ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Η πραγματικότητα για τους θανάτους σε 24 Ευρωπαϊκές χώρες

4
225

Γιάννη καλησπέρα.

Το euromomo.eu είναι ένας δικτυακός τόπος που συγκεντρώνει τα στοιχεία των θανάτων από 24 Ευρωπαϊκές χώρες. Μιλάμε για το σύνολο και όχι για τον ιό μόνο. Από ότι θα δούμε στο γράφημα, η Ιταλία είχε αντίστοιχο πλήθος τον Ιανουάριο του 2017, όπως και η Ισπανία, όσο για την Γαλλία είναι χαμηλότερα από τα υψηλά των προηγούμενων ετών, χωρίς βέβαια να έχει γίνει η καταστροφή του κόσμου, όσο για τις υπόλοιπες χώρες είναι στους μέσους όρους τους χωρίς να παρουσιάζουν τις υπερβολές της Ιταλίας, Ισπανίας.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο κάτω γράφημα εμφανίζονται οι θάνατοι ανά εβδομάδα. Στο κάτω κάτω All ages (όλες οι ηλικίες) παρατηρούμε ότι την πρώτη εβδομάδα του 2017, τις πρώτες εβδομάδες του 2018 και την πέμπτη εβδομάδα του 2019 οι συνολικοί θάνατοι ήταν κατά πολύ περισσότεροι από όσους έχουμε μέχρι τώρα.

  2. Μάγκες χωρίς τα μέτρα περιορισμού θα είχαμε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. Μέσα στο σπίτι και σκασμός λοιπόν.

  3. Όταν νομίζεις οτι είσαι πεφωτισμένος και ψαγμένος αλλά από το πολύ σανό και το ψέκασμα συγκρίνεις αχλάδια με καρπούζια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.