Επαγγελματίας – Τιγκάκι: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Μ. Γιωργαλλή, Ι. Χατζαντώνη & Σεβ. Παρβέρη (ΦΩΤΟ)

24
2388

Φίλε Γιάννη

Ως επαγγελματίας στο Τιγκάκι που όπως γνωρίζεις για διάφορα θέματα του δήμου τοποθετούμε αυστηρά θα ήθελα σήμερα μέσα από την σελίδα σου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά στον πρόεδρο της κοινότητας Ασφενδιού κύριο Μιχάλη Γιωργαλλή, τον αντιπρόεδρο κύριο Ιωακείμ Χατζαντώνη και στον τοπικό σύμβουλο κύριο Σεβαστιανό Παρβέρη.

Και οι τρεις τους βλέποντας ότι το προσωπικό της κοινότητας δεν επαρκεί για τις αυξημένες ανάγκες όλων των περιοχών πήραν την πρωτοβουλία από μόνοι τους κάθε απόγευμα όλες τις τελευταίες ημέρες των εορτών του πάσχα να καθαρίσουν τον δρόμο από τον επαρχιακό μέχρι το Τιγκάκι από χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια.

Προσωπικά εγώ αλλά και πιστεύω το σύνολο των επαγγελματιών της περιοχής μας σε καιρό μεγάλων δυσκολιών και αβεβαιότητας τους ευχαριστούμε και εύχομαι και άλλοι εκλεγμένοι άρχοντες του νησιού να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να είναι πραγματικά στην υπηρεσία του δημότη.

Ένα επαγγελματίας από το Τιγκάκι

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε τι καθεσαι και γραφεις μονος σου ευχαριστιες; καθε χρονο γινονται αυτα. Κομπλεξικε!

  2. Το τιγκακι δεν ειναι μονο η πλατεία και ενας κεντρικός δρομος ειναι ενα χωριο που ολο θέλει προσοχη και καθαριότητα σε δρομους και καδους καντε μια σωστη δουλειά και μετα..να βγαζετε φωτο Δεν ειναι τιγκακι μονο τα μαγαζια αλλα ενα γενικο σύνολο λο άνθρωπον που κάποιοι σας στηριξαν αλλα εσεςι γυρνατε τημ πλάτη ευχαριστω

  3. Αυτό συμβαίνει όταν δεν είσαι ικανός να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό με το προσωπικό αναγκάζεσαι να γίνεις εσυ εργάτης. Αυτα και τα αλλα που κάνετε είναι υποχρέωση της Περιφέρειας.Εχετε αφήσει τα υπόλοιπα χωριά μέσα στα χόρτα. Είστε τυχεροί που δεν έχει ξεκινήσει ο τουρισμός. Του χρόνου να σας δω..

    • Ναι έχεις δίκιο είναι υποχρέωση της περιφέρειας ο καθαρισμός επαρχιακου δρόμου όπως και των ποταμών! Θύμισε μου όμως πότε τα καθάρισε τελευταία φορά η περιφέρεια και τα 2; Ξυπνα γιατί κοιμάσαι όρθιος! Ο Δήμος τα κάνε φέτος γιατί εάν περίμενε από την περιφέρεια Καληνύχτα! Ο Νικήταρας δεν είναι Κυριτσης να τα αφήνει στο έλεος του Θεού λέγοντας δικαιολογίες του τύπου φταίει η περιφέρεια

  4. Ρε παιδιά θελο να δω και του Κυρίτση τους συμβούλους να δουλεύουμε λιγάκι και αυτοί γιατί μόνο για καφεδάκι τους βλέπαμε στα. Beach bar ..και στους κολλητούς τους

    • Δεν περνούν 1200 ευρωπουλα!!!Και αμάξι τζαμπα και τηλέφωνα!Ουτε τους έχουν δώσει το ελεύθερο να έχουν οποτε θέλουν τα μηχανήματα!!!Και οχι μόνο!!!

    • Ρε γλυφτη που βάζεις τίτλο piliotis μόνοι σας ανεβαζετε διμοσιευσεις μόνοι σας, αυτοδιαφημιζεσται!Για να δικαιολογησετε τους παχουλους μισθους που περνετε !!Ρωτηστε τον αντιδήμαρχο!!Νικιταρα πάρτο αλλιώς εαν θέλετε να ξαναεκλεγητε!!!Κως δεν είναι μόνο, κως ζηπαρι αντιμαχεια!!!!Σεβασου τον νόμο κλησθενη!!!!

  5. Μπράβο στα παιδιά προσπαθούν να βοηθήσουν μόνοι τους την κοινότητα τους μακάρι να έκαναν και άλλοι σύμβουλοι άλλων κοινοτητων και εποχών τα ίδια! Και δεν είναι θέμα προγραμματισμου όταν έχεις 3 άτομα προσωπικο για τόσο μεγάλη έκταση όπως είναι τα Ασφενδιου! Η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά τιμή για αυτόν που παλεύει για τον τόπο του άλλα πολλοί μάλλον έχουν μεγαλώσει με χαβιαρι και σαμπάνια εδώ στο νησί!

    • Έχει το μαχαίρι και το καρπούζι!!!!Ντροπή σας βρεεε λασπη μεγάλη ησαστε, ρουφιανοι και γλυφτες!!!Και αμάξι δικό του!!!!Και παχουλό μισθο!!!Το Μιχαλάκη!!!!Ρωτηστε τον αντιδήμαρχο!!!!Να σας πειιιι!!!Καθεστε και εχετε γινει ολοι ενας!!!Καλα είναι!!!!Θα περάσει ο καιρος!!!Σας πηρανε χαμπαρι και οι πετρες!!!Ακομα και μμε,δικα σας τα κανατε!!!

      • Επειδή πιανεσαι αδιάβαστος και γίνεσαι ρεζίλι φιλαράκι και μόνο χολή θες να βγάλεις από ότι βλέπω το μόνο που θα πρέπε να ξέρεις πριν μιλήσεις είναι ότι οι προέδροι των κοινοτήτων παίρνουν 200 ευρώ περίπου όσο για το αμάξι είναι για τις ανάγκες μετακίνησης της Κοινότητας! Ο κόσμος θα τους κρίνει και αυτούς στο τέλος αλλά προς το παρόν Κάτσε στον καναπέ σου και μην λες πολλά γιατί δεν έχεις ιδέα!

  6. Μπράβο σε όλους σας..
    Τουλάχιστον η προσπάθεια μετράει και η διαφορά στους δρόμους μας έχει φανεί…
    Εβακη είσαι δύναμη Τελικά!!

  7. emeina ekpliktos stin arxi.. sunithos an den mpei ioulios den ta kovoune…alla meta eida oti itan ethelontiki ergasia siga min ekovan stin wra tous ta xorta
    mpravo sta paidia

  8. Εαν ειχαμε τον προεδρο πυλιου με τα εφόδια που έχει το μιχαλακη θα ήμασταν σε πολύ καλη κατασταση, αλλα δυστυχως

  9. Λοιπόν για να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Για το Επαρχιακό οδικό δίκτυο από τις 7 Απριλίου υπάρχει ανάδοχος εργολάβος επιτέλους μετά από καιρό. Μήπως αντί να κυνηγάμε ο ένας τον άλλο γιατί και πως Τιγκακι Πυλι κλπ να πιέσουμε λιγάκι εκεί που πρέπει μπας και φανεί η εταιρία που πήρε το διαγωνισμό???

  10. ΑΙΣΧΟΣ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ