Α. Ασιώτης: Ο δρόμος μπροστά από 8 μεζονέτες στο Ζηπάρι είχε τη δική του ιστορία (φωτο)

7
3567

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο Ελληνοκύπριος συνδημότης μας από το Ζηπάρι κ. Ανδρέας Ασιώτης για το δρόμο (παράλληλος στην οδό Ομήρου) που παραμένει εδώ και 10 χρόνια χωματόδρομος (φωτό).

Ο κ. Ασιώτης με χειρόγραφο σημείωμα και φωτογραφίες που μας έστειλε διαμαρτύρεται έντονα διότι είχε εκθέσει το πρόβλημά του στη λαϊκή συνέλευση που έγινε στο Ζηπάρι όπου ο Δήμαρχος του ζήτησε να του στείλει e mail αλλά και να τον δει από κοντά.  Όμως ούτε απάντηση έλαβε στο email που έστειλε, ούτε κατάφερε να τον δει….

Κι έτσι επανέρχεται μήπως και γίνει κάτι μέσω της δημοσιότητας.

H τοποθέτηση του κ. Ασιώτη στο δεύτερο ΒΙΝΤΕΟ (1ο λεπτό)

Pics & Vid Με πολύ κόσμο η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στο Ασφενδιού – Τα νέα έργα Γ. Κυρίτσης: Ο Περιφερειάρχης ευθύνεται για την μη επέκταση της Αστικής Συγκοινωνίας, ξέρει μόνο να κατηγορεί…

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μόνο που είναι εδώ και δέκα χρόνια έτσι ο δρόμος, προφανώς ο άνθρωπος πίστεψε και τους προηγούμενους και δυστυχώς θα πιστέψει και τους επόμενους…

  1. ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!!!!Ο ΜΑΣΑΣ!! ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ!!

    ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ ΑΓΑΛΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Θέλω και εγώ τζάπα δρόμο και ας είμαι εκτός σχεδίου. Δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει η υποχρέωση του δήμου να στρώνει άσφαλτο όπου να’ναι. Και προφανός, κακός γίνεται, όπου γίνεται τόσα χρόνια.

    Όποιος γουστάρει μεζωνέτες και εξοχικά, να υπολογίζει και το κόστος για την άσφαλτο, αφού εξασφαλίσει φυσικά τις απαραίτητες άδεις από δήμο και ιδιοκτήτες περιουσιών που πιθανός επηρεάζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ