Βασίλης Γεωργούλης: ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ;

9
1464

ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ?

Όπως σε κάθε δημοκρατική χώρα έτσι και στην δική μας ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΊΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει το κοινοβούλιο και οι εκλεγμενοι ανάλογα με τα τα πολιτικά πιστεύω -ανάγκες των πολιτών της χώρας! Ρόλος αυτών των καλών ανθρώπων είναι να υπερασπιζοντε τα συμφέροντα των ανθρώπων που τους τοποθετούν στο κοινοβούλιο. Αυτό γίνετε γιατί δεν μπορείς να έχεις 5000 άτομα για παράδειγμα να το κάνουν για να υπάρχει οικονομία πλήθους και απόψεων.

Όταν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που προανέφερα παυουν να υπερασπιζοντε τα συμφέροντα των πολιτών τους καλά θα είναι λοιπών να πηγαίνουν σπίτι τους.

Πως γίνεται σε αυτή την ερημη χώρα αυτοί οι καλοί άνθρωποι να συνεχίζουν να μένουν στις θέσεις τους όταν ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΙΏΣΕΙΣ ΜΙΣΘΏΝ. ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΊΤΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΕΙΤΕ ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΈΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΑΜΥΝΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΩΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ???

Με αυτές τις λίγες αλλά πιστεύω ουσιαστικές ρητορικες ερωτήσεις πιστεύω ότι έρχεται και η απάντηση! ΔΕΝ είμαι ρατσιστής, ΔΕΝ είμαι ακροδεξιος ΑΛΛΆ πιστέψτε με ότι με την απορία αυτή πολλοί έχουν χάσει και άλλοι τόσοι θα χάσουν τον δρόμο της Δημοκρατίας

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε εγρήγορση είναι εδώ και 2 ημέρες το Υπουργείο Υγείας συγκαλωντας το παράρτημα του στην ευρύτερη περιοχή του Χαϊδαρίου ύστερα από τις δηλώσεις του διακεκριμένου μας κηπουρού-μπραβου. Αναμένεται περεταίρω ενημέρωση για το θέμα ενώ ταυτόχρονα κλιμάκιο του Ιδρύματος εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας και .. . … του διακεκριμένου μας κηπουρου-μπραβου. Όλοι εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

  2. Πρέπει πρωτίστως η Ελλάς να ξαναγίνει Κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο και να πάψει να αποτελεί ένα θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Να απαλλαγούμε άμεσα από τους πράκτορες και τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων που συναποτελούν το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης.
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4c4waDs63

  3. Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ανατροπή του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας, μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και πολιτική κάθαρση. Να τιμωρηθούν όσοι επένδυσαν στον διασυρμό της Πατρίδας μας και κέρδισαν από τον κατήφορο της Ελλάδος. Να πάνε στη φυλακή οι κλέφτες πολιτικοί και οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες όσων καταχράστηκαν την περιουσία του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες να αποφασίζουν για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και ο λαός να είναι πραγματικά κυρίαρχος και όχι να καλείται στις κάλπες μόνο κάθε τέσσερα χρόνια για να απαντήσει σε εικονικά διλλήματα. Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς χρειαζόμαστε την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, ώστε να είναι εφικτή η Συνταγματική Αναθεώρηση.Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4c4wmb02X

  4. Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ