ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Δεν μας τα είπες καλά Δάσκαλε… (ΒΙΝΤΕΟ)

5
1413
ΓΙΑΝΝΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕ …. ΨΑΞΕ !!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ανθρωποι που δεν ειναι ικανοι ουτε για βοηθοι σε μαναβικο στο Μπαγκλαντες, στην Ελλαδα εγιναν βουλευτες και υπουργοι..

    • σωστος παλι φιλε.απο τις πολλες μπανανες που εφαγαν εγιναν μαιμου.αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να βλεπουμε προς τα ακρο-δεξια γιατι τοτε θα γινουμε πιο πολυ α-δεξιοι……

  2. Ολοκληρώνοντας τον διάλογό του ο Διογένης, με τον Μέγιστο της οικουμένης, λέει:
    «Ακόμη κι αν κατακτήσεις όλον τον κόσμο, ακόμη κι αν περάσεις τις Ηράκλειες στήλες και κατακτήσεις την μεγάλη ήπειρο που βρίσκεται πέρα από τον μεγάλο ωκεανό που είναι μεγαλύτερη από την Ασία, δεν θα είσαι μεγάλος βασιλιάς, αν πρώτα δεν είσαι καλός άνθρωπος».
    «Μείζω της Ασίας ήπειρον, τον Ωκεανόν διανηξάμενος».
    Σε ποιά Ήπειρο αναφερόταν ο Διογένης άραγε;;
    Μα είναι πασιφανές πως μιλάει για την Αμερική (καθότι η Ατλαντίδα ήταν στον βυθό…).
    Είναι προφανές πως η μυστική ιστορία του Γένους μας εξαπλώνεται σε μέρη και καταστάσεις που δεν έχουμε αντιληφθεί. Η αρχαία Ελληνική πραγματεία και μυθολογία – ιστορία μας μιλάει για υπερατλαντικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, για υπερόπλα, ακόμα και για πτητικές μηχανές..

  3. Σέβομαι την άποψή σου να λές αυτά που θέλεις, μερικά έχουν ενδιαφέρον, αλλά διαφωνώ στην υπόδειξη για τους Δασκάλους, Δημοκρατία θα μου πεις έχουμε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ