Αναγνώστης: «Μαθήματα» στάθμευσης από Δήμαρχο – Δημοτικό συμβούλιο… (φωτό)

26
3760
Είναι δυνατόν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο να μας κάνει κήρυγμα σύσσωμη η Δημοτική Αρχή για το κυκλοφοριακό αλλά και για την θεσμοθέτηση πρόβλεψης δημιουργίας χώρων στάθμευσης στις οικοδομές….όπως ανακοίνωσε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και σήμερα το πρωί ο πρώτος πολίτης της Κω, ο δήμαρχος του νησιού μας, να παρκάρει με άνεση το υπηρεσιακό όχημα του δήμου μας μέσα στοn πεζόδρομο της πλατείας Κονίτσης και συγκεκριμένα κάτω από το γραφείο του.Πως θα δώσει το καλό παράδειγμα στον πολίτη που μερικά μέτρα παρακάτω πάρκαρε το όχημα του πάνω στο πεζοδρόμιο?
Έλεος!!! Κουράστηκα με τα ψέματα κουράστηκα με την κοροϊδία, επιτέλους ας σεβαστεί ο ίδιος τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους αλλα και τους Κωους πολίτες που του πληρώνουν τα καύσιμα για το δημοτικό-υπηρεσιακό όχημα που οδηγεί.
Σας ευχαριστώ.
Τα στοιχεία μου στην διάθεση οποιουδήποτε.
Αναγνώστης

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την ιδια στιγμη η δημοτικη αστυνομια εγραφε τα αυτοκίνητα στην πλατεια,ο δήμαρχος με ένα νευμα συνενοηθηκε……

    ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ!!!

  2. Που ειναι το περιεργο; στην Κω ζουμε ο καθενας εχει τους δικους του κανονες…καλο βραδι…

  3. παπαχρηστου-σιφακης,κοκαλακης,κρητικος,μαραγκος,δημαρχος μας χρεωνουν για μετακινήσεις με τα δημοτικα οχήματα.συνγχαρητηρια στη δημοτιη αρχη.

  4. Αγαπητέ αναγνώστη συμπολίτη μας.Συντάξου μαζί μας. Ενημερώσου από την ιστοσελίδα μας τι προτάσεις μας για παρόμοιες περιπτώσεις.Μην αφηνεις να σε απογοητεύσουν τα σιωνιστικά σχέδια που θέλουν να υποτάξουν τους Ελληνες.

  5. Ψεματα και ανικανότητα χαρακτηριζουν τον Γεωργιο.Το μυαλο του στα μικρά έργα τύπου πιατσα Ροτόντα και γλυπτό στην πλατεια του Κως.Το μυαλο του στο μελι με τους στημενους διαγωνισμούς,η καθημερινότητα του πολίτη δεν τον ακουμπά.Ποτέ δεν νοιάστηκε για τους Κωους παρα μόνο για την καρεκλα του Δημάρχου αυτη με τα χρυσά λεωντοποδαρα.

  6. Για τον Σιφακη στεναχωριέμαι που αγανακτεί με τους πολίτες….αλλα με τον Δημαρχο γλειφουν το μέλι

  7. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΕΝΕΙΣ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΗΣΗ.

  8. Μπραβο Δημαρχε γραψτους ολους στα π@%^&*(@ σου.Εμεις σε ψηφισαμε όχι για να βαλεις ταξη αλλα για να τα κανεις όλα πο$*(!*&^$% αξιος ο μισθος σου.

  9. πρώτα να καταφέρνετε να μη μας καίτε τις λάμπες και μετά να κατεβαίνετε για δημαρχαίοι!

  10. O υπεύθυνος για την αισθητική της ΚΩ που είναι να βάλει τον δήμαρχο στην θέση του; XAXAXAXAXA!!!!!!!!

  11. Αφού ο δημαρχος τους μιλησε για τον πολιτισμό για την αισθητική για τα γλυπτα που θα μπουν απο την Κεφαλο εως τη πολη ειπε ας αραξω παρανομα στον πεζοδρομο.Τα ζωα με ξαναψηφισαν και δεν περνουν χαπαρι….

  12. Μην κατηγορείτε τον Δήμαρχο,σας ξεγέλασε κανονικα,σας ειπε οτι αλλαξε,σας έπεισε,και συνεχίζει να σας κοροϊδεύει.Τόσο απλα!Αυτον ψηφίσαμε!

  13. τα κορόιδα πληρώνουν πρόστιμα και φόρους και οι της δ.α κάνουν ότι γουστάρουν και δεν δίνουν και λογαριασμό σε κανένα!!Ρε τι κορόιδα είστε εσείς που τους ψηφίζετε!

  14. ρε στον Αυτοκρατορα; ρε δεν ντρεπεστε;
    πειτε γιες μεν και μην μιλατε,α και καλοφαωμενη σας!

  15. για γελια…..μας κανουν και υποδείξεις! Ειδικα ο κυριος Σιφακης να μιλαει για παρκινγκ? Ποσο να μας κοροιδεψει? ……δεν πληρωνει ρευμα στο ιδιωτικο παρκινγκ του στη λαμπη.Αλλα ειπαμε ομερτα!!!!!

  16. το ενδιαφέρον δεν είναι που παρκα΄ρει ο δήμαρχος αλλά πως πάρκαρε εκεί μόλις γύρισε……….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ