Β. Γεωργούλης: Δυστυχώς κάποιοι που έχουν συμφέροντα προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις για το Νοσοκομείο

4
2969

Εδώ και 3 χρόνια περίπου με κορύφωση τον τελευταίο χρόνο που ανέλαβε επικεφαλής ο κος Νεκτάριος Γεωργαντής γίνεται επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρου Υγείας Κω καθώς και βελτίωση των χωρών του νοσοκομείου.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετοχή έχουν όλοι οι πολίτες και οι εθελοντικες οργανώσεις του νησιού μας τις οποίες και οποίους απλόχερα αγκάλιασε ο εν λόγω διευθυντής. Η προσπάθεια αυτή δεν έχει χρώμα όνομα και ιδεολογία. Δεν έχει συμφέροντα ιδιοτέλεια και πιστεύω.

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΙΕΡΌΣ ΚΑΙ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ. Επειδή δυστυχώς κάποιοι που έχουν συμφέροντα είτε πολιτικά είτε οικονομικά προσπαθούν και θα προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις δυσαρεστες για τον ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΧΩΡΟ καλό θα είναι να αφήσουν επιτέλους να λειτουργήσει σωστά και όπως αξίζει σε ένα νησί όπως αυτό που γέννησε τον πατέρα της ιατρικής επιστήμης! Ο κος Γεωργαντης είναι άξιος και τα αποτελέσματα από τους κοπους του φαίνονται και θα φαίνονται όσο περνάει ο καιρός! Καλω τους πολίτες του νησιού μας να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή και προειδοποιω τους επιτήδειους «ανταγωνιστές » να παραμείνουν μακριά από το νοσοκομείο και τον Διευθυντή του.

Ο λόγος που τα γράφω όλα αυτά είναι γιατί σαν εθελοντής γνωρίζω τι γίνεται και δεν θέλω να φανταστώ ότι θα τολμήσει κάποιος να εμποδίσει το έργο και την προσπάθεια που γίνεται. Η Κως έχει ανάγκη από ένα σωστό νοσοκομείο και αυτό υπάρχει και θα γίνει όπως πρέπει. Ο κος Γεωργαντης είναι άξιος και με τη συνεργασία όλων μας μπορεί και θα τα καταφέρει.

Ευχαριστώ

Βασίλης Γεωργούλης

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο σε ανθρωπους σαν τον Νεκταριο Γεωργαντη να μην ξεχνατε να λετε πρωτα απο ολα… Οι ικανοι χρειαζεται να ακουνε το μπραβο..Αντε μπας και παραδειγματιστουν και οι υπολοιποι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ