ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Με αφορμή τα σημερινά γεγονότα με ξυλοδαρμούς μεταξύ μεταναστών στο Πυλί… Μήπως να φύγουμε από τα σπίτια μας αν ενοχλούμε;;

22
6723

Με αφορμη τα σημερινα γεγονοτα και αφου εχει φτασει ο κομπος στο χτενι ,οφειλω σαν πολιτης Πυλιου να αναφερω οτι η καστασταση στο μικρο γηπεδο οπου ολες εσεις οι μαναδες εμπιστευεστε τα αγορια σας να προπονουνται σε εναν καταλληλο για τα παιδια σας χώρο, εχει ξεφυγει.

Αυτος ο χωρος εχει πλεον μετατραπει σε σημειο συναντησης για την ψυχαγωγια των προσφυγων- μεταναστών ανα πασα ωρα και στιγμη της ημερας, κατα νομαδες, προκαλωντας φασαριες μεταξυ τους αλλα ακομα και βιαιότητες και ξυλοδαρμους, οπως συνεβη σημερα.

Δεν γνωριζω αν αυτο ειναι εφικτό, αλλα οπως εμαθα εχει δοθει η σχετικη αδεια απο τις αρχες.

Μηπως να φυγουμε τελικα και απο τα σπιτια μας αν ενοχλουμε????

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Πρόεδρος  Πυλίου Θ. Πάχος, μας ενημέρωσε ότι η Κοινότητα Πυλίου και συγκεκριμένα ο ίδιος, δεν γνώριζε τίποτα και δεν ρωτήθηκαν ποτέ γι’ αυτό το θέμα. Όποιος έδωσε αυτή την εντολή -μας είπε- ας βγει να το πει δημόσια.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιές αρχες;;;Έχει δοθεί άδεια;;;;Εμείς γνωρίζουμε οτι η κοινότητα, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος δεν ηξερε κατι,να διευκρινίζεται Ποιοι έδωσαν άδεια!!!

  2. Ακόμα δεν είδαμε Τίποτα…. Μόρια θα καταντήσουμε… Αφού η πολιτεία μας έχει αφήσει στο έλεος… Πυλι Κως

  3. Ο Προεδρος δεν ηξερε τιποτε και τον ενημερωσαν κατοικοι. Ειπαν οτι πηραν εντολη απο Αντιδημαρχο. Ειστε σοβαροι? Καταρχην το μικρο γηπεδο ειναι μισθωμενο απο τον ιδιοκτητη στην ομαδα και δεν εχει καμια δουλεια ο δημος και ο καθε αντιδημαρχος. Δευτερον εκει καθημερινα πανε παιδια και παιζουν και εκτος των ωρων που δουλευουν οι ακαδημιες. Και πανε μεταναστες μονοι και τσακωνωνται με οτι κινδυνο μπορει να συμβει? Ειστε σοβαροι? Να δωθουν εξηγησεις αλλιως θα εχουμε σοβαρα θεματα.

  4. Το μικρο γηπεδο το εχει νοικιασει το ΔΣ της ομαδας και το εχει φιαξει με εξοδα της ομαδας δεν εχει κανενα δικαιωμα κανενας αντιδημαρχος και οποιος αλλος να βαζει οποιον δηποτε να μπαινει μεσα ειναι μονο για τα παιδια μας να τους φιαξουν γηπεδο η οτι αλλο θελουν

  5. Το Μικρο Γηπεδο ανηκει στην ομαδα το εχει ενοικιασει το ΔΣ και το εχει φιαξει με εξοδα της ομαδας δεν ειναι του Δημου ειναι ιδιωτη και εγινε για τα παιδια της ακαδημιας αν θελουν οι αρχες να κανουν γηπεδο για τους αλλοδαπους παιζουν μικρα παιδια εκει

  6. Να βγουν και να πουν ποιος αντιδήμαρχος ηταν αυτος που εδωσε αυτη την άδεια!!!! Ποιος αφελής αντιδήμαρχος προκάλεσε ολο αυτο χωρις να ενημερωθεί ο πρόεδρος! Εδω δημόσια το ονομα του!!!! Πως επέτρεψε να συμβει αυτο!!! Ποσο αφελής πρεπει να σαι για να κανεις κατι τετοιο οταν αυτο ειναι και το σοβαρότερο θεμα που συζητιέται αυτες τις μερες! Ονομααααα δημοσιασααα!!!!!!

  7. Εισαγγελέας να επέμβει τώρα. Η κατάσταση θα ξεφύγει. Οι υπεύθυνοι κοιμούντε όρθιοι. Ουσία μηδέν.

  8. Ποιος εισαγγελεας? Ποια κυβερνηση ? και ποιος δημος? Υπογραφες πρεπει να μαζεψουμε σε ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ για να τους στειλουν πισω.. Ουτε κλειστα ουτε ανοιχτα κεντρα πισω απο κει που ηρθαν. Δεν εχουν μεγαλωσει οπως ο μεσος ανθρωπος αυτοι, δεν γινετε να συμβειωσεις σε καμια περιπτωση ουτε προσωρινη… Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΜΚΟ και θα σταματησουν να ερχονται… Αλλα που τον αφηνει ο Αβρiθης και τα συντροφια του?

    • ΑΝΩΝΥΜΕ δεν ειναι ωρες για αστεια ουτε και για λογοπαιγνια. Αν οντως πιστευεις το αστειακι που λες ο πρωτος που θα ξεκουμπιστη πρεπει να εισαι εσυ. Εδω και σε ολη την ελλαδα η κατασταση δεν ειναι για αστειακια. Μια μερα θα σε σφαξουνε και εσενα και δεν θα το παρεις καν ειδηση… ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

  9. Παρευρέθηκαν χτες στο Πυλι στη συνάντηση για το μεταναστευτικό τι μας διδάσκει?για όλους εμάς..1.Κάποιος άλλος φταιει..2.Εγώ θα βγάλω το φίδι απ την τρύπα?.3.που να σέρνομαι τώρα…4.ανώνυμα βρίζω πιο εύκολα.. Είμαι κοιμισμένος επαναστάτης του καναπέ…και που ξερεις ισως ψεκασμενος…..

  10. ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΨΣΕ ΤΟ ΟΚ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ!

  11. MΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΧΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ;;
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ .
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΛΙ.

    • Βρε βοδι εσυ!!! Γιατι δεν λες στην//////που εδωσε την άδεια να βγει και να το παραδεχτεί; η δεν πηρε ειδηση τι εγινε; η μηπως δεν διάβασε; να βγει Λοιπον και να πει τι ….κια εκανε η συμβουλος του Νικηταρά !! Στο χωριο της προκάλεσε ολο αυτο!!!! Οποίος κανει …..κιες να τις παραδέχεται δημόσια! Αλλοι θα βγάλουν το φίδι απο την τρύπα;;; Ωριστε λοιπον μιληστε κυρία υπεύθυνη!!!!!!!!!!!

  12. Τι κάθεστε ρε πυλιοτες και δεν ξεσηκώνεστε? Μήπως σας βολεύει και δεν θέλετε η φοβάστε?είστε κότες!!!

  13. Πυλιωτες εσείς φταίτε,έπρεπε από την αρχή να αντισταθεί ταξί,πιστέψετε τον τότε δήμαρχο που αντιδρούσε έτσι για τα μάτια του κόσμου,αφού αντιδρούσε τότε γιατί έγινε το χοτ σποτ,τώρα είναι αργά.

  14. Εντωμεταξύ βλεπω ξανα βλεπω το βιντεο ξυλοδαρμο δεν βλεπω,να βαλουμε το Var να παμε την φαση πισω….
    Πρόεδρε ελεος.ο Αθλητισμος ενώνει και δεν εχει χρωμα. Ειδθκα εκει στο Δικαιο να μην μιλατε με τους εγχρωμους ποδοσφαιριστές.

  15. Μπραβο στο προεδρο του χωριου που εφερε στην ομαδα μαυρους….αλλα τωρα κανει τον Κινεζο.

    Προεδρε.γραφεις οπως μιλας χωρις συβτακτικο και γραμματικη και καρφωνεσαι

  16. Πρόεδρε μπράβο μαθρους θελουμε στα μαγαζια μας στα χωραφια μας και στην ομαδα μας. Βρε δεν ντρέπεστε;;; είδαμε την λαικη συνελευση 1000 Πυλιωτες επρεπε να εχει και δεν ειχε ουτε εναν ανεξαρτητο απο πολιτική, που να ερθει μονος του να ενδιαφερθει για το χωριο του. Τιποτα!!! Να φυγει λεει ο προεδρος το χοτ σποτ,και αυτοι που ερχονται;;; Στο λιμανι;; Στη λιμνη;;; που;;;; ειστε φοβεροι τυποι!!!@@@

  17. ποιος θα ξεσηκωθεί; οι βολεμένοι; όποιοι έχουν το χρήμα έχουν και τον λόγο. υπάρχουν επιχειρηματίες στο νησί που χαίρονται με την κατανάλωση που κάνουν οι λαθρομετανάστες στα μαγαζιά τους. γιατί να τους πειράξουν; οι λαθρομετανάστες είναι ανεξέλεγκτοι και κάνουν ότι θέλουν και όπου θέλουν. πρέπει κάποιος να τους συνετίσει και αυτός δεν θα είναι από καμία κυβέρνηση ή πολιτική αρχή. καλήμερα…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ