αυτές και πείτε μας…

40
1819

Προς τη νεα παραταξη της φωτογραφιας. Μιας και σας αρεσει να βγαζετε παντου φωτογραφιες, δειτε και αυτες και πειτε μας.. θα πάρετε θεση? Θα κανετε κατι? Εσεις η οποιος ειναι αρμοδιος τελοσπαντων. Κινδυνευουμε στο ιδιο μας το χωριο. Θα θρηνήσουμε θύματα παλι. Αυτο περιμένετε για να κανετε κατι?? Τα αυτοκίνητα καθε βδομαδα θελουν συνεργειο. Καντε κατι !!! Εσεις οι υπόλοιποι κατοικοι της Αντιμαχειας ακουτε??? Γιατι δεν μιλαει κανεις τωρα?? 5 χρονια τωρα ξερατε να πετατε λασπη και να βριζετε. Τωρα??? Καντε κατι αμεσα!!!!!! Δεν ειναι κατασταση αυτη..

Αναγνωστρια

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……Που ειναι αυτη η λακουβα κορη μου?
    Ειναι λιγο πιο κατω απο τον μυλο του παπα?

  2. Γεια σου μαριααααααα. Πανε οι φωτογραφιες οι δικές σας……………… εεεεε????? Τωρα κλαις γιατι κλαις…

    • Βρε ποια μαρια?? Μαθετε μπαλιτσα επιτέλους! Τοσους κατοίκους εχει η Αντιμαχεια. Κ αλλους τοσους που δεν εχουν καμια σχεση με τα πολιτικά απλως εχουν γνωμη κ νοιαζονται για το χωριο τους..

      • Ναι… Και όλο τυχαίως την προηγούμενη 5ετια, δεν υπήρχαν ανάλογες ανησυχίες γιατί όλα ήταν τέλεια…
        Έλα ρε παιδιά ξεκαβαληστε λίγο…

  3. Εμ βέβαια όλοι εξαφανισμένοι τώρα κουκουλοφόροι του Νικηταρά… τους βόλεψε όλους μέσα στο δήμο και κάνουν τουμπεκί τώρα…. Όταν αλλάζουν μια λάμπα βγάζουν φωτο.. Όταν κόβουν ένα δέντρο βγαζουν φωτο… ότι και να κάνουν βγάζουν φωτο…. τα σκουπίδια η βρωμιές και όλα τα σοβαρά θέματα δεν βγάζουν ούτε μια φωτο.. μπράβο σου που τα έβγαλες στη δημοσιότητα για να βλέπει ο κόσμος τι πήγε και ψήφισε. Τελείωσε η Κως πάει καλό Πάσχα.

    • Μαρακι μου πιο κορη μου, καλα σου τα λενε το παιϊ μου… πε μας πουναι η τρυπα. Ε πε μας πιο μην την εψαχνουμενε την θραππα . Καμε το κολαϊ σου και πε μας.

    • Έχεις απόλυτο δίκιο… Τα προηγούμενα χρόνια επί Κυριτση, ήταν παράδεισος το νησί… Και τώρα μέσα σε 3 μήνες το μετέτρεψαν σε κόλαση… Απίστευτοι…

      Βρε δε με χ#@’]αι πρωί πρωί???

  4. Η απολίτικη αναγνώστρια που πάνω στην
    θολωμένη αντιπολίτευση ξέχασε να μας πει που είναι η λακούβα για να πάμε να την φτιάξουμε. Για να μυρίσω τα δάκτυλα μου δύο λεπτά.

  5. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ.Μην κανετε ετσι αχαριστοι,μια μερα δεν βγαλαμε φωτο,αμεσως να παμε για δουλεια!!

  6. Μια πολιτης μακρια απο παραταξεις κλπ, θα εγραφε φυσιολογικα και θα παρακαλουσε για την επιλυση του προβληματος. Ομως αυτη η γραφη δειχνει συγκεκριμενο προσωπο που εκανε τετοιες επωνυμες αναρτησεις πριν λιγους μηνες. Τα γραπτα μενουν οπως και τα λεγομενα δου αγαπητη μαρια…..

    • Ειναι δυνατον να κλεινετε το δρομο με χωμα???? Με την λρωτη βροχη θα ανοιξει τρυπα. Κ ο πιο ασχετος το ξερει.. ελεος !

  7. Τοσα ειναι τα μυαλα σας τοσα λετε.. το κείμενο δεν γράφτηκε απο την πρωην πρόεδρο. Αμα εχεις μυαλο κ εχεις βγαλει κ ενα πανεπιστήμιο ξερεις να γραφεις κ ενα κειμενο τοσο απλο. Απολίτιστοι!!! Η λακουβα αυτη ειναι μπροστα στο μυλο. Και ολος ο δρομος ειναι ετσι χαλια.

    • Φίλη αναγνώστρια, καρφώνεσαι…

      Αλλά δε θα σταθώ εκεί..

      Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αν θεωρείς τον εαυτό σου κατώτερο, γιατί δε ξέρεις να γράφεις ένα απλό κείμενο επειδή δεν έβγαλες πανεπιστήμιο, θα έπρεπε να ντρέπεσαι..

      Αν πάλι έχεις βγάλει πανεπιστήμιο, αλλά τα γράφεις για να παραπλανησεις, πάλι ντροπή που θεωρείς χαζούς τους μη έχοντος τελειώσει πανεπιστήμιο…

      • καρφωνομαι; πισω απο μια οθονη ολοι θαρρος εχετε. προς τα εξω δεν το εκφραζει κανεις ομως! εγω δεν ειπα τιποτα για αυτους που εβγαλαν πανεπιστημιο ή οχι . δεν κανουν τα πτυχια τον ανθρωπο. ειπα μονο οτι δεν χρειαζεται να εχεις διετελεσει προεδρος μιας παραταξης για να ξερεις να γραφεις ενα αρθρο. και αποφοιτος δημοτικου να εισαι αν σε νοιαζει το καλο του τοπου σου οφειλεις να το πεις. αν σε πνιγει το αδικο παλι οφειλεις να το πεις. τα κομπλεξ και η υπεροψια δεν οφελησαν ποτε κανεναν !!!

        • Δεν σε είδα φίλη αναγνώστρια να έβγαλες τίποτα όταν δε διαφωνώ ότι η λακκούβα είναι επικίνδυνη.. Χτες θα έπρεπε να είχε κλείσει…

          Αλλά τα στημένα πραγματάκια με εξοργίζουν…
          Και όσο αφορά το θάρρος, πρώτη εσύ κρύβεσαι από μια οθόνη… Γιατί?????

    • Γιατι?? Ο προεδρος που είναι? Δεμ το βλεπει?? Απο κει περναει καθε μερα. Κ στους αγιους αποστολους το ιδιο. Εχουν κλεισει την λακουβα με καδο σκουπιδιων. Μεσα στα σκοταδια. Ειναι δυνατον??????

  8. Τρολακι της πλακας βλεπω οτι εγλυφες και ετρωγες δεν το ξεχνας βλεπω…το ΣΟΣ σου τελειωσε,αν δεν βαλεις το κ@λ@ρ@κ@ να δουλευει θα εχεις μερες και νυχτες…ονειρα γλυκα!!!!!!!

  9. Ρουφιανε έτσι θα είσαι ρουφιάνος εσυ και την παράταξη που υποστηρίζεις , πάρε από το τώρα παυσίπονα 5% να μην ξεχνιόμαστε !!!!!!!!!

    • Σου ειπα οτι θα πονας για πολυ καιρο,γιαυτο παρε οσα παυσιπονας μπορεις.Αν παλι θες να σου αφησω μερικα εκει που ξερεις!Ρουφιανος και γλιτσης δεν εγινα και ουτε σκοπευω να γινω,γιαυτο χαζουλη μην βλεπεις τον καθρεπτη,βλεπεις την μουρη σου!!!

  10. ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΜΕΝΕΣ. ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΑ. ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΒΟΥΝΑ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝ. ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ; ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΜΑΧΙΤΙΣΣΑ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. ΗΡΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ , ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

  11. Κουίζ:πόσοι απ τους σχολιαστές ένθεν και ένθεν έφαγαν σήμερα..

    ..γλίνα….αντιμαχείτικη γλίνα με μπουκιές …γλινάτσες..

  12. Η παράταξη της φωτογραφίας και της κάμερας ήταν η δύναμη απαλλαγης

    Αν δεν έπαιζε 10 φορές την ημέρα τον ΚΥΡΙΤΣΗ και τις συγκεντρώσεις του, ή δημοτική τηλεόραση, δεν άξιζε να υπάρχει… Επομένως μάλλον απευθύνεσαι Στους προηγούμενους

  13. Χοντρός, άσχημος και τρολ… Χάχα.. Καιρό είχε να εμφανιστεί… Χάχα…

  14. Ασχετα αν μερικοι εδω μεσα το πανε αναλογα με το πολιτικο τους συνφερον ειτε αυτο ειναι με τον νυν Δημαρχο ειτε με τον πρωην, το βασικοτατο θεμα ειναι οτι ολοι οι δρομοι-παραδρομοι-στενα-σοκακια του νησιου… ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ειναι για να οδηγεις γαιδουρια και οχι αυτοκινητα.. Με λιγα λογια ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να φτιαχτουν απο την αρχη και σωστα αυτη τη φορα

  15. Το θέμα είναι να παράγουν έργο άσχετα ποιος είναι , δεν χρειάζονται τσακωμοί όλοι έχουν φίλους συγγενείς , σε όλες της παράταξης , δουλειά να κάνουν να προχωράει το νησί …

  16. Κυρια πρωιν ειναι οι δουλιες που αφησατε φευγοντας,δικο σας εργολαβος είναι που ο τεος(ευτυχώς)δημαρχος της πλακας και της μαγκιας με απευθειας αναθεση του εδωσε το εργο του αποχετευτικού της αντιμαχειας, οποτε αστε την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΣΥΧΗ και πηγενε παρε τον τζαπα μάγκα τον τεος να κλησει καμια λακουβα που προκαλεσε…ΥΓ Δέν πιστευω να ελπίζεται σε μελλοντική σας επανεκλογή γιατι εδω πρεπει να γελασουμε.. .

  17. ……. ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ ΧΆΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΆΛΑ ΌΤΑΝ ΠΉΡΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΚΎΚΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΎ ΓΎΡΟ ΑΠ’ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΠΉΓΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΕΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ ΣΟΥ ΛΟΙΠΌΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΈΝΗ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ ΣΟΥ ΓΡΆΨΕ ΜΑΣ……..

  18. Μια φοτογραφια έβαλε η κοπέλα και αμέσως σαν το κοράκια να πέσετε επάνω τής, όλο το νησί έχει λακκούβες συν που θέλουν οι δρόμοι στον κεντρικό και γενικά σε όλους τους δρόμους Φωτισμός!!! Δεν βλέπουμε τους μαύρους την νύχτα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ