Βασίλης Γεωργούλης: ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΩ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

15
1553

ΕΛΛΑΣ ΕΛΈΩ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.

Είναι αλήθεια ότι η χώρα μας εδώ και 7 χρόνια περνά την πιο δύσκολη οικονομική της φάση στην νεότερη ιστορία της! Είναι όμως ακόμα πιο σίγουρο ότι για αυτή την κατάσταση αιτία είναι επιλογές την πλειωψηφιας των πολιτών αυτής της χώρας που το μόνο μέλημα τους ήταν η ικανοποίηση παροχών όσο αναφορά τους ίδιους και τους οικειους τους!

Αποτέλεσμα όλων αυτών φυσικά ήταν η εφαρμογή του σχεδίου της οικονομικής κατοχής της χώρας από τους «συμμάχους και φιλέλληλες » αλλά και η επανοδο της γερμανικής οικονομικής αυτή τη φορά αυτοκρατοριας που μέσω της μεγάλης συμμαχιας «ΕΕ» κατάφερε σε 7 χρόνια να θέση υπο την κατοχή και ομηρεια της μια χώρα που τόσα χρόνια ήθελε και προσπαθούσε με ενοπλο αγώνα μέχρι τότε και δεν μπορούσε!

Βλέπεις ο Έλληνας με τόσα δεινά (μικρασιατική καταστροφή, κατοχή, χούντα) ήταν εύκολο θύμα αφού η αγάπη και δίψα για ελευθερία από τους «φίλους » δόθηκε με άνεση και υποτιθεμενη αγάπη αλλά με οικονομικές εξαρτησεις και μεγάλα δάνεια, δώρα πλούσια, για να δείξουν την αγάπη τους στον ελληνικό λαό! Μια αγάπη όμως που δεν κράτησε πολύ! Πίεση για επιστροφή των δανείων, προγράμματα εξαντλητικα και φορολογικές επιβαρυνσεις, πλειστηριασμοι, «επενδύσεις » με ελάχιστο κόστος.

Αυτή τη στιγμή ο Έλληνας όσο σκληρό και αν ακούγεται είναι ελεύθερος μόνο να αναπνέει. Όλα τα άλλα τα πληρώνει. Από μετακινήσεις, Υγεία, εκπαίδευση, διατροφή, ύπνο. Τα πληρώνει δυστυχώς με κόστος μεγαλύτερο από παλαιότερα που ήταν υπό κατοχή!!!!! Μας άφησαν την σημαία και το όνομα και μας έκλεψαν τη ζωή!!!! Ελεύθερη διακίνηση μεταναστών, παροχές σε αλλοδαπούς, υποβάθμιση της παιδείας, υποβάθμιση περιοχών που μπορούσαν να αντισταθουν (ΚΩΣ, ΛΕΡΟΣ ΛΕΣΒΟΣ).

Τιμωρία σε ελληνικές οικογένειες που κάνουν παιδιά αφού τα παιδιά φορολογούνται. Μετά απορεις. Όταν έχεις τέτοιους » φίλους » τι τους θέλεις τους εχθρούς!!!!! Και ακόμα απορουμε γιατί! Η λύση υπάρχει και δεν είναι στη βουλή. Είναι στη δύναμη του Έλληνα, του Γιώργου, του Δημήτρη, της Μαρίας. Η λύση δεν έχει χρώμα και παράταξη. Δεν έχει ιδεολογία αφού αποδείχθηκε ότι η αριστερά έγινε δεξιά και η δεξιά κέντρο.

Συμμετέχουμε στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ αλλά ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι παραταξεις, ανθρώπους που ξέρουμε ποιοι είναι και πόσο έχουν δουλέψει. Η αποχή και η πολιτική απαξίωση είναι ο στόχος του δυνατου για να ελέγχει τη μάζα και μέχρι τώρα το καταφέρνει καλά! Η ΔΎΝΑΜΗ ΟΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΜΑΖΑ!

Βασίλης Γεωργούλης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που ζεις εσύ; Δηλαδή όταν κάνουμε εκλογές με λίστα ποιόν Έλληνα Γιώργο, Μαρία, Δημήτρη θα ψηφίσω. Αλλά άντε και δεν έχουμε λίστα και έχουμε σταυρό, νομίζεις ότι ο κάθε αρχηγός θα βάλει άξιους υποψήφιους ή τους γνωστούς που μαζεύουν ψήφους υποσχόμενοι διορισμούς και ρουσφέτια. Μην λέμε λοιπόν παπαρολογίες.

  2. τον έναν και μοναδικό μεταπολεμικό Ηγέτη της χώρας, που χάρισε τα χρέη της αγροτιάς: τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! Τα χρέη που χαρίστηκαν ήταν 7.764.650.000 δρχ. και αφορούσαν 643.844 αγροτικές οικογένειες, που μέχρι τότε βρίσκονταν με τη θηλιά στον λαιμό!Έτσι, απελευθερώθηκαν οι αγρότες από τα δεσμά τους και μπόρεσαν να πετύχουν τα επόμενα χρόνια την πολυπόθητη αυτάρκεια της Ελλάδος σε αγροτικά-κτηνοτροφικά προϊόντα, συντελώντας έτσι στο «ελληνικό οικονομικό θαύμα» που πέτυχε η 7ετία. Παράλληλα, και σε συνδυασμό με τα έργα που έγιναν στην ύπαιθρο (εξηλεκτρισμού μέχρι το τελευταίο χωριό -ο γράφων είδε… φως για πρώτη φορά στην ζωή του το 1969-, υδρεύσεως, οδοποιίας, κ.λπ.), οι αγρότες έγιναν κύριοι της γης τους και απόκτησαν μεγάλη αγοραστική δύναμη.

  3. Τὸ 1936, ἡ Ἑλλάδα τοῦ Ἰωάννη Μεταξὰ ἀρνήθηκε νὰ συνεχίσει τὴν ἐξυπηρέτηση τοῦ δανείου ποὺ εἶχε συνάψει μὲ τὴ βελγικὴ τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique». Ἡ κυβέρνηση τοῦ Βελγίου προσέφυγε στὸ Διεθνὲς Δικαστήριο, ποὺ εἶχε ἱδρύσει ἡ Κοινωνία τῶν Ἐθνῶν, κατηγορώντας τὴν Ἑλλάδα ὅτι ἀθετεῖ τὶς διεθνεῖς της ὑποχρεώσεις.Τὸ Διεθνὲς δικαστήριο δικαίωσε τὴν Ἑλλάδα, δημιουργώντας νομικὸ προηγούμενο, στὸ ὁποῖο μάλιστα τὸ 2003 στηρίχθηκε ἡ Ἀργεντινὴ καὶ ὁ ἀείμνηστος πρόεδρός της, Νέστωρ Κίχνερ, ὁ ὁποῖος ἐπέλεξε νὰ διαγράψει μονομερῶς τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ δημοσίου χρέους τῆς χώρα του, ἀντὶ νὰ τὴν ὑποδουλώσει στὸ Δ.Ν.Τ.!Mὲ αὐτὴ τὴν ἀπόφαση σώθηκε καὶ ἡ Ἀργεντινή… ἀλλὰ ὄχι ἐμεῖς.

  4. ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Έβαλαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματευτεί τα διαγραμμένα χρέη, και αυτά που είχε επιτύχει την διαγραφή τους ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ως εξής:Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου (να και το CDS) ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!
    Τα 100 έγιναν αυτομάτως 270…!!!
    Μια ζωή σκλαβιά μέσω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρέους και μέσω ξεπουλημένων πολιτικάντηδων!

  5. ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936

    ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

  6. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 1

    Οι Σύμμαχοι δεν θέλουν να είναι μόνο κερδισμένοι. Θέλουν να είναι νικητές, ολοκληρωτικά, τελειωτικά. Η συμφωνία της Γιάλτας πρέπει θυσιαστικά να επισφραγισθεί με το αίμα των αμνών. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων πρέπει να βαφτεί με αίμα στους Δίδυμους Πύργους. Οι αντιφρονούντες στο Ιράκ και την Λιβύη πρέπει να εξοντωθούν δημόσια και παραδειγματικά. Ελλάδα, Φεβρουάριος του 2017 . Οι σύμμαχοι και εταίροι βομβαρδίζουν το ελληνικό έθνος που βρίσκεται έρμαιο μιας ετοιμόρροπης, ανίκανης και εθελόδουλης ηγεσίας, με νέες απαιτήσεις. Δεν θέλουν τα λεφτά των Ελλήνων. Λεφτά έχουν, και εκδίδουν όσα θέλουν. Τα λεφτά τους είναι, εξάλλου, άυλα. Υπάρχουν μόνο στις οθόνες των υπολογιστών τους, και τα αυγατίζουν αυθαίρετα και κατά βούλησιν.Στην Ελλάδα του ολοκαυτώματος των μνημονίων δεν έχουμε καταμετρήσει ακόμη την πλήρη έκταση της καταστροφής, γιατί η επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

  7. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ 2

    Η αμερικανοκρατούμενη Γερμανία, το Σίτυ του Λονδίνου και η Διοίκηση των ΗΠΑ, απαιτούν οι μισθοί και οι συντάξεις των Ελλήνων να πέσουν στα 300 ευρώ και παρακάτω, να γίνουν επιδόματα δουλείας σε μάζες απελπισμένων, ετοιμοθάνατων και απανθρακούμενων οικονομικά και βιολογικά, Ελλήνων.
    Οι Εθνικιστές, μόνοι όρθιοι σε έναν κόσμο που καταρρέει σε ερείπια κοινωνικά και οικονομικά, βλέπουν εμπρός τους να τους οδηγούν με το Εν Τούτω Νίκα, τους τελευταίους υπερασπιστές της Γης, του Αίματος, των Ιδεών. Στον αγώνα αυτόν καλούν στο πλευρό τους όσους είναι ακόμη ζωντανοί. Όσοι δεν αντιλαμβάνονται την έκταση της μάχης, και την σημασία της εκβάσεως του πολέμου, μπορούν τουλάχιστον να μην προσμετρούν τους δημίους τους ως συμμάχους, αλλά ως εγκληματίες.

  8. ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

  9. Οι σιωνιστές τοκογλυφοι παγκοσμιοποιητές έχουν αποφασίσει την παγκόσμια χρεοκοπία, η οποία εξυπηρετείται από το ναυάγιο τής Ευρώπης. Το επόμενο βήμα είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Θέλουν την διάλυση των εθνικών κρατών, την ακύρωση των εθνικών συνόρων και την υπαγωγή τής ανθρωπότητας υπό μια ενιαία παγκόσμια διακυβέρνηση.

  10. Βασικα και εσυ οπως πολλοι θελουν να χαιδεψουν αυτια.Δεν ειχαμ εμφιλιο ,ουτε χουντα το 2000.Η Γερμανια ηταν σε ασχημη θεση εχοντας να αποροφισει την Αν Γερμανια.Εμεις απλα τρωγαμε και δανειζομασταν να τρωμε και να ξοδευουμε την ιδια στιγμη που οι αλλοι εσφιγκαν τη ζωνη.Αντι να κανουμε λιγο κρατη εμεις ψηφιζαμε οποιον εταζε περισσοτερα.Τον βγαζαμε και μετα τον βριζαμε.Δεν χαρισε κανενας καμια αυτοκρατορια στουςν Γερμανους.Την κερδισαν .Εμεις ειμαστε ηλιθιοι και αναξιοι.Απλα πραγματα.Εχουμε μαθει να εχουμε καποιον στο κεφαλη μας δεν μπορουμε ελευθεροι

  11. ΘΥΜΑ ΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ ΑΙΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ, ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ, ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ