ΔΧ: Περιμένουν λέει να ενημερωθούν από την κ.Τσιριγώτη για να πάρουν θέση για το Προαναχωρησιακό …κολοκύθια τούμπανα!

31
1549

Άλλο πάλι και τούτο. Περιμένουν λέει να ενημερωθούν από την κυρία Τσιριγώτη για να πάρουν θέση στο ζήτημα της κατασκευής προαναχωρησιακού κέντρου στη Κω. Συγνώμη αλλά αυτά είναι κολοκύθια τούμπανα! Δηλαδή τι περιμένουν; Ποιά αξία μπορεί να έχουν οι εξηγήσεις και οι διαβεβαιώσεις της κ. Τσιριγώτη όταν αποδείχθηκαν ανευ περιεχομένου οι προσωπικές δεσμεύσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού; Και αρκετά με την αφέλεια. Η κ. Τσιριγώτη ήλθε στη Κω πήρε εύσημα από όλους για την καλή δουλειά της και μέχρι εκεί. Οποιος νομίζει ότι η επίσκεψη μιας μέρας την έκανε να αγωνιά για την τουριστική ταυτότητα του νησιού και το μέλλον μιας αναπτυξιακής προσπάθειας 30 χρόνων στην οποία δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή παρακαλείται να αλλάξει πλευρό. Για αυτό λέω ότι όσοι επικαλούνται την κ. Τσιριγώτη απλά αποφεύγουν να πάρουν θέση. Οχι για λόγους σφαιρικής ενημέρωσης αλλά για να μην στεναχωρήσουν την κυβερνηση που στάζει χολή και μίσος για το νησί. Αυτό δεν τους ενοχλεί;

Έδωσαν στους φίλους τους την κατασκευή των hot spots επιλέγοντας αντί της διαδικασίας του ανοιχτού διαγωνισμού την διαδικασία της ανάθεσης με διαπραγμάτευση στην οποία καλούν συγκεκριμένες εταιρίες. Δύο hot spot έγιναν στα Δωδεκάνησα, καμία εταιρία με έδρα τα Δωδεκάνησα δεν κλήθηκε στη διαδικασία. Ούτε το 2015 ούτε τώρα. Ας σημειωθεί ότι με το επείγον, σε αυτή τη φάση κερδίζουν …15 μέρες.
Έδωσαν στους φίλους τους την σίτιση των hot spots , στερώντας με φωτογραφικές διατάξεις στους διαγωνισμούς, την δυνατότητα συμμετοχής των τοπικών εταιριών που αρχικά τους είχαν κερδίσει. Στην Κω, για παράδειγμα, στέρησαν από την τοπική αγορά περί τα 4 εκ ευρώ το χρόνο, δίνοντας την σίτιση σε μια εταιρία από την …Κόρινθο η οποία, ας σημειωθεί, προσέφερε φαγητό κατώτερης ποιότητας.
Με λίγα λόγια, πήραν όλα τα οφέλη και έστειλαν το λογαριασμό των ζημιών στις τοπικές κοινωνίες. Οι άνθρωποι δεν είναι νταβατζήδες. Αυτοί κάτι δίνουν. Οι άνθρωποι είναι αριστεροί. Και δεν κάνω πλάκα.

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοκκινίζει ΔΧ και ΣΒΥΝΟΥ, ΕΒΕΔ, ΡΟΥΦΑ και ΚΟΝΤΟΣ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ...

    Δεν τα οικονόμησαν μόνο οι ξένοι από την Κόρινθο με την σίτιση, τα οικονομάνε επώνυμοι ξενοδόχοι που συνεργάζονται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τα οικονομάνε χοντρά. Τότε γιατί να μην το παίζουν καθυστέρηση ώστε να προλάβει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να κατασκευάσει και το νέο ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΩΝ που θα τους αυξήσει τα έσοδα;;;;;

    • Πούλησε τον αγώνα ο δημαρχος της κω,τωρα σιωπά και ρίχνει τα κατηγορώ του άλλου μηπως και αποφύγει το γιουχα

    • ΟΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΛΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΖΑΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  2. Και να μην ξεχνάμε, 4,5 εκατομμύρια λένε ότι θα πάρει ο φίλος εργολάβος για το νέο στρατόπεδο, όσα στοιχίζει ένα 5* ξενοδοχείο... .

    Ότι φάνε, ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κ@λος τους λίγο πριν πάνε στον αγύριστο οι φασιστοαριστεροί Μαυρογιαλούροι του κ….

    • ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ. ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!

  3. Τι κρύβουν οι άθλιες δικαιολογίες τους στην σύσκεψη φορέων; Όμως όλοι εδώ κρίνονται.

  4. Ναι Δημητράκη, τα οικονομάνε κομματόσκλυλα με τα ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ακόμα και εάν την σίτιση τους δεν την πήρε ο ......

    Όλα μαύρα στην διαχείριση του προσφυγικού, από τις ΜΚΟ, τους εργολάβους, τους ξενοδόχους, τα κομματόσκλυλα της σίτισης, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τα μαγαζιά με κινητά και κάρτες και τώρα τελευταία τους αγρότες του Πυλιού που φορτώνουν Πακιστανάκια για αγροτικές εργασίες με 10 € και ελπίζω να μην είναι και η TZOBANA

  5. Καλά τελικά τι σε ενδιαφέρει ποιοι πήραν τις εργολαβίες για την κατασκευή και σίτιση στο hot spot η γιατί έγινε, Δημήτρη πολύ μπερδεμένα μας τα λες.

    • Γιατί εσένα δε σε ενδιαφέρει? ??
      Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει για να ξέρω ποιοι είναι αυτοί που τα τρώνε! !!

  6. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ.

  7. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2017. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ

    ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ . ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΩ.ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .ΟΣΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ .ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΛΙ ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΧΩΡΙΑ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΛΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  8. 1.Εδώ ο δήμαρχος σου, λέει τσανακογλύφτη όποιο Κώο πάρει μέρος στη κατασκευή και λειτουργία της δομής αυτής.Πως θες να συμμετέχει κάποιος; 2. Στη κατασκευή του χοτ-σποτ πάλι κανείς Κώος δεν πήρε ευρώ,γιατί δεχόντουσαν όλοι απειλές από τούς γνωστούς μάγκες που τώρα έβαλαν την ουρά στα σκέλια και μας πουλάν φούμαρα ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη….3.Εσύ ξέρεις ότι ο δήμαρχος αντιμετωπίζετε από κυβέρνηση και αντιπολίτευση σαν γραφικός πια.Δεν έχει καμιά δυνατότητα ούτε να πιέσει,ούτε να πείσει.Αν ξεσηκώσει τον κόσμο-που αυτό μπορεί να το κάνει- θα είναι υπόλογος για την καταστροφή της σαιζόν.Τέλος…..

  9. ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 1

    Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.Όμως, το 1964, με Πρωθυπουργό τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Υπουργό Οικονομικών Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, έγινε μια «ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ», δηλαδή επανέφεραν τα προπολεμικά διαγραμμένα χρέη, και μάλιστα υπερδιογκωμένα, με περίοδο αποπληρωμής 42-45 έτη (λήξη: 2009).Η τότε κυβέρνηση πιεζόμενη από τα βρετανικά και αμερικανικά συμφέροντα, τα οποία πρότειναν επαναδιαπραγμάτευση των χρεών με τέτοιο τρόπο ώστε να μετατραπεί η Ελλάδα από προτεκτοράτο σε κανονική αποικία, ενέδωσε τελικά στις αξιώσεις των «συμμάχων».Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, από τη θέση, τότε, του υπουργού Οικονομικών υπέγραψε τέτοιες συμβάσεις διακανονισμού των χρεών της χώρας, ώστε ορίστηκε η αποπληρωμή για 42 με 45 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2009, μέχρι δηλαδή να προσφύγει η χώρα στον μηχανισμό στήριξης το 2010. Και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το 1994 ο ίδιος, από το βήμα της βουλής, είχε εκφράσει τους έντονους προβληματισμού του για το ενδεχόμενο να προσφύγει η χώρα ως ικέτιδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

  10. ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 2

    Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, από τη θέση του υπουργού Οικονομικών το 1964 υποθήκευσε το μέλλον της χώρας μας, ένα μέλλον το οποίο είναι πια εφιαλτικό παρόν. Το υποθήκευσε αναγνωρίζοντας, μέσω των συμβάσεων, ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους. Οπότε αν θέλει κανείς να αναζητήσει τις αιτίες για το τερατώδες χρέος, το οποίο καταπίνει ήδη την Ελλάδα, θα ανατρέξει στη θητεία του κυρίου Μητσοτάκη την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου, αλλά και στις εφημερίδες της εποχής.Έγραφε στις 16 Ιουλίου 1964, η προσκείμενη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη εφημερίδα «Ελευθερία» τα εξής:
    «Η ονομαστική αξία των χορηγηθεισών νέων ομολόγων εις τους κομιστάς προπολεμικών εσωτερικών δανείων διαπλασιάζεται, ο τόκος αυξάνεται και θεσπίζεται λαχείον. Εν συγκρίσει προς την ρύθμισιν υπό της κυβερνήσεως της ΕΡΕ, δίνονται ήδη 160% επί πλέον».

  11. ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 3

    Πρόκειται για την αναγνώριση από τον Μητσοτάκη του χρέους σε αξία υπέρ το άρτιο , όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί ανάμεσα στους ομολογιούχους-κατόχους του ελληνικού χρέους ήταν τότε το Παλάτι, διάφοροι πολιτικοί φίλοι και παρατρεχάμενοι αχυράνθρωποι, όπως σημειώνεται στα κιτάπια της Ιστορίας…
    Ψάχνοντας την νεώτερη ιστορία μας το μόνο που μπορεί να διαπιστώσει κάποιος είναι ότι η σύγχρονη ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην χώρα μας βρίθουν υποτέλειας, αλαζονείας, πλουτισμού και μίσους για το Έθνος.
    Κι ας μην βιαστούν κάποιοι να μας πουν ότι το συγκεκριμένο γεγονός έγινε επί των ημερών της Ενώσεως Κέντρου διότι όπως φάνηκε και επί των ημερών μας (με ΠΑΣΟΚ , Ν.Δ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ,ΛΕΒΕΝΤΗΣ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΚΛΠ) η κουτάλα τους ενώνει!

    Αλλοίμονο σε αυτούς που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα τους σώσουν αυτοί που τους έφεραν στην άκρη του γκρεμού….

  12. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΝΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α» 1

    Το 2016 οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν σε φόρους το 53% των εισοδημάτων τους. Αυτό το ποσοστό μέρα με τη μέρα ανεβαίνει μιας και οι δανειστές ζητούν ολοένα και νέα επαχθέστερα μέτρα, που όμως η πληθώρα του κόσμου θα αδυνατεί να καταβάλει. Ήδη υπολογίζονται σε 3,5 ΔΙΣ ευρώ τα φορολογικά μέτρα που θα επιβληθούν λόγω της νέας αξιολόγησης, και η οποία δεν έπιασε τους στόχους, για άλλη μία φόρα. Και, Ω! τι σύμπτωση, θυμήθηκαν ξαφνικά οι κυβερνώντες ότι κάπου στο βάθος του κοινοβουλίου υπάρχουν οι φασίστες και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Τι καταλληλότερο, τι βολικότερο, τη στιγμή της αξιολόγησης να βομβαρδίσουμε τον κόσμο με το τι έκαναν κάποιοι δώδεκα χρόνια πριν. Και να τα φασιστικά πάρτι με τους «ναζιστικούς χαιρετισμούς» τα τραγούδια κλπ. Και μέσα στον παράκρουση που όλο το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα βρίσκεται, προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι αυτό ονομάζεται παραγωγή πολιτικού έργου.

  13. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΝΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α» 2

    Σύσσωμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να ρίξουν πάλι λάσπη ενάντια στους Έλληνες Εθνικιστές, τη στιγμή που οι τελευταίοι είχαν πάρει σβάρνα την Ελλάδα και πληροφορούσαν τον κόσμο για τη λαίλαπα των φορολογικών μέτρων που έρχεται. Και το σύστημα το χαβά του. Να σκούζουν ολημερίς κι ολονυχτίς ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Μέχρι και τα ρουβικονόπουλα επιστράτευσαν για να σταματήσουν τη δίκη της Χ.Α, και να ρίξουν το φταίξιμο στους χρυσαυγίτες. Κάποια στιγμή θα τελειώσει, η τελειωμένη προ πολλού αξιολόγηση, θα ψηφιστούν τα νέα φορολογικά μέτρα πάντα με πόνο και δάκρυ από την κυβέρνηση, και ο λαός θα πάθει ένα ακόμη μεταμνημονιακό σοκ. Και τι θα πουν τότε στο λαό οι μπολσεβίκοι που μας κυβερνάν; Τι θα πουν στις χήρες που θα βλέπουν να περικόπτεται η σύνταξή τους άλλο ένα 20%;

  14. ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΝΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α» 3

    Τι θα πουν στους μισθωτούς που τους περιμένει πάλι μία γενναία περικοπή μισθών, για το καλό της Ευρώπης; Μα φυσικά από κάπου θα ξεχώσουν πάλι ένα βίντεο, μία φωτογραφία που θα τα περιφέρουν σαν αξιοπρόσεκτο γεγονός σε εφημερίδες και τηλεπαράθυρα, βροντοφωνάζοντας «να οι φασίστες της Χρυσής Αυγής». Υπόψη, ότι αυτά είναι τα «υπερόπλα» που διαθέτουν οι κόκκινοι και οι γαλαζοπράσινοι και τα οποία είναι άσφαιρα, πράγμα που το γνωρίζουν και οι ίδιοι, και προσπαθούν μέσω θλιβερών και μίζερων αντιπολιτικών ενεργειών, από τη μία να περισώσουν το πολιτικό τους τομάρι, και από την άλλη να ανακόψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αλλά ο κόσμος πλέον έχει βαρεθεί να βλέπει και να ακούει γελοιότητες και προπαγανδιστικές ενέργειες που δεν έχουν καμία σχέση με παραγωγή πολιτικής, αλλά ανήκουν στη σφαίρα της πολιτικής ακαρπίας. Απόδειξη τούτου, η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση ψηφοφόρων στις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών

  15. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ) ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ H1N1

    Στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου της Χίου, βρίσκεται αστυνομικός που έκανε υπηρεσία στο hot spot του νησιού, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο περιστατικό γρίπης H1N1!
    Είναι προφανές, ότι οι αστυνομικοί στέλνονται εντελώς απροστάτευτοι –χωρίς να εμβολιάζονται- στα hotspots, στο έλεος των διαφόρων ασθενειών!
    Και πώς να περισσέψουν εμβόλια για τους αστυνομικούς; Προηγούνται βλέπετε τα «προσφυγόπουλα», προκειμένου να μετάσχουν της «ημετέρας παιδείας» (της αμερικανικής πρεσβείας…)!
    (ΥΓ): Αλήθεια, οι λαλίστατοι σε άλλα θέματα «αστυνομοπατέρες», γιατί άραγε σιωπούν επί των εμβολιασμών των συναδέλφων τους; Είναι «λεπτό» το θέμα;

  16. ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ! «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ… ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ;

    «Άγνωστοι» βάνδαλοι μπήκαν σε δύο ξωκλήσια στη Μόρια της Μυτιλήνης (ναι, εκεί που είναι το hot spot…) και βανδάλισαν τόσο το χώρο όσο και τις εικόνες – έσπασαν τα στασίδια, πέταξαν κάτω τις εικόνες και άλλα αντικείμενα…
    Πρόκειται για τον Άγιο Γεώργιο και το ξωκλήσι της Αγίας Ελπίδας.
    Ποιοι να ήταν άραγε οι δράστες; Έχετε καμμιά ιδέα; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
    (ΥΓ): Και βέβαια, δεν είναι όλα τα «προσφυγάκια» φανατικοί ισλαμιστές… Αλλά, όλοι οι φανατικοί ισλαμιστές στην πατρίδα μας εμφανίζονται ως «κατατρεγμένα προσφυγάκια»!

  17. Αν κάποιος δηλαδή στην Εκκλησία του Δήμου μιας αρχαίας ελληνικής πόλεως έδειχνε στους συμπολίτες του ένα βάζο με μέλι (το παράδειγμα είναι του Δημό­κριτου) και τους έλεγε ότι το τρόφιμο αυ­τό έχει γεύση ξινή, όλοι θα απέρριπταν τον ισχυρισμό του γιατί όλοι γνωρίζουν ότι το μέλι είναι γλυκό. Και θα το απέρριπταν, όχι γιατί έτσι αποδείχθηκε σε κάποιο εργαστήριο ή γιατί έτσι αποφάσι­σε κάποιος που είναι πολύ σοφός ή για­τί έτσι το νομοθέτησε ένας αλάθητος νο­μικός, αλλά γιατί η γλυκιά γεύση του με­λιού συνιστά μια κοινή εμπειρία για όλους.Δικαίωμα βέβαια του καθενός είναι να «ιδιάζει», να διατηρεί δηλαδή την διαφο­ρετική ατομική του πεποίθηση και εν προκειμένω να πιστεύει και να διατείνε­ται ότι το μέλι εν προκειμένω είναι ξινό. Δεν μπορεί όμως να κάνει νόμο την «ιδιωτεία» του και να την επιβάλλει στο κοινωνικό σύνολο σαν κοινή πεποίθη­ση, ποινικοποιώντας μάλιστα τη διαφω­νία.

  18. Τώρα το ποια είναι η κοινή πεποίθηση των νεοελλήνων για το ζήτημα της ομο­φυλοφιλίας, μπορεί να το διαπιστώσει κανείς μέσα από τις ταινίες του ελληνι­κού κινηματογράφου, τις εποχές που η κριτική για το συγκεκριμένο θέμα δεν ήταν ποινικοποιημένη. Εκεί αποτυπώνε­ται με ενάργεια κάτι που επιγραμματικά θα μπορούσε να αποδοθεί με την φράση:σέβομαι την επιλογή σου και την ιδιωτι­κή σου ζωή και δεν σε απομονώνω κοι­νωνικά. Όμως επειδή προφανώς πρό­κειται για «ιδιωτεία» δεν έχεις κανένα δι­καίωμα ούτε να την προβάλλεις σαν κά­τι το κανονικό, ούτε να απαιτείς νομικές κατοχυρώσεις θεσμικής φύσεως.Κοντολογίς, όπως δεν μπορείς να δι­ατάξεις τον ήλιο να ανατέλλει από την Δύση, έτσι δεν μπορείς δια νόμου να υποχρεώσεις τους ανθρώπους να δε­χτούν ότι το μέλι είναι ξινό.

  19. Κατά την ί­δια έννοια όσες εικόνες και αν βάλει το Ελλαδικό κράτος στα σχολικά βιβλία με θέμα την οικογένεια, που να απεικονί­ζουν δυο άντρες με τα «παιδιά τους» ή δυο γυναίκες με τα «παιδιά τους», προ­σπαθώντας να «φυτέψει» στερεοτυπικά την έννοια της οικογένειας στο μυαλό των παιδιών, έτσι όπως την εννοεί η Νέα Τάξη μαζί με την αριστερά, θα αποτύχει. Τα πράγματα αυτά ορίζονται από τη φύ­ση τους και όχι γιατί έτσι τα όρισε η αν­θρώπινη διάνοια.

  20. Ως πολιτισμός στον Ελληνισμό διαχρο­νικά ορίσθηκε η ιεράρχηση των ανθρώ­πινων αναγκών όχι με βάση την ικανο­ποίηση των ενστίκτων, αλλά με βάση τον τρόπο «του κατ’ αλήθειαν βίου». Και κατ’ αλήθειαν Βίο έχουμε όταν το αλη­θές πιστοποιείται εμπειρικά από το σύ­νολο των μετεχόντων, εις τρόπον ώστε «πάντες να ομοδοξούσι και έκαστος να επιμαρτυρεί». Για αυτό δημιούργησαν οι Έλληνες την «πόλιν», όχι για να εξυπη­ρετείται η κοινωνία της «χρείας» και του ενστίκτου, αλλά η κοινωνία του «αλη­θούς». «Το ζητείν πανταχού το χρήσιμον ήκιστα αρμόττει τοις μεγαλοψύχοις και τοις ελευθερίοις» (Αριστοτέλης).
    Η πόλις δηλαδή για τον Έλληνα δεν εί­ναι τόπος αλλά τρόπος. Δεν έγινε για να εξυπηρετούνται καλύτερα οι ανάγκες των ανθρώπων ή ο καλύτερος καταμερι­σμός εργασίας, όπως θα έλεγε ο Μαρξ, αλλά για την αναζήτηση του αληθούς. Ο ιδιάζων δηλαδή λόγος του κάθε υπαρ­κτού να βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την κοσμιότητα που αποπνέει ο λόγος της σχέσης του συνόλου των υπαρκτών. Και ως λόγος του κάθε υπαρκτού νοού­νται τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να είναι αυτό που είναι.

  21. ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΡΟΣ, ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΖΑΜΠΑ! 1

    Τόσα φράγκα του έχουνε φάει του μπάρμπα-Σόρος τα εγχώρια συντρόφια και μια συγκέντρωση της προκοπής υπέρ των «προσφύγων» δεν έχουνε κάνει! Άντε στην καλύτερη, να’ ναι δυο χιλιάδες κομμάτια – στην Αθήνα των 5 εκατομμυρίων. Άσε δε με τις υποδοχές των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στα σχολεία! Ένας περιοδεύων θίασος από καμμιά πενηνταριά δυστυχείς επαγγελματίες κομμουνιστές του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡCIA (να μας ζήσει η πρεσβεία!) τρέχει από το’ να μέρος στ’ άλλο! Τζάμπα σου τα τρώνε τα φράγκα, τα λιγούρια του κερατά!Ενώ στην Καταλονία, χάρμα ιδέσθαι! Τουλάχιστον 160.000 κομμούνια, λοιπόν, διαδήλωσαν στην «κόκκινη» Βαρκελώνη, γυρεύοντας να τους στείλουν και ένα και δύο και πολλά «προσφυγάκια», να τα… φιλοξενήσουν! Όχι οι ίδιοι βέβαια (είπαμε, κομμούνια είναι, δεν είναι… μαλάκες), αλλά το ισπανικό κράτος!

  22. ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΡΟΣ, ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΖΑΜΠΑ! 2

    Μάλιστα, τα κομμούνια της Καταλονίας ήτανε και… βιαστικά: «όχι πλέον δικαιολογίες, να υποδεχθούμε τώρα», έλεγαν τα πανό που βαστούσαν.
    Την κινητοποίηση οργάνωσε η πλατφόρμα «Η πατρίδα μας είναι η πατρίδα σας» («Casa nostra casa vostra», στα καταλανικά).

    Μπάρμπα-Σόρος, στο λέμε μετά λόγου γνώσεως: αυτοί τ’ αξίζουν τα λεφτά σου! Τα κουτσουμποειδή και οι συριζομούρηδες είναι χαραμοφάηδες – κοψ’ τους τώρα την επιχορήγηση!

  23. Τι αποκαλύπτουν οι αναγωγές των γκάλοπ
    Κλειστή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου κατά τη διάρκεια της οποίας στενοί συνεργάτες του Αλέξη Tσίπρα τον προειδοποίησαν για τον κίνδυνο απώλειας της δεύτερης θέσης, με τον κίνδυνο της τρίτης θέσης να είναι υπαρκτός ενώ μεταξύ άλλων του είπαν χαρακτηριστικά «Αλέξη πέφτουμε στην τρίτη θέση».

  24. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ

    ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν εχει σχεση με πολιτικαντηδες του δημοκρατικου κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis

  25. ΠΡΟ 26ΕΤΙΑΣ… ΟΤΑΝ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΗΤΑΝ… ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ 1

    Τέτοιες ημέρες του 1991 (ενώ είχε καταρρεύσει ο… παράδεισος της ΕΣΣΔ και των υπολοίπων χωρών του σιδηρού παραπετάσματος κι είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη χώρα –ως λαθρομετανάστες- οι πρώτοι ξυπόλυτοι και ρακένδυτοι από την Αλβανία του Χότζα και την Βουλγαρία του Ζίβκοφ…) άρχιζε το 13ο (και… γρουσούζικο) συνέδριο του… τιμημένου κουκουέ. Το οποίο, ολοκληρώθηκε με την εκλογή νέου Γενικού Γραμματέα, με την ανάδειξη στο αξίωμα της Παπαρήγα, που νίκησε με διαφορά μόλις τριών ψήφων (57 έναντι 54) τον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Δραγασάκη.

  26. ΠΡΟ 26ΕΤΙΑΣ… ΟΤΑΝ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΗΤΑΝ… ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ 2

    Την εποχή εκείνη, ο Λαφαζάνης ήταν… δεξιός, μιας και ανήκε στην λεγόμενη «ανανεωτική» φράξια του κόμματος (που ήθελε τον… εκσυγχρονισμό του κόμματος, με την απάλειψη του όρου «κομμουνιστικό», την αντικατάσταση του σφυροδρέπανου και άλλα τέτοια), μαζί με τους… ερυθρούς αστέρες Μίμη Ανδρουλάκη, Δραγασάκη, Αλαβάνο, Χουντή, Στρατούλη, Καρτερό και ΣΙΑ, που αποχώρησαν κι έφτιαξαν την… ΚΙΝΑ (Κίνηση Νέας Αριστεράς), ενώ προσχώρησαν στον τότε Συνασπισμό της Μαρίας Δαμανάκη, ως η… αριστερή φράξιά του.

    Μήπως… μπερδευτήκατε, διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, για τους «δεξιούς» του ΚΚΕ που έγιναν οι «αριστεροί» του Συνασπισμού; Αυτά συμβαίνουν τον… θαυμαστό κόσμο της αριστεράς και της… προόδου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ