«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Από το αγωνιστικό φρόνημα (κράτος) των ηρώων του ’21 στο «καθίστε φρόνιμα» (αποικία) υποταγμένων πολιτικών.

95
2116

 

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: Από το αγωνιστικό φρόνημα (κράτος) των ηρώων του ’21 στο «καθίστε φρόνιμα» (αποικία) υποταγμένων πολιτικών.

  • Ενότητα και Ρωμιοσύνη, ο μίτος που θα μας βγάλει απ’το λαβύρινθο…

Tέσσερα (4) χρόνια πριν την συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα του 1821, που μετά από 400 χρόνια τουρκικής κατοχής, οδήγησε το ελληνικό Έθνος στην Παλιγγενεσία και την απελευθέρωση του και, ο κίνδυνος για μια νέα, όλο και εντεινόμενη, κατοχή και ισλαμοποίηση της πολύπαθης πατρίδας μας γίνεται αισθητός.

Οι πολιτικοί μας με χρηματοδότες Ξένα και εχθρικά προς τον Ορθόδοξο Ελληνισμό Κέντρα, Λέσχες και Στοές, πέτυχαν την άμβλυνση των αντανακλαστικών των Ελλήνων, ώστε να εξαπατώμεθα και να υφαρπάζουν την ψήφο μας με φρούδες και παραπλανητικές υποσχέσεις επί 40 ολόκληρα χρόνια!

Σήμερα, λοιπόν, που τείνουμε να χάσουμε την πυξίδα του πνευματικού μας προσανατολισμού και να αλλοτριωθούμε μέσα στο πέλαγος της υπερκατανάλωσης, της υλικής ευμάρειας, της προωθούμενης αθεΐας και της έκλυσης των ηθών. Σήμερα, που υποταγμένοι στη λατρεία του χρήματος θυσιάζουμε την πατρίδα, την οικογένεια, αρχές, αξίες και παραδόσεις, την ίδια την πίστη μας στο Θεό των πατέρων μας, η Ρωμιοσύνη, ο σταθερός και ακλόνητος προσανατολισμός στο άρμα της Ελληνορθόδοξης Παράδοσής μας, καθώς η ενότητα και το ακαταμάχητο πνεύμα του Ελληνισμού, που αναδύεται από τους αγώνες και το ηρωικό φρόνημα των αγωνιστών της εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821, είναι ο μίτος που θα μας βγάλει από το λαβύρινθο της Παγκοσμιοποίησης, της εξαθλίωσης και της υποτέλειας.

Είναι καιρός, για τους αμοραλιστές και στα ξένα συμφέροντα υποταγμένους πολιτικούς μας, αλλά και για όλους εμάς, να σοβαρευτούμε, να καθρεφτίσουμε τους εαυτούς μας μπροστά στις μεγάλες, αγνές, γενναίες και ατρόμητες εκείνες μορφές του ’21 και να παύσουμε να πληγώνουμε την Ελλάδα.

Τα αποσπάσματα από δύο επιστολές του στρατηγού Μακρυγιάννη που παραθέτουμε, επίκαιρα μας θυμίζουν όσα ξεχάσαμε. Αποτυπώνουν δε το διαχρονικό δόλο και την απάτη, τα ξαναζούμε σήμερα, των Ευρωπαίων «εταίρων» μας, που η προοδευτικότητά τους, στον 21ο αιώνα, έφτασε μέχρι… τη νομιμοποίηση συλλόγων κτηνοβατών και παιδεραστών!!

Επιστολή 1η -Προς τους ευρωπαίους: Τετοι’αρετή έχουν, τέτοια φώτα μας δίνουν.

«…Και τι σας έκαμεν αυτό το όνομα των Ελλήνων εσάς των γενναίων ανδρών της Ευρώπης, εσάς των προκομμένων εσάς των πλουσίων:…Να μας φάτε, να μας σβήσετε, να μην ξαναειπωθούμε Έλληνες. Όλοι οι προκομμένοι άνδρες των παλαιών Ελλήνων, οι γοναίγοι όλης της ανθρωπότης, ο Λυκούργος, ο Σωκράτης, ο Αριστείδης, κοπίαζαν και βασανίζονταν νύχτα και ημέρα μ’αρετή, με ’λικρίνειαν, με καθαρόν ενθουσιασμόν, να φωτίσουνε την ανθρωπότη και να την αναστήσουν, να ’χει αρετή και φώτα, γενναιότητα και πατριωτισμόν. Αυτεινοί δεν τήραγαν να θησαυρίσουνε μάταια και προσωρινά, τήραγαν να φωτίσουν τον κόσμο με φώτα παντοτινά. Έντυναν τους ανθρώπους αρετή, τους γύμνωναν από την κακή διαγωή και γένονταν δάσκαλοι της αλήθειας. …Μια χούφτα απόγονοι εκείνων των παλαιών Ελλήνων χωρίς ντουφέκια και πολεμοφόδια και τ’άλλα αναγκαία του πολέμου, ξεσκεπάσαμεν την μάσκαρα του Γκραν Σινιόρε, του Σουλτάνου, οπού’χε εις το πρόσωπόν του κι έσκιαζε εσέναν τον μεγάλο Ευρωπαίον. … Όταν ο φτωχός Έλληνας τον καταπολέμησε ξυπόλητος και γυμνός, τότε πολέμαγε και μ’εσένα τον χριστιανόν, με τις αντενέργειές σου και το δόλο σου και την απάτη σου. Ύστερα μας γιμόσετε και φατριές, ο Ντώκινς μας θέλει Άγγλους, ο Ρουγάν Γάλλους, ο Κατακάζης Ρούσους, και δεν αφήσετε κανέναν Έλληνα-πήρε ο καθείς σας το μερίδιόν του και μας καταντήσετε μπαλαρίνες σας και μας λέτε ανάξιους της λευτεριάς μας. Τέτοια ηθική είχετε και προκοπή, τέτοιους καταντήσατε κι εμάς τους δυστυχείς».

Επιστολή 2η – Προς τους Έλληνες: Ντροπή Έλληνες.

«Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα… Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιοψάθα…. Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μην μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκην και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. …Και βγήκαν ακόμη να’ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται. Ντροπή Έλληνες»!

Πόσο, επίκαιρα, τα λόγια του Μακρυγιάννη! Πραγματικά, ντροπή μας! Σ’εμάς και τους ελληνόφωνους και χωρίς ελληνική συνείδηση πολιτικούς μας, που στο σύνολό τους λειτουργούν ως εντολοδόχοι των τοκογλύφων δανειστών-δυναστών και ως εσωτερική Πέμπτη φάλαγγα!

«Τιμιώτερον της ζωής η Ελευθερία». Το υπέγραψαν ιδιόχειρα οι ήρωες του ’21-ελλείψει μελάνης-με το αίμα τους! Χρέος μας να δείχνουμε σ’όλο τον κόσμο πως μένουν πάντα αδούλωτα το ελληνικό πνεύμα και η ελληνική ψυχή. Και όπως είπε ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός: «Μη φοβηθείτε από κείνους που σκοτώνουνε το σώμα, μα που δεν μπορούνε να σκοτώσουνε την ψυχή». «ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ»!!

Εκ μέρους

της ομάδας Πολιτών Κω «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

Τρακόσσας Μιχάλης

Φωλιά Ειρήνη

Χατζηνικολάου Σούλα

Κεφαλιανός Μανόλης

Ελευθεριάδης Σάββας

Κρητικός Αντώνης

95 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η 25η Μαρτίου καθιερώθηκε ως εθνική εορτή της χώρας μας στις 15 Μαρτίου 1838, με διάταγμα του βασιλιά Όθωνα, που εκτελούσε παράλληλα και τα καθήκοντα του πρωθυπουργού εκείνη την περίοδο.
    Η πρόταση του Γραμματέα της Επικρατείας (Υπουργού) επί των Εκκλησιαστικών και της Δημόσιας Παιδείας, Γεωργίου Γλαράκη (ηγετικού στελέχους του κόμματος των Ναπαίων ή Ρωσικού Κόμματος), έγινε αμέσως δεκτή από τον Όθωνα, που την είδε και ως μία ευκαιρία να αυξήσει τη δημοτικότητά του.
    Στο βασιλικό διάταγμα αναφέρεται μεταξύ άλλων: …Θεωρήσαντες ότι η ημέρα της 25ης Μαρτίου είναι λαμπρά και καθ’ αυτήν εις πάντα Έλληνα δια την εν αυτή τελουμένην εορτήν του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, είναι προσέτι λαμπρά και χαρμόσυνος δια την κατ’ αυτήν την ημέραν έναρξιν του περί της ανεξαρτησίας αγώνος του ελληνικού Έθνους, καθιερούμεν την ημέραν ταύτην εις το διηνεκές ως ημέραν εθνικής εορτής.
    Ο πρώτος εορτασμός της εθνικής επετείου έγινε λίγες ημέρες αργότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κυκλοφόρησε στις 18 Μαρτίου. Οι 21 κανονιοβολισμοί το σούρουπο της παραμονής ήταν το προανάκρουσμα.

    • Μέχρι τώρα είχαμε τους της γιαλατζί αριστεράς, τώρα το μανάβικο γέμισε πατριώτες που πουλάνε πατριδοκαπηλεία...

      Μόνο σαλεμένα μυαλά θα μπορούσαν να γράψουν το παραπάνω προς ΦΑΣΙΣΤΕΣ ευαγγέλιο… Αυτά τα βρώμικα ψώνια, που οι περισσότεροι τους ψήφισαν χρυσή πορδή ή ψεκασμένους ΑΝΕΛ, για να αισθανθούν ότι είναι πραγματικοί Έλληνες μας θυμίζουν τον Μακρυγιάννη και πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι είναι δοσίλογοι.

      • Βρε σαλεμένοι των Θερμοπυλών, τους ντόπιους πράκτορες του εχθρού που χόρευαν αγκαλιά με την Τσιλέρ τους ξεχάσατε;;;;

        Και μετά πάτε στα μαγαζιά τους και τους γεμίζετε τα τραπέζια χωρίς να παίρνετε χαμπάρι τι ρόλο παίζουν;;; Αυτοί οι γραφικοί κρυφοφασίστες ξεφτιλίζουν μια ιστορική μάχη και πουλάνε πατριδοκαπηλία τα ψώνια. Πόσοι παλαβοί τελικά υπάρχουν στην Κω που δεν τους παίρνουμε χαμπάρι;

        • Λίγα τα ψωμιά των παρελάσεων ακόμα… Σε λίγο καιρό μόνο στην Νέα Υόρκη και στην Μελβούρνη θα τις βλέπουμε…Μόνο οι ξεβράκωτες παρελάσεις των Lesbian-Gay-Bisexual-Τransgender, θα μείνουν να τιμούνται με περηφάνεια.

          Η νεολαία σύριζα, θεωρεί την καριέρα για τους νέους ως την ατομική εξέλιξη που επιβάλλει ο νεοφιλελευθερισμός. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει…

      • ανθελληνικό φίδι..Δυστυχώς τόσα χρόνια η ανοχή στο πρόσωπο τέτοιων ανθρλλήνων σαν εσένα θεωρήθηκε αδυναμία και έδωσε χώρο να υψώσετε φωνή πουλημένα κορμιά. Βγες και μίλα επώνυμα ξεπουλημένε κύναιδε

        • το ‘Βγες και πες το και επώνυμα’ ειναι το καλλιτεχνικό σου?! Για τον αγώνα και τη μάχη που δίνουμε θα σε συμβουλεύαμε να βρεις ενα πιο Λακωνικό.

        • Σκέφτομαι να ονομάσω ετσι το δευτερο παιδι μου.

        • -Αλεξίκακος -Μην ασχολείστε με μερικά ΣΑΛΕΜΕΝΑ ΨΩΝΙΑ, τους δίνεται αξία, είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ που πουλάνε φούμαρα και πατριδοκαπηλία…

          Μπορείτε βλαμμένοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ των Θερμοπύλων να συνεχίσετε τις περιπολίες για ΛΑΘΡΟ-ΠΑΡΑΔΑΚΙ, να ψήνεται σουβλάκια στον Λινοπότη, να καρφώνετε αυθαίρετες κατασκευές, να ζητάτε «επιχορήγηση από ξενοδόχους» για αμμόλοφους και αμμοθύνες και να καταγγέλλεται δημάρχους που δεν σας επιχορηγούν με παραδάκι αλλά πάψετε να παίζετε παιχνίδια πολέμου και Εθνικής ύπαρξης όταν θα είστε οι πρώτοι που θα την κοπανήσετε με το πρώτο ΜΠΑΜ και θα κλάσετε πατάτες…

        • Πολυ το παω το όνομά σου συναγωνιστή ‘Ηλεκτρονικά Καλάσνικοφ’. Μου θύμισες εναν άλλον συναγωνιστή μας εδω μεσα, τον φίλο ‘Προκρούστη’. Μπρος στον αγώνα ολοι πατριώτες, με ματσετες και καλασνικοφ.

      • μερικοι αναπολουν ακομα το οθωμανικο δικαιο..τι δεν καταλαβαινεις?

    • Οι πατριδοκάπηλοι εφαρμόζουν το σύστημα του σΟυΡΑΜΑΤΟΣ, ένας «δάσκαλος» γράφει και αρκετά ψώνια εκ περιτροπής τα υπογράφουν..

      Η βλακεία ειναι ανίατη νόσος, αυτό ειναι το τρομακτικό μια και στο νησί μας παράγουμε μπόλικους λωλούς… Δεν υπάρχει ελπίδα για βελτίωσης για τους Θερμοπυλαίους και τους υποστηρικτές τους… Επομένως, πως να τους πάρεις στα σοβαρά και να ανοίξεις διάλογο μαζί τους; Ποιος ανοίγει διάλογο με φρενοβλαβείς; Μόνο ο γιατρός τους ίσως …

    • Οι Θερμοπυλαίοι αντιπροσωπεύουν το είδος χαζού σαλεμένου και αγράμματου φασίστα, και σε αυτό το είδος ασκούμε κριτική .

      Μην ανησυχείτε πάντως, έχετε δίκιο, δεν είστε οι μόνοι φασίστες… Έχει χιλιοειπωθεί ότι και οι άλλοι φασίστες ειναι οι κομμουνιστές, οι ακροδεξιοί, οι εθνικιστές, οι φανατικοί πατριώτες, οι απατεώνες αριστεροί, οι αναρχικοί τεμπέληδες τύπου Καρανίκα κ.τ.λ … Εδώ ασκείται κριτική στα άρθρα των φασιστών Χρυσαυγιτών Θερμοπυλαίων. Πώς διαφημίζεται η σβάστικα από τη στιγμή που το μόνο που κάνουν εδώ μέσα ειναι να κοροϊδεύουν και να αποκαλύπτουν την γελοιότητα των ‘Ελλήνων νεοναζί; Διαφήμιση της παρακμής τους κάνουνε.

      • Με τα ρούχα αιματωμένα ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
        να γυρεύεις εις τα ξένα άλλα χέρια δυνατά.

        Μοναχή το δρόμο επήρες, εξανάλθες μοναχή·
        δεν είν’ εύκολες οι θύρες εάν η χρεία τες κουρταλεί.

        • Ἄνδρα μοι ἔννεπε, Μοῦσα, πολύτροπον, ὅς μάλα πολλὰ
          πλάγχθη, ἐπεὶ Τροίης ἱερὸν πτολίεθρον ἔπερσεν·

    • ΠΡΟΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙΟΥΣ: ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΕΟΝΙΔΑ

  2. Η 25η Μαρτίου 1821 και το μεγάλο μήνυμά της να γίνει φωτεινό ορόσημο για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της σημερινής Ελλάδας των Μνημονίων.
    Σήμερα που η ξενοκρατία καταπιέζει τον Ελληνισμό, επιτακτική είναι η ανάγκη να θυμηθούμε τις μεγάλες εκείνες μορφές που υπέγραψαν με το αίμα τους την Ελευθερία των Ελλήνων, μία Ελευθερία που σήμερα διακυβεύεται στο παζάρι των Εθνών.

    • Πολύ τρέλα κυκλοφορεί ανοιξιάτικα. Βρε παλαβοί με υπουργό άμυνας τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ που ψηφίσατε θα τολμήσουν οι Τούρκοι;;;

      Βρε σαλεμένοι, έχουμε υπουργό ψεκασμένο, τρώει κάθε μέρα φασολάδα με αστακό, ….και θα σκορπίσει τους εισβολείς της πατρίδας…

  3. Σχεδόν δέκα χρόνια αιματηρών αγώνων με ανείπωτες σφαγές χάραξαν τον δρόμο προς την Ελευθερία. Στην Χίο, στα Ψαρά, στην Κάσο, στην Νάουσα, παντού μαχαίρι και θάνατος. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, σχεδόν 800 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους, τα ηρωϊκά εκείνα χρόνια. Και ανάμεσα σε όλα τα άλλα ο διχασμός, η διχόνοια, ένας εμφύλιος πόλεμος, που παραλίγο να οδηγήσει την Επανάσταση του 1821 σε μία ακόμη αποτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι μεγάλοι άνδρες, οι οποίοι θα μπορούσαν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στο νέο Ελληνικό κράτος, το οποίο προέκυψε μετά την Επανάσταση του 1821, είτε παραμερίστηκαν, είτε δολοφονήθηκαν.

  4. Γεώργιος Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Ανδρούτσος, Δημήτριος Υψηλάντης, Αθανάσιος Διάκος, Ηλίας Μαυρομιχάλης και πολλοί άλλοι, ξεχωριστές μορφές του αγώνα για την ελευθερία, άφησαν την τελευταία τους πνοή στον υπέροχο εκείνο αγώνα και όσοι επέζησαν άλλοι φυλακίστηκαν, άλλοι παραμερίστηκαν και ανάμεσά τους αυτός ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης και ο Νικηταράς, που πέθανε επαίτης, λησμονημένος από αυτούς που κρατούσαν στο όνομα της ξενοκρατίας την εξουσία στην Πατρίδα μας.
    Αυτόν τον υπέροχο αγώνα αμφισβητούν έντονα και καθυβρίζουν οι εθνομηδενιστές που επιχειρούν να γράψουν μια ιστορία στα μέτρα τους, διαφορετική από την αληθινή ιστορία των Ελλήνων. Ανάμεσά τους καθηγητές, οι οποίοι υποστηρίζουν την αντεθνική θέση ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε τον όρο τουρκοκρατία. Εκεί φτάσαμε… Ανάμεσα σε όλα τα άλλα και η πικρή διαπίστωση ότι αυτοί, οι οποίοι θα τιμήσουν παριστάνοντας τους επιγόνους των Αγωνιστών του 1821, έχουν κατ’ ουσία προσκυνήσει τον ξένο αφέντη, αφού με τα μνημόνια έχουν εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία.

  5. Στις 25 Μαρτίου το ελληνικό έθνος γιορτάζει την έναρξη της επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό. Πολλοί Έλληνες θυσιάστηκαν, γιατί ήθελαν μια Ελλάδα ελεύθερη και ανεξάρτητη! Κάτι που δυστυχώς, δεν έγινε ποτέ! Αφού το μόνο που άλλαξε, ήταν ο κατακτητής. Όπως και να χει πάντως, αυτοί οι άνθρωποι πολέμησαν και έδιωξαν το Ισλάμ και την μαντίλα από την Ελλάδα. Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς σήμερα!! Πρέπει ο ελληνικός λαός να αναλογιστεί το βαρύ όνομα που κουβαλάει στις πλάτες του, και τις ευθύνες που έχει απέναντι στους απογόνους τους αλλά και στους προγόνους του. Γιατί δυστυχώς ο ελληνικός λαός όσες φορές χρειάστηκε να δώσει εξετάσεις, έμεινε σε όλες μετεξεταστέος, με αποκορύφωμα το 1996. Τότε ο προδότης Σημίτης παρέδωσε εθνική κυριαρχία στους Τούρκους με την κρίση των Ιμίων, και τον Σεπτέμβριο στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ήρθε πρώτο κόμμα κοντά στο 42%. Αυτή ήταν η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού λαού.

    • τι μπακαλιάρο-ανάρτηση ειναι αυτη? Πιο αντρικές οι επόμενες, μην τους δίνουμε και εφόδια να μας κοροϊδεύουν. Μη στεναχωριέσαι όμως, θα’ρθει εκείνη η αγια μερα που ολοι μας ονειρευόμαστε, που το ελληνικό χώμα θα βαφτεί παλι με το αίμα του οχτρου ωρε. Και τοτε θα φιλοσοφούμε ολοι μαζι, εκει ψηλά, περήφανοι και νικητές.

  6. Ας σκεφτούμε λοιπόν ποιοι ήταν οι Έλληνες του ΄21 και ποιοι είμαστε εμείς σήμερα! Ας αναλογιστούμε τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι για την πατρίδα και τι κάνουμε εμείς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη ζωή είμαστε όλοι περαστικοί! Πολύ πιθανόν όταν φύγουμε από αυτό τον κόσμο να έχουμε μια μεγάλη συνάντηση. Οι πρόγονοί μας θα μας ρωτήσουν τι κάναμε…και θα είναι πολύ άσχημο όλοι αυτοί οι ήρωες να συζητάνε και να φιλοσοφούν μεταξύ τους, και εμάς να μην μας θέλουν στην παρέα τους…

    • τι μπακαλιάρο-ανάρτηση ειναι αυτη? Πιο αντρικές οι επόμενες, μην τους δίνουμε και εφόδια να μας κοροϊδεύουν. Μη στεναχωριέσαι όμως, θα’ρθει εκείνη η αγια μερα που ολοι μας ονειρευόμαστε, που το ελληνικό χώμα θα βαφτεί παλι με το αίμα του οχτρου ωρε. Και τοτε θα φιλοσοφούμε ολοι μαζι, εκει ψηλά, περήφανοι και νικητές.

  7. Δυστυχώς όμως, ο πόλεμος που δίνουμε σήμερα είναι πιο βρώμικος και ύπουλος από ποτέ! Ο εχθρός δεν είναι απέναντί μας, οι μάχες που δίνουμε είναι πολυμέτωπες και σε όλα τα επίπεδα: ηθικές- αξιακές- νομικές- οικονομικές! Οι αντίπαλοι και εχθροί μας κατέχουν τα πάντα: χρήματα- ΜΜΕ- κυβερνήσεις- ακόμη και κάποιους δικαστικούς λειτουργούς. Αυτό τους δίνει πλεονέκτημα, διότι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη -καταστρατηγούν το σύνταγμα- και χρησιμοποιούν το νομικό σύστημα κατά το δοκούν, για να φιμώνουν και τιμωρούν με φυλακίσεις όσους αντιστέκονται στις ορέξεις τους!

  8. Έναν ακόμα τρόπο για να βγάζουν κι άλλα φράγκα οι αχόρταγοι δισεκατομμυριούχοι του Περισσού προβλέπει ο διαβόητος νόμος του (ταξικού αποστάτη…) Κατρούγκαλου!
    Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελίες γίνεται παρακράτηση κάποιου ποσού από τις καταβαλλόμενες συντάξεις και τα φράγκα πάνε στα κουκουέδικα σωματεία των συνταξιούχων! Κι αυτό συμβαίνει με εγκύκλιο του πρώην ΙΚΑ 31/2016 της Διεύθυνσης Ασφάλισης – Εσόδων σε εφαρμογή του άρθρου 102 ν.4387/2016 (Φ.Ε.Κ. Α΄85), σύμφωνα με την οποία θεσπίζεται μηνιαία εισφορά, η οποία παρακρατείται από τις καταβαλλόμενες κύριες συντάξεις και αποδίδεται στο Λογαριασμό Κοινωνικής Πολιτικής του άρθρου 34 του ν. 4144/2013, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση Ομοσπονδιών, Σωματείων και Συνομοσπονδιών Συνταξιούχων.

  9. Κι εδώ δε μιλάμε για μικροποσά… Προχθές εκταμιεύτηκαν 1,1 εκατ. ευρώ με προορισμό το σωματείο συνταξιούχων του ΙΚΑ (του οποίου προΐσταται το επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ Δήμος Καμπούρης…), τον σύλλογο συνταξιούχων δημοσίου.
    Το «σωματείο» του Καμπούρη τσεπώνει 163.300 το μήνα, ο σύλλογος του δημοσίου 81.665 .
    Σύμφωνα δε με καταγγελία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, το χαράτσι καθιερώθηκε με την σιωπηρή συναίνεση όλων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, για χάρη των… επαναστατών του ΚΚΕ!
    Φτύστε τους, να μην τους ματιάσετε τους… μεγάλους επαναστάτες, που βγάζουνε κι από τη μύγα ξίγκι!

  10. Ο Κολοκοτρώνης θεωρούσε πάντα πως οι Έλληνες έχουν χρέος να πολεμήσουν μόνοι τους για την ανεξαρτησία τους. Εξάλλου αντιμετώπιζε με δυσπιστία την ανάμειξη των ξένων δυνάμεων στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας, πιστεύοντας πως αυτή γινόταν πρωτίστως για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων.«Ό,τι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα καμμία από τους ξένους» έλεγε και ξαναέλεγε κρατώντας έτσι υψηλό το σθένος και το φρόνημα των Ελλήνων. Για αυτό και πάντα τους αποκαλούσε Έλληνες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν την ιστορία τους αλλά και την υψηλή αποστολή που έχουν για τη σωτηρία ολόκληρου του ελληνικού έθνους.Ποιος να φανταζόταν ότι η φράση του αυτή θα ακουγόταν τόσο -δραματικά- προφητική σήμερα…

  11. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ!!!!

    • απο κατι παλιούς μάγκες. Εχουν να κάνουν με κατι στρατόπεδα και κατι συγκεντρώσεις. Στειλε κινητο να βάλουμε μπρος το ξεβρωμισμα. Έχουμε ήδη τους Θερμοπυλαιους με το μερος μας.

  12. Σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ο Κολοκοτρώνης με το σύνθημα «Φωτιά στα σπίτια και τσεκούρι στην περιουσία και το λαιμό εκείνων που κάνουν τα χατίρια των Τούρκων. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!», εξαπέλυσε φόβο και τρόμο στους προσκυνημένους και αναζωπύρωσε τη σπίθα μίας επανάστασης που έδειχνε ετοιμοθάνατη.

    • τα κείμενά σου μας εμπνέουν και μας ξαγρυπνανε. Άκου σκεδιο. Θα πάρουμε πόρτα-πόρτα ολα τα σπίτια του νησιού. Οποιος δεν απαγγείλει απ’εξω ολόκληρο τον Ύμνο εις την Ελευθερίαν (και τις 158 στροφές, οχι μονο τις πρώτες δυο του εθνικού), μαχαίρωμα επιτόπου και κάψιμο του σπιτιού. Να ξεβρωμίσει επιτέλους αυτος ο τόπος απο την φιλελε ελίτ της νέας τάξης και να μείνουμε εμείς οι πραγματικοί σκληροπυρηνικοι πατριώτες. Εισαι μεσα? Προσπαθώ να ψησω και τον Διακο.

  13. Το βράδυ θα έχουμε μουβι μαραθον στον Ορφέα. Θα βλέπουμε την ‘300’, σε λουπ, όλο το βράδυ. Είσοδος ελεύθερη, αλλα απο τα πλαγια, για να ειναι πιο στενή. Σνακ μελανας, 2ευρω. Αρχαιοελληνική ένδυση προαιρετική. Χαιλ το ’21.

      • Επειδη ευχάριστα διαπιστώνουμε οτι έχουμε πολλούς Θερμοπυλαιους στην Κω, θα συμβούλευα να συγκεντρωθούμε απο νωρίς εξω απο τον Ορφέα να προλάβουμε θέσεις. Επιτρέπονται τα μωρά-κούκλες για να τα πετάμε απο τον εξώστη (γι’αυτο οι απο κατω να φοράτε τις περικεφαλαίες σας). Τα δόρατα θα αφήνονται στην είσοδο, για λόγους ασφαλείας. Καταλαβαίνετε, υπάρχουν πολλοί φρενοβλαβείς ανάμεσά μας. Να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να υπενθυμισω πως δεχόμαστε ακομα δωρεές για την παρουσίαση προτομής του Τζέραλντ Μπάτλερ στο λιμάνι.

      • Δυστυχώς, η πρότασή μας για ανδριάντα απορρίφθηκε με την εξήγηση οτι το ολόσωμο άγαλμα θα ηταν αρκετά ομοερωτικο – εκ των υστέρων συμφωνήσαμε με αυτην την απόφαση.
        Η διαδήλωση για την διαμαρτυρία του αισχρού σηκουελ της ταινίας ‘300’ θα γίνει τελικα μετα το Πάσχα, ετσι για να μαθαίνουν οι νεοταξιτες, φλώροι, ευρωπαίοι τουρίστες τι σημαίνει οργανωμένη πατριωτική κινητοποίηση. Θα βολέψει και ο ζεστός καιρός με τις αποκαλυπτικές στολές μας. Θερμή παρακληση, επειδη θα εχει προηγηθεί και το Πάσχα, οι λιγότερο περήφανοι για την σωματική τους διάπλαση συναγωνιστές να κουμπώσουν λιγο τις κάπες. Εναλλακτικά, συμβιβαζόμαστε με χλαμύδα.

  14. προς.Μέχρι τώρα είχαμε τους της γιαλατζί αριστεράς,. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ

    ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ!

  15. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν παρών στην πανομογενειακή συγκέντρωση στο Σταθάκειο Κέντρο, στη Νέα Υόρκη.Εκτός από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης και εκπρόσωποι συλλόγων και κοινοτήτων, αλλά και στελέχη της Ομοσπονδίας και εθελοντές της Παρέλασης ενόψει των εκδηλώσεων για τον Μήνα της Ελληνικής Κληρονομιάς.«Πιστεύω ότι πράγματι η Ελλάδα θα ζήσει για πάντα, δεν μπορεί να πεθάνει. Την αγαπάμε πάρα πολύ, και στην ψυχή μας, στην καρδιά μας θέλουμε όλες τις αξίες του ελληνικού λαού», είπε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα είναι ο τελετάρχης της παρέλασης.Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας, ο πρόξενος Μάνος Κουμπαράκης, ο Επίσκοπος Ευκαρπίας Ιερόθεος, ο π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, ο πτέραρχος Γρηγόρης Πεζεράκος, που ηγείται του στρατιωτικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο ταγματάρχης της Προεδρικής Φρουράς Λάζαρος Ριζόπουλος, ο ναύαρχος εν αποστρατεία Σταύρος Μιχαηλίδης, ο στρατηγός εν αποστρατεία Χρήστος Μανωλάς και ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

  16. Ας με συγχωρέσουν κάποιοι που θα είμαι σκληρός στις εκφράσεις μου αλλά κάποιοι τουρκολάγνοι και εθνομηδενιστές δεν πρέπει πλέον να αφήνονται να εξευτελίζουν άλλο τη Κυπριακή Δημοκρατία. Πρέπει να κρίνονται αυστηρά από το λαό, τους κάνουμε μεγάλο χατίρι που τους ξύνουμε μόνο με την πέννα μας. Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, αυτό το ανθρωποειδές, αυτό το περίεργο και θλιβερό ανθρωπάκι που σου προκαλεί γελόκλαμα με την εμφάνιση του, πήγε στα κατεχόμενα και είχε μυστικό δείπνο με το Μουσταφά Ακκινζιή στο λεγόμενο ‘’Προεδρικό Μέγαρο’’.Ο Λόγος της επίσκεψης του ανθρωποειδούς ξεκάθαρος. Πήγε άκουσον άκουσον να πείσει τον Μουσταφά να επιστρέψει στις συνομιλίες και να ζητήσει συγνώμη για την απόφαση της Κυπριακής Βουλής να διανέμεται εγκύκλιος στα σχολεία μας για το καθαρά ιστορικό γεγονός του Ενωτικού Δημοψηφίσματος.

  17. Και δεν έμεινε μέχρις εκεί, μαζί με το έτερο ανθρωπόμορφο, τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άνδρο Κυπριανού, αποφάσισαν από κοινού στην Επιτροπή Παιδείας της Βουλής να εγγράψουν θέμα κατάργησης, του εκ του Συντάγματος προβλεπόμενου δικαιώματος της Βουλής να αποφασίζει για τις σχολικές μας εορτές. Εν ολίγοις, οι τούρκοι που γιορτάζουν κάθε χρόνο με νταούλια την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και την τουρκική εισβολή, δεν μας επιτρέπουν απλές αναφορές ιστορικών γεγονότων στα σχολεία μας . Απίστευτο!!!Κάνω έκκληση στους βουλευτές του ΔΗΣΑΚΕΛ να καταψηφίσουν αυτή την παρανοϊκή και προδοτική απόφαση των ηγεσιών τους. Αν δεν το πράξουν είναι χρέος κάθε εθνικά σκεπτόμενου πολίτη να τους φτύνει και να τους χλευάζει εκεί που θα τους συναντά.

  18. ο Γέρος του Μοριά έλεγε:
    … Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρει πίσω την υπογραφή του».
    Για ποια Ελλάδα ομιλούσε ο Αρχάγγελος του 21 ο Κολοκοτρώνης;Μήπως για αυτήν που δεν μπορεί να ασκήσει το νόμιμο διεθνές δικαίωμα της στο ΑΙΓΑΙΟ δηλ. τα 12 Ναυτικά μίλια;«Ήταν μια εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι» , λέγει ο Γέρος του Μωριά, Κολοκοτρώνης, «και έκλαιγα την Ελλάς… Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ’ ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της… και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι: όλοι είναι φευγάτοι μου λένε. -Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλικάρια… Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρει πίσω την υπογραφή του».

  19. Στην απαγόρευση της λειτουργίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά (Ιεχωβάδων) προχώρησε η ρωσσική κυβέρνηση.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Vedomosti, που επικαλείται σχετική ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Δικαιοσύνης, οι σιωνιστοκίνητοι Ιεχωβάδες συμπεριελήφθησαν στον κατάλογο των κοινωνικών και θρησκευτικών οργανώσεων, η δραστηριότητα των οποίων απαγορεύεται, χαρακτηριζόμενη ως εξτρεμιστική.Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, η τελική απόφαση θα ληφθεί στις 5 Απριλίου.

  20. ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΞΕΣΠΑ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΟΠΛΑΡΧΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ ΤΟ 1827 ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ(ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΙΝΔΙΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ)ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΑΣ ΑΣ ΕΙΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΚΙ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΣΤΟΛΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ

  21. αν δεις τα πρωτα σχολια τοτε αμεσως βγαζεις το συμπερασμα οτι τα γραφομενα καποια κωλαρακια τα κανουν και πονουν…το κακο συμπερασμα ειναι οτι αυτο το νησι εχει πολλους γερμανοτσολιαδες προσκυνημενους..Φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους,γραψτε ανωνυμα χεστηδες μεσα απο τις μισελληνικες τρυπες σας διοτι αν ανοιξετε το στοματακι σας με το ονομα σας θα φτασει το σκατο στην καλτσα…

    • την μαστορια της ρητορικής και αν θες να κρύψεις, η ευφυΐα σου δε σ’αφήνει.

  22. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό όταν πηγαίνοντας ο Ιμπραήμ στα 1825 από τα Καλάβρυτα στην Τριπολιτσά σε ένα χωριό στις Καστάνες βρήκε στο δρόμο του κρεμασμένο έναν προσκυνημένο, που επάνω ήταν καρφωμένο ένα έγγραφο που έλεγε:
    «Τέτοιον καταφρονημένον θάνατον θα έχουν από τους Έλληνας όσοι επροσκύνησαν εις τον Ιμπραχίμην και δεν μετανοήσουν να κινηθούν κατ’ αυτού… Ο παρών Γιάννης από Μπούμπουκα ήτο σταλμένος από τον Ιμπραχίμην τσιασίτης (κατάσκοπος) και επιάσθη και λαμβάνει τον θάνατον δι’ αγχόνης». Ο Γενικός Αρχηγός της Πελοποννήσου, Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    Αμείλικτος κράτησε ζωντανή τη φλόγα της Επανάστασης και στους προσκυνημένους είχε απευθύνει την παρακάτω διαταγή: «Δώστε μου τα προσκυνοχάρτια του Μπραϊμη να σας δώσω του Έθνους. Όποιο χωριό δεν γυρίσει στο έθνος θα το αφανίσω από το πρόσωπο της γής. Απ’ τη μία θα βγαίνουν οι αραπάδες και απ’ την άλλη θα μπαίνω εγώ, θα καίω και θα σκοτώνω. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»

  23. Τι θα γίνει όμως στο μέλλον; Τι θα συμβεί τώρα που οι πάντες είναι εναντίον μας και που τα διεθνή οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και οι υπόγειες συνδιαλλαγές μας έχουν αφήσει κυριολεκτικά μόνους στη διεθνή απολυτότητα; Αρκούν άραγε μερικοί μαθητευόμενοι μάγοι και οι ιστορίες για εσωτερική κατανάλωση; Πού ήταν η Ελληνική αντίδραση, η εφάμιλλη μ’ αυτήν των ενδόξων επαναστατών προγόνων μας, τόσα χρόνια που η ανθελληνική προπαγάνδα Τούρκων, Βουλγάρων, Σκοπιανών αλλά και Ευρωπαίων και Αμερικανών κυριολεκτικά οργίαζε; Πως κατάφερε η τρυφηλότητα και ευδαιμονισμός να σκεπάσει το Πνεύμα των Ηρώων;
    Οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε παρών, Πιστοί στο Πνεύμα Εκείνων. Ανταμώνουν μαζί μας ο Λεωνίδας και ο Διάκος, ο Θεμιστοκλής κι ο Κολοκοτρώνης, ο Σολωμός κι ο Τυρταίος, οι Σουλιώτες και οι Μαραθωνομάχοι, η δύναμη κι η εξυπνάδα, η φωτιά κι ο ήλιος, για μια Ελλάδα Ελεύθερη, όπως την ονειρεύτηκαν Εκείνοι.
    ΖΗΤΩ η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

  24. Οι Τύραννοι βεβαίως του Μεγάλου μας Έθνους, διακρίνονται για την αλαζονεία τους και διαρκώς αποθρασύνονται. Μισούν τον Ελληνισμό μας και το επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Δίχως αμφιβολία εντούτοις, το μεταπολιτευτικό τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει την οθωμανική τυραννία τεσσάρων σχεδόν αιώνων: ο οθωμανικός φόρος της δεκάτης επί της παραγωγής αντικαταστάθηκε από τη βαρύτατη μνημονιακή φορολογία που απομυζεί τον ιδρώτα των Ελλήνων εργαζομένων. Ταυτόχρονα, η δημόσια εκπαίδευση, το ύφος, το περιεχόμενό της και δη ο χαρακτήρας αυτής, συμβάλλει στην παραγωγή νεογενίτσαρων που μισούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό μας. Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα την οποία προ ολίγων μονάχα ετών πολλοί αμφισβητούσαν, αλλά τώρα την βλέπουν να καταπνίγει την καθημερινότητά τους.

  25. Η αδράνεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού. Το 1821 εκδηλώθηκε με το ηττοπαθές ερώτημα «πως θα νικήσετε μια πανίσχυρη αυτοκρατορία»; Σήμερα εκδηλώνεται με το εξευτελιστικά ταπεινωτικό ερώτημα «πως θα επιβιώσει η Ελλάδα δίχως μνημόνια, δίχως Ευρωπαϊκή Ένωση και δίχως ευρώ»;
    Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχοντας πλήρη επίγνωση της ιστορικής, εθνικής του αποστολής, αντιστρέφει το ερώτημα: Πώς θα επιβιώσει η Ελλάδα δίχως Έλληνες;
    Όποιος αδιαφορεί να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα, μπορεί να συνεχίσει να προδίδει την Πατρίδα και το Λαό του, προσκυνώντας τους Τυράννους του. Εκείνοι όμως που διαπιστώνουν τις συστηματικές μεθοδεύσεις αφανισμού της Ελληνικότητός μας, εκείνοι που ακόμα αισθάνονται την Υπερηφάνεια για τους Αγώνες των Προγόνων μας, εκείνοι που νιώθουν το αιμάτινο ποτάμι της ιστορικής μας συνέχειας να κυλά αδιάκοπα στις φλέβες τους, πρέπει τώρα να σταθούν στο πλευρό μας ορθώνοντας μαζί μας τις Σημαίες της Εθνικής Επαναστάσεως ενάντια στους ραγιάδες και τους γενίτσαρους!

  26. Θερμοπύλες και ράμπο ακούω αλλά δεν τους βλέπω πουθενά…Τσουπ εξαφανισμένες οι χρυσές πορδές!Άντε ρε κουραδοκεφτέδες του καναπέ για βγείτε να σας δω!!

  27. Λεφτεριά στους θερμοκέφαλους και τους χρυσοπορδίτες!!Ευτυχώς που υπάρχετε και γελάμε!

  28. Μήνυμα λατρείας από τον Ντόναλντ Τραμπ προς την Πατρίδα μας: Αγαπώ τους Έλληνες!

    Στην πανηγυρική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε καθαρά την υποστήριξη του στην Ελλάδα.Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παρέστη χθες στην εκδήλωση της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στο East Room του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον. Άμεσα στην αρχή της ομιλίας του ο αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την εκτίμηση του στους Έλληνες και την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα.Την εκδήλωση για μια από τις πιο λαμπρές μέρες του Ελληνικού Έθνους τίμησε με την παρουσία του και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πένς. Ιδιαίτερη μνεία για την Ελληνική καταγωγή του και την προσφορά του απεύθυνε ο Τραμπ στον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ελληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους.Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επισήμανε το νόημα της Εθνικής επανάστασης των Ελλήνων, κάνοντας αναφορά στην προσφορά των Αρχαίων Ελλήνων στον σύγχρονο πολιτισμό και τονίζοντας το διαχρονικό σύνθημα: Ελευθερία και Δικαιοσύνη!

  29. ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ!

    • ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

      • …Αυτά συμβαίνουν όταν ένα κόμμα, που εκ κατασκευής είναι φτιαγμένο γιά μπαχαλοαντιπολίτευση, γίνεται …… γκουβέρνο.

        • ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ

        • Μονο Ελληνικά εμείς οι πατριώτες.

      • Όχι στους Μαρφινοφονιάδες,τα αναρχοκουμούνια,τους καταληψίες ….Μαρφίν?Ξενόφερτη και αυτή??XOT SPOT,MKO?

        • Αριστεροί, αναρχικοί, κομμουνιστές, ναζιστες, εθνικιστές, χρυσαυγιτες, ακροδεξιοί. Ολοι το ιδιο επικίνδυνοι για την πατρίδα. (Ψιθυριστά: ΜΚΟ δεν ειναι ξενόφερτη, σημαίνει ‘μη κυβερνητική οργάνωση’. Δε θα το πω πουθενά συναγωνιστή. Ξέρω οτι το ήξερες, αλλα παρασύρθηκες απο το μένος σου)

      • Ξυπνώντας, σήμερα, στο «καθιερωμένο» πρωϊνό ραδιοφωνικό ζάπινγκ έπεσα πάνω στα Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη (ανάγνωση Στ. Ληναίου). Πόσο τραγικά επίκαιρο είναι να ακούς την αιώνια φαγωμάρα της φυλής μας. Σαν να ακούς σημερινές πολιτικές ειδήσεις. Δεν έχει αλλάξει τίποτα, εκτός απ’ τα φονικά μεταξύ των αντιμαχομένων παρατάξεων και τα πλιάτσικα των διαφόρων ενόπλων ομάδων στα δύσμοιρα χωριά, που τύχαιναν στο διάβα τους. Μελαγχόλησα………….Πάντως τον εμφύλιο στα 5 αυτά νησιά τον έφεραν οι Αριστεροί.

        • οι Έλληνες αριστεροί, αναρχικοί, κομμουνιστές, ναζιστες, εθνικιστές, χρυσαυγιτες, ακροδεξιοί κάποια στιγμή θα μάθουν να ζουν μαζι ειρηνικά. Και τοτε η πατρίδα θα λευτερωθει πραγματικά.

  30. Τι να σχολιάσεις τώρα…αν είναι δείγμα της κοινωνίας μας αυτό που βλέπω εδώ τότε …κλάφτα Χαράλαμπε….Ούτε ένας επώνυμα να πεί την γνώμη του;

  31. Τόν Φεβρουάριο τοῦ 1825,ὁ Κουντουριώτης καί τό Ἐκτελεστικό ( Μαυροκορδᾶτοι καί λοιπά τσακάλια καί ὕαινες πολιτικάντηδες),διέταξαν τήν μεταφορά τῶν ὑποδίκων ἀρχηγῶν ( τῶν ὁπλαρχηγῶν πού ἀγωνίστηκαν γιά τήν ἐλευθερία αὐτοῦ τοῦ τόπου,δῆλα δή) στήν Ὕδρα. Καθώς τούς ἐπιβίβαζαν στήν γολέτα Γοργώ,ὁ τελευταῖος στήν σειρά,ὁ Γέρος τοῦ Μωριᾶ,στράφηκε πρός τό συγκεντρωμένο στήν προκυμαία, πλῆθος καί εἶπε :» Τί τηρᾶτε ὠρέ Ἕλληνες; Ἐγώ εἶμαι,ὁ Κολοκοτρώνης. Ἐμένα δέν μέ τρώει θάλασσα ! Οὔτε τά ψάρια » Τό πόπολο παρακολουθοῦσε τό …θέαμα. Ὅμως ποῦ νά καταλάβῃ πώς ἀκόμη κι’ αὐτό πού μποροῦσαν νά κάνουν,τό ὄφειλαν στό αἷμα πού ἔχυσαν ἐκεῖνοι οἱ ἄνδρες πού τώρα ὁδηγοῦνταν στά κελιά τῆς φυλακῆς. Καί οἱ ῥαγιάδες θά ἔμπαιναν στόν ζυγό τῶν πολιτικάντηδων γιά τά ἑπόμενα 200 χρόνια. Ζεμένοι ἀλλά πάνω ἀπό ὅλα …δημοκράτες ! ! !
    Οὔστ,λοβοτομημένοι ! Υ.Γ. Αὐτή εἶναι ἡ ἐπετειακή μου ἀνάρτησις. Μήν περιμένετε οὔτε ἐμβατήρια,οὔτε …μεγάλα λόγια ἡρώων. Γιατί ἀκόμη καί μέ τούς ἥρωες,ἔχουμε χάσῃ τόν μπούσουλα,πλέον…http://sxolianews.blogspot.gr/2017/03/blog-post_51.html

  32. Χ.Κίσινγκερ: «Μέχρι το 2018 η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της»2

    Και σε λίγο, πραγματικά δεν θα μείνει τίποτα στην Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει καν Ελλάδα, με χιλιάδες πρόσφυγες και απεσταλμένους παράλληλα ισλαμιστές μετανάστες, να τους έχουν φέρει «για να μας λύσουν το Δημογραφικό», την τρομακτική υπογεννητικότητα που μας αφανίζει πια σαν Έθνος…
    Όλα λοιπόν ήταν στο Σχέδιο… Ένα Σχέδιο όχι καθαρά Αμερικανικό, αλλά βαθιά Σιωνιστικό, που αποσκοπεί δηλαδή στην παγκόσμια κυριαρχία μιας συγκεκριμένης οικονομικής ελίτ των ΗΠΑ που οραματίζεται τον «Ναό του Σολομώντα».http://www.pronews.gr/portal/20170324/defencenet/ethnika-themata/41/hkisingker-mehri-2018-i-ellada-den-tha-ehei-tipota-diko-tis

    • ‘σκεδιο’. Ετσι συναγωνιστή, παρόλο που στη σύγχρονη πατρίδα μας δεν μπορούμε να θρέψουμε ουτε το ενα μας παιδι, μας έπεισες να κάνουμε αλλα 3-4 να ξανανιώσει το έθνος. Εχω ήδη τον Λεωνιδα. Αναλαμβάνεις τον επόμενο μας γιο? Θα τον βγάλουμε Θόδωρο.

    • γι’αυτο είμαστε εδω, για να κοροϊδεύουμε και να ξεσκεπάσουμε τους νεοέλληνες ναζιστες. Να χαίρεστε τα παιδια σας.

  33. Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ του ’21, είναι η νεώτερη απάντηση της φυλής των ΕΛΛΗΝΩΝ, μια απάντηση πρωτοπόρα, ως το πρώτο, από τον καιρό του σκοτεινού μεσαίωνα, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟ κίνημα ολκής, που συνεπήρε κι’ ενέπνευσε, ως νοσταλγία του αρχαίου κάλλους, λαούς ολόκληρους, που ανέτρεψε την οικουμενιστική αντίληψη που νόμισαν οι …Έμποροι των εθνών πως είχαν καταφέρει να επιβάλλουν οριστικά στην ανθρωπότητα. Κι’ όσο για μας τους Εθνικιστές, γνωρίζοντας πως οι ρίζες αυτού του κινήματος βρίσκονται βαθειά χωμένες στην ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΩΝ του Μυστρά και τον ΠΛΗΘΩΝΑ, το δάσκαλο του Μαρμαρωμένου Βασιληά μας, γνωρίζουμε καλά και πως η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που πρεσβεύουμε είναι άρρηκτα δεμένη ως έννοια με την ΠΑΤΡΙΔΑ. Γι’ αυτό, ούτε οι εμπνευσμένες από αλλότριους …»διαφωτισμούς» των αστών, ούτε των μπολσεβίκων οι «ταξικές» …ερμηνείες μας αγγίζουν.
    Αιωνία ας είναι η μνήμη Σας αξιομακάριστοι και αείμνηστοι ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ’21!

  34. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!
    Το άρθρο επίκαιρο και με εθνικό περιεχόμενο .Μπράβο σας γιατί επώνυμα και τεκμηριωμένα χωρίς να ζητάτε ψήφους ούτε της δεξιάς ούτε της αριστεράς;μιλάτε .Όσο βρίζουν τόσο τον εαυτό τους και τις ιδεολογίες τους ξεσκεπάζουν.

    • Φυσικά και δε ζητάνε αριστερές ή δεξιές ψήφους. Τις μαζεύουν για την χα. Την μόνη Ελληνική δύναμη που θα φέρει τη λευτεριά στην πατρίδα. Συγχαρητήρια στις Θερμοπυλες λοιπόν.

  35. Αναρχοκομουνια απλυτοι αριστεροφασιστες του κερατα,ανθελληνικα σκουπιδια,εραστες των ισλαμοφασιστων πιθηκων, μονο εδω μεσα μπορειτε να βγαλετε τον θυληπρεπη αντρισμο σας γιατι εξω αν τολμησετε να κανετε το παραμικρο μαλλον θα πρεπει να μαθετε να κολυμπατε γρηγορα,»αδερφουλες καροτακηδες»

  36. Στις σπηλιές ετοιμάζουμε την επανάσταση? Και εγω πιστος στο σκαουτινγκ για τη στρατιά μας. Βρήκα και άλλο ταλέντο για τον αγώνα, τον ‘ηλεκτρονικα καλασνικοφ’. Σιγά σιγά μαζευόμαστε εμείς οι μάγκες πατριώτες που θα σηκώσουμε τα σπαθιά και τις ματσετες και θα ακρωτηριάσουμε το επικίνδυνο τέρας της φιλελε ελίτ της νέας τάξης.
    Με προβληματίζει όμως συναγωνιστή που το όνομα που διάλεξες τελειώνει σε -ουστη και αυτο φέρνει περίεργους συνειρμούς. Εχω παντως τίτλο για τα άπαντά σου, που περήφανα θα περιγράφεις τον αγώνα μας και την εκστρατεία ξεβρωμισματος του τόπου τούτου απο τις αδερφούλες: ‘Ο Προκρούστης και ο *ούστης’. Βέβαια, τοτε που δε θα εχει μείνει κανένας καροτακιας με τις φιλελε ιδεολογίες τους, οποτε η δευτερη λέξη του τίτλου θα τυπωθεί περήφανα, χωρις λογοκρισίες.

    • Ακόμα και τα αλλαντικά ‘ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ’ ..και αυτά φασιστικά θα τα αποκαλέσετε.Τόση είναι η μανία σας σε κάθε τι που ταυτίζεται με την χώρα..σειρά για ξεκαθάρισμα έχουν οι Έλληνες.

      • γιατι αυτα τα σαλάμια τα τρώνε μονο οι πραγματικοί Έλληνες. Αφήστε τις αδερφουλες να τρώνε καρότα, και εμείς οι επαναστάτες αγωνιστές σαλάμια. Δεν ξέρω αν το διάβασες, αλλα ενημέρωσα τον συναγωνιστή πατριώτη Προκρούστη για την εισχώρησή σου στον επαναστατικό μας αγώνα. Να βρεθούμε ολοι μαζι για ούζα και σαλάμια, ετσι για μποντινγκ.

        • Τα σαλάμια δεν θα τα ξαναπιάσεις στο στόμα σου..Τ’ ακους;;; τα σαλάμια…

        • το ελληνικό σαλαμάκι ειναι το αγαπημένο σνακ των λυσσασμενων σκυλιών της επανάστασης, Προκρούστη και Ηελκτρονικα Καλασνικοφ. Που θα ειρωνευτεις τους σύγχρονους Σπαρτάκους. Μην τους λύσω ελεύθερους – θα φύγεις κολυμπώντας.

        • Δεν είμαι σε κανέναν αγώνα,ούτε Χ.Α.,ούτε ακροδεξιός….αντιλαμβάνομαι όμως ότι υπάρχει μια συμμορία που κάνει ‘ηλεκτρονικό αντάρτικο’,και άτακτα εφορμάει σε κάθε πατριωτική σκέψη,έτσι όπως έκαναν οι αδελφοί εκκαθαριστές στα Βουνά..σκορπώντας τον θάνατο σε ενέδρες..είναι μια μικρή ομάδα διχαστών ,που είναι άρρωστοι ,βολεμένοι ιδεολήπτες..γλύφτες…συνεχίστε παιδιά ….αυτοί έχουν μπερδέψει την επανάσταση με τις εθνοκαθάρσεις!!!!Με αυτήν την υπερβάλλουσα διορθωσο-υστερία νομίζουν ότι κάνουν αντάρτικο ακόμα εκεί έμειναν.Ούστ κοπρίτες!!!!

        • Παντα μιλάμε για επαναστάσεις και ποτέ για εθνοκαθάρσεις (οπως και οι Θερμοπυλες). Αν διαβάσεις παραπάνω, μονο η λέξη επανάσταση επαναλαμβάνεται. Οχι μονο μιλάμε, αλλα
          μαζεύουμε και υλικό γι’αυτην την επανάσταση. Έχουμε ήδη βρει αρκετούς εδω μεσα. Δεν πειράζει που δεν εισαι ακροδεξιός ή χα, εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις.
          Με το ‘υπερβάλλουσα διορθωσο-υστερία’ καταλαβαίνουμε οτι εισαι αρκετα έξυπνος και θα ταιριαζες άνετα στο ντηπάρτμεντ ‘επαναστατικών κειμένων’.
          Αν εισαι διατεθειμένος να ενσωματωθείς στον επαναστατικό μας αγώνα για να βγούμε απο τον λαβύρινθο της παγκοσμιοποίησης, ραντεβού στον πλάτανο, κατω απ’το λυκοφως.

    • Ακου συχαμενη λουγκρα εδω μεσα μπορεις να γραφεις οσο θελεις μεχρι να λιωσει το μανικιουρ σου στο πληκτρολογιο,επωνυμα να βγεις και να απαντησεις σε αυτους που υπογραφουν το αρθρο δεν θα το κανεις ποτε γιατι απλα εισαι «..ουστης» και ασχημος ..ουστης… προσεχε μονο μην σπασει ο διαολος το ποδαρι και συναντηθουμε….

      • κοντοζυγώνει η ωρα που θα τους ρίξουμε στην κλίνη και θα τους φέρουμε στα μέτρα μας. Αυτοί έχουνε τις πένες τους αλλα εμείς κρατάμε τα σπαθιά και τα μαχαίρια. Φιλελερες, μετράτε ώρες.

  37. Γηάσας.Ιμε αυτιχισμαίνος που ιπαρχαιται.Σας παρακολοθο.Σηγουρα κατάγαισται απο τούς αρχέους ελιναις.Ξαίρω πολούς απο αισάς κε μπωρό να μιλισω για τιν καταγογί σας…Το ίψος,το μιαλό,κε ι αιυγένια σας αυτώ δίχνι…Οι άλλι οι αιναιργι πωλήτες που ίνε¨….Θα μας φάναι λάχανω τα κουμούνηα…Κρατάται γαιρά αδαίλφηα….Ζίτο η ΑΙλλάς….

  38. Οριστε γερμανοτσολιάδες, νεοταξιτες ελιτιστες, προμαζεματα, αθεοι, άτεκνοι και θύματα της υλικής ευμάρειας,

    βλέπετε να μαθαίνετε http://www.lifo.gr/uploads/image/1162023/anthimo.jpg
    ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Γι’αυτα τα ιδανικά πολεμάμε και αγωνιζόμαστε. Μια (1) εικόνα, χίλιες (1000) λέξεις, που θα ‘γραφαν και οι Θερμοπυλες. (με φωτοσοπια θα έβγαζα απ’την μέση το χρυσοποικιλτο σεμεδάκι – κλέβει απ’το γκλαμ του ζεύγους, καθώς και τις τρεις σφαιρικές αναπαραστάσεις του πλανήτη μας)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ