Αναγνώστης Κως: Δείτε τη ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΜ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

66
2097

«Εβδομάδα γιά τις Εμφυλες Ταυτότητες» – Δήλωση Αρνησης Γονέων.
Οσοι γονείς δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στην δράση προσπάθειας εκφυλισμού της παιδείας μας, μπορούν να καταθέσουν στην γραμματεία του σχολείου τους (λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλου ) την παρακάτω δήλωση απαλλαγής: http://www.imglyfadas.gr/products/2017.01.24_entypo-diamartyrias.pdf.Στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί εβδομάδα «επιμόρφωσης» ώστε να μάθουν, λέει το υπουργείο, τα παιδιά μας στην προεφηβική ηλικία ότι δεν υπάρχουν κανονικότητες και αποκλίσεις στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα, ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή, ότι η ερωτική έλξη προς το ίδιο φύλο και οι ομόλογες σεξουαλικές πρακτικές είναι τόσο κανονικές όσο και οι παραδοσιακές μεταξύ των δύο φύλων, ότι το βιολογικό φύλο είναι κάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα και μπορεί να «μανιπουλάρεται» από τον φορέα του κοινωνικού φύλου, δηλαδή το πρόσωπο που επιθυμεί την αλλαγή του, ώστε αυτό να είναι συμβατό με το κοινωνικό φύλο, όπως το αισθάνεται ο καθένας.»Όλο το άρθρο εδώ: http://ardin-rixi.gr/archives/202598

 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, Ε.Β.Β. & Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 

 

Προς το Χριστεπώνυμον Πλήρωμα

της καθ᾿ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

 

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε για την πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας[1] με θέμα «Υλοποίηση στο Γυμνάσιο Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης», με τίτλο «Σώμα και ταυτότητα». Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2016οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Γυμνάσια της χώρας, οι υπεύθυνοι αγωγής υγείας και οι υπεύθυνοι συμβουλευτικών σταθμών νέων έλαβαν επείγουσα εγκύκλιο για την υλοποίηση θεματικής εβδομάδας, η οποία περιλαμβάνει τρεις θεματικούς άξονες: α) τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, β) την πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ) τις έμφυλες ταυτότητες.

Η εγκύκλιος αυτή, ειδικά με την ενότητα «έμφυλες ταυτότητες», ζητά από τους εκπαιδευτικούς να παρουσιάσουν σε παιδιά ηλικίας 12-15 ετών θέματα που προσεγγίζουν τη σεξουαλικότητα και μάλιστα με τρόπο διαστρεβλωτικό. Η θεματική αυτή εβδομάδα, η οποία αναμένεται να υλοποιηθεί σε πρώτη φάση στα Γυμνάσια ολόκληρης της χώρας, φαίνεται ότι αποτελεί τραγική συνέχεια παλαιότερων δηλώσεων του τ. αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, ο οποίος είχε δηλώσει το 2015, στο πλαίσιο του 4ου ομοφυλοφιλικού «Thessaloniki Pride – Φεστιβάλ Υπερηφάνειας»: «Πρέπει να μάθουν τα παιδιά στα σχολεία της χώρας ότι η διαφορετικότητα είναι πλούτος και ότι δεν πρέπει να αισθάνονται συστολή και φόβο»!

Το 2017 οι εκπαιδευτικοί καλούνται να διακόψουν τη μαθησιακή διαδικασία για μια ολόκληρη εβδομάδα, ώστε να κάνουν, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων, βιωματικά εργαστήρια και βιωματικές ασκήσεις πάνω σε θέματα, όπως: «βιολογικό και κοινωνικό φύλο, αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα, ομοφοβία και τρανσφοβία στην κοινωνία και το σχολείο» κ.ά. Στο σχετικό υλικό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, που διατίθεται στα σχολεία για εκπαιδευτική χρήση, βρήκαμε, μεταξύ άλλων:

1. συζητήσεις για θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και σεξουαλικών σχέσεων (στις δραστηριότητες του θεματικού άξονα «πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων»),

2. αναλύσεις για «φαλλικά σύμβολα» (στο θεματικό άξονα «έμφυλες ταυτότητες»),

3. δραστηριότητα με τίτλο «“Κακές” λέξεις!!!», όπου οι μαθητές καλούνται «να καταγράψουν στο φύλλο εργασίας όλες τις υβριστικές εκφράσεις και λέξεις που θα ακούσουν να χρησιμοποιούνται στο χώρο του σχολείου ή έξω από αυτό από τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους» και «να συγκεντρώσουν υβριστικές εκφράσεις από την τηλεόραση και τα περιοδικά» (στις δραστηριότητες του θεματικού άξονα «έμφυλες ταυτότητες»),

4. δραστηριότητα με τίτλο «Σεξουαλικότητα στην εφηβεία» με ερωτήσεις για συζήτηση, οι οποίες περιλαμβάνουν: «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, η εμφάνιση της σεξουαλικότητας, σεξουαλική επαφή (ορισμός, η πρώτη φορά, φόβοι-ανασφάλειες κ.λπ.), έκφραση της σεξουαλικότητας, γονείς και εφηβική σεξουαλικότητα, ομοφυλοφιλία, σεξουαλικές ταυτότητες και στερεότυπα φύλου» (στον θεματικό άξονα «έμφυλες ταυτότητες»).

Είναι απορίας άξιον, πώς χωρίς την άδεια των γονέων επιχειρείται η προσέγγιση τόσο ευαίσθητων θεμάτων, η οποία σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνεται μαζικά, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαιτερότητες και η ωριμότητα κάθε παιδιού, πράγμα που συνεπάγεται τη δημιουργία ψυχικών τραυμάτων. Με τρόπο ανεπίτρεπτα παρεμβατικό, τα παιδιά μας βομβαρδίζονται με στρεβλές ιδέες και κατευθύνονται σε διαμόρφωση μη υγιών στάσεων ζωής. Στην όλη διαδικασία μάλιστα, παροτρύνονται οι εκπαιδευτικοί να οργανώσουν και «προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο», κάτι που παραπέμπει σε αντίστοιχες ταινίες απροκάλυπτης προώθησης της ομοφυλοφιλίας και των «διαφορετικών» αποκαλούμενων οικογενειών, οι οποίες προβάλλονται στο εξωτερικό. Όπως δηλώνει διευθύντρια σχολείου στο εξωτερικό, μετά την προβολή σχετικής ταινίας, «οι μαθητές μπόρεσαν να αποδομήσουν τις ιδέες περί οικογένειας».

Ως γονείς οφείλουμε να αντιδράσουμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια χειραγώγησης της συνείδησης των παιδιών μας και καταπάτησης της θρησκευτικής ελευθερίας μας. Δεν δεχόμαστε τη συμμετοχή των παιδιών μας σε θεματικές εβδομάδες με το προαναφερθέν περιεχόμενο. Για τον σκοπό αυτό μπορούμε να συμπληρώσουμε τη σχετική δήλωση απαλλαγής του παιδιού μας ΕΔΩ. Ως εκπαιδευτικοί αρνούμεθα να διδάξουμε οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με την πίστη μας και τις αρχές του Ευαγγελίου. Ειρήσθω εν παρόδω, ότι η Ο.Λ.Μ.Ε. ανακοίνωσε[2] ότι απαιτεί από το Υπουργείο Παιδείας να αποσύρει την υποχρεωτικότητα της θεματικής εβδομάδας.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί καλούνται να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση, προσευχόμενοι και αγωνιζόμενοι εν χάριτι, αγάπη και αληθεία.

66 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο λαός μας, έστω και για πλάκα λέει... Ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ@λος μας...

      Έτσι ο ΣφΥΡΙΖΑ προσπαθεί μέσα στην έξαψη του να μας χώνει κάθε μέρα ένα νέο καζίκι να μας ετοιμάσει και να εκπαιδεύσει τα παιδιά μας για τα επόμενα μνημονιακά μέτρα…

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΟΝΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ. ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 12ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    • Όταν άνθρωποι σαν εσένα διαιωνίζουν τα γονίδια τους, μπορούμε μια χαρά να φανταστούμε τι ακολουθεί. Τσοπάνα!

  2. Διδάσκονται εδω και χρονια. Γι’αυτο τα παιδια ολα αυτα τα απομυθοποιούν και μεγαλώνουν και γίνονται άνθρωποι, σεβόμενοι την διαφορετικότητα των συνανθρώπων τους. Σταματήστε βλακωδώς να πιστεύετε οτι το παιδι σας θα ‘κολλησει’ ή θα αλλάξει γνώμη για την σεξουαλικότητά του. Πως λέτε οτι η ομοφυλοφιλια ειναι επιλογή? Δηλ οι ετεροφυλόφιλοι κάποια στιγμή ηρθαν ατνιμετωποι με το δίλημμα αυτο και αποφάσισαν να διαλέξουν το αλλο φύλο? Και επομένως σημαίνει οτι μέχρι εκείνο το σημείο τους άρεσαν και τα δυο φύλα? Αλλα νομιζω ειναι σα να προσπαθώ μα πείσω εναν τζιχαντιστη ή, για ακομα πιο οικείο παράδειγμα, εναν χρυσαυγιτη. Προσηλυτισμός υπαρχει στη θρησκεία οχι στον σεξουαλικο προσανατολισμο.

  3. προσ.Αυτα στην Ευρώπη.η διαστροφη και η ανωμαλια υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν.το θεμα

    ειναι οτι πλεον προσπαθουν να τα επιβαλουν ως προτυπα!!!!χιλιαδεσ χρονια οι ελληνες τους δεχονται.αλλα να σεβαστεις εναν πουστη ,τραβεστι λεσβια?αυτοι δεν σεβονται τον εαυτο τους με τις ηλιθιες παρελασεις που κανουν.το τι κανουν στο κρεβατι τους ειναι δικαιωμα τους.δεν θα μας το επιβαλουν για φυσιολογικο επειδη αυτοι ειναι ανωμαλοι.τηνπαροιμια με την αλεπου και την κομμενη ουρα την ξερεις?αυτο θελουν οι ανωμαλοι.και αυτο ειναι η αρχη.μετα θα ζητουν οι παιδεραστες οι κτηνοβατες βιαστες βρεφωνκλπ να μην διωκονται ως φυσιολογικοι!!!!!ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΝΑΖΙ .Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ.ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΖΟΥΝ?ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΗΤΟ ΣΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΝΑΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ?μηπως ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ?

    • Νομίζεις οτι θα ‘κινδύνευε’ ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός αν σου έλεγαν ότι πρέπει να σεβεσαι τη διαφορετικότητα του άλλου? Έχεις νιώσει ποτέ ο ίδιος πως κόντεψε να αλλάξουν τα σεξουαλικά σου γούστα διαβάζοντας κείμενα που μιλάνε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον σεβασμο προς τον συνάνθρωπο ή βλέποντας στην τηλεόραση ή στο δρόμο ενα γκέι ζευγάρι? Το αρρωστημένο σου μυαλό συνδέει την κοινή συναίνεση μεταξύ δύο ενηλικων, με την κτηνοβασια και παιδεραστια – αυτα τα λένε οι τζιχαντιστές-παπάδες μας. Συνεχεια διαβαζουμε στον τυπο για ετεροφυλα ζευγαρια-τέρατα που κακοποιουν και σκοτωνουν τα παιδια τους. Μπορεις να μου βρεις την εκθεση που αναφερει οτι ολα τα ομοφυλα ζευγαρια που υιοθετουν βιαζουν τα παιδια τους? Καταλαβαινεις τον παραλογισμο της αρρωστημένης σου σκέψης? Ή Χρυσαυγιτης εισαι ή απλά βλάκας. Βεβαια, το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Διαστροφικο, αρρωστημενο υπανθρωπακι.

      • α…. είναι ο άνθρωπος. Έτσι κάνουν τους μάγκες όσοι φοβούνται μην τους πάρουν χαμπάρι. Και το τονίζω. Α….., όχι ομοφυλόφιλος.

    • μέσα στο μίσος και την απόλυτη βλακεία, δε θα έπρεπε να μεγαλώνουν παιδια. Τα καημένα σου τα παιδάκια. Ημιμαθή, απολίτιστε και άξεστε «συνάνρθωπε».

      • Κρίμα σε εσένα και στις ανώμαλες και διαστροφικές ιδέες σου. Κρίμα στην μάνα και στον πατέρα που σε έκαναν.

    • Μας παραπέμπετε σε κείμενο απο το μακελειό?!!! Δε χρειάστηκε να μπω στο λινκ, έφριξα και μονο βλέποντας το μήνυμά σου.

  4. Αχαχαχααχαχαχα, υπάρχουν ακόμη άτομα που ακολουθουν τους παπάδες;;;; Αχαχαχααχαχαχα! TRAGIC!!!!

  5. ΠΡΟΣ.Ας υποθεσουμε οτι εσυ εισαι ετεροφυλοφιλος.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΝΕΑ ΤΑΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ.ΤΙ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ Π….ΕΝΑΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΝΑΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΕΝΑΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ?

    • 'ΝΕΑ ΤΑΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ'?!!! Απο που ενημερώνεστε κύριε/κυρία μου?

      Δεν απάντησατε σε καμία απο τις ερωτήσεις μου. Νιώθω σαν να μιλάω σε τοίχο – ντουβάρι για την ακρίβεια. Ακολουθηστε εσυ τους Χρυσαυγίτες και παπάδες απο πισω και αφήστε τους σύγχρονους ανθρώπους του 21ου αιώνα να πάνε μπροστα. Ήρωες όσοι ανήκουν στην LGBT+ Ελληνική κοινότητα, που αντιμετωπίζουν καθημερινά το μίσος και τη διαστροφή χαζών ‘ανθρωπων’ σαν εσάς. Αν μπορούσατε θα τους πετούσατε απο τις ταράτσες, όπως κάνουν οι ομοιδεατες σας στην Ανατολή. Τι τιμή μπορει να εχει ενα παράσιτο σαν εσας, κύριε/κυρία μου?

  6. ΕΣΥ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!!!!!!!!

  7. Νεοταξίτικα ανθρωπάρια, έρχεσθε τώρα να μπείτε στο πιο άδυτο οχυρό της προσωπικότητάς του: στην ταυτότητα του φύλου του. Κι αν μπορέσετε να εφαρμόσετε το πρόγραμμά σας, το παιδί θα αιωρείται χωρίς “βεβαιωμένη” ταυτότητα φύλου και θ’ αναρωτιέται: τι είμαι; είμαι αγόρι, είμαι κορίτσι, είμαι και τα δύο;
    Είναι ο ασφαλέστερος δρόμος να οδηγήσετε τα παιδιά στην τρέλα. Κι αν όχι στην τρέλα, οπωσδήποτε σε αστάθεια προσωπικότητας, με όλες τις ψυχο-σωματικές διαταραχές που αυτό συνεπάγεται.
    Ανθρωποδαίμονες, κάτω τα χέρια από την αθωότητα και την ψυχική υγεία των παιδιών των Ελλήνων. Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Κι αν εσείς είστε τέκνα του σκότους, υπάρχουν και τέκνα Φωτός σ’ αυτή τη χώρα και ώρα είναι να σας νικήσουμε.

    • αυτα του μεσαίωνα, που κράτησαν αιώνες πισω την εξέλιξη του παγκόσμιου πολιτισμού?

      • η εξελιξη του παγκοσμιου πολιτισμου μαλακουλη μου εν ετη 2017 θελει τους ισλαμιστες να πετανε τους gay απο τις ταρατσες…λογικα πρεπει να σου αρεσει αυτη η εξελιξη διοτι οι χριστιανοι ακομα δεν τους πετανε απο πουθενα…ε???? γιαυτο εσεις οι πολιτισμενοι να μαζευτητε ολοι και να πατε μια εκδρομη εκει στους ισλαμιστες φιλους σας μπας και γλυτωσουμε απο του κιναιδους στην τρυπα και στην ψυχη…

        • απ’ολα τα αρχαιοελληνικα ονοματα αυτο διαλεξες? Εισαι φαν των διαμελισμων φαινεται. Αλλα τι επιχείρημα ειναι αυτο βρε διάνοια? Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν βαρβαροι και ψυχοπαθεις στον κοσμο. Στεναχωριεσαι που δεν μπορεις να πετας και εσυ απο ταρατσες οποιονδηποτε δεν χωραει στην κλινη σου Προκρουστακη? Γι’αυτο ζητας βοηθεια απο αυτους τους δολοφονους, για να κανουν την βρωμικη δουλεια για εσενα? Σου διαφευγει μου φαινεται οτι δεν διαφερετε εσεις ολοι οι αιμοσταγεις. Οπως λες, εσεις απλα δεν τα κανετε ακομα. Οκ Προκρουστακο?

        • «Παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν βαρβαροι και ψυχοπαθεις στον κοσμο.»το κακο ειναι οτι ανηκεις σαυτη την κατηγορια και εμεις δεν προκειτε να τα κανουμε μαλακουλη γιατι δεν ειμαστε ανωμαλοι παρανοϊκοι και παφυσην ανθρωποι…ρουφα το αυγο σου τωρα τρυπιε

        • Εσεις οι θεοσεβούμενοι, που έχετε στον πυρήνα της διδασκαλίας σας την αγάπη, βράζετε που δεν μπορείτε να επαναφέρετε τις φρικαλεοτητες και την βαρβαρότητα της Ιερας εξέτασης και των σταυροφοριων, με σκοπο να προσηλυτίσετε ή (προτιμοτερο) να εξαφανίσετε όλους τους ‘αιρετικους’. Να το πούμε διαφορετικά. Για ‘μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι’ δεν ειστε και πολυ ‘μακαριοι’ άνθρωποι. Διακρίνεται πολυ χολή, μίσος και μια υποβόσκουσα τάση προς τη βία, την εξορία, την εξόντωση. Ο,τι δε χωράει στην Προκρούστεια κλίνη σας το διαμελίζετε με μανία.

        • Προς το παρόν επιλέγετε μονο το όνομά του γιατι, ευτυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Αλλα απο τα λεγόμενα εδω μεσα όλων των, ομολογουμένως, ψυχικά διαταραγμένων αν τους δινόταν η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις σαδιστικές φαντασιώσεις τους θα το κάνανε αμέσως. Αντίστοιχες ιδεολογίες δηλ. με αυτές των ναζιστών και των ISIS. Και αφου θα τους εξοντώσετε όλους και ικανοποιήσετε όλες σας τις διεστραμμένες ορεξεις, θα μπορέσετε επιτέλους γαλήνιοι και αναμάρτητοι να ζήσετε στην θεία κοινωνία σας με πυρήνα την αγάπη και την προσευχή. Καθυστερημένα και επικίνδυνα φασιστακια. Προκρούστη, ε Προκρούστη.

        • Βρε επιτομή του αυτοτρολαρισματος, που αντιπροσωπεύεις τη θρησκεία της αγάπης ενω παράλληλα αυτοβούλως ονομάζεσαι απο-τους-πρώτους-καταγεγραμμένους-στην-ιστορία-κατα-συρροην-σαδιστικους-εκτελεστές Προκρούστης. Ασε τις υπεκφυγές και δημοσίευσε μια τοπ-τεν λίστα απο τα δεκαδες βιντεο με αποκεφαλισμους και εκτελέσεις των ΙΣΙΣ που εχεις στη συλλογή σου, να εχουν να κάνουν κατι και οι ομοϊδεάτες σου. Ολη μερα προσευχή και Κυρ’ ελέησον δεν παλεύεται το πραγμα.

  8. Ο Ιησούς Χριστός έστησε ένα παιδί στη μέση και είπε: “Αν δε γίνετε σαν αυτό, δεν μπορείτε να μπείτε στην βασιλεία των Ουρανών”.
    Τώρα οι ανθρωποδαίμονες επιχειρούν το αντίστροφο: να βάλουν το παιδί μέσα στην κόλαση μέσα στην οποία οι ίδιοι ζουν και την οποία προορίζουν για όλη την ανθρωπότητα.

    • Δε θα επρεπε να εισαι μεσα σε μια σπηλιά και να μελετάς τα θεία κείμενα; Τι δουλεια εχεις μπροστα στον υπολογιστή να κανεις αναρτήσεις στο Ίντερνετ; Αυτα ειναι πραγματα του διαβολου.

  9. ΠΡΟΣ.'ΝΕΑ ΤΑΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ'?!!! Απο που ενημερώνεστε κύριε/κυρία μου?

    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.ΚΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ..ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ$$$.ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΡΒΟΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    • Σουρνετε, σουρνετε στον ‘Σορό$$$’, αλλα υποψιάζομαι ενα σωρό σοροπια για τον Σορα$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.

  10. ΠΡΟΣ.Βρε παιδι, τα εχεις μπερδέψει.ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΑΙμονασ!!!!!

    • Το πάθος σας για τιμωρία με πυρσούς και φωτιές και πίσσα. Ειστε αξιαγάπητη. Θεοπαλαβη, αλλα αξιαγάπητη.

    • Το ξανά έστειλες διορθωμένο επειδη σκέφτηκες αυτην την ευφυέστατη αστειάρα? Ρε τι έξυπνος άνθρωπος εισαι εσυ? Σοβαρά τωρα, η αγάπη που διακατέχει τα μηνύματα όλων εσας των θεοσεβουμενων και συμπονετικων ανθρώπων ειναι συγκλονιστική. Εχω αρχίσει να αναθεωρώ τις απόψεις μου.

  11. οτι συμπονατε και ενδιαφέρεστε για τους ‘κιναιδους’ ειναι απίστευτα σχήμα οξύμωρο. Έχετε τα μεσα να κατανοήσετε την ειρωνία και την γελοιότητα του πράγματος? Έχετε συναίσθηση των λόγων σας ή μηπως έχετε τυφλωθεί απο το μίσος και τον φανατισμό, τέκνο του φωτός?!
    Δε χρειάζονται τη βοήθειά σας ή τις προσευχές σας τα παιδια. Επισης, δεν ξέρω αν θα πάνε στην κόλαση τα παιδια, το σίγουρο ειναι οτι φροντίζετε εσεις η ζωή τους να ειναι κόλαση εδω.

  12. ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!

    Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στους γονείς των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου στο Θολοποτάμι της Χίου, μετά την πληροφορία που τους μετέφεραν τα παιδιά τους, ότι ξαναμμένα «προσφυγάκια» βρέθηκαν μαζί τους στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου, απογευματινές ώρες, χαλβαδιάζοντας και φωτογραφίζοντάς τα.
    Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, οι γονείς καλούνται σε επαγρύπνηση ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία όπως αναφέρεται.
    Εδώ, πρόκειται βεβαίως περί αίσχους και ρατσισμού! Και οφείλουν να επέμβουν άμεσα η συγκυβέρνηση, το Σοβχόζ των διευθυντών εκπαίδευσης, το κουρδισμένο καθηγηταριό και κάθε προοδευτικός άνθρωπος, για να καθησυχάσουν τους γονείς! Καθώς, ασφαλώς και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, αν τα παιδιά τους εντρυφήσουν στο… οθωμανικό δίκαιο, με «δασκάλους» τα… πολύπειρα ξαναμμένα «προσφυγάκια». Ίσα-ίσα, θα αποκτήσουν μια αξέχαστη… πολυπολιτισμική εμπειρία, που θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμη για την εξέλιξή τους στην νέα κοινωνία, που ετοιμάζει το συριζοψεκασμένο αληταριό του Σόρος!

  13. ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΔΙΔΑΞΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ… ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΣΕ HOT SPOT ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Ένα 17χρονο «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο» (που δικαιούται να μετέχει της… ελληνικής παιδείας – αν δεν μετέχει ήδη…) συνελήφθη από αστυνομικούς, διότι στα τέλη Ιανουαρίου… δίδαξε τα μυστικά του οθωμανικού δικαίου (Bir Allah!) σε 10χρονο επίσης «εμβολιασμένο προσφυγόπουλο», στο hot spot των Λαγκαδίκιων της Θεσσαλονίκης.Σύμφωνα με την καταγγελία, η… διδασκαλία έγινε στα τέλη Ιανουαρίου. Ποιο ήτανε το αποτέλεσμα; Ο βιαστής απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» της «γενιάς του πολυτεχνείου»!
    Προφανώς, για να… διδάξει οθωμανικό δίκαιο και στα ελληνόπουλα, με τα οποία θα είναι –ή μήπως είναι ήδη;- συμμαθητής!
    (ΥΓ): Να το διδάξει! Στους κνίτες και τους λοιπούς «αλληλέγγυους»! Και να’ ναι και γιοί μαρξιστών ινστρουχτόρων (καθηγητάδων)!

  14. απο τα σεμνά μηνύματα του ποιμνίου ειναι συγκλονιστική. Ετσι.. πως να το πω; Μου ζεσταίνει την καρδιά βρε παιδι μου. Ουτε ίχνος φανατισμού, μίσους και χυδαιότητας.

  15. ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Διδάσκουν τα παιδιά να γίνουν από τα 15 ομοφυλόφιλα.http://asimpiestos.blogspot.com/2017/01/15.html

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα μαθαίνουν τα παιδιά στα δημοτικά, καθώς οι οδηγίες για την Παιδεία είναι παγκόσμιες, από τον Ο.Η.Ε., την UNICEF, την UNESCO και αφορούν όλες τις χώρες επιρροής της Νέας Τάξης.
    Μετά τα σεμινάρια για τρανσέξουαλ και γκέι στα ελληνικά σχολεία, το επόμενο στάδιο θα είναι η πρακτική εισαγωγή στην διαστροφή.Μαθήματα σεξουαλικότητας με προτροπές για αυνανισμό και στοματικό σεξ στα δημοτικά σχολεία, ενώ από 9 χρονών οι δάσκαλοι θα προτρέπουν τα παιδιά να έρχονται στα 15 έτη σε σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!Προώθηση εκτρώσεων, ομοφυλοφιλία, σεξ με οργασμό και πολλά άλλα στην ατζέντα του ΟΗΕ και για τα σχολεία της χώρας μας, προκειμένου να γίνουμε μία Unisex Κοινωνία με μειωμένο πληθυσμό στα πρότυπα της σοβιετικού τύπου Ατζέντας 21!Τα λόγια καμιά φορά περισσεύουν. Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:https://www.youtube.com/watch?v=flLbgRMOa7g.

  16. ΒΙΝΤΕΟ: Διδάσκουν τα παιδιά να γίνουν από τα 15 ομοφυλόφιλα.http://asimpiestos.blogspot.com/2017/01/15.html

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι θα μαθαίνουν τα παιδιά στα δημοτικά, καθώς οι οδηγίες για την Παιδεία είναι παγκόσμιες, από τον Ο.Η.Ε., την UNICEF, την UNESCO και αφορούν όλες τις χώρες επιρροής της Νέας Τάξης.
    Μετά τα σεμινάρια για τρανσέξουαλ και γκέι στα ελληνικά σχολεία, το επόμενο στάδιο θα είναι η πρακτική εισαγωγή στην διαστροφή.Μαθήματα σεξουαλικότητας με προτροπές για αυνανισμό και στοματικό σεξ στα δημοτικά σχολεία, ενώ από 9 χρονών οι δάσκαλοι θα προτρέπουν τα παιδιά να έρχονται στα 15 έτη σε σεξουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!Προώθηση εκτρώσεων, ομοφυλοφιλία, σεξ με οργασμό και πολλά άλλα στην ατζέντα του ΟΗΕ και για τα σχολεία της χώρας μας, προκειμένου να γίνουμε μία Unisex Κοινωνία με μειωμένο πληθυσμό στα πρότυπα της σοβιετικού τύπου Ατζέντας 21!Τα λόγια καμιά φορά περισσεύουν. Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:https://www.youtube.com/watch?v=flLbgRMOa7g.

  17. Τα ‘πωποαστεια’ επιτρέπονται απο τις γραφές? Για θεούσα παντως αρκετα ρισκέ εκφραση λόγου. Χαλάλι όμως, γιατι απο τα πολλα ‘!!!!’ διακρίνω μια περηφάνια για τη σύλληψή του.

  18. Ο Σόρος, αυτός ο αιμοσταγής οικονομικός τρομοκράτης που έχει πιει με το καλαμάκι το αίμα λαών και λαών. Ο δημιουργός των ανοιχτών συνόρων με κεφάλαια του οποίου συντελείται η αντικατάσταση και μίξη των ευρωπαϊκών εθνών, διαμέσου των ΜΚΟ τις οποίες χρηματοδοτεί αφειδώς. Όσα μη αρεστά διατάγματα και να υπογράψει ο Τράμπ, δεν πρόκειται ποτέ να δεχτώ πως αυτοί οι αιμοσταγείς δολοφόνοι, που έχουν πνίξει στο αίμα τον πλανήτη θέλουν κάτι καλό, αυτοί που αμφισβητούν ακόμη και την ανθρώπινη φύση και προωθουν την ομοφυλοφιλια στα σχολεια.

  19. pros. Η ομολογία σας.οι κιναιδοι ,οι τραβεστι,κλπ μονοι τους κανουν την ζωη τους κολαση.κανεις δεν τους ενοχλει.

    αυτοι ενοχλουν το κοσμο με αυτα που κανουν.εχουν την συμπονοια του κοσμου για το καταντημα το ολισθημα αλλα μεχρι εκει.δεν θα μας κανουν κουμαντο αυτοι που το μονο προβλημα που εχουν ειναι η αναζητηση του π….!!!

    • Εννοείς ότι αν είσαι γκει το μόνο πρόβλημα που έχουν ειναι αυτό που ισχυρίζεσαι? Έχουν δηλ το ίδιο πρόβλημα με την γυναίκα σου, την κόρη σου και την μάνα σου και γενικότερα με όλες τις γυναίκες που έχεις γνωρίσει? Μπορείς να κατανοήσεις τον παραλογισμό της αρρωστημένης σκέψης σου?

  20. Ρατσισμός, αντισημιτισμός, νεοναζισμος, ισλαμοφοβία, ημιμάθεια, μετριότητα, αντιεπαγγελματισμός, ομοφοβία, φανατισμός, εθνικισμός, τυφλή πίστη, εμπάθεια, αμουσία, φυγοπονία, κουτοπονηριά, μίσος, μίσος, μίσος, μίσος. Καλώς ήρθατε στη συγχρονη Ελλαδα.

  21. προς. Λιγη αυτοκριτική.ολα αυτα που γραφεις υπαρχουν και γινονται εναντιον των ελληνων

    απο την αριστερα και δεξια που πληρωνονται απο σοροσ$$$$$$$

  22. προς.δηλ .οι κιναιδοι μονο προβληματα και αρρωστημενα παθη που τους ταλαιπωρουν εχουν και ευρισκονται

    σε παραλογισμο.o GEORGE MAIKL το ινδαλμα σου τα τα τελευτεα 5 χρονια αλλαξε 700 !!!!!!!!! ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ!!!πριν αυτοκτονησει.ποιος ειναι σε πλανη?ΣΕ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ?συνελθε πριν πεσεις στα ταρταρα.η νεα ταξη πραγματων των διεθνων τοκογλυφων τραπεζιτων πολυεθνικων πατροναρει τους κιναιδους.

  23. Οι γυναίκες στην Σπάρτη έπρεπε να είναι χειραφετημένες και δυνατές, καθώς θα γεννούσαν δυνατούς και γενναίους άνδρες, ικανούς να υπερασπιστούν την πατρίδα τους με περίσσεια και απαράμιλλη τόλμη. Για αυτό ακριβώς τον λόγο, όταν μια Αθηναία ρώτησε την Γοργώ, θυγατέρα του βασιλιά Κλεομένη Α’ και σύζυγο του βασιλιά Λεωνίδα, «γιατί μόνο οι Σπαρτιάτισσες εξουσιάζουν τους άνδρες τους;», εκείνη απάντησε σύντομα και λιτά, με την ακόλουθη αποστομωτική φράση: «Γιατί μονάχα εμείς γεννάμε άνδρες». Άλλωστε, είναι γεγονός ότι οι γυναίκες στην σπαρτιατική κοινωνία δεν δίσταζαν να εκφράσουν την άποψη τους δημόσια, με εξαιρετικά οξυδερκείς και πνευματώδεις παρατηρήσεις, με αυτή τους την ελευθεροστομία να είναι φημισμένη στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, αν και πολλές φορές επικρίθηκε από τους μη Σπαρτιάτες.http://www.antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2433:tois-keinon-rimasi-peithomenoi-9&Itemid=302

  24. ΠΡΟΣ.Λιγη αυτοκριτική.Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974

    ΩΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ.

  25. Αφιερωθείτε στις προσευχές και στο αναμμα κεριών και αφήστε καλύτερα τις κοινωνικοπολιτικές «αναλυσεις». Ξέρουμε τις απόψεις/θέσεις της εκκλησίας και του Νεοέλληνα για την γυναίκα.
    Το μίσος, ο φανατισμός, οι γενικεύσεις, οι ασυναρτησιες και μωρολογιες σας, προκαλούν ντροπή και αμηχανία.

  26. PROS.Προς ΠΡΟΣ.H ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΧΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΦΥΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ$$$$$$$

    • Περιοριστείτε στα θρησκευτικά σας καθήκοντα και αφήστε τα άλογα παραληρήματα για κοινωνικά πρότυπα και οικονομικές θεωρίες συνωμοσίες. Εκτίθεστε με όλες αυτές τις (διασκεδαστικές μεν) απαράμιλλες ασυναρτησίες.

    • Μεσα στο ιερό? Η εκκλησία την θεωρεί βρώμικη και αμαρτωλή γι’αυτο και δεν τις αφήνουν να πλησιάζουν. Έχετε δει γυναίκες ιερείς? Ο ρόλος της γυναίκας στην Ελλαδα ειναι στο σπιτι της και στην εκκλησία στα πισω καθίσματα. Εσεις μια ειδική στις ελληνικές και εκκλησιαστικές παραδόσεις επρεπε να τα ξέρετε αυτα. Το μονο παράδειγμα που μπορέσατε να παρουσιάσετε ηταν για τον ρόλο της γυναίκας στην αρχαία Σπάρτη.

  27. Οι αηδιαστικά πατριαρχική ελληνική κοινωνία και εκκλησία σέβονται και τιμούν τις γυναίκες!!! Το καλύτερο αστείο της εβδομαδας.

  28. ΠΡΟΣ .ΑΚΡΙΒΩΣ.Η ΜΑΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ.

  29. διαχρονικα υποδεεστερη, αμαρτωλη και βρωμικη απο την ‘μοντερνα’ πατριαρχικη κοινωνια και εκκλησια.

  30. η επιτήδεια εκμετάλλευση της άγνοιας και αμάθειας του ποιμνίου είναι αρκετά πετυχημένη. Φανατισμός και μίσος βαθιά ριζομένα. Ακόμα και τις θεοσεβούμενες αντιφεμινίστριες τις κατάντησαν. Ίσως αυτο να σας αξίζει σαν άνθρωπος τελικα. Φανατισμός και μίσος. Η ανηθικοτητα σε όλο της το μεγαλείο. Επικίνδυνα, θεοπάλαβα και αξιολυπητα άτομα. Φανατισμός και μίσος.

  31. Αφου ισχύει για τα 'καμάκια', θα ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους.

    «ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ. ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ. ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ.»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ