Συμπολίτης μας θύμα τραμπουκισμών… «Τρομερές σκέψεις & προβληματισμοί για τον τρόπο που δρουν κάποιοι στο νησί μας»

11
5343

Τις τελευταίες μερες ενα περίεργο γεγονός με εμπόδισε να παραβρίσκομαι στη δουλειά μου, στο συνηθισμένο πλέον και με άδεια πόστο μου ώστε να προσφέρω το γνωστό αμερικανικό φαγητό του δρόμου, το χοτ ντογκ.

Ένα γεγονός που με βάζει σε τρομερές σκέψεις και προβληματισμούς για τον τρόπο που ορισμένοι δρουν σε αυτο το όμορφο νησί.

Σας γνωστοποιώ λοιπόν οτι πριν λίγες μέρες με πλησίασε ο ιδιοκτήτης μιας καντίνας μεταφέροντας με «ευγενικό» τρόπο τις «επιθυμίες»των νέων ιδιοκτητών. Με λίγα λόγια οι καινούριοι (χωρις να έχουν άδεια για συγκεκριμένη θέση αλλά οφείλουν να μετακινούνται και να σταματούν για λίγο κάπου ώστε να σερβίρουν) απαιτούν να φύγω απο το μέρος που νόμιμα απο το δήμο μου παραχωρήθηκε, ειδάλλως -όπως μου είπαν- «θα μου πετάξουν το καρότσι στη θάλασσα» και γενικότερα θα αντιμετωπιστώ με εχθρική συμπεριφορά.

Χωρίς να μου αφήσουν περιθώρια σκέψης και κινήσεων κάθε μερα τοποθετούν τα αυτοκίνητά τους στο νόμιμο πόστο μου και τα βγάζουν την ώρα που ανοίγει η καντίνα τους. Αν και άκανα άλες τις απαραίτητες ενέργειες σε Δήμο, Δημοτική Αστυνομία, Αστυνομία, εισαγγελέα αισθάνομαι την ανάγκη να το μοιραστώ και να κοινοποιήσω ανοιχτά τους φόβους μου.

Παρ’ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ιδιοκτήτες γνωστού «νυχτερινού» μαγαζιού θα έπρεπε να γνωρίζουν οτι δεν λύνονται ολα υπογείως και παράνομα χωρίς να υπολογίζονται ηλικίες και ηθικές αξίες. Άλλωστε το νησί όλους μας χωράει, λύσεις βρίσκονται με καλή διάθεση και όχι με τραμπουκισμούς.

Ευχαριστώ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν γίνεσαι σαφέστερος?Γατί δεν λες ονόματα???όμως το κυριότερο γιατί δεν κάνεις μία αυτοκριτική,μήπως και συ έχεις δημιουργήσει προβλήματα σε γείτονες,σε οδηγούς,σε ‘γειτονικά’ μαγαζιά με την ανοχή σου σε κάθε είδους αλητεία,ηχορύπανση,προκλητική επιθετική αγωγή πελατών σου,συνωστισμό μεθυσμένων κ.λ.π?Άποψη μου είναι ότι η αστυνομία και ο Δήμος έπρεπε να καθαρίσει την περιοχή,απ τις παρενέργειες της νύχτας…..μήπως θυμάσαι τα 90’ς μια παρέα γειτόνων που ήταν όλοι φουσκωτοί,που ήταν σταματημένοι και έδερναν περαστικούς??γιατί τότε δεν φώναζες????

    • ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

      ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ.

  2. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΡΙΓΥΡΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΝΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ…..ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ..ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ….

  3. Βέβαια κανένας δεν ξεχνά ότι εκεί δίπλα σου τριγύρω,ότι το πρωί είναι βομβαρδισμένο τοπίο,όλος τυχαίως γιατί δεν είναι στη γωνία ας πούμε,ή στις άλλες περιοχές!!!Άντε μια φορά ,δύο,πέντε φορές,αλλά κάθε βράδυ….η περιοχή κατοικείται και μάλιστα από μεροκαματιάρηδες…όλα έχουν όρια πάντως…

  4. Προφανως μπερδεύετε τις καντίνες…ο άνθρωπος καροτσι μόνο με χοτ ντογκ εχει οχι καντίνα.

  5. Τι λετε ανθρωποι ενα μικρο καροτσι εχει ο ανθρωπος για ενα μεροκαματο τρεχει και εχει τοσα προβληματα απο ………….οφειλουμε να τον βοηθησουμε και οχι να λεμε μπουρδες να μπερδευουμε καντινες με καροτσακια ημαρτον

  6. Ανθρωποι μπερδευετε καντινες με καροτσακια για ενα μεροκαματο τρεχει ο ανθρωπος χωρις φασαριες με αξιοπρεπεια και νομιμα και αφηνουμε ……να κτυπανε ανθρωπους που πανε να βγαλουν το ψωμι τους ΕΛΕΟΣ

  7. Το θέμα τακτοποιηθηκε…τα λόγια που ειπώθηκαν εγιναν ερήμην κ εν αγνοία του νεου ιδιοκτήτη της καντινας. Ο πρώην ιδιοκτήτης προβληματίζομαι για ποιο λογο ανακάτεψε τόσους ανθρώπους άδικα. Ευχαριστώ πολυ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ