Β. Γεωργούλης: Βρώμικο παιχνίδι το μεταναστευτικό για «φθηνό» τουρισμό στα νησιά

3
1008
Το παζάρι για την μείωση του κόστους του τουριστικού καταναλωτικού κοινού καλά κρατεί! Εδώ και δύο χρόνια βλέπουμε το βρώμικο παιχνίδι των «εταίρων » μας στην Ευρώπη με χρήση των ανθρωπίνων ψυχών(λαθρομετάναστες και κάτοικοι νησιών) για να φέρνουν όσο γίνεται φθηνότερα η «τσάμπα » αν είναι δυνατόν τους κατοίκους τους να κάνουν διακοπές αλλά και να ζουν στα νησιά μας!
Ένα παζάρι που έχει και το «Σουλτάνο » απέναντι να κάνει το μπαμπούλα! Φυσικά με την ευλογία και την βοήθεια των κυβερνήσεων μας που «με αγάπη προς τον μετανάστη και τον νησιώτη » προσπαθούν να δώσουν λύση στο δράμα αυτών των ανθρώπων! Λύση με τη συσσώρευση όλου αυτού του κόσμου σε ακριτικά νησιά (Που ΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ), λύση με το να υποβαθμίζουν τα νησιά με την ελεύθερη διάδοση ψευδών εικόνων από ΜΜΕ χωρών που έχουν συμφέροντα στην τουριστική αγορά (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ DAILY MIRROR), την ελεύθερη διαχείριση των μεταναστών από ΜΚΟ και όχι από την ίδια την κυβέρνηση, την περιφέρεια ή τους δήμους και φυσικά το κερασάκι στην τούρτα ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ, ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ! ΕΝΟΤΗΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΤΗΤΑ!
Λύσεις υπάρχουν και τις ξέρουμε όλοι μας!
Όταν έρχεται η ώρα της κάλπης η των επισκέψεων όμως τρέχουμε να γλείψουμε!!!!!
ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΚΎΡΙΟΙ ΑΛΛΆ ΤΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΜΑΣ!!!!! Έγινε λένε η Ελλάδα πρώτη χώρα σε προτίμηση από τους Γερμανούς! τώρα που οι τιμές έπεσαν σε εξευτελιστικό επίπεδο και οι γερμανικές εταιρείες αγοράζουν τα πάντα!
Ας σταματήσουν οι καυγάδες λοιπόν και το συντομότερο άμεσα μέτρα από τους νησιώτες μας, αναίμακτα, όμορφα και ουσιαστικά!
Ευχαριστώ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγκλονισμένη Σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Υπάτη Αρμοστεία ύστερα από την τοποθετήσει του διακεκριμένου μας κηπουρου- μπραβου. Να ενημερώσουμε τους φίλους κωους οτι έχει προγραμματιστεί σύνοδος κορυφής στο Στρασβούργο για το θέμα αυτό. Θα ακολουθήσει Δελτίο τύπου και καφές για συζήτηση παρουσία του διακεκριμένου μας κηπουρου-μπραβου!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ