Αναγνώστης (καταγγελία): Κλαδέματα σε αυλές και μαγαζιά συμβούλων στο Τιγκάκι

37
1937

Κύριε Κιάρη.

Πριν λίγες μέρες διάβασα το καταπληκτικό δημοσίευμα του προέδρου του Ασφενδιού για τον καθαρισμό «χειρωνακτικά» διαφόρων σημείων στο Ζηπάρι. Είδα και το περίφημο πλύσιμο των κάδων στην Αντιμάχεια αν δεν κάνω λάθος. Φαίνεται ότι δεν προκάνουν να πλύνουν και αυτούς στο Ζηπάρι. Προκάνουν όμως να κλαδεύουν και να καθΑρίζουν ιδιωτικούς χώρους και δέντρα. Ξεκίνησαν Μεγάλη Πέμπτη από την αυλή συμβούλου της δημοτικής αρχής και συνέχισαν σήμερα με κλαδέματα στις αυλές μαγαζιών στο Τιγκάκι. Από το μαγαζί συγγενούς της αντιδημάρχου μέχρι τα μαγαζιά άλλων υποψηφίων της δημοτικής αρχής. Πως να προκάνουν τους δημόσιους χώρους;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καισερλης for ever !!
    Kαλημερα σε ολους τους φιλους μου που ψηφισαν αυτη τη δημοτικη αρχη!!
    ΓΚΡΙ…..σκουρο……..
    εννοειται….χωρις αποχρωσεις!!!!

  2. Πες τα Δεν πάνε να καθαρίσουν την πόλη που είναι μέσα στα σκουπίδια κόβουν όλα τα δεντρα για να μην έχουμε ούτε μια σκιά το καλοκαίρι στο τιγκακι. Καλά απο το δρόμο του τιγκακιου τι να πω άθλιος έχουμε 2020 και υπάρχουν τέτοιοι δρόμοι μου φαίνεται πάμε απο την κακή στην χειρότερη δημοτική αρχή.

  3. χαχαχαχ Τι περιμενες δηλαδη?Να ασχοληθουν για τους δημοτες?Το μαγαζι ειναι πριβε ειναι για λιγους
    και διαλεκτους!!Για τα δικα τους παιδια!!Ο Τεο ο κ.ΤΙΠΟΤΑ!!

  4. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΆ ΚΙΛΑ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΟΥ.

    • μιλαμε για πολλους τονους βλακας….μεγαλη καταντια. αν δεν εχει κανενα να καταγγειλει, καταγγελλει τον εαυτο του. γονιδιο……

  5. φιλε αναγνωστη. περασα απο τιγκακι και ειδα να γινεται εκτεταμενος καθαρισμος απο το δημοτικο συνεργειο οπως εγινε και σε αλλα σημεια παντελως εγκαταλειμμενα απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη.. αν μεσα σαυτο τον καθαρισμο ειναι και καποιος συμβουλος η συγγενης του θα πρεπει να τον αφησουν και να πανε παρακατω; προς θεου!!!!! ειπαμε σας ετσουξε σας πονεσε, χασατε και καποιες οικονομικες απολαυες αλλα βρε παιδακι μου αυτη σας η σταση δειχνει κακια εμπαθεια εκδικητικοτητα. χαρακτηριστικα του πρωην. φαινεται σας κολλησε και σας οπως κολλαει ο κωρονοιος. θα προσεξες βεβαια οτι ο καθαρισμος εγινε και σε δικους σας ψηφοφορους, γιατι αυτη η δημοτικη αρχη δεν κανει διακρισεις σε δικους μας και δικους σας. εξυπηρετει ολους τους πολιτες του νησιου, ενωνει την κοινωνια, βλεπει το γενικο καλο. πρακτικες εκδικητικοτητας εμπαθειας, κακιας, ανηκουν στο παρελθον ανηκουν σαυτους που εφυγαν και δεν θα ξαναγυρισουν. ο λαος εχει μνημη και κριση. θυμαται και καταλαβαινει…

  6. ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΠΟΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΟ 62%.

  7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΤΡΕΧΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ, ΗΡΘΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΕΜΗΣΤΕ..

  8. Το τιγκακι δεν ειναι μονο η πλατεία και ενας κεντρικός δρομος ειναι ενα χωριο που ολο θέλει προσοχη και καθαριότητα σε δρομους και καδους καντε μια σωστη δουλειά και μετα..να βγαζετε φωτο Δεν ειναι τιγκακι μονο τα μαγαζια αλλα ενα γενικο σύνολο λο άνθρωπον που κάποιοι σας στηριξαν αλλα εσεςι γυρνατε τημ πλάτη ευχαριστω

    • Εάν ειχαμε τον πρόεδρο Πυλιου με τα εφόδια που εχει ο μιχαλακης, θα βλεπατε αλλα πραγματα, αλλα δυστυχως

  9. Κύριοι της αντιπολιτευσης Κυριτση είστε πραγματικά τραγικοι! Δεν έχετε αποδεχτεί ακόμη ότι ο κόσμος σας έκρινε για το έργο σας και σας έστειλε σπίτι σας! Όσο για το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής θα κριθουν και αυτοί στο τέλος της θητείας τους όπως και εσείς! Όσο για τις ανωνυμες καταγγελίες όλοι ξέρουμε ποιοι είστε και καλό θα ήταν να μιλάτε με ονόματα και διευθύνσεις και όχι με λόγια του αέρα κρυμμένοι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σας!

  10. Όλος ο κόσμος ξέρει ποιοι είστε κύριοι δήθεν ανώνυμοι! Λέτε για τα αυτονόητα ότι γίνονται; εσείς γιατί δεν τα κάνατε τότε στην θητεία σας; Μην βιάζεστε να κρίνεται κύριοι! Ο κόσμος σας έκρινε στο τέλος της δικής σας θητείας, αφήστε και αυτούς να κριθουν στο τέλος της δικής τους θητείας! Κάντε αυτοκριτική και μην γυρνατε άσκοπα στους δρόμους ψάχνοντας δήθεν ρουσφέτια που γίνονται για να βγάλετε φωτογραφίες!

  11. Δηλαδη ρε φιλαρακο οταν ηταν δημαρχος ο πρωην οταν περνουσαν τα συνεργεια μπροστα απο μαγαζια συμβουλων η συγγενων τους αλλαζανε δρομο; τι αλλο θακουσομε βρε παιδια. Ηρεμηστε και παρτετο αποφαση. Δημαρχος ειναι ο θεοδοσης με 62%. Παει πολυ καλα και θα ξαναβγει πανηγυρικα. Γιατι δουλευει, γιατι δεν κανει διακρισεις, γιατι αγαπα το νησι γιατι δεν κυνηγα ανθρωπους γιατι δε ξεβρακωνεται γιατι σεβεται ολους τους πολιτες.

  12. Ρε παιδια οι προσωπικες υβρεις δεν συναδουν με το πνευμα του…ειμαστε διπλα στους πολιτες,τους σεβομαστε ,δεν τους κυνηγαμε …που ισχυριζεται ο Δημαρχος.

  13. ΟΛΟΙ ΨΥΛΙΑ ΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    Ψυλιαζομαι ποιος ειναι ο ρουφιανος φωτογραφος. Μπηκαν Ψ Υ Λ Λ Ο Ι στα αυτια μου. Παλια του τεχνη….

  14. ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΥΑΝ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΙ ΣΑΥΡΕΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΔΙΑ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. ΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΑΣΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΚΤΑΣΗ ,ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ….!!!

  15. Μπράβο Μιχάλη στης επόμενες εκλογές θα πάρεις 1000 ψήφους να το θυμάσαι όσο για τον ρουφιάνο ακόμα δεν μπορεί να χώνεψη ότι έχασε το μηνιάτικο!!!!

  16. Εδώ στην φιληνου κλαδεψανε τις αρτανες και στο τέρμα μια τέλευταια την άφησαν έτσι όπως ήταν ελεηνη και μες τα χόρτα. Μάλλον εκει ειναι αλλος Δήμος.χαχαχαχα ρεζίλι και παιδική χαρα είστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ