«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Οι έμφυλες ταυτότητες στα σχολεία & ο εκφυλισμός της χώρας (Γονείς αφυπνιστείτε!)

149
2592

« ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: ΟΙ  ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ  ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Προσπαθούν να μυήσουν τα ανήλικα παιδιά σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Γονείς αφυπνιστείτε!

 

Από τις 23 Δεκεμβρίου 2016 το Υπουργείο Παιδείας απέστειλε εγκύκλιο σε όλα τα Γυμνάσια της χώρας μας με την ένδειξη «επείγον» και με την οποία δίνεται εντολή στους Δ/ντές των Σχολείων για την υλοποίηση θεματικής εβδομάδας, η οποία περιλαμβάνει τρεις θεματικούς άξονες: α) τη διατροφή και την ποιότητα ζωής, β) την πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ) για τις έμφυλες ταυτότητες.

Πράγματι, υπάρχει ανάγκη να ενημερωθούν οι έφηβοι για τις ψυχοσωματικές αλλαγές της ηλικίας τους, για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και την ανάγκη ισοτιμίας των φύλων. Είναι επίσης απαραίτητο να ευαισθητοποιηθούν ενάντια στη βία κατά των γυναικών και των ομοφυλοφίλων. Όμως, σχετικά με τον τρίτο άξονα, που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες, πληροφορούμενος από την ιστοσελίδα του ΙΕΠ το εκπαιδευτικό υλικό, που αποτελεί υποχρεωτική πηγή τροφοδοσίας της Θεματικής Εβδομάδας, αντιλαμβάνεται κανείς μια προσπάθεια, που γίνεται από το Υπουργείο Νεοταξικής Παιδείας, τα ανήλικα παιδιά να μυηθούν σε παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές, μια απροκάλυπτη προώθηση και αποδοχή των ομοφυλοφιλικών σχέσεων ως φυσιολογικών, καθώς και των «διαφορετικών» αποκαλούμενων οικογενειών, οι οποίες προβάλλονται στο εξωτερικό με απώτερο σκοπό αυτό που προκύπτει και από τη δήλωση διευθύντριας ευρωπαϊκού σχολείου, μετά την προβολή σχετικής ταινίας: « οι μαθητές μπόρεσαν και αποδόμησαν τις ιδέες περί οικογένειας».

Οι εκπαιδευτικοί, λοιπόν,  καλούνται να διακόψουν την μαθησιακή διαδικασία για μια ολόκληρη εβδομάδα, ώστε να κάνουν, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων, βιωματικά εργαστήρια και βιωματικές ασκήσεις πάνω σε θέματα όπως « βιολογικό και κοινωνικό φύλο, αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα, ομοφοβία και τρανσοφοβία στην κοινωνία και το σχολείο» κ. ά.

Αναρωτιέται κανείς, υπάρχει η κατάλληλη εξειδίκευση και η αρμοδιότητα από όλο το προσωπικό των σχολείων για την προσέγγιση ενός τόσο σοβαρού, ευαίσθητου και σημαντικού θέματος, όπως αυτό του τρίτου άξονα που αφορά τις έμφυλες ταυτότητες; Μήπως και δεν θα πρέπει να γίνεται μαζικά, χωρίς να λαμβάνονται  υπόψιν οι ιδιαιτερότητες και η ωριμότητα κάθε παιδιού, πράγμα που συνεπάγεται τη δημιουργία ψυχικών τραυμάτων; Μήπως, όταν η ρευστότητα γύρω από το φύλο διδάσκεται στην ηλικία της εφηβείας, όπου μια σύγχυση ταυτότητας υπάρχει έτσι και αλλιώς, η αναπτυσσόμενη προσωπικότητα δεν βοηθείται να συγκροτηθεί; Μήπως, πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι κοινωνικές αντιλήψεις και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των παιδιών και των οικογενειών;

ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ;

Μετά την καταστροφή της οικονομίας της χώρας και την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, η Παγκοσμιοποίηση απροκάλυπτα  στοχεύει στην διάλυση και της Παιδείας, ώστε να καμφθεί κάθε αντίσταση στην πλήρη υποταγή. Συνοδοιπόρος της, χρόνια τώρα,  η αστική κοινοβουλευτική ολιγαρχία του καθωσπρεπισμού και της ύπουλης αφαίμαξης της εθνικότητας, του πλούτου και των ιδανικών του ελληνικού λαού. Μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αντίθετη με τη λαϊκή βούληση, κάτι που δείχνει την αυξανόμενη διάσταση κοινοβουλευτικής και κυβερνητικής εκπροσώπησης, τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, με τους λαούς!

 Αρχίζει πλέον να γίνεται αντιληπτό, ότι η Παγκοσμιοποίηση προστατεύεται από ένα διεφθαρμένο και σαπισμένο πολιτικό σύστημα, που η ίδια χρηματοδοτεί. Ότι τα νεοταξικά συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης είναι αντίθετα με τα συμφέροντα του απλού λαού. Ότι όποιος δεν συμφωνεί με τη συντονισμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ, που πλήρως ελέγχουν, και των κονδυλοφόρων του γίνεται έρμαιο των διαφόρων «προοδευτικών», γίνεται ο κακός, ο ακραίος, ο φασίστας, ο ρατσιστής. Τέλος, γίνεται αντιληπτό, ότι οι καρποί της Παγκοσμιοποίησης, όπως η νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας, της κτηνοβασίας και της παιδεραστίας  είναι σάπιοι και επικίνδυνοι.

Πέρα από τη νομιμοποίηση της κτηνοβασίας στη Γερμανία, την ύπαρξη νόμιμου κόμματος παιδεραστών στο ολλανδικό κοινοβούλιο, πρόσφατα και στον Καναδά το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο νομιμοποίησε τη κτηνοβασία, όταν γίνεται με ανδρικό μόριο και όχι με άλλο όργανο…! Η εικόνα θηλυκής σκυλίτσας φιμωμένης στο ρύγχος με ταινία προκειμένου να μην δαγκώσει τον κτηνοβάτη, που εξασκούσε τα σιχαμερά, κτηνώδη ένστικτα του στο αθώο ζώο, προκαλούσε αηδία, αποτροπή και έντονο προβληματισμό για το που βαδίζουμε!!

Δυστυχώς, αργά αλλά σταθερά, οδηγούμαστε σε μια κοινωνία χωρίς την παραδοσιακή οικογένεια, χωρίς ηθικούς φραγμούς με χαλάρωση των ηθών, μια κοινωνία που αποποινικοποιεί την παρά φύση ασέλγεια, με νομιμοποίηση της ανωμαλίας, η οποία σιγά-σιγά θα χαρίσει και υιοθεσία παιδιών σε ομόφυλα ζευγάρια.

ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ

Όταν η νέα γενιά θα βιώνει, μετά από λίγα χρόνια, τα τραγικά αποτελέσματα όλων αυτών των «προοδευτικών» καινοτομιών-εκτροπών θα είναι αργά… Η τάση εξάλειψης της διαφοράς των φύλων είναι εγκληματική, αφού είναι πλούτος και δώρο του Θεού στην ανθρωπότητα. Μόνο προσωπικά και κοινωνικά αδιέξοδα θα προκαλέσει. Μήπως γνωρίζουν αν αναπαράγεται το ανθρώπινο γένος μόνο από άνδρες ή μόνο από γυναίκες;  Ο καταναλωτισμός και όλα όσα προωθεί η Νέα Τάξη διαστρέφουν τον άνθρωπο, καθώς τον αφήνουν να βυθίζεται σε μια άβυσσο ψεύτικων παραδείσων με τελική κατάληξη την προοδευτική ψυχοσωματική του απώλεια.

Δυστυχώς, η ελληνική κοινωνία, χάρη στη συνεχιζόμενη προπαγάνδα, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου νεκρωμένη από κάθε πατριωτική και χριστιανική αξία! Γονείς αφυπνιστείτε, Ελληνικέ Λαέ πάρε στα χέρια σου τις τύχες της χώρας με πανελλήνια μετάνοια και συστράτευση προσευχής.

Ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός στο χώρο της Παιδείας μας, κατά παράβαση του άρθρου 16 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς και η «δημοκρατική» αντίληψη και τα ιδεώδη που τόσο επικαλούνται, όλοι όσοι εντολοδόχοι,  κατά καιρούς μας κυβερνούν, φαίνεται παρακάτω:

«Το αθεόφοβο Υπουργείο της α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ και της ΑΘΕ΅ΙΑΣ, για την αγία ημέρα εορτασμού των τριών μεγάλων αγίων Ιεραρχών και ογκόλιθων της Παιδείας μας, με εγκύκλιό του, ανακοίνωσε προς τους μαθητές, ότι είναι προαιρετική η συμμετοχή τους, ενώ αντιθέτως, είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους, στην «Έκφυλη» Εβδομάδα των Έμφυλων Ταυτοτήτων»!! ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!! Ας αφυπνισθούμε όλοι μας!

 

 

Εκ μέρους

της ομάδας Πολιτών  Κω «Θερμοπύλες»

 

Κρητικός Αντώνης

Φωλιά Ειρήνη

Χατζηνικολαου Σούλα

Μορένο Ειρήνη

Τσεζμεζής Σταμάτης

Τρακόσσας Βαγγέλης

149 ΣΧΟΛΙΑ

  • Βρε σαλεμένοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, γράφετε μια παπαρολογία και μετά αρχίζετε βρε νούμερα να την σχολιάζετε;;;

   Πόσο κομπλεξικά ζουντούβουλα πρέπει να είστε, ζωντανά για να τραβάτε αλέτρι ή για τον χασάπη.

  • Γονείς αφυπνιστείτε, πάρτε ένα κουβά με βούρκο και αδειάστε τον στις κούφιες κεφαλές των ΣΑΛΕΜΕΝΩΝ...

   Μεγάλα ψώνια, τους χρειάζεται να τους κάνει κάποιος μαθήματα πρακτικά πάνω στο μουσουλμανικό δίκαιο και για τις κόκα κόλα 2 λίτρων.

  • Πιστεύουν ότι κάποιοι θα διαβάσουν τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ 1-6. Μα τόση ηλιθιότητα που κουβαλάνε στην κούφια τους κεφάλα.;

   Τελικά η Κως εκτός από ντομάτες και καρπούζια παράγει και πολλούς σαλεμένους, παλαβούς για κρύο μπάνιο και δέσιμο.

  • Βρε δεν πήρατε χαμπάρι ότι η παπαρολογία σας πέθανε και ο ΚΙΑΡΗΣ την έριξε στα αζήτητα;;; Εσείς από που την ξεθαψατε βρε ψώνια;

   Βρούβας που σας χρειάζεται για σεξουαλικές εμπειρίες και εκπαίδευση…

 1. ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ! ΑΝΩΜΑΛΑ ! ΜΙΑΣΜΑΤΑ !ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ! ΛΕΣΒΙΕΣ! ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ !ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ! ΚΤΗΝΗ!

  Μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου σβήστηκαν δύο ενότητες θεμάτων, των οποίων η αρχική περίληψή τους από προεδρίας Ομπάμα είχε προκαλέσει εντύπωση, ειδικά η πρώτη:Είναι η ενότητα που ήταν αφιερωμένη στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων ( Society LGBT) και η ενότητα για την κλιματική αλλαγή, μια υπόθεση για την οποία ο Ν.Τραμπ έχει εκφράσει τον σκεπτικισμό του, αφού πέρα από τα γνωστά προβλήματα μόλυνσης του περιβάλλοντος τα οποία αποδέχεται, η όλη κίνηση έχει μετατραπεί μια μια μηχανή κατασκευής φόρων «υπέρ του περιβάλλοντος» και συγκέντρωσης χρημάτων από επιτήδειους απατεώνες.
  Σε ότι αφορά την κοινότητα των ομοφυλόφιλων ( Society LGBT), ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί ότι είναι ίδιοι με τους υπόλοιπους ανθρώπους και δεν δικαιούνται κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτούς, άρα δεν υπάρχει λόγος να προβάλλεται αυτή η ιδιαιτερότητά τους σε σημείο που να θεωρείται προπαγάνδιση των επιλογών τους στους υπόλοιπους πολίτες και ειδικά των νέων.

 2. Το 2011 είχε δεχθεί επίθεση από τέσσερις αγνώστους αλλοδαπούς, οι οποίοι εισέβαλαν στην οικία του για να τον ληστέψουν. «Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα. Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της ίδιας γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό. Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλ… Τέσσερα κτήνη, τέσσερις βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα» είχε πει ο ίδιος, μετά την επίθεση για το κύμα των λαθρομεταναστών.

 3. ημιμαθή και θλιβερά νούμερα των ‘Θερμοπυλών’. Σας πειράζει και το Ισλάμ. Τραβατε προς Ιράν μεριά. Ίδιες φάτσες, ίδιες ράτσες.

 4. Καμμένοι αγράμματοι μποχαλοφασίστες με iq χαμηλότερο από ενός ραδικιού/ποντικιού κλπ κλπ…Ουγκ!!!

 5. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΕΜΦΥΛΑ ΟΡΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ, ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΣΑς ΕΠΑΙΡΝΑΝ 😉

 6. Αμορφωτα φασισταρια: Δεν υπάρχει καμία νομιμοποιηση κτηνοβασιας στη Γερμανία ( ανοίξτε και κανένα βιβλίο ουγκανα, όχι μόνο τον Χίο). Στην ομοφυλοφιλία ρε στοκαδια δεν μπορεί να μυηθει κανείς. Γεννιεσαι με αυτό, όπως με τα γαλάζια ματια. Καλό θα κάνει στα παιδιά να μάθουν για τις εμφυλες ταυτότητες ώστε όσα έχουν την τάση να μη νιώθουν ντροπή, να μην βασανιζονται και να γλιτωσουμε από καμία αυτοκτονία. Εκτός άμα γουστάρετε να αυτοκτονουν παιδιά από φόβο και ντροπή η να οδηγούνται σε συμβατικους γάμους και στα κρυφά να γίνεται της μουρλης
  Δε διαφερετε και πολύ από τους Ισλαμοφασιστες που γκρεμιζουν τους γκει από τις ταρατσες

  • Α ΟΚ δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι εν τέλη γεννιούνται και δεν αυτοπροσδιορίζονται ε; Πάει η γνωστή επιχειρηματολογία περί δυνατότητας αυτοπροσδιορισμού του φύλου… out of the window. Καλά ρε ‘σεις τι έχετε πάθει και νομίζεται πως μόνο εσείς είστε μορφωμένοι και οι άλλοι είναι τούβλα; Αποφοιτήσατε επιτέλους από το Λύκειο και την είδατε λόγιοι;

   • Και η σεξουαλικη προτίμηση και ο προσδιορισμός φύλου είναι πράγματα που δεν τα επιλέγεις. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για έμφυτα και όχι επίκτητα χαρακτηριστικά. Όπως π.χ. Η χαμηλή νοημοσύνη είναι έμφυτη, ενώ τα κόμπλεξ είναι επίκτητα. Το διδακτορικό με κάνει λόγιο ή έχεις άποψη και γιαυτό?

    • Το διδακτορικό σου αγαπητέ, σε κάνει όσο λόγιο κάνει εμένα το δικό μου. Παρά όμως τον τίτλο που κατέχεις, δεν φαίνεται να διαχειρίζεσαι στο δημόσιο λόγο επιστημονική μεθοδολογία όπως, ερέθισμα, έρευνα, θέση. Αντί για τη χρήση επιχειρημάτων εξ αρχής θεωρείς πως οι εκφράζοντες διαφορετική άποψη, από τη δική σου είναι «αμόρφωτα φασισταριά» και πρέπει «να ανοίξουν κανένα βιβλίο». Χρησιμοποιείς λοιπόν, την επικρατούσα τακτική των διεθνιστών να χαρακτηρίζουν τους άλλους ως «νοητικά κατώτερους» διαφυλάσσοντας ενδόμυχα ή μη για τον εαυτό σου, το ρόλο της αυθεντίας. Ο Φασισμός των «μορφωμένων» δηλαδή, σε όλο τους το μεγαλείο.

    • δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτε κανενα βιβλίο. Ειναι γεγονός νοητικά κατώτερα. Εχεις δει Χρυσαυγίτες να ουρλιάζουν, να φωνάζουν, να σκοτώνουν ή, ακομα Χειρότερα, να προσπαθούν να εκφραστούν? Εσυ, της ανώτατης παιδείας, θεωρείς αυτος τους φασιστες αυθεντίες? Τι σουρεαλιστική συζήτηση ειναι αυτη που κάνουμε? Σε τι χώρα ζούμε?

    • Αυτό που υπερασπίζομαι άνθρωπε μου είναι το δικαίωμα των «Θερμοπυλαίων» να εκφράζουν δημόσια και ελεύθερα την άποψη τους και εφόσον υπάρχει αντίθετή, να εκφέρεται και αυτή με επιχειρήματα και όχι με ιαχές. Υπερασπίζομαι δηλαδή την αρχή του ορθού διαλόγου και όχι του δογματισμού εκατέρωθεν. Επιπλέον από που και ως που τους θεωρείς χρυσαυγίτες; Τους ξέρεις προσωπικά ή απλά εικάζεις; Ναι έχω δει χρυσαυγίτες να κάνουν όλα τα παραπάνω και έχω τη χείριστη γνώμη. Εσύ έχεις δει κάτι διαδηλώνοντες, νεοφιλελεύθερους, leftist, Κλίντον-ικούς, που είναι και πρωτοετείς/δευτεροετείς φοιτητές, Αμερικανικών πανεπιστημίων; Άσε μιλάμε πως η άρθρωση μιας πρότασης με αρχή, μέση και τέλος θα αποτελέσει γι’ αυτούς, κομμάτι του μεταπτυχιακού τους. Μη σου τύχει που λένε. Επιπλέον η αντιμετώπιση κάποιων ως νοητικά κατώτερων, και άρα υποδεέστερων, είναι η αρχή του φασισμού. Να το έχεις στα υπόψη σου ως Δημοκράτης. Καλό βράδυ.

    • Και τα ατομικά δικαιώματα όλων των συνανθρώπων του ειναι φασίστας και νοητικά κατώτερος. Χαίρομαι που συμφωνούμε.

 7. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ….ΔΗΘΕΝ…. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ..
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ,ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ….ΝΟΥΜΕΡΑ ….ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
  ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 400.
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

 8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ
  ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ

 9. Μποχαλοφασίστες με μυαλό πιθήκου, αμόρφωτοι και αγράμματοι. Να ξέρετε ότι το κείμενο σας εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο και σηκώνει μήνυση. Όταν τραμπουκιζονται ή αυτοκτονούν παιδιά διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμου θα έχετε βάλει και εσείς το λιθαράκι σας.

 10. Έχετε απόλυτο δίκιο!! Έπρεπε να συνεχίσει να είναι το κατηχητικό υποχρεωτικό όπως και η παρακολούθηση των «ογκόλιθων»! Τότε τα παιδιά θα σας έβλεπαν και σίγουρα θα άλλαζαν δρόμο!!

 11. 5 σχολια απο gay τραβεστι τρανσεξουαλ…ρε εχει τοσους πολλους το νησι? ολες κρυφες ειστε?..λοιπον στρακιαπου αμα γουσταρετε ανωμαλιες στα σπιτια σας μονο εχει δικαιωμα να μιλατε γκεγκε?στα παιδια μας κανουμε εμεις οτι θελουμε οχι η ανΩμαλια που σας δερνει…

  • πως να τολμήσουν να βγουν δημόσια, πιθήκι? Εσύ και άτομα του σιναφιου σου είστε το πρόβλημα. Τα καημένα σας τα παιδιά λυπαμαι. (και ποιος λέει ακομα ‘γκεγκε’ το 2017?)

   • ακριβως αυτο…μονο στο σπιτι τους της ανωμαλιες….γκεγκε? και αφου ξερεις τα συναφια θα ξερεις και τα γκεγκε…εκτος αν εισαι τοσο προοδευτικια που παριστανεις οτι ξερεις μονο τις καχριες…

    • ετσι, βαλτους στη θεση τους. Α ρε γκεγκε να ηταν ολοι σαν εσενα, γκεγκε. Θα ημασταν στην κορυφη του κοσμου – εκει που μας αξιζει, γκεγκε μου. Εκει που μας αξιζει και δεν μας αφηνουν ολα αυτα τα κεντρα να ειμαστε, γκεγκε. Α, ρε γκεγκε μαγκα, ποσο σε καταλαβαινω. Α, ρε γκεγκε. Γκεγκε. ΓΚΕ-ΓΚΕ.

    • εσύ πρεπει να εισαι η προϊσταμένη γιατο το παιζεις βαριά και ασήκωτη? αντε στη τρυπα σου τρυπιε

    • και λογοπαιχτης?! Και λογοπαίχτης, ρε γκεγκε?! ‘Στην τρυπα σου τρυπιε’?! ΠΠΠΠΠΣΣΣΣΣΣ!!! Τι ειπες ρε γκεγκε?! Πανεξυπνος, ετοιμολογος, λογιος. Μπραβο ρε γκεγκε, μπραβο. Γκεγκε.

    • Που το ξετρυπώσες αυτο το ‘στην τρύπα σου τρυπιε’? Τετρυπερατος εισαι… Ε, να, ειπα και εγω να προσπαθήσω στα λογοπαίγνια, αλλα σαν εσενα κανένας. Στο επίπεδό σου δεν πρόκειται να φτάσω ποτε.

 12. η ενότητα για τις «Εμφυλες ταυτότητες» αφορά θέματα όπως «σωματικές αλλαγές στην εφηβεία», «βιολογικό και κοινωνικό φύλο» κ.ά., ενώ οι θεματικές, όπως «ομοφοβία και τρανσφοβία στην κοινωνία και το σχολείο», απευθύνονται σε γονείς/εκπαιδευτικούς
  Eγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας (https://www.esos.gr/sites/default/files/articles-legacy/emfyles-taytotites.pdf) (σελ.3)

 13. Ἀντί τό σχολεῖο νά βγάζει λεβέντες καί λεβέντισσες νιάτα, γεμάτα ἀπό ὑγεία καί ζωντάνια, νά παραμορφώνει τά παιδιά διδάσκοντας καί προωθώντας τήν ὀντολογική διαστροφή; Τά ψυχολογικά, ψυχιατρικά καί συναισθηματικά τραύματα πού θα δημιουργήσετε στίς ἀθώες ψυχές τῶν παιδιῶν μέ τή σύγχυση ταυτότητος δέν σᾶς ἀνησυχοῦν;. Ἐπιτέλους, μέχρι πότε μιά ἐλάχιστη μειοψηφία πού εἶναι ἡ κοινότητα τῶν ΛΟΑΤ θά ἐπιβάλλει μέ ὁλοκληρωτικό τρόπο καί φασιστική νοοτροπία τί θά διδαχθοῦν στά σχολεῖα τά παιδιά μας;
  Φαίνεται ὅτι δέν θέλετε ἡ νέα γενιά τῶν Ἑλλήνων νά μορφωθεῖ μέ τά ἰδανικά τῆς ἐλευθερίας ἀλλά νά μετατραπεῖ σ’ ἕνα εἴδους ἀνθρωποειδές πού θά χειραγωγεῖ εὔκολα ἡ νέα τάξη πραγμάτων, πού δέν θά μπορεῖ νά ἀναπαραγάγει τό εἴδος του, νά φέρει ἄλλους ἀπογόνους. Γιά νά ἐπιτευχθεῖ ἔτσι ὁ στόχος τῆς μείωσης τοῦ πληθυσμοῦ καί τοῦ ἀφανισμοῦ τῶν Ἑλλήνων. Ἡ Ἑλλάδα τῆς οἰκονομικής κρίσης, λοιπόν, μπῆκε ἤδη καί σέ διαδικασία συστηματικῆς πνευματικῆς καί ἠθικής γενοκτονίας.

  • Ανθρωπέ μου ή χαζός είσαι ή τον παριστάνεις με μεγάλη επιτυχία.

   Για πια «ἰδανικά τῆς ἐλευθερίας» μιλάς; Σε ποιά ‘φασιστική νοοτροπία’ αναφερεσαι; Αφου εισαι εναντιον σε οτιδηποτε διαφορετικο απο εσενα. Αφου θες να καταπιέσεις και να εξαφανίσεις αυτο που δε σου μοιάζει. Θες τα παιδια σου να μεγαλώσουν χωρίς να σέβονται τις ελευθερίες των ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ τους. Θες να τα μεγαλώσεις να μισούν και να καταπολεμουν τη διαφορετικοτητα. Εσυ καταπατάς τα ιδανικά της ελευθερίας και εσύ καλλιεργρείς και προωθείς τη φασιστική νοοτροπία. Ιδανικέ φασιστάκο.

   • Μάθε πρώτα να διαβάζεις και μη βιάζεσαι να κατηγορείς τους άλλους ως φασίστες

    Διότι φασιστάκος είσαι, όπως φαίνεται, εσύ. Εσύ δεν σέβεσαι την διαφορετικότητα της γνώμης του άλλου. Κανείς δεν κατηγορεί στο άρθρο τους ομοφυλόφιλους, το αντίθετο τονίζει την ανάγκη σεβασμού της διαφορετικότητας. ‘Αλλο όμως αυτό και άλλο να μας πλασάρουν ως ισοδύναμη την εξαίρεση (ομοφυλοφιλία) με τον κανόνα (άντρας- γυναίκα). Και άλλο η ισότητα και ο σεβασμός και άλλο να τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είδα κανέναν ετεροφυλόφιλο να κάνει παρελάσεις! Δεν θεωρώ λόγο περηφάνιας τις σεξουαλικές προτιμήσεις του οιουδήποτε.

    • Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Καλά του ‘κανες καθρεφτάκι. Μας πλασάρουν ο,τι γουστάρουν. Αφού το θεωρείς εσύ σωστό, έτσι είναι.

  • Το φαινόμενο δεν περιορίζεται στην Ελλάδα αγαπητέ, αλλά είναι παγκόσμιο. Φυσικά σε κάθε έκφανση του είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, χρησιμοποιούνται οι ίδιες υστερικές κορόνες περί «προοδευτισμού» και οι ίδιες στερεότυπες ορολογίες: Ισλαμοφοβία, ρατσισμός, τρανσφοβία, ομοφοβία, φασισμός. Πάντα σε αντιπαραβολή με τις θετικά φορτισμένες, αλλά εξ ίσου στερεότυπες ορολογίες: προοδευτισμός, ανοχή, ανοιχτή κοινωνία, κοινωνικά φύλα, ανοιχτά σύνορα, διαφορετικότητα. Η προπαγάνδα είναι πλέον τόσο εμφανής που δημιουργεί μειδίαμα στους υποψιασμένους, αλλά και έντονο σκεπτικισμό, όταν συνειδητοποιήσουμε πόσοι νέοι και νέες, έχουν ήδη πέσει θύμα της.

   • Η προπαγάνδα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και όλων των υπολοιπων κέντρων της ελίτ, δε θέλουν θύμα τον κόσμο όλο, αλλα μονο την Ελλαδα μας. Μονο εμάς θέλουν να εξαφανίσουν με τις ορολογίες τους και την προπαγάνδα τους. Προσπαθούν να μπερδέψουν τον σοφό ελληνικό λαό.

 14. προς.Ανθρωπέ μου ή χαζός είσαι ή τον παριστάνεις με μεγάλη επιτυχία.στην ελλαδα παντοτε σεβομαστε τις επιλογες

  του καθενος.αλλα αυτοι που εχουν το κουσουρι δεν ειναι προτυπα οπως πανε να τους πλασαρει η νεα ταξη πραγματων.ειναι σε πλανη και χρειαζονται βοηθεια και συμπαρασταση.μονοι τους εξευτελιζονται με τις τσιρκοπαρελασεις που κανουν.

  • Και ολα τα κεντρα, και η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ολοι αυτοι σπονσοραρουν τα τσιρκο-πράιντ για να βγαινουν οι αλλοι με τα κουσουρια να διεκδικουν τα δικαιώματά τους. Χαιρομαι που σεβεσαι τις επιλογες του καθενος. Οπως εμεις επιλεξαμε καποια στιγμη να γινουμε ετεροφυλοφιλοι (ελπιζω φιλε να μη σε δυσκολεψε το δίλημμα), ετσι και αυτοι επελεξαν να γινουν ομοφυλοφιλοι. Βεβαια εμεις διαλεξαμε σωστα, οχι οπως αυτοι οι ξεφτιλες (καλα τους χαρακτηρισες ετσι φιλε). Και καλα ειπες πως χρειάζονται τη βοήθειά μας. Εμεις θα τους φερουμε στον σωστο τον δρομο, εμεις θα τους κανουμε να επιλεξουν αυτο που επιλεξαμε και εμεις, φιλε.

 15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΞΕΝΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HOT SPOT ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΥΝ ….ΑΠ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ!!!!

 16. Δεν υπάρχει κοινωνικό φύλο. Απλά. Η βιολογία είναι η μόνη επιστήμη που καθορίζει τα φύλα και αυτά θέλουμε δε θέλουμε είναι δύο. Από την αρχή του κόσμου, μέχρι σήμερα. Δε θα ξεχάσουμε και τα βασικά τώρα, για να υιοθετήσουμε τις ανοησίες του νεοφιλελευθερισμού. Ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες, είναι καθόλα σεβαστοί και απολύτως αποδεκτοί και φυσικά ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης, δεν παύουν να είναι άνδρες και γυναίκες. Τα περί «…φοβίας» χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να φιμώσουν την κοινή λογική και την επιστήμη και φυσικά δε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

  • Αλλα ‘μίσους’. Η βιολογία και η φύση επισης λένε οτι ο άνθρωπος δεν πετάει, αλλα επειδη είμαστε νοήμονα όντα, της προόδου και της εξέλιξης, επιλέγουμε οτι ειναι σωστό και μπαίνουμε στα αεροπλάνα. Πολυ ειρωνικό δεν ειναι άτομα σαν και εσας να χρησιμοποιούν την επιστήμη στα επιχειρήματά τους?

   • …το ότι θεωρείς πως έχετε αποκλειστική πρόσβαση στην επιστήμη, αν και σύνηθες πλέον στη διεθνιστική ρητορική, είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά οξύμωρο. Ειδικά από τη στιγμή που αποδέχεσαι ένα σχετικά πρόσφατο ιδεολόγημα (το κοινωνικό φύλο), ως επιστημονική θέση, ενώ ταυτόχρονα δεν αποδέχεσαι το σύνολο της επιστήμης της βιολογίας που έχει άλλη θέση, επί του θέματος. Στο επιφανειακό ευφυολόγημα σου «περί πτήσης» προφανώς δεν θα απαντήσω. Αλλά στα «περί μίσους» πες μου σε παρακαλώ, πως έκανες τη διάγνωση όταν ευθαρσώς δήλωσα πως οι ομοφυλόφιλοι μου είναι εξαιρετικά προσφιλείς και καθόλα αποδεχτοί;

    • «Δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους, ΑΛΛΑ αυτα ειναι ανοησίες νεοφιλελευθερισμού». Αναφέρεστε επίσημα στην βιολογία, αλλα ξεχνάτε οτι πριν απο μερικές δεκαετίες οι ομοφυλόφιλοι στην Αγγλια φυλακίζονταν απ’το κράτος. Θεωρούνταν εγκληματίες. Εσεις σαν συντηρητικός αρνήστε οποιαδήποτε εξέλιξη και εμμένετε στις απόψεις σας. Μπορει αυτη η θεωρία να ανατραπεί στα επομενα χρονια. Οι ανθρποκεντρικεσ επιστήμες εξελίσσονται και προσαρμόζονται συνέχεια. Και γιατι να μην μπορει κάποιος να αυτοπροσδιοριστεί οπως αυτος θελει, απο τη στιγμή που νιώθει ετσι και δεν προκαλεί σε κανέναν κακό?

    • Αν εσεις νιώθετε άβολα και δυσκολεύετε να κατανοήσετε την ψυχοσύνθεσή του, το προβλημα το έχετε εσεις. Υπάρχουν άτομα που δεν νιώθουν οτι ανήκουν σε μια απο τις δυο κατηγορίες. Το απλό παράδειγμα με την πτήση δείχνει ποσο υποκριτές και ποσο εγωιστικά επιλεκτικοί είμαστε. Ο,τι μας αρεσει και εξυπηρετεί τις ανάγκες και ανέσεις μας το δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα, ενω ο,τι ξενίζει πολυ εύκολα το χαρακτηρίζουμε ‘ανοητο νεοφιλελευθερισμό’. Κυριως οταν χαρακτηρίζετε τα πραγματα «απλά και απόλυτα» προδίδετε την αφέλειά σας.

    • Δεν χρησιμοποίησα αγαπητέ/η την λέξη «αλλά». Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, τελεία. Αυτό που λέω είναι πως και εκείνοι ανήκουν στα δύο γνωστά φύλα και πως δεν υπάρχει κάτι φαντασιακό, όπως το επονομαζόμενο «κοινωνικό φύλο». Τι από το παραπάνω θεωρείς πως παραβιάζει τα δικαιώματα τους. Είπα εγώ πως πρέπει να είναι με το ζόρι ετεροφυλόφιλοι; Όσο για το αν είμαι συντηρητικός θα σας αποκαλύψω πως επί χρόνια υπήρξα ψηφοφόρος της αριστεράς (της κανονικής), πολύ πριν αυτή γίνει «ροζ» ή «ριζοσπαστική». Άρα δεν ισχύουν τα επιχειρήματα σας περί «προοδευτικών» και «συντηρητικών» απόψεων. Σας παρακαλώ μην αναπαράγεται τα γνωστά στερεότυπα του διπολισμού…

    • Επιπλέον δέχεστε το δικαίωμα κάποιου να αυτοπροσδιορίζει το φύλο του, εφόσον έτσι νιώθει όπως λέτε, όμως το συναίσθημα του καθένα από μας, δεν έχει σχέση με την επιστήμη, αλλά με την προσωπική μας αντίληψη η οποία μπορεί και να αλλάξει. Μη μεταφέρετε λοιπόν τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου ως επιστημονική άποψη. Η επιστήμη λέει απλά ΧΥ χρωμόσωμα, ΧΧ χρωμόσωμα, τελεία. Άλλο το φύλο λοιπόν και άλλο ο σεξουαλικός προσανατολισμός. Το παραπάνω δε ιδεολόγημα του «κοινωνικού φύλου», έχει χρόνο ζωής καμιά πενταετία, ενώ ομοφυλόφιλοι υπάρχουν από την αρχή του κόσμου και θα υπάρχουν μέχρι το τέλος του. Αλήθεια δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν τέθηκε από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα θέμα αυτοπροσδιορισμού, από την πλευρά τους; Κατά τα άλλα, εγώ είμαι ο αφελής…

   • Θα ήθελα πολύ να σε δω να «προοδεύεις» και να «εξελίσσεσαι», τόσο πολύ που να δοκίμαζες να πετάξεις, χωρίς αεροπλάνο. Τότε θα καταλάβαινες τελικά, πως μάλλον η Βιολογία είχε δίκιο… 🙂

    • Αλλα, για διαφώτισέ μας: για τους «ναι μεν, αλλα» κουτοπονηρους η βιολογία τι λέει?

 17. Η δημόσια παιδεία οφείλει βάσει του Συντάγματος, να προωθεί την Εθνική μας ταυτότητα και όχι να ασχολείται με εξειδικευμένα θέματα, την ίδια στιγμή που αφαιρείται από την σχολική ύλη η «Αντιγόνη» και ο «Επιτάφιος». Για όλους τους όψιμους υπερασπιστές του επονομαζόμενου «προοδευτισμού» σας καλώ να διερευνήσετε μόνοι σας, τι βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των ιδεών σας και αν μη τι άλλο, να αναρωτηθείτε πως γίνεται η αριστερά στην Ελλάδα (που θεωρητικά είναι υπέρ των εργαζομένων), να έχει την ίδια ατζέντα με τον παγκόσμιο νεοφιλελευθερισμό και το «ίδρυμα Κλίντον».

 18. Εάν κάποιοι δεν είναι σύμφωνοι με τις επιλογές της Φύσης τους να παράγουνε σπερματοζωάρια ή ωάρια … με γεια τους και χαρά τους!
  Ο άνθρωπος όμως, έως ότου δεν μπορεί να δημιουργήσει ένα δημιούργημα καλύτερο από την Φύση, οφείλει να υποκλίνεται μπροστά στη Φύση και να ερμηνεύει σωστά την Φύση και συγκεκριμένα τι είναι «φύση» και τι είναι «παραφύση»!
  Και στο πλαίσιο της σημερινής εκπαίδευσης δεν έχει χώρο καμία ΦΟΒΙΑ.-
  Δεν καλλιεργείς καμία φοβία όταν ενημερώνεις σωστά έναν άνθρωπο τι είναι «φύση» και τι είναι «παραφύση».
  Είναι έτσι όπως θα ενημέρωνες έναν έφηβο ότι ένας καπνιστής που δημιουργεί οικογένεια είναι «κοινωνικά ασυνείδητος» (διότι η προσωπική υγεία ανήκει στην οικογένειά του) και ότι ένας καπνιστής που πληρώνει συντάξιμα είναι «διανοητικά καθυστερημένος» (διότι όταν φτάσει στην ηλικία συνταξιοδότησης δεν θα μπορέσει να απολαύσει την σύνταξη του).

 19. Δυστυχώς αγαπητοί μου συμπολίτες για μια ακόμη φορά καταλαβαίνω πως δεν συνειδητοποιούμε τι μας συμβαίνει κ τί μας έ ρ χ ε τ α ι … Το κυριότερο βέβαια , δεν γνωρίζουμε το τί είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ διότι αν το γνωρίζαμε δεν θα συζητάγαμε για τέτοια θέματα κ βέβαια δεν θα ζούσαμε τα δεινά που ζούμε τώρα. Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα….
  * Βρείτε το κουράγιο κ βάλτε το ονοματάκι σας στα γραφόμενά σας…αν μη τι άλλο , είμαστε κοινωνία ανθρώπων κ όχι σ κ ι ώ ν .

  • Για αυτό και καλούμε όλους τους αντιφρονούντες σε ανοικτή συζήτηση στην τοπική τηλεόραση «ΔΤ» της Κω για να μας δώσουν τα φώτα τους (εάν έχουνε βέβαια!).
   Ειδεμή για ακόμη μια φορά θα πιστοποιήσουνε τις απόψεις των Κώων Συμπολιτών τους, οι οποίοι τους αποκαλούν: … μεμονωμένα θρασύδειλα ανθρωπάρια … προμαζέματα της Κοινωνίας … εξαγορασμένα γιουσουφάκια των ΜΚΟ … απομεινάρια του σταλινιστικού φασισμού … και βάλε!!!

 20. Τους αρχαιους Ελληνες που εκαναν, τα οργια τους θαυμαζετε φανταζομαι!!!!!

  Περα απο τη πλακα ντροπη σας… Καλως η κακως υπαρχει το τριτο φυλο…. Θα το κρυβουμε δηλαδη???? Καλα κανουν, για να μην υπαρχει μπουλινγκ….

  Οταν πηγαινα γυμνασιο ενα αγορι ηταν γκευ…. Το τι κοροιδεμα του εκαναν…ηταν αμαρτια μεγαλη…. Το παιδι σταματησε να ερχεται…. Δεν ηταν αδικο? Δεν ειχε δικαιωματα αυτο το παιδι????

  Λοιπον ντροπη σας και παλι …..

  • Τι βιολογικά χαρακτηριστικά έχει το τρίτο φύλο, μπορείς να μας πεις; Δεν μπορείς γιατί δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα άλλο άτομο, του ίδιου φύλου. Καμία ανοχή σε πρακτικές σαν αυτές που περιγράφεις όμως. Όλα τα παιδιά πρέπει να είναι ίσα στο σχολείο, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Άλλο αυτό που μπορεί να γίνει μια προπαρασκευή και από το σπίτι των άλλων παιδιών, σχετικά με το ότι είναι κακό να απομονώνουμε τους διαφορετικούς και άλλο το να εφευρίσκουμε τρίτα και τέταρτα φύλα από το πουθενά.

 21. μπραβο παυλο, αλλα τα ζωα αυτα δεν προκειται ν αλλαξουν.
  και φυσικα δεν αναφερομαι στους ομοφυλοφιλους γιατι θα τρεξουν τα συριζακια να με πουν φασιστα.
  ειναι το κολπο της νεας ταξης πραγματων..
  ελληνες μας σκαβουν τον λακο μας, ας ξυπνησουμε…..και…….
  χεστηκα συριζακια αν με πειτε φασιστα…..
  ετσι κι αλλιως οι μονοι που δεν πιστευουν σε πατριδες εισαστε εσεις…..οι δηθεν διεθνιστες που καταστρεφετε την ελλαδα καθε μερα και περισσοτερο……ανικανα ανθρωπακια….

  • Ο κόλπος της νέας τάξης πραγμάτων……. Αυτο τα λεει ολα…… Αυτο φίλε….. Αυτο…. Ο κόλπος.

 22. Η νομοθεσία Σόλωνα για την Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα.ΣΟΛΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ ΒΙΒΛΙΟ 5 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 ΑΡΘΡΟ 332

  Αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:

  1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
  2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
  3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
  4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
  5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
  6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)
  7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς
  8. Δεν επιτρέπεται να στεφανωθεί στις στεφανοφορίες
  9. Δεν επιτρέπεται να μπαίνει στον ιερό χώρο της αγοράς
  όποιος λοιπόν έχει καταδικαστεί ως ομοφυλόφιλος αλλά ενεργήσει ​αντίθετα των διατάξεων του νόμου θα τιμωρείται με Θάνατο!

  • Και τι θέλετε να πείτε με αυτην την απαριθμιση φίλτατε ειδήμονα?

   Και στην αρχαία ελλαδα ειχαν σκλάβους, αλλα στη σύγχρονη εποχή θεωρείται έγκλημα και τιμωρείται απο τον νόμο. Μαθαίνουμε απο το παρελθόν και κρατάμε τα σωστα και προχωράμε. Ή μηπως εννεοειται οτι πρεπει να εφαρμόσουμε και εμείς τη λίστα σας? Αρκετές απόψεις των αρχαίων φιλοσοφιών θεωρούνται λάθος και απαρχαιωμένες. Ο Αριστοτέλης θεωρούσε τις γυναίκες ανώριμες έως τερατώδεις. Πίστευε οτι μεκρικοι άνθρωποι άξιζαν να ειναι σκλάβοι. Πίστευε οτι ο εγκεφαλος ηταν απλά μηχανή ψύξης. Ο Πλατων πίστευε οτι το φως προερχόταν απο τα μάτια. Μια χρησιμοποιείτε την εκκλησία, μια τους αρχαίους Έλληνες. Παραδεχθείτε ξεκάθαρα τις φασιστικές σας τασεις, δηλ οτι μισείτε τους ομοφυλοφιλους και οποιονδήποτε άλλον ειναι διαφορετικός απο εσας, και αφήστε τις υπεκφυγές με αφελή επιχειρήματα. Η’ συμφωνείτε με την ισότητα και τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο ή οχι.

   • Δηλαδή όποιος αναφέρεται στην Ελληνική αρχαιότητα και στην εκκλησία είναι φασίστας ή παρανόησα;

    • θεωρίες και δόγματα (αποδεδειγμένα όμως ως απαρχαιωμένα και λάθος, οπως τα παραπάνω παραδείγματα) που βολεύουν την αρρωστημένη σκέψη του, δεν ειναι φασίστας. Ειναι βλάκας. Βεβαια το ενα δεν αποκλείει το αλλο.

 23. Ολες ανεξαιρετως οι πολεις-κρατη στηλιτευαν και απαγορευαν την ομοφυλοφιλια, ως παρανομη, αφυσικη, αισχρη και ανηθικη.Οι νομοι αυτοι αναφερονται λεπτομερως στον λογο του Αισχινη «Κατα Τιμαρχου». Αν καποιος ασελγουσε σε παιδα η δουλο καταδικαζοταν απο το δικαστηριο και παραδινοταν αυθημερον στους Ενδεκα για θανατωση. Επισης οι ομοφυλοφιλοι δεν ειχαν το δικαιωμα να εκλεγονται, να αναλαμβανουν δημοσια αξιωματα, να παριστανται ως δικηγοροι η μαρτυρες σε δικες, να εισερχονται σε ιερους χωρους και να παιρνουν μερος σε θρησκευτικες τελετες. Οποιος παρεβαινε αυτους τους κανονισμους τιμωρουνταν με θανατο.

 24. Στον λογο του Δημοσθενη «Κατα Μειδιου», αναφερεται ο νομος του Σολωνα, συμφωνα με τον οποιο, οποιος παρακινει αντρα η παιδα σε ακολασια οδηγειται σε δικη εντος 30 ημερων και αναλογα με το μεγεθος της ενοχης καταδικαζεται σε χρηματικη ποινη η θανατο. Στο λογο του ιδιου «Κατα Ανδροτιωνος» βρισκουμε αλλον εναν Σολωνειο νομο, κατα τον οποιο οι κιναιδοι στερουνταν το δικαιωμα να ομιλουν στην Αγορα. Το περιφημο «τις αγορευειν βουλεται» (με το οποιο ο κηρυκας καλουσε στο βημα της Πνυκας οποιον ηθελε να μιλησει) δεν ισχυε για τους κιναιδους. Σε αυτους απαγορευοταν να αγορευουν επι ποινη θανατου. Μαλιστα προβλεποταν η «γραφη εταιρησεως» για οποιον κιναιδο ανελαμβανε καποια εξουσια στην πολη. Οι καταδικαζομενοι κηρυσσονταν ατιμοι και εχαναν τα αστικα και ποινικα τους δικαιωματα .

 25. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να ενημερώσω τους Συμπολίτες μας ότι οι πρόγονοι μας όχι μόνον δεν επέτρεπαν σε ομοφυλόφιλους
  Ν Α Ε Κ Λ Ε Γ Ο ΥΝ Κ ΑΙ Ν Α Ε Κ Λ ΕΓ Ο Ν Τ Α Ι, αλλά ούτε να «στήνονται» (να συνουσιάζονται) μέσα στην πόλη, για αυτό προέκυπτε άμεσα η ερώτηση «ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ;» μήπως στήνεται μέσα στην πόλη κατά παράβαση;
  Εξ ου και όρος «ΠΟΥΣΤΗΣ»!
  Και η παιδεραστία στους ομοφυλόφιλους (βάση της Νομοθεσίας του Σόλωνα) τιμωρήτω με θάνατο την ίδια μέρα!

  • Πίστευαν και στο δωδεκάθεο. Οποτε με την δίκη σας λογική, τι δουλεια έχουμε εμείς με τον μονοθεϊσμό και τον χριστιανισμό? Η παιδεραστία στους ετεροφυλόφιλους τιμωρήτω? Τέλος, ο Πουστης βγαίνει απο τον πους της καθετου – Α Ν Ο Ι Ξ Τ Ε Κ Α Ι Κ Α Ν Ε Ν Α Β Ι Β Λ Ι Ο.

 26. ΠΡΟΣ.Και τι θέλετε να πείτε με αυτην την απαριθμιση φίλτατε ειδήμονα?

  ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΛΠ.ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ.ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΚΛΠ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΑ.Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΛΠ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ ΕΔΩ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ.Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΛΠ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΩΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΡΒΟΡΟ.ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΒΙΑΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ.

 27. ειναι η πραγματικη ιστορια των ελληνων.τωρα με τους ραγιαδες δεξιους και τους αριστερους λοβοτομημενους τι να συζητησουμε?ευτυχωσ που υπαρχουν τα ξενα πανεπιστημια για να διαδιδεται η αρχαια ελληνικη γνωση.

 28. αφιερωμενο στους αριστερους υποτακτικους δουλους του soros$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

  Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα ραγιάδες έχεις, μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι. Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι και Μαμμωνάδες βάρβαροι και χαύνοι λεβαντίνοι λύκοι, κοπάδια, οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι και οι χαροκόποι αδιάντροποι, και πόρνη η Ρωμιοσύνη! Κωστής Παλαμάς…
  Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ragiades-echis-mana-gi-skiftous-gia-to-charatsi-ton-evropeon-perigela-ke-ton-archeon-paliatsi-o-kostis-palamas-grafi-gia-ti-tapinomeni-ellada-opou-o-pseftis-idolo-ine-edo-to-proskina-i/

 29. Γιατί άραγε να αποφεύγει ο αντιφρονούντας την δημόσια έκθεση της προσωπικότητας του εμπρός από τον Κωακό Λαό;
  Μήπως επειδή δεν έχει προσωπικότητα!!!
  Γιατί άραγε να κρύβεται πίσω από την ΑΝΟΝΥΜΙΑ;
  Μήπως φοβάται την αλήθεια!!!
  Τι επιδιώκει άραγε να μας αποκρύψει;
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 30. Ο ‘Λεηλατημενος φορολογούμενος του μασονικού παρακράτους’… Τι μπουλινγκ θα τράβηξες καημένε στο σχολειο με τέτοιο όνομα…

 31. Νευροεπιστήμονας ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «Ο υ δ έ τ ε ρ ο Φ ύλλ ο» 1

  ΑΣ …ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΟΙ «ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ» ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
  ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…
  Τα πρότυπα συμπεριφοράς στους άνδρες και τις γυναίκες έχουν βιολογική προέλευση και η μανία του «ουδέτερου φύλου» είναι μάταιη, έναντι αυτής της πραγματικότητος, λέει η Debra W. Soh (Ντέμπρα Σο), νευροεπιστήμονας και ερευνήτρια σε θέματα σεξ, στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ στο Τορόντο και αρθρογράφος για τα Globe and Mail, Harpers, Wall Street Journal, Scientific American, LA Times και το περιοδικό ‘Playboy’.
  Τα πρότυπα συμπεριφοράς στους άνδρες και τις γυναίκες έχουν βιολογική προέλευση και η μανία του «ουδέτερου φύλου» είναι μάταιη.Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε από τους ‘LA Times’, η Soh είπε ότι λόγω της σταθερής επιδιώξεως της «ισότητος των φύλλων και της προώθηση της «μη συμβατικότητος», έχει γίνει δημοφιλές το να μεγαλώνεις μικρά παιδιά «με ένα τρόπο ουδέτερο κατά το φύλλο (gender-neutral)».https://hellasforce.com

 32. Νευροεπιστήμονας ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «Ο υ δ έ τ ε ρ ο Φ ύλλ ο» 2

  Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο να βρεις μια τέτοια ειλικρινή και ουσιαστική αξιολόγηση των βιολογικών διαφορών, σε κάποιο από τα ελεγχόμενα μέσα ενημερώσεως.

  Μπράβο στην Soh και στους L.A. που τόλμησαν να γράψουν ένα τέτοιο άρθρο, αν και δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα επιστημονικά δεδομένα, ώστε να εξαχθεί το λογικό συμπέρασμα, ότι η όλη «τρανσέξουαλ» προπαγάνδα δεν είναι τίποτε άλλο, παρά κατασκευασμένες ανοησίες που επιβλήθηκαν στις δυτικές κοινωνίες από διανοητικά άρρωστους ανθρώπους οι οποίοι προσποιούνται ότι βιολογική διάκριση των φύλων «δεν υπάρχει».

  [Πηγή : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

 33. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ…
  ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ…
  ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ…
  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Αμερικανίδος ‘μπασκετμπωλίστριας’! Άν είσαι ‘ σ τ ρ έ ϊ τ ‘ ΔΙΩΚΕΣΑΙ !!!https://hellasforce.com/2017/02/26/%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%AC%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9/

 34. Σε καλώ σε ανοιχτή συζήτηση στη «Δημοτική Τηλεόραση» της Κω (εάν δεν έχεις να κρύψεις τίποτα βέβαια)!
  Ειδεμή δικαιώνεις για μια ακόμη φορά τις απόψεις των Κωων Συμπατριωτών σου, που σε έχουν για:
  μεμονωμένο θρασύδειλο ανθρωπάριο … προμάζεμα της Κοινωνίας … εξαγορασμένο γιουσουφάκι των ΜΚΟ … απομεινάρι του σταλινιστικού φασισμού … και βάλε … !

 35. με συνομοσιολογο, ημιμαθή, παραπληροφορημενο και, κυριως, ναζιστη-Χρυσαυγιτη?? Εσυ μπορείς να πας και να αρχίσεις να αραδιάζεις τις παραπάνω εκφράσεις να διασκεδάσει λιγο ο κόσμος. Απο τον Χίο ξεσηκώνεις τα ξεκαρδιστικά γελοίους χαρακτηρισμούς ή σας τα στέλνει λίστα ο φιουρερ?

  • Μόνον κάτι φασιστικά καθεστώτα (πχ Στάλιν) απορρίπτουν τον ΔΙΑΛΟΓΟ!

   Εάν όλα αυτά, τα οποία ισχυρίζεσαι είναι σωστά, τότε γιατί ΦΟΒΑΣΕ να μας αποκαλύψεις την ταυτότητά σου!
   Από την στιγμή που σε ένα καθεστός των γούστων σου, έχεις όφελος να συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από την ΑΝΩΝΗΜΙΑ … αυτό τα ομολογεί ΟΛΑ!
   Λυπάμαι πραγματικά τον εγκέφαλο σου, που υπηρετεί έναν τέτοιο διεφθαρμένο χαρακτήρα.
   Κοίταξε να ελαττώσεις τουλάχιστον την γλουτένη, που τον ταΐζεις καθημερινά!

  • Προοδευτικέ ο Edward Snowden και ο Julian Assange είναι συνωμοσιολόγοι ή δεν έχεις ακούσει καν τα ονόματα, και μάθε ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ επιτέλους!!! Αμόρφωτε, μορφωμένε…

   • με την ανορθογραφία του χρυσαυγιτη εχουν μεγαλη διαφορά. Μαλλον εσυ δεν εχεις ακούσει ποτε τα ονόματα: εχεις την αφελή εντύπωση οτι οι Snowden και Assange θα υποστήριζαν την ελευθερία λόγου των ναζιστικων σκουπιδιών? Ε ναζιστακο?

   • Θα υποστήριζαν, νομίζεις, τους Έλληνες νεοναζί; Μην τους ψάχνεις στο Ίντερνετ μονο για να κανεις copy-paste τα ονόματά τους, για να το παίζεις έξυπνος με τις ανακριβείς αναρτήσεις σου. Διάβασε και κανενα αρθρο γι’αυτους. Συνήγορε του ναζιστη-πολίτη. Ναζιστακο.

    • Μπορείς να μου πεις ποιους θεωρείς Χρυσαυγίτες και ναζί επιτέλους; Τους «Θερμοπυλαίους»; Αφού ξέρεις των Assange έχεις διαβάσεις κανένα wikileak, που έχει ότι βρώμα μπορείς να φανταστείς για τους πολυαγαπημένους σου προοδευτικούς ή μπα; Αφού ξέρεις των Snowden, έχεις ακούσει τίποτα για τις επίσημες καταγγελίες του, για μαζικές παρακολουθήσεις απλών πολιτών, ανά των κόσμο ή μπα; Επειδή μάλλον ΜΠΑ, άντε ξεκόλλα το μυαλό σου από την υποτιθέμενη προοδευτικίλα που σε δέρνει και όπως λες κι εσύ, ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ πρόβατο ε πρόβατο. Και επιτέλους ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΝΑΖΙ…

    • Διαβάζεις το γελοίο όνομα που επέλεξαν, Θερμοπυλες, και σκέφτεσαι ‘ακροδεξιοί εθνικιστές’. Διαβάζεις τον τίτλο της ανακοίνωσης και υποψιάζεσαι οτι προκειται ‘μαλλον και για φασιστες’. Και δυστυχώς ολα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται οταν διαβάσεις το φρικτό κείμενο γεμάτο μίσος, ισάξιο της ναζιστικης προπαγάνδας. Δεν ειναι ξεκάθαρο αν ο νεοελληνοφασισμος σας ειναι έμφυτος ή επιλογή σας. Αν ισχύει το πρωτο, πολυ τρομακτικό. Αν ισχύει το δεύτερο ισως ακομα πιο επικίνδυνο γιατι έχετε ξεκάθαρη επίγνωση των λόγων και πράξεών σας. Επομένως, μακάρι να έβλεπα τους νεοναζί στον ύπνο μου. Δυστυχώς υπάρχουν παντού γύρω μας. Εσεις, για παράδειγμα, και οι Θερμοπυλαιοι. Φασιστες – ναζιστες παντού.

    • Σκέψου που έχει φτάσει η προπαγάνδα που έχεις καταπιεί, που θεωρείς πως η λέξη «Θερμοπύλες» είναι γελοία και αντικείμενο «ακροδεξιών εθνικιστών». Μόνο που στις Θερμοπύλες πολέμησαν και θυσίασαν τη ζωή του μια θράκα Ελλήνων, για να υπερασπιστούν τον πολιτισμό τους και το δικαίωμα τους στην ελευθερία, απέναντι στον πιο πολυάριθμο στρατό, εκείνης της εποχής. Με τη θυσία τους και το παράδειγμα τους, κατάφεραν να ενώσουν όλες τις Ελληνικές πόλεις κράτη και να νικήσουν τελικά τους Πέρσες, κάτι που αρχικά φαινόταν αδύνατο διασφαλίζοντας στην ουσία την συνέχεια της εθνικής μας ταυτότητας. Αν δεν σέβεσαι προσωπικά τη στάση τους, δικαίωμα σου, όμως αν μη τι άλλο καλό θα ήταν να σεβαστείς τον αγώνα τους και τη θυσία τους, για την Ελευθερία.

    • το όνομα και το ιστορικό περιστατικό φασιστες σαν εσας. Ειστε εναντίον ομάδων ανθρώπων που δεν σας εχουν πειράξει ποτε. Ειναι απλα διαφορετικοί και θέλετε να τους εξοντωσετε. Αφου ξέρετε απο ιστορία, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως είμαι σίγουρος τα γνωρίζετε. Φασιστες. Ντροπή της Ελλάδας.

 36. Με τις παιδιάστικες αναρτήσεις-ασυναρτησίες. Ο ναζιστακος πρεπει να λυπάται μονο τον εαυτό του. Και μάθε ΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αγράμματε, ελληναρα φασιστακο – που θες και διάλογο.

  • Εκείνος μπορεί να μην έχει μάθει να γράφει σωστά, αλλά εσύ μπορεί να μην έχει μάθει να σκέφτεσαι σωστά. Μην θεωρείς ότι γνωρίζεις την απόλυτη αλήθεια. Μάθε να την ψάχνεις, έξω από τη δική σου κοσμοθεωρία και τα προσωπικά σου πιστεύω. Ίσως τελικά να βρεις κάτι που δεν περίμενες.

 37. Με τι λογοκρισία εδω μεσα δεν δημοσιεύουν τα σχόλιά μας και δεν με αφήνουν να απαντήσω. Εχουν σταματήσει την δημοσίευση σε δυο απαντήσεις.

 38. Το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και σοβαρό. Η έννοιες του κοινωνικού φύλου και των έμφυλων ταυτοτήτων είναι κατασκευασμένες και αρκετά ομιχλώδεις. Ως γονέας εκτιμώ ότι η παρουσίαση τους σε παιδιά γυμνασίου δεν έχει να δώσει κάτι θετικό. Αντίθετα μπορεί να προκαλέσει προβληματισμούς που να εξελιχθούν σε ψυχικά τραύματα. Πολύ σωστά λοιπόν οι »Θερμοπύλες» το αναδεικνύουν, μια και εμείς ως γονείς δεν καταφέραμε να εκφράσουμε συλλογικά την αντίθεση μας, παρά μόνο την προσωπική μας θέση στο σχολείο. Με την ευκαιρία θα παρακαλούσα κι εγώ όπως κι ο Παύλος, ο δημόσιος διάλογος να γίνεται με ονοματεπώνυμο, όπως ταιριάζει σε ελεύθερους πολίτες.

 39. «Το τυρί το είδες, την φάκα δεν την είδες;» Οι ευαισθησίες του λεξιλογίου σου σε πρόδωσαν!
  Η φασιστική ιδεολογία του Χίτλερ επέφερε τον θάνατο σε πάνω από 20εκατομύρια συνανθρώπους μας!
  Η φασιστική ιδεολογία του Στάλιν επέφερε τον θάνατο σε πάνω από 40εκατομύρια συνανθρώπους μας!
  Η φασιστική ιδεολογία του Χίτλερ καταπολεμήθηκε από έξω.
  Η φασιστική ιδεολογία του Στάλιν σάπισε από μέσα.
  Κάτι πρέπει να ξέρουν οι Συμπολίτες σου και σε αποκαλούν μεταξύ άλλων και:
  ΑΠΟΜΕΙΝΆΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΙΚΟΎ ΦΑΣΙΣΜΟΎ !

   • … ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πνευματική Θωράκιση μέσω της Ενημέρωσης των Συμπολιτών μου!
    Τους τύπους του δικού σου λεξιλογίου … απλώς τους χρησιμοποιώ για αυτόν τον σκοπό.
    Τον Ρήγα Φεραίο όταν τον πήγαιναν οι Αυστριακοί για εκτέλεση είπε: «αρκετόν σπόρο έσπειρα».
    Αυτό που σε συμβουλεύω είναι να αναβαθμίσεις το λεξιλόγιο σου με λογικά επιχειρήματα.

 40. Η παραπάνω ανακοίνωση που υποστηρίζετε, με σκοπό την ‘πνευματική θωράκιση των συμπολιτών σας’, ακόμα και από τον τίτλο συνδέει τους έμφυλους συνανθρώπους μας με τον εκφυλισμό. Οι ‘300’ θα ήθελαν την ποινικοποιηση της ομοφυλοφιλίας και βλακωδως και ψευδώς αναφέρονται σε αποποινικοποίηση της παιδεραστίας και της κτηνοβασίας (ακροδεξιοί και ναζιστες ολα αυτα τα συνδέουν παντα). Και εςεις υποστηρίζετε αυτο το κείμενο γεμάτο με φρικτές ανακρίβειες, φανατισμό, μισός, προκαταληψεις – κατι σαν ναζιστικη προπαγάνδα. Θέλετε να στερήσετε τα ανθρώπινα δικαιώματα των έμφυλων, των ομοφυλόφιλων και αλλονών ομάδων ανθρώπων γιατι απλα δεν σας αρέσουν (χωρις να βλάπτουν κανέναν ή να σας εχουν δημιουργήσει προβλημα στη ζωή σας)…

 41. …Δηλαδή, απο την μεριά σας, προκειται ξεκάθαρα για θέμα γούστου, χωρις σεβασμό στα ατομικά δικαιώματα, την ελευθερία και τον άνθρωπο. Ενω οι περισσότεροι υποκριτές συμπολίτες σας κάνουν απο τους πιο εκφυλους τρόπους ζωής, εσεις επιτίθεστε φασιστικά σε άτομα που προσπαθούν να ζήσουν απλα τη ζωή τους χωρις να εχουν πειράξει κανέναν. Συμβουλή για εμπλουτιση λεξιλογίου χρειάζονται οι ‘ναζιστοσυμπολιτες’ σας. Πως σας φαίνεται αυτος ο νεολογισμός, ναζιστακο συμπατριώτη; Παντως δεν έχετε παραπονεθεί ουτε μια φορά για τους χαρακτηρισμούς ‘φασιστα’ και ‘ναζιστη’ που σας εχουν προταθεί επανειλημμενως. Να και μια παραποίηση του Ρήγα: «αρκετό μίσος σπείρατε». Και μπραβο σας.

  • Η κ. Μπενάκη (Καθηγήτρια Νομικής, Πρόεδρος Ελληνικού Κοινοβουλίου) διάβαζε

   στην επίσημη ορκωμοσία του κ. Παπούλια ότι οι Έλληνες θα απολέσουνε ΕΘΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΑΝΡΩΠΙΝΑ δικαιώματα μέσα στην 5ετία του (τυχαίο για φασιστικό και αυτό;)
   Πράγμα το οποίο και έγινε με τα «μνημόνια»!
   Και ήρθε τώρα η φασιστική Αριστερά (κατά παράβαση του Δημοψηφίσματος!) να εκπληρώσει ότι συνυπέγραψε η φασιστική Δεξιά.
   Και η μαζική πλειοψηφία των δήθεν «προσφύγων» είναι ισλαμιστές έποικοι!
   Τις διαταραχές που προκαλεί μια ομάδα ελίτ σατανιστών του 10% των Αμερικανών, είναι προγραμματισμένο να το πληρώσουμε εσύ και εγώ!
   Και για να δίνουν 400Ε/μήνα στον ισλαμιστή έποικο, λεηλατούν τον Έλληνα στην φορολογία, ενώ άνω του 40% των Ελλήνων επιβιώνει κάτω από τα όρια της ΦΤΩΧΙΑΣ (κάτω από 200Ε/μήνα)!

   • Μας εχει φέρει σ’αυτην την κατάσταση, φασιστακο. Που σου φταίνε τα κέντρα και οι εξωγήινοι.

   • Εσυ ήσουν που τράβηξες το πρόσφατο βιντεο που δείχνει το πάρτυ της Χρυσαυγής με τα (υποχρεωτικά) γυμνόστηθα και ιδρωμένα αγόρια, τους ναζιστικός χαιρετισμούς και τη σατανιστικη μουσική? Ή μηπως ήσουν ενα απο αυτα τα αγόρια? Ε, ναζιστακο? ‘Χάιλ’ χάσου. Μαλλον, οχι, συνέχισε να γράφεις. Διασκεδάζεις εμάς, τους υπόλοιπους.

   • Δηλ όλες οι στατιστικες ανακρίβειες που αναφέρεις δικαιολογούν την φασιστική προπαγάνδα των Θερμοπυλαιων; Ο ζήλος και η ανυπομονησία σας να καταπατήσετε ανθρώπινα δικαιώματα και να απομονώσετε/εξοντωσετε ομάδες συμπολιτών μας για κάποια χαρακτηριστικά τους που απλα δεν σας αρέσουν, ειναι η επιτομή του φασισμού. Φασιστακο, μέρος της ελίτ των ηλιθίων.

    • για τις ανθρωποθυσίες των Σατανιστών!
     Το πώς θέλεις να σχολιάζεις εσύ την σημερινή πραγματικότητα του Έλληνα, μου είναι τελείως αδιάφορο.-
     Παρεμπίπτοντος από πότε αποτελούν ΑΝΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ένδειξη ελευθερίας και δικαιοσύνης και για ποιον;
     Βλέπε στο διαδίκτυο:
     1ον) Ομολογία πρώην σατανιστή
     2ον) Φρίκη!! Τι έζησε στα χέρια σατανιστών από τα 2 της
     3ον) Jay Parker 2- Μαρτυρίες γόνου σατανιστών Ιλουμινάτι…
     4ον) Σατανιστές του Ντιτρόιτ κάνουν τη πρώτη νόμιμη και δημόσια «τελετή»-διακήρυξη τους!
     5ον) …

 42. Οι ασυναρτησίες που αραδιάζεις με το φασιστικό περιεχόμενο του κειμένου των Θερμοπυλαιων?

  • για την σχέση που έχει η ελίτ των σατανιστών με την Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία εσύ προσκυνάς και από ότι φαίνεται εν αγνοία σου!

   • Συνέχισε να μας διασκεδάζεις με τις φασιστικές ασυναρτησίες σου,

    ‘Ελίτ σατανιστών’ και ‘νεα τάξη πραγμάτων’. Εσυ παντω ξερεις πολυ καλα πως υποστηρίζεις φασιστες-ναζιστες, με πάθος και χωρις ντροπή. Ναζιστακο μου. Καμία αλλη λίστα θα στείλεις?

    • Είσαι τόσο ταγάρι, που ούτε καν έχεις πάρει χαμπάρι ότι ζεις και μεγάλωσες, μέσα στην πολιτική της «νέας τάξης πραγμάτων». Τόσο ευνουχισμένος που ούτε καν θεωρείς ότι υπάρχει. Το μίσος σου για κάθε τι εθνικό είναι τόσο βαθύ, που θεωρείς πως είναι ίσο με το φασισμό και φυσικά είσαι τόσο βέβαιος πως ξέρεις τα πάντα αφού σπούδασες, που ούτε καν αναζητάς την πιθανότητα να κάνεις κάπου λάθος. Έγινες όπως ακριβώς σε ήθελαν δηλαδή. Ένας άκακο σπουδαγμένο τούβλο, στον τοίχο της παγκοσμιοποίησης και μάλιστα με την απόλυτη πεποίθηση πως είσαι ελεύθερο.

    • ασε τα ταγάρια, τους ευνουχισμους, τους εθνικισμούς και τις υπεκφυγές. Πες μας τη γνώμη σου για το φασιστικό περιεχόμενο του κειμένου των Θερμοπυλαιων. Μην εισαι κομπλεξικός που δε διαθέτεις ακαδημαϊκή μόρφωση. Οπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντάς το, τα απολυτήρια λυκείων και πτυχία δεν εχουν καμία σχεση με τη μόρφωση. Τα διαθέτουν οι Θερμοπυλαιοι αλλα αυτο δεν τους σταματά να ειναι φασιστες, αφου θέλουν να καταπατήσουν ανθρώπινα δικαιώματα. Η τάση προς τον φασισμό οφείλεται κυριως στην έλλειψη σφαιρικής παιδείας και ευφυΐας. Ορίστε μια ήπια παραποίηση του Ευαγγελίου: ‘επικίνδυνοι οι πτωχοί τω πνεύματι’. Και μια δίκη σου: Επικινδυνα ναζιστικα τούβλα.

    • Ζητάς να σου κάνουν τοποθέτηση επί του κειμένου και εσύ από την αρχή μόνο αυτό δεν έχεις κάνει. Μόνο «φασίστες» και «ναζί» τους ανεβοκατεβάζεις και μάλιστα ανώνυμα. Αυτό το κάνει ακόμα και ο τελευταίος του χωριού δεν χρειάζεται post doc. Ότι και να γράφουν, τουλάχιστον υπάρχουν τα ονόματα τους κάτω από το κείμενο και ακόμα κάποιοι συμπολίτες μας, που τοποθετήθηκαν στα σχόλια το έκαναν επώνυμα. Άντε βρες το θάρρος να το κάνεις κι εσύ ή πήγαινε να τους βρεις από κοντά να τα συζητήσετε. Όσο κολλημένοι είναι στη ΧΑ, άλλο τόσο είσαι κι εσύ τελικά.

    • οι Θερμοπυλαίοι είναι υπέρ της καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων συνανθρώπων μας οι οποίοι απλά διαφέρουν σε κάποια χαρακτηριστικά απο εμάς τους υπόλοιπους. Επειδή στους ναζιστές δεν αρέσει η διαφορετικότητα, έγραψαν όλο αυτό το προσβλητικό, ανακριβές και αδιαμφισβήτητα φασιστικό κείμενο. Είμαι κατά του φασισμού και επομένως κατά των Θερμοπυλαίων και των φασιστικών ιδεών τους. Δεν μιλάω περί ανέμων, υδάτων, ελίτ σατανιστών, νέας τάξης πραγμάτων κλπ. Ποσο πιο ξεκάθαρη να ειναι η θέση μου; Ο Χίτλερ εξόντωσε συνολικά εκατομμύρια Εβραίους, ομοφυλόφιλους, ανθρώπους με διανοητικά προβλήματα. Χρησιμοποιώντας την ιδια προπαγάνδα που εδώ έχουν αφομοιώσει και προωθούν οι Θερμοπυλαιοι. Εσείς είστε υπέρ της φασιστικής προπαγάνδας των Θερμοπυλαίων, όπως οι περισσότεροι εδω μεσα; Ποια ειναι η δική σας ξεκάθαρη θέση;

   • η λοβοτομή σας έχει επέλθει ή επίκειται? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, καλύτερα να την αναβάλλετε. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Είστε ήδη εκεί.

    • σε διδάσκει ότι, όποιος λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ και σέβεται την ΦΥΣΗ να θεωρείται «φασιστάκος» και «ναζιστάκος»;
     Και όποιος σε βρίζει γενικά και αόριστα, κριμένος πίσω από την ΑΝΩΝΙΜΙΑ του,
     δίχως να μπορεί να αντιπαραθέσει κανένα λογικό επιχείρημα,
     πλαισιώνοντας Νεοταξικές και Σταλινιστικές αντιλήψεις,
     να θεωρείται δίκαιος, αντιφασίστας και «πρότυπο» δημοκρατικού πνεύματος;
     Μήπως ξαναμπήκαμε στον Μεσαίωνα και έχουμε να κάνουμε με σύγχρονους Κοτζαμπάσηδες;

    • Δυστυχώς η ιδια παιδεία που δίδαξε εσενα να γράφεις 'Παιδια' και 'ΑΝΩΝΙΜΙΑ',

     περηφανε Ελληναρα εθνικιστή μου. Θέλετε να καταπατησετε τα ανθρώπινα δικαιώματα συνανθρώπων μας που απλα διαφέρουν απο εσας. Επιτομή του φασισμού. Τι αλλο επιχείρημα θες ξεφτέρι μου?

    • …γιατί κι εσύ με τους τόνους και τα κόμματα, είσαι λίγο τσακωμένος.

    • είμαστε ακριβώς το ίδιο. Ζήτησες όμως επιχείρημα, το έλαβες αλλα γι’αυτό δεν έκανες κανένα σχόλιο.

 43. Που είναι τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα του Έλληνα (Μπενάκη 2005)!

  Με ποιο δικαίωμα με φορολογούνε με 70% από την μία και από την άλλη
  ενώ καταργούν βασικά επιδόματα των άνεργων Ελλήνων,
  χρηματίζουν με 400Ε/μηνα καθ’ έκαστο λαθραίο έποικο ισλαμιστή;
  Δεν κατάλαβες ακόμα ότι με φόρους του Έλληνα κάνουν «Φιλανθρωπίες» εις βάρος του Έλληνα!
  Οι φορολογούμενοι και οι αναξιοπαθούντες Έλληνες δεν ανήκουν για σένα στους συνανθρώπους μας;

 44. ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! Η..ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ!!(ΖΩΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ),ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΣΥΝΕΧΕΙΑΣ!!ΕΛΑ..ΟΜΩΣ!!…..ΒΡΕ ΑΠΟ ΔΩ..ΒΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ..Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΙΕΤ..ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ,ΟΤΑΝ ΟΡΜΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!!ΒΡΕ ΤΟΝ Π@ΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ …ΑΠΟΡΙΑ ΕΕΕΕΕΕ!!!!!

  • Το περιστατικό που περιγράφεις είναι κατάφωρη ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των κατσικίσιων δικαιωμάτων. Πως δηλαδή πήρες την πρωτοβουλία να φέρεις αρσενικό κάτσικο για την αναπαραγωγή; Αφού η κατσίκα ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Στο έχει πει και ο ψυχολόγος και εσύ ΤΙΠΟΤΑ. Έπρεπε να φέρεις μια άλλη κατσίκα και να κάνουν σύμφωνο. ΜΑ ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ… ΝΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Θα σου κάνω μήνυση στα πλαίσια του αντιρατσιστικού νόμου. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

 45. Α…ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΚΟΣ,ΚΤΛ…
  ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ…ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ Π@Δ@ΞΕΙ…(ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΕΣ ΧΡΩΜΑ)..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ…ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!!!

  • Όχι μη σε ανησυχεί, το τελευταίο σύμπτωμα που περιγράφεις για την προκείμενη κατσίκα είναι φυσιολογικό.

 46. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ: Εκ μέρους των αντιφρονούντων σχολιαστών, να σας ζητήσω συγνώμη, διότι κάποια σχόλια ήταν επίτηδες καυστικά, αλλά εμφανώς δεν στοχεύουν εσάς, αλλά εκείνους τους αυτόκλητους υπερασπιστές του νεο-προοδευτισμού που χαρακτηρίζουν χωρίς επιχειρήματα την άλλη άποψη. Όποια κι αν είναι αυτή. Να είστε όλοι καλά, γεροί και υγιής και να χαίρεστε τη σεξουαλικότητα σας και τη ζωή σας.

  • Σχολιάστε όμως και το περιεχόμενο του κειμένου των Θερμοπυλαιων. Για παράδειγμα το ‘η νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας είναι σάπια και επικίνδυνη’.

   • Στο συγκεκριμένο κομμάτι που αναφέρεις προσωπικά διαφωνώ, καθώς εξισώνει την ομοφυλοφιλία, που είναι η πιο συνήθης σεξουαλική απόκλιση των ανθρώπων από την ετεροφυλοφιλία, με την κτηνοβασία και άλλες ανάρμοστες σεξουαλικές συμπεριφορές. Πέρα από αυτό το σημείο όμως το κείμενο θέτει κάποια σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ετοιμότητα των παιδιών σε ηλικίες 12-13 χρόνων να επεξεργαστούν τα αντικείμενα για τα οποία θα ενημερωθούν στη θεματική εβδομάδα, χωρίς να δημιουργηθεί περισσότερη σύγχυση. Επίσης υπάρχει αυτό το σημείο που το Υπουργείο μιλάει για «βιωματικά εργαστήρια». Δηλαδή τι ακριβώς θα κάνουν εκεί; Να εικάσω ή θα φανώ προσβλητικός;

   • Εν κατακλείδι προσωπικά δεν κατανοώ την άμεση αναγκαιότητα της ειδικής αυτής εκπαίδευσης, τη στιγμή που οι πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας μας είναι οι ακριβώς αντίθετες. Η προβολή και η προάσπιση της παραδοσιακής οικογένειας δηλαδή και μάλιστα της πολύτεκνης και η ανάδειξη της σε κανόνα, με στόχο την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος το οποίο παράλληλα με τη μετανάστευση των νέων , είναι πλέον το μέγιστό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Είναι δε μεγαλύτερο από την οικονομική κρίση, καθώς στο άμεσο μέλλον η συρρίκνωση του πληθυσμού αν δεν αλλάξει κάτι ραγδαία, θα είναι τέτοια που θα απειλεί με εξαφάνιση των Ελληνισμό, ως αυτόφωτο ιστορικό και πολιτιστικό υποκείμενο.

   • Και αυτό διότι έχουμε πρόβλημα και σε επίπεδο δημογραφίας αλλά και σε επίπεδο ενσυνείδησης της ξεχωριστής πολιτιστικής μας ταυτότητας, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό στα σχόλια. Αν λοιπόν δεν ξεκινούσαν κάποιοι να επιτίθενται, με τις γνωστές μεθόδους φίμωσης «περί ναζί», αλλά γράφοντας επιχειρήματα πάνω στα εύλογα ερωτήματα που θέτει το κείμενο αλλά και πάνω σε κάποιες εμφανείς υπερβολές, μάλλον ο διάλογος θα είχε άλλη εξέλιξη από αυτή που πήρε. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του.

   • Θέλουν να κλείσουν στην φυλακή τους ‘ανώμαλους’, ‘κίναιδους’ ομοφυλοφιλους γιατι τους θεωρούν ‘σάπιους’ και ‘επικίνδυνους’. Δεν προκειται για ‘καποιες εμφανείς υπερβολές’, αλλα για ξεκάθαρη φασιστική άποψη. Και οχι μονο αποφεύγετε (εν γνώσει σας και οχι απο αφέλεια) να την χαρακτηρίσετε φασιστική, αλλα την λέτε απλα ‘υπερβολή’. Ξέρουμε πολυ καλα πως αν ειχαν την εξουσία θα το εφάρμοζαν. Ειναι φασιστες, με προπαγάνδα μίσους, φανατισμού και παραπληροφόρησης. Ειναι, πολυ απλα, φασιστες. Δεν ειναι λιγο φασιστες, με μερικα αλλα σωστά επιχειρήματα. Ειναι φασιστες. Ο σκοπός ειναι να μαθουμε στα νέα παιδιά να αγαπάνε και να σέβονται τον συνάνρθπρωπό τους, ανεξαρτήτως των εν δυνάμει διαφορών. Χυδαία υπονοήσατε οτι τα ‘βιωματικά εργαστήρια ίσως περιλαμβάνουν σεξουαλικές πράξεις, πορνογραφικό υλικό (και εγω δεν μπορώ να φανταστώ τι ακριβως εννοούσατε).

    • Που είδατε στο κείμενο να μιλάει για φυλάκιση των ομοφυλοφίλων; Κάνετε νομίζω κάποια λογικά ή κάποια ιδεολογικά άλματα για να καταλήξετε, στο συμπέρασμα αυτό. Επιπλέον που προκύπτει από το κείμενο, η βέβαιη φυλάκιση των ομοφυλοφίλων αν έπαιρναν την εξουσία; Νομίζω πως μπερδεύετε τη ΧΑ με το συγκεκριμένο κείμενο, επειδή εκφράζει κάποιες θεωρούμενες ως συντηρητικές απόψεις. Εστιάζεται δηλαδή σε μια πρόταση, ας την χαρακτηρίσει ο καθένας όπως θέλει, εγώ την απορρίπτω και χαρακτηρίζεται το σύνολο του κειμένου που εκφράζει και για άλλες εύλογες ανησυχίες.

    • Αν το κείμενο ήταν μια ξεκάθαρη φασιστική άποψη θα μιλούσε αποκλειστικά για άλλα πράγματα και θα ήμουν ο πρώτος που θα το καταδίκαζα. Ίσως και να έχω περισσότερο αναπτυγμένη την αίσθηση της ανοχής. Το υπουργείο δεν ξεκαθαρίζει την έννοια της βιωματικής εκπαίδευσης και αυτό δημιουργεί εύλογα σύγχυση και εικασίες. Θα μπορούσαν απλά να ξεκαθαρίσουν την έννοια και τις μεθόδους. Βλέπω πάντως πως και εσείς εικάζετε, το τι εννοεί ο όρος.

   • Ενω η πιο πιθανή εξήγηση ειναι π.χ. η ομιλία στην τάξη ενός ανοιχτά ομοφυλόφιλου όπου θα δείξει στα παιδια οτι προκειται για εναν απλό Έλληνα πολίτη, με εργασία, καταβολή φόρων, με κοινωνική ζωή κλπ. Ίδιος δηλαδή με τους υπόλοιπους συμπολίτες του. Αυτη δεν ειναι μια πιο λογική, σοβαρή εξήγηση με θετικό αποτέλεσμα για τα παιδια; Επισης, οι φασιστες και ακροδεξιοί χρησιμοποιούν την υπογεννητικότητα ως ενα αλλο επιχείρημα εναντίον των ομοφυλοφίλων. Δεν εχω ιδέα που βασίζεται αυτη η ανακριβής κατηγορία, αλλα ειναι αρκετα διαδεδομένη. Ενω η υπογεννητικότητα βασίζεται ξεκάθαρα στον μοντέρνο τροπο ζωής των νέων και, φυσικά, στην οικονομική κρίση. Τι ποιότητα ζωής μπορει να εχει ένας πολύτεκνος νέος υπο τις συνθήκες ζωής της σύγχρονης Ελλαδα;

    • Προφανώς και οι ομοφυλόφιλοι είναι ίδιοι, σε όλα τα άλλα εκτός της σεξουαλικότητας, με τους υπόλοιπους πολίτες. Από ‘κει και πέρα προσωπικά δε θεωρώ πως είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι και σίγουρα όχι στο βαθμό που ήταν στο παρελθόν, καθώς και στα ΜΜΕ εκπροσωπούνται και ίσως πλειοψηφούν, σε σχέση με τους ετεροφυλόφιλους και το σύμφωνο τους παρέχει πλέον πολιτικά δικαιώματα, που δεν είχαν στο παρελθόν. Προς τι λοιπόν η ειδική εκπαίδευση; Αν είναι η αποφυγή της διάκρισης στο σχολικό περιβάλλον και η προώθηση του σεβασμού, συνυπογράφω. Όμως το κείμενο (όχι του υπουργείου) περιγράφοντας μια παρόμοια διαδικασία στο εξωτερικό, βάζει τον όρο «αποδόμηση των στερεότυπων περί οικογενείας». Εδώ το πράγμα πάει σιγά, σιγά αλλού.

    • Η υπογεννητικότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελλάδα αλλά με όλο το δυτικό κόσμο. Εκεί δεν υπάρχει το άλλοθι της οικονομικής κρίσης. Το θέμα δεν είναι ποια ποιότητα ζωής μπορεί να έχει ένας πολύτεκνος νέος στην Ελλάδα του σήμερα, αλλά ποια ποιότητα ζωής επιδιώκει και βάση ποιών προτύπων. Ειδικά δε αν κοιτάξουμε στην πρόσφατη ιστορία μας της δεκαετίας του 50′-60′, θα διαπιστώσουμε πως και οι πολύτεκνες οικογένειες ήταν ο κανόνας και σαφώς χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο είχαμε. Αλλά αν θέλετε πείτε μου, πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε στην τηλεόραση να προβάλλεται η οικογένεια και η μητρότητα ως κάτι ποθητό και εύλογο; Μόνο σε ταινίες του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου.

   • Ο κύριος κίνδυνος αυτη τη στιγμή στη χώρα μας ειναι ο φασισμός. Πάντα υπήρχαν φασίστες, αλλα η κρίση τους επέτρεψε να γίνουν μια τρομαχτική κανονικότητα, όπου αρκετοί πλέον πολίτες αναφέρονται σε αυτούς ως ‘ακραιους, αλλα με αρκετα σωστά επιχειρήματα’. Πως ένας κανονικός, ηθικός, δημοκράτης πολίτης, που σέβεται τον εαυτό του, τον νόμο, τις ελευθερίες των συνανθρώπων του, την πατρίδα του, να δέχεται να κανει διάλογο με έναν φασίστα; Ειλικρινά αδυνατώ να το κατανοήσω. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω ειναι πως αυτος ο πολίτης δεν ειναι τιποτα απο τα παραπάνω.
    Πόσο απογοητευτικό να λέτε απλα οτι ‘οι Θερμοπυλαιοι λένε κάποιες υπερβολές, αλλά θέτουν και εύλογα ερωτήματα’. Αυτο το ‘αλλά’. Η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό ειναι ‘απελπισία’.

    • Αντίθετα για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις η συζήτηση είναι συνεχής και φυσικά δεν ευθύνεται γι αυτό ο μέσος ομοφυλόφιλος άνθρωπος. Η διασύνδεση γίνεται λοιπόν λόγω της επονομαζόμενης «Ατζέντας 21» η οποία ήταν συμφωνία του ΟΗΕ του 1992, για τον πληθυσμό και το περιβάλλον, πάντα με το άλλοθι της «βιωσιμότητας». Ο όρος δεν υπήρχε καν πριν. Από κει και πέρα άρχισαν να συζητούν ενδελεχώς στη Δύση, για την ανοχή και τον αυτοπροσδιορισμό και η παραδοσιακή οικογένεια άρχισε να παρουσιάζεται, σχεδόν ως αναχρονισμός, κάτι το οποίο έχει πλέον επικρατήσει. Κάντε τη δική σας έρευνα και οδηγηθείτε στα δικά σας συμπεράσματα, δεν θέλω να σας επηρεάσω ούτε και κατέχω την απόλυτη αλήθεια.

    • Σχετικά με το φασισμό «ως κυρίαρχο πρόβλημα της χώρας» διαφωνώ. Πρόβλημα ναι, κυρίαρχο όχι. Ο φασισμός είναι αποτέλεσμα της κρίσης, της καταρράκωσης της Εθνικής ταυτότητας, της γκετοποίησης περιοχών της Αθήνας, χωρίς έλεγχο και της απουσίας του κράτους σε μικρόκοσμους του αστικού τοπίου. Εκεί ανδρώθηκε και φυσικά εκφράζει τη μεγαλύτερη φτώχεια μέσα στην κρίση, την απουσία ιστορικής μνήμης. Κλείνοντας θα ήθελα απλά να πω πως «ένας κανονικός, ηθικός, δημοκράτης πολίτης, που σέβεται τον εαυτό του, τον νόμο, τις ελευθερίες των συνανθρώπων του, την πατρίδα του», μπορεί να δέχεται να κάνει διάλογο με έναν φασίστα, γιατί είναι ακριβώς αυτό. Ένας κανονικός, ηθικός, δημοκράτης πολίτης, που σέβεται τον εαυτό του, τον νόμο, τις ελευθερίες των συνανθρώπων του και την πατρίδα του. Και αυτό είναι που μας διαχωρίζει. Δύσκολο είναι ομολογουμένως, όμως είναι και το κλειδί για να κατανοήσουμε καλύτερα τους λόγους που μας οδηγούν σε ακρότητες, σίγουρα πολύ περισσότερο από ένα απλό και τετριμμένο χαρακτηρισμό. Υ.Γ. Δεν είμαι το ίδιο πρόσωπο με τον παρακάτω συνομιλητή και ευχαριστώ για το διάλογο.

 47. ΠΡΟΣ.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ. 1

  Κανείς δεν κατηγορεί στο άρθρο τους ομοφυλόφιλους, το αντίθετο τονίζει την ανάγκη σεβασμού της διαφορετικότητας. ‘Αλλο όμως αυτό και άλλο να μας πλασάρουν ως ισοδύναμη την εξαίρεση (ομοφυλοφιλία) με τον κανόνα (άντρας- γυναίκα). Και άλλο η ισότητα και ο σεβασμός και άλλο να τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είδα κανέναν ετεροφυλόφιλο να κάνει παρελάσεις! Δεν θεωρώ λόγο περηφάνιας τις σεξουαλικές προτιμήσεις του οιουδήποτε.

 48. ΠΡΟΣ.ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ. 2

  στην ελλαδα παντοτε σεβομαστε τις επιλογες του καθενος.αλλα αυτοι που εχουν το κουσουρι δεν ειναι προτυπα οπως πανε να τους πλασαρει η νεα ταξη πραγματων.ειναι σε πλανη και χρειαζονται βοηθεια και συμπαρασταση.μονοι τους εξευτελιζονται με τις τσιρκοπαρελασεις που κανουν.

  • Τελευταίο σχόλιο, γιατι νιώθω σαν να μιλάω στο τρίχρονο παιδι μου.

   Θέλουν την ποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας. Σ’αυτην την ‘ανάγκη σεβασμού της διαφορετικότητας’ αναφέρεστε; Οι ομοφυλόφιλοι κάνουν το πράιντ ακριβως για να δείξουν οτι σαν άνθρωποι δεν φοβούνται να κρύβονται απο άτομα σαν εσας, δεν ειναι απλα περηφάνια της σεξουαλικης προτίμησης. Ειναι δικαίωμά τους να κάνουν τις παρελάσεις, οπως και δικό σας να τις λέτε τσιρκοπαρελασεις και να τους χαρακτηρίζετε ξεφτιλισμένους, με κουσούρι. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν ειναι επιλογή. Εκτός και αν θυμάστε να μας περιγράψετε τη στιγμή που εσεις βρεθήκατε μπροστα στο δίλημμα να γίνετε ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος.
   Εκτος των παραπάνω, αναφέρατε επίσης ‘μην τα ισοπεδώνουμε ολα’ και την ‘νεα τάξη πραγμάτων’. Και μετα αναρωτιέμαι γιατι αρνείστε να χαρακτηρίσετε τους γελοίους Θερμοπυλαιους φασιστες.

 49. «…η νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας, της κτηνοβασίας και της παιδεραστίας είναι σάπιοι και επικίνδυνοι.». Συνδέουν την ομοφυλοφιλια με την κτηνοβασία και την παιδεραστία. Θεωρούν τη νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας σάπια και επικίνδυνη. Επομένως θέλουν την ποινικοποίησή της, που σημαίνει να θεωρούνται εγκληματίες οι ομοφυλόφιλοι. Δεν προκειται για κανενα σουρεαλιστικό συμπέρασμα. Αυτο ακριβως εννοούν. Απόψεις εντελως φασιστικές, οποτε και ο διάλογος μαζι τους σταματάει εδω. Μονο ο φασίστας θελει να νοιάξει διάλογο με εναν αλλο φασίστα. Δυστυχώς νομιζα οτι όσοι υποστήριζαν τις απόψεις των Θερμοπυλαιων εδω μεσα ηταν απλα κουτοπόνηροι φασιστες. Δυστυχώς εκανα λάθος. Δυστυχώς, ειναι απλα χαζοί. Και δεν το λεω σαν βρισιά ή για υποβάθμιση. Ειναι άτομα με πολυ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, χαζά. Χαζοί συνάνθρωποι. Οι καλοί φεύγουν και μένουμε εδω με τους χαζούς. Τον 21ο αιώνα θελουμε να πάμε μπροστα με χαζούς ανθρώπους. Με επικίνδυνους χαζούς.

 50. Μπράβο στους αρθρογράφους! Μιλάνε όλοι λες και έχουν δικαίωμα στο δικό μου παιδί! Στο δικό μου παιδί ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ!! Γι’αυτό κάτω τα χέρια σας! Με ποιο δικαίωμα ο κάθε συριζαίος, τρανς, αμφι, γκέι, κ.λ.π. απαιτεί να αποπλανήσει σεξουαλικά το ΔΙΚΟ ΜΟΥ παιδί και μάλιστα δια νόμου, μέσα στο σχολείο;; Ρεμάλια μακριά από τα παιδιά, ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!! Την ανωμαλία σας να τη διδάξετε στα δικά σας παιδιά, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!!

 51. ΠΟΛΥ ΑΜΩΜΑΛΙΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ….ΣΤΟΜΑΤΟΣ! ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΑΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΜΌ! ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο κ- – …… μας. Ωχαδερφισμός νιρβάνα και κατευθυνόμενοι υπό των Παθών…-

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.