Β. Γεωργούλης: Ποιοί θέλουν πραγματικά τους πολίτες στα σπίτια τους και την Ελλάδα να καταρρέει…

2
767

Εχθές αποφάσισαν οι συμπατριώτες μας στην Κέρκυρα να μαζευτούν για να συζητήσουν ειρηνικά για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις τελευταίες πιέσεις σε βάρος του Ελληνικού λαού και της θρησκείας μας από την παγκόσμια κυβέρνηση που ανήκει και η δική μας.

Πολίτες ενεργοί από όλους τους χώρους από την άκρα δεξιά μέχρι τον χώρο των οικολόγων θέλησαν να ακουστεί η φωνή τους δημόσια μιας και τα περισσότερα ΜΜΕ δυστυχώς ακολουθούν συγκεκριμένες κομματικές γραμμές και δεν βγάζουν όλη την αλήθεια στη χώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν μαζεύτηκαν αρκετοί μιας και ο κόσμος είναι μουδιασμενος με τα προβλήματα και τις αγωνίες για το αβέβαιο μέλλον που διαγράφεται μπροστά του αλλά έγινε μια αρχή.

Κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες ή αριστεριστές φορώντας κρανοι και κουκούλες,υπό το βλέμμα των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που υπήρχαν για να περιφρουρήσουν την ηρεμία στην περιοχή, έκαναν την εμφάνιση τους ταυτόχρονα περνώντας έξω από την πλατεία φωνάζοντας τα δικά τους συνθήματα υπέρ των παράνομων μεταναστών και βρίζοντας τους αστυνομικούς και τους συγκεντρωμένους στην πλατεία Σαροκο. Αφού σταμάτησαν έξω από την πλατεία συνέχισαν το κρεσεντο ύβρεων και αποδοκιμασιών προσπαθώντας να μην αφήσουν τους ομιλητές στην πλατεία να ακουστούν. Προκαλούσαν γυναικόπαιδα, ενώ από τη μια αποκαλούσαν φασίστες τους συγκεντρωμένους και τους αστυνομικούς αυτοί οι «αντιφασίστες» προκαλούσαν και προσπαθούσαν να φιμωσουν και να τρομοκρατήσουν τους απλούς πολίτες για να μην ακουστεί η φωνή τους. Η αστυνομία άψογη και οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία κράτησαν το επίπεδο την συγκέντρωσης χωρίς προκλήσεις και προβλήματα.

Χωρίς κανένα επεισόδιο. Η απορία όλων όμως είναι μια. Ενώ σε όλη την Ελλάδα η συγκεκριμένη συγκέντρωση των ενεργών πολιτών ήταν γνωστή για το χώρο και την ώρα, ποιός έδωσε την εντολή να γίνει αντισυγκεντρωση με σκοπό την τρομοκρατία των πολιτών; Ποιοί έχουν συμφέρον να μην ακουστεί η φωνή του πολίτη που αγωνιά για το μέλλον του και δεν συμφωνεί με τις πρακτικές τρομοκρατίας της παρούσας κυβέρνησης; Ποιοί θέλουν πραγματικά τους πολίτες στα σπίτια τους και την Ελλάδα να καταρρέει χάνοντας την βαριά βιομηχανία της, τον τουρισμό, και να γεμίσει με λαθρομετανάστες, φθηνά εργατικά χέρια και τη διάλυση του χριστιανισμού στη χώρα μας;

Στα περισσότερα ερωτήματα οι απαντήσεις είναι γνωστές. Οι εικόνες και τα βίντεο μιλούν από μόνα τους.

Βασίλης Γεωργούλης εθελοντής, ενεργός πολίτης!!!

!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ είσαι παιδί της ΝΔ. Πώς μας τα γυρίζεις τώρα; Βέβαια και η ΝΔ δεν είναι μια. Κάτι σαν τις συνιστώσες του Σύριζα είναι και αυτή.

  2. πουλας αντι-ευρωπαϊσμό για να μπεις Ευρωβουλη να πληρωνεσαι αδρά να αγοραζεις ακίνητα και να τα νοικιάζεις σε ΜΚΟ που σε πληρωνουν με Ευρωπαϊκά κονδύλια. Αν δεν υπήρχε Παπαδημούλης έπρεπε κάποιος να τον εφεύρει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.