ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Απότιστες αλτάνες από casa Romana έως το κέντρο (Ξεράθηκαν τα λουλούδια…)

12
3488
Θέμα: Απότιστες αλτάνες
Φίλε Γιάννη καλημέρα!
Δεν μπορώ πια να Νοιώθω θυμό κάθε φορά που περπατώ μέσα στην πόλη μας και να βλέπω την εγκατάλειψη που επικρατεί σε όλο της το μεγαλείο.
Από το πάρκινγκ της casa Romana έως το κέντρο της πόλης όλα τα φυτά είναι απότιστα με αποτέλεσμα να έχουν ξεραθεί.
Οι επισκέπτες ίδη κυκλοφορούν στην πόλη μας,δεν ξέρω ποιοί είναι υπέυθυνοι αλλά τους αρέσει αυτή η κατάντια;
Μ.Κ
(Το τηλέφωνο μου είναι στην διάθεση κάθε υπεύθυνου ή ενδιαφερόμενου μέσω της Aegeanews)

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γι αυτο το λογο δεν μας βαζουν λουλουδια εδω στην 25ης μαρτιου , για να μην ξεραθουν και χαλασει η οψη του παραμελημενου δρομου μας, που ειναι κεντρικος, εμπορικος και τουριστικος τρομαρα μας!!!!

  2. αδικια μεγαλη τα λογια του ΜΚ. μπραβο στην υπηρεσια πρασινου για οσα κανει τα τελευταια χρονια

    άμα έχουμε παράπονα από το πράσινο και τα λουλουδια στη πόλη ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. ποτέ δεν ήταν η κως τόσο περιποιημένη και καθαρή. Βρήκαμε μια αρτανα και τη φωτογραφήσαμε. Για παενε ΜΚ και δες ολες τις υπολοιπες και ολα τα παρτερια. Γιατι δεν εβγαλες και ολα τα αλλα παρτερια. Ντροπη μας.

    • ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ,ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ

      ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

  3. ευτυχως που υπαρχουν και μερικα μαγαζια που ξερουν να φτιαχνουν τους κηπους τους ομορφους στην παραλιακη οπως το fikos τo flamingo το kamelia

    • Ναι το καθε μαγαζι με την δικη του αισθητική.Άλλος βαζει εξωτικά φυτά αλλος βαφει τις δημοτικες πλακες στα πεζοδρομια γιατι θελει να γινει και λιγο Μυκονο….. Το νησι που ο καθενας κανει οτι θελει.

    • αρτανες τις λετε εδω στη μποχαλια τα τσοπανακια και τις αφηνετε αποτιστες και ξεραινονται γιατι ειστε καφενεια

      • Ενώ εσύ την Ελληνική γλώσσα την παίζεις στα δάχτυλά σου…έτσι; Τύφλα να ‘χει ο Μπαμπινιώτης…ρε εμπαθή!!

  4. Πρωτα απο ολα πρεπει να αλαξεις ψευδωνυμο.Δεν εισαι αναγνωστης,εισαι σχολιαστης,με μισθο φανταζομαι ,για να κανεις βολτες συνεχεια .Δευτερο απευθηνθηκες στην υπηρεσια πρασινου και τι σου ειπανε?Φοβασαι να βαλεις το ονομα σου?Εγω δεν το βαζω γιατι δεν κανω καμνια καταγγελεια αν πεις αυτο.Εσυ τι φοβασαι?Ησουν υποψηφιος η θα εισαι η απλα πληρωνεσαι απο καποιον?Επιτελους ασχετα με το θεμα ο καταγγελων να εχει ονομα,θα μετραει καλυτερα ετσι η καταγγελεια του και δνε θα σκευτεται ο καθενας διαφορα.Οσο για το θεμα ναι να ενημερωνουμε την υπηρεσια και αν μπορουμε ας φροντισουμε το πεζοδρομειο μας .Σε καποιους δημους στο εξωτερικο ειναι υποχρεωτικο αυτο.Δεν ειναι δυνατον ο δημος να εχει εναν αστυφυλακα,εναν καθαριστη….εναν ποτιστη πισω απο τον καθενα μας.Εκτος αν πιστευετε οτι εχει πολλους υπαλληλους και δεν δουλεουν οποτε να τους απολυσει.Αυτο εννοεις αναγνωστη?

  5. πραγματι του καμελια τα παρτερια ειδικα φετοs ειναι πολυ ωραια και με ωραιεs συνθεσειs μπραβο στα παιδια .

  6. πρεπει να ποτιζονται απο την υπηρεσια πρασινου του Δημου. ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους.ΤΕΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ