Βασίλης Γεωργούλης: «Δεν πειράζει πρέπει να δουλέψουν και τα ταξί. Εδώ δουλεύουμε όλοι μαζί…»

7
3273

 

Χθες άκουσα κάτι που πραγματικά με εξέπληξε και μου έδειξε το μεγαλείο του Έλληνα στις δύσκολες μέρες. Θα σας γράψω ακριβώς το διάλογο και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Εγώ: Τα δρομολόγια σας είναι αρκετά αραιά ειδικά τις αργίες και οι επιβάτες που με ρωτάνε για την πόλη ανσγκαζοντε και πάνε με ταξί αντί να περιμένουν (τις αργίες είναι ανά 2 ώρες περίπου)
Οδ. Αστικού κτελ: Δεν πειράζει πρέπει να δουλέψουν και τα ταξι. Εδώ δουλεύουμε όλοι μαζί. Τα δρομολόγια θα πυκνωσουν το καλοκαίρι αλλά πρέπει να δουλέψουν και αυτοί.
Να σημειώσουμε ότι από οδηγούς ταξί άκουσα να μεταφερθεί η στάση του λεωφορείου δίπλα στην πιάτσα και όχι απέναντι που βρίσκεται τώρα. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Ελεύθερη» οικονομία με «κλειστά» επαγγέλματα …. Χειρότερα από το να ήταν δημόσιοι υπάλληλοι οι ταξιτζήδες και τα ΚΤΕΛ …

  2. Ρε Βασιλακι ασχολησου με τους Κερκυραιους που τα κανουν ολα καλα και ασε ΕΜΑΣ τους ΚΩΟΥΣ να ασχοληθουμε για το δικο ΜΑΣ νησι.

  3. Το να δουλέψουν τα ταξί επειδή τα κτελ δεν γουστάρουν να ταλαιπωρηθούν δεν σημαίνει ότι δουλεύουν όλοι μαζί. Με την ίδια λογική να κλείνουν τα σούπερ μάρκετ μια εβδομάδα για να δουλεύουν τα εστιατόρια, να κόβεται το νερό για να πουλάνε εμφιαλωμένα, να κόβεται το ρεύμα για να αγοράζουν γεννήτριες και μπαταρίες. Δεν μπορείς να υποχρεώνεις τον ταξιδιώτη να χρησιμοποιεί ταξί εκτός και αν τα ταξί πηγαίνουν τον κόσμο στο κόστος του εισιτηρίου του λεωφορείου.

  4. Εγω που πηγα Κερκυρα μια χαρα τη γυρισα με τα ΚΤΕΛ και συχνα ειχε δρομολογια….τι λες τωρα εσυ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ